Καθαρισμός Στρώματος από Ούρα

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Για τους λόγους τους οποίους το κατοικίδιο σας ουρεί στο καναπέ ή σε οποιοδήποτε σημείο που δεν πρέπει, τελοσπάντων, δεν μπορούμε να σας δώσουμε κάποια απάντηση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας. Εδώ θα μάθετε πώς θα κάνετε καθαρισμό στρώματος από ούρα για να ξεφορτωθείτε το λεκέ και τη μυρωδιά.


6 Tips για καθαρισμό στρώματος από ούρα!

Οι ειδικοί του MyConstructor.gr μας εμπιστεύτηκαν τα μυστικά για καθαρισμό στρώματος και εμείς τα μοιραζόμαστε μαζί σας!



#1 Απορροφητικό Χαρτί

Ξεκινήστε παίρνοντας λίγο χαρτί και τρίψτε το λεκέ όσο περισσότερο μπορείτε για να αφαιρέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το λεκέ. Εάν είναι πολύ μεγάλος και δεν θέλετε να σπαταλήσετε πολύ χαρτί (και καλά κάνετε) πάρτε καλύτερα μια πετσέτα ή κάποιο ύφασμα που θέλετε να ξεφορτωθείτε. Αν ο λεκές είναι στεγνός μην τρίβετε έτσι. Ρίξτε λίγο νερό στο λεκέ και τρίψτε καλά.


#2 Αποφύγετε τα απορρυπαντικά που περιέχουν αμμωνία

Η «μυρωδιά ούρων» που αφήνουν τα απορρυπαντικά με αμμωνία μπορεί να ενθαρρύνουν τα κατοικίδια σας να μαρκάρουν ξανά το σημείο.
Χρησιμοποιήστε για τον καθαρισμό στρωμάτων από τα ούρα ένα κοινό απορρυπαντικό της αγοράς. Προμηθευτείτε κάποιο είτε από κάποιο κατάστημα για κατοικίδια είτε δημιουργήστε ένα με υλικά που μπορείτε να βρείτε στο σπίτι σας. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε όποιο απορρυπαντικό επιλέξετε πρώτα σε ένα μικρό σημείο του στρώματος. 

Ένα καλό μείγμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι νερό με κάποιο διάλυμα με ξίδι. Το ξίδι είναι καταπληκτικό αντιβακτηριογόνο. Αυτό το μείγμα λειτουργεί και σε νέους και σε παλιούς λεκέδες. Διαλύστε 1 ½ κούπα ζεστού νερού και ½ κούπα ξίδι. Απλώστε αυτό το διάλυμα πάνω στο λεκέ στο στρώμα και αφήστε να μουλιάσει για 3 με 5 λεπτά.


#3 Η θαυματουργή μαγειρική σόδα

Εννοείται όταν μιλάμε για καθαρισμό στρώματος από ούρα αλλά και καθαρισμό γενικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η μαγειρική σόδα. Αφότου το διάλυμα του νερό-ξιδo στεγνώσει, πιτσιλίστε τη περιοχή με μαγειρική σόδα. Πόσο πολύ; Γενικά εμείς είμαστε της άποψης ότι δεν γίνεται να υπερβάλει κάποιος με τη μαγειρική σόδα. Απλώστε όσο θέλετε.


#4 Τα απορρυπαντικά που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας δεν τελειώνουν ποτέ!

Αναμείξτε ¾ της κούπας από υπεροξείδιο του υδρογόνου 3% με μια κουταλιά του γλυκού απορρυπαντικό πιάτων. Ψεκάστε αυτό το μείγμα πάνω στο στρώμα στο σημείο του λεκέ. Αρχικά, δοκιμάστε σε ένα μικρό σημείο στο στρώμα για να δείτε αν επηρεάζει το στρώμα. Πιο συγκεκριμένα, το υπεροξείδιο μπορεί να επηρεάσει το χρωματισμό του στρώματος.

Όταν το απλώσετε δουλέψτε το συνδυασμό με τη μαγειρική σόδα πάνω στο λεκέ για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο καθαρισμό στρώματος από ούρα. Τώρα είναι η ώρα να αφήσετε το μείγμα να στεγνώσει για κάποιες ώρες. Όταν ο λεκές στεγνώσει σκουπίστε το περίσσευμα από τη μαγειρική σόδα. Εάν ο λεκές είναι πολύ επίμονος επαναλάβετε τη διαδικασία ξανά από την αρχή.


#5 Αν τα DIY δεν είναι του γούστου σας!

Εάν τα χειροποίητα καθαριστικά σπιτιού δεν είναι στα γούστα σας τότε δοκιμάστε κάποιο απορρυπαντικό του εμπορίου που θα κάνει εξίσου καλή δουλειά. Προτιμήστε κάποιο που να περιέχει ένζυμα. Τα ένζυμα έχουν την ιδιότητα να εξαφανίζουν τα ούρα και να εξουδετερώνουν τη μυρωδιά τους. Για ολοκληρωμένο καθαρισμό στρωμάτων από ούρα ακολουθήστε προσεχτικά τις οδηγίες που θα βρείτε στη συσκευασία.


#6 Μην ξεχνάτε τη μυρωδιά!

Μην ξεχνάτε ότι επειδή δεν μπορείτε να δείτε το λεκέ δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να μυρίσετε το λεκέ. Η εξαφάνιση της μυρωδιάς θα πρέπει να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία. Σας υπενθυμίζουμε ότι η μαγειρική σόδα μαζί με ένα μείγμα από απορρυπαντικό και νερό θα βοηθήσουν στην εξάλειψη των μυρωδιών.



Ελπίζουμε αυτά τα Tips να σας βοήθησαν στο καθαρισμό στρώματος από ούρα. Για όλους τους επαγγελματίες για καθαρισμό στρώματος απο ούρα και απο κάθε είδους λεκέ και ολιστικό καθαρισμό μπείτε στο κατάλογο και βρείτε εκείνον που σας ταιριάζει περισσότερο. Με ένα τηλέφωνο στο 210 300 9323 ο εξειδικευμένος επαγγελματίας έρχεται στο χώρο σας για να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Καλέστε τώρα και ξεγνοιάστε! 
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα