Ενημερωθείτε για το Πιστοποιητικό ΔΕΗ. Σε ποιές περιπτώσεις απαιτείται; 
Βρείτε έμπειρο και οικονομικό ηλεκτρολόγο για την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ (ΥΔΕ)!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.6
(361 Αξιολογήσεις)

Αναλαμβάνουμε την άμεση και οικονομική έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη.

Card image cap
Ιωάννης
Βασίλειος

4.6

(361 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε την άμεση και οικονομική έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
5.0
(131 Αξιολογήσεις)

Έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ μέχρι 30τμ. επί τόπου σε προσιτή τιμή.

Card image cap
Νικόλαος
Αρβανίτης

5.0

(131 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ μέχρι 30τμ. επί τόπου σε προσιτή τιμή.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.8
(853 Αξιολογήσεις)

Είμαι Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός από το ΕΜΠ και αναλαμβάνω με αξιοπιστία, συνέπεια και απόλυτη υπευθυνότητα την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού στις καλύτερες τιμές.

Card image cap
Άγγελος
Παρθένης

4.8

(853 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Είμαι Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός από το ΕΜΠ και αναλαμβάνω με αξιοπιστία, συνέπεια και απόλυτη υπευθυνότητα την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού στις καλύτερες τιμές.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για ακίνητα πάνω από 200τμ
από
0.35
€/τμ
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 30τμ
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 100τμ
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 150τμ
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 200τμ
Έχετε Ερωτήσεις;
Σχετικα αρθρα

Πιστοποιητικό ΔΕΗ - Πότε χρειάζεται και τι πρέπει να γνωρίζεις;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι είναι το Πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Το Πιστοποιητικό ΔΕΗ είναι ένα έγγραφο που πρέπει να εκδίδεται με βάσει τον υπάρχοντα νόμο για κάθε κτίριο από την 1η Νοεμβρίου του 2011. 

Δεν πρέπει να υποτιμάμε τη χρησιμότητά του, δεν είναι μόνο άλλο ένα τυπικό χαρτί που μας ζητάνε για γραφειοκρατικούς λόγους από τη ΔΕΗ. Είναι απαραίτητο για την πιστοποίηση της ασφάλειας των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ενός κτιρίου και απαιτείται να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια όσων δραστηριοποιούνται μέσα σε αυτό. 

Για την έκδοση ενός έγκυρου πιστοποιητικού θα πρέπει να εξετάζεται αν πληρούνται οι απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές. Για την έκδοση του πιστοποιητικού απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο ηλεκτρολογικός πίνακας κάθε οικίας να διαθέτει ρελέ διαφυγής τάσης για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα ηλεκτροπληξίας.

Όπως αναφέρεται και παραπάνω, το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου δεν πρέπει να προσπερνάται σαν ένα επιπλέον τυπικό έγγραφο. Είναι πλέον ιδιαίτερα απαραίτητο να ελέγχεται κατά πόσο ένα ακίνητο είναι άρτιο ηλεκτρολογικά ή όχι. Αυτό έχει καταστεί αναγκαίο τα τελευταία χρόνια, καθώς οι νέες κατασκευές ακινήτων είναι ελάχιστες. Πιο συχνά ακούμε περί ανακαίνισης παρά νέας οικοδομής. 

Αυτό, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα ακίνητα είναι αρκετά παλιά και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις παλιές. Οι ίδιες είναι βασικό να αναβαθμίζονται όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο από τον ηλεκτρολόγο. Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου λοιπόν, είναι πλέον απαραίτητο για οποιαδήποτε νέα οικοδομή αλλά και για την αλλαγή ονόματος σε υπάρχουσες κατοικίες.

Η εν λόγω διάταξη έχει εφαρμογή από την ημέρα ισχύος του Νόμου, δηλαδή από τις 09/11/2015 και αφορά και τις μεταβιβάσεις ακινήτων εκτός από τις μισθώσεις.

Επιπλέον, από 1.1.2016 είναι πλέον υποχρεωτική η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού (Π.Ε.Α.) και για κτίσματα μικρότερα των 50 τ.μ., όταν αυτά ενοικιάζονται ή πωλούνται, άρα και υποχρεωτική η δήλωση του στα Ηλεκτρονικά Μισθωτήρια από την ίδια ημερομηνία.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι σε περίπτωση μη έκδοσης του πιστοποιητικού επιβάλλεται πρόστιμο από 1.000 έως 10.000 ευρώ στον κατά τον νόμο δικαιούχο, δηλαδή στον ιδιοκτήτη ή εντολοδόχο διαχείρισης του ακινήτου από τον ιδιοκτήτη. 

Τέλος, η έκδοση του πιστοποιητικού θα πρέπει να προηγείται της υπογραφής του συμβολαίου μεταξύ εκμισθωτή και μισθωτή, καθώς σε κάθε μίσθωση ακινήτου, ο αριθμός πρωτοκόλλου του πιστοποιητικού θα πρέπει να αναγράφεται στο ιδιωτικό ή συμβολαιογραφικό μισθωτήριο συμβόλαιο.

Πιστοποιητικό ΔΕΗ Τιμές - Απο τι εξαρτώνται;

Η τελική τιμή έκδοσης ενός πιστοποιητικού ΔΕΗ εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Ο κύριος παράγοντας που θα επηρεάσει την τελική τιμή του πιστοποιητικού είναι τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού ή του χώρου που σας ενδιαφέρει.  Ωστόσο, σε περίπτωση έλλειψης του ρελέ τάσης διαφυγής, υπάρχει επιπλέον χρέωση για την τοποθέτηση, διότι η ύπαρξή του είναι υποχρεωτική.

Στο MyConstructor έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους ηλεκτρολόγους στις πιο ανταγωνιστικές τιμές! Συγκεκριμένα οι χρεώσεις για την έκδοση του πιστοποιητικού με βάση τα τετραγωνικά μέτρα, διαμορφώνοντα ως εξής:
  • Mέχρι 30τ.μ. από 28.5€
  • Mέχρι 100τ.μ. από 34€
  • Mέχρι 150τ.μ. από 44€
  • Mέχρι 200τ.μ. από 44€
  • Πάνω από 200τ.μ. από 49€

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες υπηρεσίες από τους ηλεκτρολόγους μας, καλέστε μας στο 210 300 9323 ώστε να λάβετε ακριβής κοστολόγηση του έργου σας.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Στο MyConstructor συνεργαζόμαστε με έμπειρους και πιστοποιημένους επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν την έκδοση του πιστοποιητικού σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! 

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online μέσω της πλατφόρμας μας, ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323 και οι εκπρόσωποι μας θα σας καθοδηγήσουν και θα λύσουν οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε!
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

Συνεπής και τυπικός επαγγελματίας. Βγάλαμε πιστοποιητικό ΔΕΗ σε πολύ καλη τιμή!
-Νικολέττα Μ.
Πολύ καλά ενημερωμένος ο ηλεκτρολόγος. Αρκετά εξυπηρετικός! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
-Στέλιος Χ.
Και οι δύο κύριοι πού ήρθαν για ένα πιστοποιητικό ΔΕΗ πού χρειαζόμουν ήταν άψογοι, ευγενέστατοι στην ώρα τους και πολύ εξυπηρετικοί
-Φωτεινή Π.

1

1
Responsive image

Βρες Αξιόπιστο και Οικονομικό Ηλεκτρολόγο!

Ενημερώσου για τις τιμές των πιστοποιητικών ΔΕΗ ανάλογα με την κατηγορία τετραγωνικών που ανήκει το ακίνητο σου.

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε ραντεβού για Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου online!

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για ακίνητα πάνω από 200τμ 0.35 €/τμ + φπα
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 30τμ 28.5 € + φπα
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 100τμ 34 € + φπα
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 150τμ 42 € + φπα
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 200τμ 44 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται