ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ενημερώσου για τον βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου! Βρες αξιολογημένο επαγγελματία για βιολογικό καθαρισμό κατ' οίκον.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου κατ' οίκον 44,9€

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Σε όλους μας έχει τύχει να βρίσκουμε το αυτοκίνητο σε πολύ άσχημη κατάσταση είτε μετά από μεγάλο διάστημα από το τελευταίο πλύσιμο είτε μετά από ένα ταξίδι. Ειδικά, το καλοκαίρι μετάτη παραλία το αυτοκίνητο θυμίζει την έρημο Σαχάρα… Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που το θαλασσινό αλάτι “ποτίζει” τα καθίσματα και αφήνει ενοχλητικούς λεκέδες. Αλλά και το χειμώνα οι λάσπες λερώνουν πολύ εύκολα το αυτοκίνητο μας. Τα κατοικίδια όσο και αν τα συμπαθείτε και αν τα προσέχετε λερώνουν και αυτά με το τρόπο τους τα καθίσματα και το αυτοκίνητο γενικότερα. Τα παιδιά, επίσης, αρκετές φορές είναι απρόσεκτα με τα καθίσματα και τις ταπετσαρίες και δημιουργούν λεκέδες πολύ εύκολα.

βιολογικός καθαρισμός αυτοκινητου με ατμό

Πως γίνεται ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτο;

Αρχικά,πραγματοποιείται υγρός καθαρισμός με ειδικό απολυμαντικό υγρό. Έπειτα γίνεται πλύση και απόπλυση της ταπετσαρίας, των καθισμάτων και του ουρανού ( όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής) του αυτοκινήτου με τις σύγχρονες ειδικές σκούπες Kirby, Bissell και Karcher. Επίσης, καθαρίζονται οι πόρτες, οι ζώνες ασφαλείας, το πάτωμα, τα πατάκια, οι αποθηκευτικοί χώροι και οι αεραγωγοί. Το αισθητικό και το ποιοτικό αποτέλεσμα έχει καλύτερη σχέση τιμής- αποτελέσματος από το συμβατικό πλύσιμο που προσφέρουν τα πρατήρια καυσίμων καθώς γίνεται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και χρησιμοποιείται η μέθοδος της ατμοαποστείρωσης. Τέλος, γίνεται γυάλισμα του ταμπλό και όλων των πλαστικών μερών του εσωτερικού χώρου με ειδικό απολυμαντικό spray.

Ποια είναι τα οφέλη του βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου;

Η διαδικασία είναι ιδανική για άτομα με αλλεργίες, όσους έχουν μικρά παιδιά και όσους έχουν ευαισθησία στη σκόνη και τα μικρόβια. Γενικά, ο συγκεκριμένος καθαρισμός είναι χρήσιμος σε όσους αγοράζουν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ή έχουν καιρό να καθαρίσουν το αμάξι τους και θέλουν ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Ακόμα σε αυτοκίνητα με δερμάτινο σαλόνι , ο βιολογικός καθαρισμός συντηρεί καλύτερα το χώρο και επεκτείνει το χρόνο αντοχής τους.
Πολλοί θεωρούν τον βιολογικό καθαρισμό ως μια περιττή διαδικασία με υψηλό κόστος. Αντίθετα, ο βιολογικός καθαρισμός είναι μια λύση για όλα αυτά τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν και πλέον αποτελεί μια προσιτή οικονομικά λύση που αποφέρει πολλαπλά οφέλη. Τέτοια οφέλη είναι όχι μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά και για λόγους υγιεινής η διαδικασία προσφέρει απομάκρυνση ακάρεων και μικροβίων. Η συσσωρευμένη σκόνη σε σημεία όπου δύσκολα προσεγγίζονται απομακρύνεται πλήρως και ο εσωτερικός χώρος του αυτοκινήτου δείχνει σαν καινούργιος.

Πόσο διαρκεί ο καθαρισμός;

Ο χρόνος του βιολογικού καθαρισμού αυτοκινήτου ποικίλει αναλόγως το μέγεθος του εσωτερικού του αυτοκινήτου, τις επιφάνειες που έχουν να καθαριστούν και το είδος των λεκέδων που υπάρχουν. Εάν το αυτοκίνητο έχει να καθαριστεί καιρό μπορεί να διαρκέσει και πάνω από μια ή και μιάμιση ώρα αλλά εάν χρειάζεται ένα είδος φρεσκαρίσματος μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από μια ώρα.

Τέλος, είναι απαραίτητο να υπάρχει παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σχετικά κοντά στο αυτοκίνητο για τη λειτουργία των πιεστικών μηχανημάτων.Αξίζει να δοκιμάσετε μια φορά το βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας για να πειστείτε για τα πολλαπλά οφέλη που θα δείτε άμεσα.

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου στον χώρο σας.

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

44,9€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Πολύ καλός επαγγελματίας. Το αμάξι μυάζει σαν καινούργιο

Μαριάννα Μ.

Βιολογικός καθαρισμός κατ οίκον. Πολύ καλό καθάρισμα!

Δημήτρης Μ.

Έμεινα ικανοποιημένος έγινε καλό καθάρισμα!

Αχιλλέας Χ.

Προτεινόμενα Συνεργεία Καθαρισμού

Τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού βάση αξιολογήσεων

Καθαρισμός Σαλονιού - Περιστέρι Αττική 144 52

(24) Αξιολογήσεις

Δραστηριοποιούμαι στο χώρο του καθαρισμού σαλονιών,χαλιών και στρωμάτων πάρα πολλά χρόνια και δουλευώ πάντα με μεράκι για το αντικείμενο αυτό.Στο επίκεντρο των ενεργειών μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης και όλες οι εργασίες γίνονται σεβόμενοι τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Προσπαθούμε πάντα για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και σας βοηθάμε να απαλλαγείτε από κάθε "απρόσκλητο" επισκέπτη στο χώρο, στα στρώματα σας ή στο σαλόνι σας. Καλέστε μας για επαγγελματικές λύσεις γύρω από το σπίτι ή την επιχείρηση σας.

Καθαρισμός Σαλονιού - Αττική Αθήνα 131 22

(6) Αξιολογήσεις

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές λύσεις καθαρισμού του χώρου σας από ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς, καλύπτοντας τις οικιακές και επαγγελματικές σας ανάγκες.Χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον προιόντα αλλά και σύγχρονα μέσα, έτσι ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε με απολύτα επαγγελματικό τρόπο κάθε περίπτωση.Παρόλα αυτά, σεβόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις τιμές μας σε χαμηλό επίπεδο χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών. Επιλέξτε μας και να είστε σίγουροι πως θα επωφεληθείτε διπλά.

Καθαρισμός Σαλονιού - Ίλιον Αττική 131 23

(9) Αξιολογήσεις

Με πάνω από 15ετή συνεχόμενη παρουσία στο επάγγελμα μπορούμε να πούμε ότι η εταρία μας έχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για κάθε είδους επαγγελματική λύση καθαρισμού. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με συνέπεια τον καθαρισμό του σαλονιού σας, των στρωμάτων σας και των χαλιών σας.Χρησιμοποιούμε ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά και οικολογικά προιόντα προκείμενου να έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα και την ελάχιστη ρύπανση του περιβάλλοντος και του χώρου σας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι με τα συγκεκριμένα προϊόντα επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα και κρατάμε το χώρο σας ασφαλή και απαλλαγμένο από κάθε μικροοργανισμό.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Απρίλιος 28th, 2017|Καθαρισμοί|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!

Toggle Sliding Bar Area