Ενημερώσου για τον βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου! Βρες αξιολογημένο επαγγελματία για βιολογικό καθαρισμό κατ' οίκον.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου κατ' οίκον 54,9€

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Σε όλους μας έχει τύχει να βρίσκουμε το αυτοκίνητο σε πολύ άσχημη κατάσταση είτε μετά από μεγάλο διάστημα από το τελευταίο πλύσιμο είτε μετά από ένα ταξίδι. Ειδικά, το καλοκαίρι μετάτη παραλία το αυτοκίνητο θυμίζει την έρημο Σαχάρα… Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που το θαλασσινό αλάτι “ποτίζει” τα καθίσματα και αφήνει ενοχλητικούς λεκέδες. Αλλά και το χειμώνα οι λάσπες λερώνουν πολύ εύκολα το αυτοκίνητο μας. Τα κατοικίδια όσο και αν τα συμπαθείτε και αν τα προσέχετε λερώνουν και αυτά με το τρόπο τους τα καθίσματα και το αυτοκίνητο γενικότερα. Τα παιδιά, επίσης, αρκετές φορές είναι απρόσεκτα με τα καθίσματα και τις ταπετσαρίες και δημιουργούν λεκέδες πολύ εύκολα.

βιολογικός καθαρισμός αυτοκινητου με ατμό

Προτεινόμενα Συνεργεία για Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου

Τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού βάση αξιολογήσεων

Πόσο μπορεί να στοιχήσει ο βιολογικός καθαρισμός;

Ο καθαρισμός του αυτοκινήτου εσωτερικά και εξωτερικά ξεκινά από την τιμή των:

  • 54,9€ + φπα
Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και να ενημερωθείτε για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας εδώ.

Πως γίνεται ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτο;

Αρχικά,πραγματοποιείται υγρός καθαρισμός με ειδικό απολυμαντικό υγρό. Έπειτα γίνεται πλύση και απόπλυση της ταπετσαρίας, των καθισμάτων και του ουρανού ( όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής) του αυτοκινήτου με τις σύγχρονες ειδικές σκούπες Kirby, Bissell και Karcher. Επίσης, καθαρίζονται οι πόρτες, οι ζώνες ασφαλείας, το πάτωμα, τα πατάκια, οι αποθηκευτικοί χώροι και οι αεραγωγοί. Το αισθητικό και το ποιοτικό αποτέλεσμα έχει καλύτερη σχέση τιμής- αποτελέσματος από το συμβατικό πλύσιμο που προσφέρουν τα πρατήρια καυσίμων καθώς γίνεται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιείται η μέθοδος της ατμοαποστείρωσης. Τέλος, γίνεται γυάλισμα του ταμπλό και όλων των πλαστικών μερών του εσωτερικού χώρου με ειδικό απολυμαντικό spray.

Ποια είναι τα οφέλη του βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου;

Η διαδικασία είναι ιδανική για άτομα με αλλεργίες, όσους έχουν μικρά παιδιά και όσους έχουν ευαισθησία στη σκόνη και τα μικρόβια. Γενικά, ο συγκεκριμένος καθαρισμός είναι χρήσιμος σε όσους αγοράζουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ή έχουν καιρό να καθαρίσουν το αμάξι τους και θέλουν ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ακόμα σε αυτοκίνητα με δερμάτινο σαλόνι , ο βιολογικός καθαρισμός συντηρεί καλύτερα το χώρο και επεκτείνει το χρόνο αντοχής τους.
Πολλοί θεωρούν τον βιολογικό καθαρισμό ως μια περιττή διαδικασία με υψηλό κόστος. Αντίθετα, ο βιολογικός καθαρισμός είναι μια λύση για όλα αυτά τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν και πλέον αποτελεί μια προσιτή οικονομικά λύση που αποφέρει πολλαπλά οφέλη. Τέτοια οφέλη είναι όχι μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και για λόγους υγιεινής η διαδικασία προσφέρει απομάκρυνση ακάρεων και μικροβίων. Η συσσωρευμένη σκόνη σε σημεία όπου δύσκολα προσεγγίζονται απομακρύνεται πλήρως και ο εσωτερικός χώρος του αυτοκινήτου δείχνει σαν καινούργιος.

Πόσο διαρκεί ο καθαρισμός αυτοκινήτου;

Ο χρόνος του βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου ποικίλει αναλόγως το μέγεθος του εσωτερικού του αυτοκινήτου, τις επιφάνειες που έχουν να καθαριστούν και το είδος των λεκέδων που υπάρχουν. Εάν το αυτοκίνητο έχει να καθαριστεί καιρό μπορεί να διαρκέσει και πάνω από μια ή και μιάμιση ώρα αλλά εάν χρειάζεται ένα είδος φρεσκαρίσματος μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από μια ώρα.

Τέλος, είναι απαραίτητο να υπάρχει παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σχετικά κοντά στο αυτοκίνητο για τη λειτουργία των πιεστικών μηχανημάτων.Αξίζει να δοκιμάσετε μια φορά το βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας για να πειστείτε για τα πολλαπλά οφέλη που θα δείτε άμεσα.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου στον χώρο σας.

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

54,9€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Πολύ καλός επαγγελματίας. Το αμάξι μυάζει σαν καινούργιο

Μαριάννα Μ.

Βιολογικός καθαρισμός κατ οίκον. Πολύ καλό καθάρισμα!

Δημήτρης Μ.

Έμεινα ικανοποιημένος έγινε καλό καθάρισμα!

Αχιλλέας Χ.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Απρίλιος 28th, 2017|Καθαρισμοί|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!