ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

(13 Αξιολογήσεις)

Βρες Εξειδικευμένο συνεργείο για συντήρηση Καυστήρα

Συντήρηση καυστήρα από 29€

Συντήρηση Καυστήρα 

Η συντήρηση καυστήρα είναι μια σημαντική εργασία που έχει κύριο μέλημα την προστασία του καυστήρα και την αποδοτικότερη θέρμανση της οικίας σας. Είναι γνωστό ότι η συντήρηση των μηχανημάτων όχι μόνο βελτιώνουν την απόδοση τους αλλά επεκτείνουν και το χρόνο ζωής τους και συνιστάται από τους κατασκευαστές . Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι το κάθε πότε πρέπει να γίνεται η συντήρηση καυστήρα

Οι ιδανικοί μήνες για την συντήρηση του καυστήρα είναι από τον Απρίλιο μέχρι το Μάιο  , δηλαδή  όταν το σύστημα θέρμανσης θα παραμείνει κλειστό για αρκετούς μήνες. Αυτή η χρονική περίοδος βοηθά τόσο στον καλύτερο καθαρισμό του καυστήρα όσο και στην ακρίβεια στις ρυθμίσεις του και στην προσαρμογή- επιδιόρθωση που μπορεί να χρειαστεί.

Πόσο συχνά πρέπει να πραγματοποιείται η συντήρηση του λέβητα;

Οι τεχνικοί και οι κατασκευαστές καυστήρων συνιστούν την πραγματοποίηση συντήρησης μια φορά τον χρόνο ακόμα και αν δεν γίνεται τους κατάλληλους μήνες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η συντήρηση καυστήρα είναι η σημαντικότερη εργασία πρόληψης και διάγνωσης τυχόν φθοράς μηχανικών μερών του καυστήρα. Έτσι εξοικονομούνται μεγάλα χρηματικά  ποσά από ενδεχόμενες έκτακτες βλάβες και αυξάνεται η αντοχή του καυστήρα στη πάροδο του χρόνου. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για το λόγο ότι τα διαβρωτικά ιζήματα απομακρύνονται έγκαιρα από το εσωτερικό του λέβητα και μιας και είναι το τέλος της χειμερινής περιόδου ο συντηρητής έχει περισσότερο χρόνο στη διάθεση του για τις απαραίτητες εργασίες.

Αλλάζει κάτι στην κατανάλωση καυσίμου του λέβητα πετρελαίου μετά την συντήρηση;

Ένας καλοσυντηρημένος καυστήρας πετρελαίου δεν λειτουργεί σε υψηλότερες θερμοκρασίες από τις φυσιολογικές και έτσι μειώνεται η καύση πετρελαίου. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται εξοικονόμηση καυσίμου εώς και 50%.

Καλέστε μας τώρα!!

Τι διαφοροποιεί τους καυστήρες φυσικού αερίου;

Η συντήρηση του λέβητα φυσικού αερίου δεν διαφέρει σημαντικά πέραν των εξειδικευμένων τεχνικών εργασιών. Η καλύτερη συντήρηση του συστήματος θέρμανσης φυσικού αερίου πρέπει να γίνεται ετησίως και να πραγματοποιείται από εξειδικευμένους και αδειοδοτημένους τεχνίτες. Η κύρια διαφορά είναι ο έλεγχος στεγανότητας και γενικότερα ο έλεγχος όλης της εγκατάστασης για τυχόν μικρές ή μεγάλες διαρροές.

Τι άλλο πρέπει να προσέχετε κατά την συντήρηση;

Όσον αφορά την συντήρηση του καυστήρα πετρελαίου πρέπει να γνωρίζετε ότι ο συντηρητής είναι υποχρεωμένος να εκδίδει φύλλο ελέγχου καύσης και μετά από κάθε επίσκεψη να ενημερώνει το ημερολόγιο του λεβητοστασίου για τη κάθε παρέμβαση που πραγματοποίησε στο σύστημα της εγκατάστασης

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στο MyConstructor φροντίζουμε για την ποιότητα και την συνέπεια των παρεχόμενων υπηρεσιών σε λογικές τιμές κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Όμως και η γνώμη σας μετράει για εμάς αφού μπορείτε να αξιολογήσετε τους επαγγελματίες για την εργασία που του αναθέσατε με μια απλή εγγραφή στην πλατφόρμα . Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση της συντήρησης καυστήρα διασφαλίζουμε τα συνεργαζόμενα συνεργεία να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές στο μέγιστο βαθμό.

Συντήρηση Καυστήρα
5 Γενική Βαθμολογία Χρηστών (13 Αξιολογήσεις)
Τι είπαν οι χρήστες για μας Αξιολόγηση
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Αξιολόγηση