5 Σημεία Προσοχής στον Καθαρισμό Μπάνιου

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Ο χώρος του μπάνιου είναι πραγματικά ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους  που πρέπει να αφιερώσουμε μεγάλη ενέργεια στο καθάρισμα του. Όχι μόνο γιατί το χρησιμοποιούμε εμείς οι ίδιοι συνέχεια, αλλά σίγουρα γιατί είναι ένας χώρος που θα χρησιμοποιήσουν και οι καλεσμένοι μας.

Pro Tip: Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερα πράγματα έχουμε στους πάγκους του μπάνιου μας, τόσο πιο πολύ ώρα θα μας πάρει!


Τα πέντε βασικά σημεία που πρέπει να προσέξουμε ώστε να έχουμε ένα αστραφτερό μπάνιο είναι τα εξής:

1. Καθρέπτες

Οι καθρέπτες μας για να δείχνουν καθαροί θα πρέπει να μην έχουν κανένα σημάδι πάνω! Αν έχουν έστω και κάποιο σημάδι δεν θα δείχνουν καθαροί, χαλώντας ολόκληρη την εικόνα του μπάνιου. Μια καλή λύση για το καθάρισμα του καθρέπτη μας είναι να χρησιμοποιήσουμε ξύδι και νερό για να αφαιρέσουμε κάθε υπόλειμμα! Συνήθως η τεχνική αυτή λειτουργεί καλύτερα από άλλα καθαριστικά.


2. Λεκάνη

 Σιγουρευτείτε ότι καθαρίσατε καλά όλα τα μέρη της λεκάνης, αλλά και πίσω από αυτή καθώς εκεί μαζεύεται η περισσότερη σκόνη. Δυστυχώς, η μόνη λύση για αποτελεσματικό καθαρισμό είναι όλη η λεκάνη να γίνει με το χέρι, διότι η σφουγγαρίστρα δεν μπορεί να φτάσει καλά σε όλα τα μέρη. 


3. Εξαρτήματα

Μην παραλείπετε το καθάρισμα των έξτρα αντικειμένων. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να παραλείψουμε το καθάρισμα της βάσης του χαρτιού, τις βάσεις των πετσετών και το κουρτινόξυλο. Επίσης, μη ξεχάσετε παραλείψετε τα σιφόνια! Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά!


4. Τοίχοι

Πολλοί έχουμε στους τοίχους μας σημάδια από νερό. Δείτε αν χρειάζεται καθάρισμα γύρω από τη περιοχή της πετσέτας που σκουπίζουμε τα χέρια μας, αλλά και γύρω από τη λεκάνη.


5. Μπανιέρα

Η διαδικασία καθαρισμού της μπανιέρας έχει ως εξής:

Αφαιρέστε τα πάντα από μέσα από τη μπανιέρα. Ξεκινήστε με το γύρω γύρω κομμάτι. Οι τοίχοι από πάνω και γύρω από τη μπανιέρα είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να καθαρίσουμε. Αν τα πλακάκια και οι ενώσεις τους είναι βρώμικες, χρησιμοποιείστε ένα καθαριστικό για τα πλακάκια και μια βούρτσα. 

Ξεκινήστε από πάνω προς τα κάτω. Απλώστε ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις στο εσωτερικό της μπανιέρας. Με ένα βουρτσάκι καθαρίστε τα υπολείμματα σαπουνιού. 

Αφότου τελειώσετε καθαρίστε τα πάντα άλλη μια φορά. 


Απολαύστε την πεντακάθαρη μπανιέρα σας!


Το μπάνιο είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού όπου μαζεύονται οι περισσότεροι μικροοργανισμοί και βακτήρια. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο καθαρισμός του πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν ώστε να διατηρήσουμε την υγεία μας. 


Βρείτε αποτελεσματικά συνεργεία καθαρισμού εδώ!

Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα