Θερμοπρόσοψη - Εξωτερική Θερμομόνωση

Θερμοπρόσοψη - Εξωτερική Θερμομόνωση
Ο,τι πρέπει να ξέρετε για τη Θερμοπρόσοψη! 
Κάντε τώρα θερμοπρόσοψη από το MyConstructor και δείτε τα άμεσα αποτελέσματα.
Το MyConstructor προτείνει
εξατομικευμένες λύσεις
Δήλωσε ενδιαφέρον
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Επιλέξαμε Θερμοπρόσωψη από το MyConstructor. Όλα έγιναν άψογα!
Οι επαγγελματίες σας χαρακτηρίζονται από ήθος και ευγένεια! Ευχαριστούμε για την τέλεια δουλειά.
Ευχαριστούμε πολύ! Οικονομική θερμοπρόσωψη με ποιοτικά αποτελέσματα.

Ενδιαφέρεστε για Θερμοπρόσοψη; Μάθετε τα πάντα πριν κλείσετε το ραντεβού σας!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Διαβάστε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της μεθόδου της Θερμοπρόσοψης 

Η εξωτερική θερμομόνωση είναι ουσιαστικά η μόνωση περιμετρικά των τοίχων του σπιτιού σας, της όψης δηλαδή, για αυτό ονομάζεται και θερμοπρόσοψη.

Με εφαρμογή συστήματος θερμοπρόσοψης εξασφαλίζετε την σωστή και ολοκληρωμένη μόνωση του κτιρίου, που συνεπάγεται την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Βέβαια εκτός από την  εξωτερική θερμομόνωση υπάρχουν και άλλες εργασίες μόνωσης που μπορούν να συνεισφέρουν προς τον ίδιο σκοπό, όπως η μόνωση ταράτσας.

Σύμφωνα με μελέτες όμως που έχουν εκπονηθεί, το 35-40% των θερμικών απωλειών κάθε σπιτιού χάνεται από τους πλαϊνούς τοίχους, ενώ στα διαμερίσματα που πάνω και κάτω υπάρχουν άλλα οικήματα, το ποσοστό αυτό μπορεί ακόμα και να διπλασιαστεί! 

Αν επιλέξετε την εφαρμογή θερμοπρόσοψης, θα έχετε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 50% εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ σίγουρα αν μαζί με τη θερμοπρόσοψη πραγματοποιήσετε και μόνωση της ταράτσας σας, τα θερμομονωτικά αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Τα Πλεονεκτήματα της Θερμοπρόσοψης

Τα πλεονεκτήματα όμως της  εξωτερική θερμομόνωσης δεν περιορίζονται στην εξοικονόμηση χρημάτων, που σε κάθε περίπτωση είναι ένα σημαντικό όφελος. 

Ένα εξίσου σημαντικό αποτέλεσμα της εξωτερικής θερμομόνωσης είναι η αναβάθμιση του βιοτικού σας επιπέδου, καθώς πλέον οι χειμώνες σας θα είναι πιο ζεστοί και τα καλοκαίρια σας πιο δροσερά. 

Εκτός αυτού, επειδή η εξωτερική θερμομόνωση εφαρμόζεται εξωτερικά, επιτυγχάνετε ταυτόχρονα και την ανακαίνιση της όψης του σπιτιού σας, αφού θα αποκτήσει πλέον ανανεωμένη εμφάνιση με χρώμα της επιλογής σας. 

Τέλος, θωρακίζετε περιμετρικά το κτίριο σας από διαφόρων ειδών απειλές όπως μούχλες, υγρασίες, ρωγμές κλπ.

Όπως βλέπετε, τα πλεονεκτήματα της εξωτερικής θερμομόνωσης είναι πολλά και σημαντικά, ενώ ένα ακόμα είναι πως γενικά εξαιτίας όλων των παραπάνω δίνεται προστιθέμενη αξία στο οίκημά σας, αφού αναβαθμίζεται ποικιλοτρόπως. 

Άλλοι Μέθοδοι για Θερμομόνωση 

Παρόλα αυτά, για να έχετε μια πλήρη εικόνα σας ενημερώνουμε πως για την θερμομόνωση του σπιτιού σας υπάρχουν και άλλοι μέθοδοι, πλην της θερμοπρόσοψης. 

Έτσι λοιπόν, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη θερμομόνωση των τοίχων σας εσωτερικά ή και με τη μέθοδο της διπλής τοιχοποιίας. 

Και οι δύο όμως μέθοδοι υπολείπονται της συμβατικής και συνήθως επιλέγονται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις, για αυτό και δεν θα επεκταθούμε εδώ σε αυτές.

Μια σημαντική παράμετρος για την εξωτερική θερμομόνωση, όπως και για κάθε εργασία είναι το κόστος. 

Βεβαίως δεν μπορούμε να σας δώσουμε ένα συγκεκριμένο κόστος, όμως μπορούμε να σας ενημερώσουμε για μια ενδεικτική μέση τιμή της αγοράς. 

Θερμοπρόσοψη Τιμές

Ένα συνεργείο λοιπόν, που μπορεί να πραγματοποιήσει μια ποιοτική εργασία και έχει εμπειρία γενικότερα στις μονώσεις, υπολογίζει το κόστος θερμοπρόσοψης περίπου στα 30.42€/m²+Φ.Π.Α.

Το κόστος θερμοπρόσοψης βέβαια κυμαίνεται ανάλογα με το που βρίσκεστε (μια επαγγελματική δουλειά στην Αθήνα πιθανόν να είναι πιο οικονομική από την αντίστοιχη σε μια απομακρυσμένη περιοχή της επαρχίας), καθώς επίσης και το μέγεθος της δουλειάς, αφού σίγουρα όσο περισσότερα είναι τα μέτρα της θερμοπρόσοψης που θα πραγματοποιήσετε, τόσο καλύτερη τιμή θα πετύχετε. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, αν πρόκειται για ένα μέσο σπίτι που κατοικείται όλο το χρόνο, σε λίγα μόνο χρόνια (3-5) θα έχετε αποσβέσει το κόστος θερμοπρόσοψης!

Γιατί να επιλέξω επαγγελματία από το MyConstructor;

Αν και εσείς ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε στην θερμομόνωση του εξωτερικού του σπιτιού σας, αρκετά σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα έμπειρο συνεργείο με γνώση στην συγκεκριμένη εργασία, ώστε να έχετε τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να πραγματοποιήσετε μια ολοκληρωμένη έρευνα σχετικά με συνεργεία για θερμοπρόσοψη και για μονώσεις γενικότερα είναι το ΜyConstructor.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε να μας ρωτήσετε κάτι, μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 300 9323.
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Δήλωσε ενδιαφέρον
happy
Θερμογραφία
από
79
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα