Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων

Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων
Τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου με την εγγύηση του MyConstructor!
Τα συνεργαζόμενα συνεργεία μας έχουν καταφέρει να αποδείξουν έμπρακτα πως μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις όλων των οικοδομικών εργασιών!
Το MyConstructor προτείνει
εξατομικευμένες λύσεις
Δήλωσε ενδιαφέρον
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Έκανα τοποθέτηση καρφωτού παρκέτου σε δύο υπνοδωμάτια, άμεσα και σε πολύ καλή τιμή!
Εξυπηρετήθηκα άμεσα με προσφορά που εστάλη στο προσωπικό μου e-mail. Το συνεργείο ήταν πολύ ευγενικό & εξυπηρετικό.
Κάναμε πρόσφατα τοποθέτηση Laminate στην αίθουσα χορού που διατηρώ και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

Ξύλινα Δάπεδα - Μάθετε τα πάντα πριν κλείσετε ραντεβού!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Ξύλινα Δάπεδα;

Η διαδικασία τοποθέτησης ξύλινων δαπέδων είναι μία περίτεχνη εργασία η οποία απαιτεί εμπειρία και προσοχή. 

Λόγω της γενικής δυσκολίας που έχει, καθώς και του κόστους, δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους και πρέπει να πραγματοπιούνται όλα τα βήματα της προετοιμασίας και τοποθέτησης προσεκτικά χωρίς να παραλειφθεί κανένα από αυτά. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, η προετοιμασία για την τοποθέτηση απαιτεί πολύ χρόνο και εργασίες.

Για το λόγο αυτό, η τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με την ύπαρξη εξειδικευμένου συνεργείου με έμπειρους τεχνίτες τους οποίους θα μπορείτε να εμπιστευτείτε. Στο MyConstructor.gr έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε ένα δίκτυο συνεργατών το οποίο μας επιτρέπει να σας εγγυηθούμε αυτό ακριβώς.

Συγκεκριμένα, στην περίπτωση των ξύλινων δαπέδων συνεργαζόμαστε με  εξειδικευμένα συνεργεία με πολυετή εμπειρία, τα οποία μας  εμπιστεύτηκαν μυστικά και χρήσιμες πληροφορίες για την προετοιμασία του χώρου και την τοποθέτηση των δαπέδων τα οποία θα μοιραστούμε μαζί σας.

Κατηγορίες Ξύλινων Δαπέδων

Στις μέρεις μας υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σχετικά με τις επενδύσεις ξύλινων δαπέδων από πολύ ακριβές μέχρι ακρετά οικονομικές που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Το αποτέλεσμα σε όλες τις περιπτώσεις είναι πολύ εντυπωσιακό, αρκεί να γίνεται σωστή τοποθέτηση αλλά και συντήρηση του δαπέδου.

Οι βασικές κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες μπορείτε να διαλέξετε είναι οι εξής:


#1 Προλουστραρισμένα
Οι συγκεκριμένες σανίδες ξύλου είναι σχετικά πιο οικονομικές αλλά με μικρότερη διάρκεια ζωής. Αποτελείται από 3 διαφορετικά είδη ξύλου τα οποία κολλούνται μεταξύ τους υπό υψηλή πίεση. Το τελικό προϊόν είναι έτοιμο για τοποθέτηση καθώς δεν απαιτείται λουστράρισμα.


#2 Ολόσωμες Σανίδες
Μασίφ ξύλινες σανίδες. Είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή όταν πρόκειται για δάπεδο οικίας. Η ομορφιά του συγκεκριμένου δαπέδου δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, είναι διαχρονική και με την πάροδο του χρόνου το ξύλο «ωριμάζει» και γίνεται ακόμη πιο επιβλητικό. 

Μπορείτε να τις βρείτε σε οποιοδήποτε μέγεθος επιθυμείτε και από όλα τα είδη ξυλείας. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να είναι και οικολογικό, τότε μπορείτε να αναζητήσετε επιχειρήσεις που προμηθέυονται ξυλεία από δάση ελεγχόμενης διαχείρισης υλοτομίας.


#3 Laminate
Αρκετά οικονομική επιλογή η οποία αρκετά συχνά επιλέγεται για επαγγελματικούς χώρους λόγω χαμηλού κόστους αλλά και μικρής αντοχής. Πρόκειται για συνθετικά δάπεδα που αποτελούνται από διάφορα υλικά και σαν τελική επίστρωσή έχουν εφέ ξύλου.

Προετοιμασία Χώρου

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, για να έχουμε ένα αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα ο χώρος στον οποίο θέλουμε να γίνει η τοποθέτηση, θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος. 

Βασικές παράμετροι που πρέπει να λάβετε υπόψην σας είναι οι παρακάτω:
  1. Κατά τους χειμερινούς μήνες είναι σημαντικό να μην υπάρχει έντονη υγρασία στο χώρο. Αυτό μπορεί να προληφθεί εύκολα με την ύπαρξη θέρμανσης, χωρίς όμως να υπάρχουν έντονες διακυμάνσεις στην θερμοκρασία.
  2. Ο χώρος που θα γίνει η τοποθέτηση θα πρέπει να είναι πολύ καθαρός.
  3. Εάν τυχόν πραγματοποιούνται εργασίες που αφορούν βάψιμο, οι ελαιοχρωματιστές θα πρέπει να κάνου το φινίρισμα πριν την τοποθέτηση του δαπέδου.
  4. Τυχόν κουφώματα που έχουν για παράδειγμα τα τζάμια θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένα.
  5. Στην περίπτωση που έχει γίνει τοποθέτηση μαρμάρων-πλακιδίων θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 30 ημέρες πριν ξεκινήσετε τις εργασίες για τα δάπεδα.
  6. Η πλάκα τσιμέντου λόγω υψηλής υγρασίας θα πρέπει να είναι τοποθετημένη από πριν για να έχει στεγνώσει επαρκώς.

Βασικά Στάδια Τοποθέτησης

Η τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων μπορεί να γίνει με τρείς τρόπους: 
  • Καρφωτό: Φτιάχνουμε έναν ξύλινο σκελετό από καδρόνια στον οποίο έπειτα τοποθετείται το δάπεδο.
  • Κολλητό: Το δάπεδο επικολλάται.
  • Πλωτό: Κατά τον οποίο οι σανίδες συναρμολογούνται μεταξύ τους με τη βοήθεια εγκοπών αι εσοχών που έχουν.


Ο πιο συνηθισμένος τρόπος τοποθέτησης ξύλινων δαπέδων είναι ο καρφωτός και οι εργασίες που πραγματοποιούνται είναι οι εξής:
  • Με τάκους ή βύσματα στηρίζουμε τα καδρόνια.
  • Καρφώνουμε τις σανίδες του ξύλου στα καδρόνια.
  • Τοποθετούμε το σοβατεπί περιμετρικά στον τοίχο.
  • Φροντίζουμε για την τοποθέτηση εξαεριστικών οπών.
  • Τρίβουμε την επιφάνεια με γυαλόχαρτο.
  • Περνάμε το αστάρι.
  • Όταν ολοκληρωθεί η τοποθέτηση λουστράρουμε το παρκέτο μας με βερνίκι.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Επέλεξε έναν επαγγελματία τεχνίτη από τον κατάλογο των συνεργατών του MyConstructor.gr, και κλείσε άμεσα και εύκολα ένα ραντεβού για οποιαδήποτε εργασία και αν σε ενδιαφέρει. 

Ένας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας μπορεί επίσης να επισκεφτεί το χώρο σας για μία πρώτη εκτίμηση εφόσον το ζητήσετε. 
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Δήλωσε ενδιαφέρον
happy
ΞΥΛΙΝΟ ΔΑΠΕΔΟ
από
2
€/μ²
Βρες επαγγελματία
Γυάλισμα Ξύλινων Δαπέδων μέχρι 50τμ
από
3.99
€/m²
Βρες επαγγελματία
Γυάλισμα Ξύλινων Δαπέδων για επιφάνεια μεγαλύτερη των 50τμ
από
3.99
€/m²
Βρες επαγγελματία
Τοποθέτηση Ξύλινων Δαπέδων
από
14.99
€/m²
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα