Όλα τα συνεργεία για κουφώματα pvc είναι εδώ! Οικονομικά και Αξιολογημένα!

Ψάχνετε για αντικατάσταση στα κουφώματα pvc, για μόνωση, ανακαίνιση ή άλλες οικοδομικές εργασίες; Καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα λάβετε προσφορές από αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία. Επιλέξτε το καταλληλότερο και στο τέλος αξιολογήστε το. Ήδη χιλιάδες ιδιοκτήτες έχουν εμπιστευτεί το σύστημα αξιολογήσεων του myConstructor και βρήκαν συνεργεία για κουφώματα pvc!

κουφώματα pvc

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC

Τα κουφώματα Pvc ονομάζονται επίσης και πλαστικά κουφώματα, ενώ αποτελούνται κατά 53% από πετρέλαιο και από 47% μαγειρικό άλας, τα οποία βέβαια έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να διαμορφωθούν εν τέλει τα κουφώματα Pvc. Παρόλο που τα δημοφιλέστερα στη χώρα μας είναι τα κουφώματα αλουμινίου, σιγά σιγά και τα Pvc αρχίζουν να αποκτούν ένα συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο αγοράς. Ο κύριος λόγος που τα κουφώματα Pvc επιλέγονται περισσότερο τελευταία είναι η τιμή τους, καθώς και το γεγονός ότι δεν υστερούν κάπου ποιοτικά. Μάλιστα πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση για τα Pvc να σας θυμίσουμε πως με το πρόγραμμα επιδότησης Εξοικονόμηση κατ Οίκον μπορείτε να επιδοτηθείτε ως 70% για αντικατάσταση κουφωμάτων, κάτι που σίγουρα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο.

 

Κουφώματα PVC Τιμές

Όσον αφορά την τιμή λοιπόν που προαναφέραμε, τα κουφώματα Pvc είναι σίγουρα τα οικονομικότερα σε σχέση με τα ξύλινα κουφώματα και του αλουμινίου. Πιο συγκεκριμένα το κόστος είναι περίπου 20% χαμηλότερο σε σχέση με τα κουφώματα αλουμινίου και αρκετά χαμηλότερο σε σχέση με τα ξύλινα. Αυτή η διαφορά αυξάνεται αν αναλογιστούμε πως συνήθως στα κουφώματα επιλέγεται και η θερμοδιακοπή για να έχουν θερμομόνωση, κάτι που ανεβάζει το κόστος. Από την άλλη τα κουφώματα Pvc είναι από μόνα τους θερμομονωτικά, άρα δεν χρειάζεται κανένα έξτρα κόστος. Ακριβώς αυτές οι μεγάλες θερμομονωτικές ικανότητες που διακρίνουν τα PVC είναι το δεύτερο σημαντικό τους πλεονέκτημα.

Κουφώματα PVC - Πλεονεκτήματα

Εκτός αυτών όμως τα κουφώματα PVC έχουν και άλλα πλεονεκτήματα, όπως για παράδειγμα την ηχομόνωση που προσφέρουν. Σύμφωνα με μελέτες τα Pvc μειώνουν περίπου 70% την ένταση των εξωτερικών θορύβων, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν και μια οικολογική επιλογή. Τέλος σημαντικά πλεονεκτήματα για τα κουφώματα Pvc είναι η ελάχιστη συντήρηση που χρειάζονται (απλά ένα καθάρισμα περιοδικά) και η μεγάλη ευκολία κατά την τοποθέτησή τους.

Κουφώματα PVC - Μειονεκτήματα

Από την άλλη ως βασικά μειονεκτήματα για τα Pvc συχνά θεωρούνται το επίπεδο ασφαλείας που προσφέρουν και το γεγονός ότι με το πέρας των ετών και την μεγάλη έκθεση στον ήλιο κιτρινίζουν. Και τα δύο όντως συνέβαιναν παλαιότερα, όμως τα σύγχρονα Pvc έχουν ξεπεράσει αυτά το προβλήματα. Όσον αφορά το κιτρίνισμα τόσο τα λευκά όσο και τα χρωματιστά κουφώματα δεν κινδυνεύουν πλέον, ενώ για το θέμα της ασφάλειας όλα τα σύγχρονα έχουν ένα εσωτερικό προφίλ αλουμινίου που τους προσδίδει την απαραίτητη ασφάλεια και σιγουριά. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρουν τα Pvc και θέλετε να βρείτε το καταλληλότερο συνεργείο για να τα εφαρμόσει σε προσιτή τιμή, τότε το myConstructor είναι η καλύτερή σας επιλογή. Απλά καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ το έργο σας και σύντομα θα λάβετε προσφορές από αρκετά αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία. Έτσι θα πραγματοποιήσετε την πιο γρήγορη και αποδοτική έρευνα αγοράς για συνεργεία με γνώσεις και εμπειρία στα κουφώματα.

 
Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323

img

Καλέστε μας

210 300 9323

Δευ-Παρ 9:00-21:30 & Σάβ 9:30-18:00