Αλλαγή Ονόματος ΔΕΗ. Ενημερωθείτε για την διαδικασία αλλαγής ονόματος στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Ακόμη, ΔΩΡΕΑΝ Αλλαγή Ονότος ΔΕΗ με ταυτόχρονη αλλαγή παρόχου ρεύματος.

ΔΩΡΕΑΝ Αλλαγή Ονόματος ΔΕΗ

Διαδικασία για αλλαγή ονόματος ΔΕΗ (ΥΔΕ)

Στο παρόν άρθρο θα μιλήσουμε για την αλλαγή ονόματος λογαριασμού της Δ.Ε.Η. ΥΔΕ. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή ονόματος του λογαρισμού σας. Είτε πρόκειται για μετακομίσεις είτε στο λυπηρό γεγονός κάποιου θανάτου η αλλαγή ονόματος Δ.Ε.Η είναι απαραίτητη έτσι ώστε ο λογαριασμός να έρχεται στον τρέχοντα ενοικιαστή του διαμερίσματος.

Η διαδικασία αλλαγής ονόματος ΔΕΗ είναι πολύ συνηθισμένη στην περίπτωση που κάποιος μπαίνει σε ένα νεό σπίτι. Είτε είναι ενοικιαζόμενο είτε ιδιόκτητο, η διαδικασία αλλαγής του λογαριασμου ΔΕΗ είναι μία πολύ συνηθισμένη διαδικασία η οποία όμως απαιτεί πολύ χρόνο αλλά και δική σας παρουσία στην περίπτωση που αποφασίσετε να το κάνετε μόνοι σας.

Αυτόματη Αλλαγή Ονόματος ΔΕΗ

Η προτιμότερη επιλογή για εσάς όμως εφόσον κατα βάση μπαίνετε σε ένα νέο σπίτι είναι να προχωρήσετε σε Αλλαγή Παρόχου Ρεύματος με αυτόματη & ΔΩΡΕΑΝ Αλλαγή Ονόματος ΔΕΗ. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο μπορείτε να αποκτήσετε φθηνό ρεύμα protergia αλλά και να μην χάσετε τον παραμικρό χρόνο σε διαδικαστικά και υπηρεσίες. Μπορούμε να αναλάβουμε ολόκληρη τη διαδικασία για εσάς.

Αλλαγή παρόχου ρεύματος

Στο MyConstructor.gr μπορούμε να αναλάβουμε όλες τις διαδικασίες για την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας. Σε συνεργασία με την Protergia η οποία σας παρουσιάζει τα νέα της πακέτα Protergia Genius με σταθερές χρεώσεις μπορείτε να αλλάξετε πάροχο μόνο με ένα τηλέφωνο σε εμάς. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα πακέτα που σας προσφέρει η προτέργια αλλά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για αλλαγή παρόχου ρεύματος καλέστε μας!

Αίτηση για Αλλαγή Ονόματος


Αλλαγή παρόχου ρεύματος για την αυτόματη αλλαγή ονόματος ΔΕΗ.

Πώς μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά η αλλαγή ονόματος ΔΕΗ;

Το πιστοποιητικό Δ.Ε.Η. έχει ισχύ για 14 χρόνια για διαμερίσματα και 7 χρόνια για επαγγελματικούς χώρους με μη εύφλεκτα υλικά. Από τη χρήση του κτιρίου εξαρτάται αν θα εκδίδεται κάθε 1 με 12 έτη.

Ποια είναι η τιμή του πιστοποιητικού για αλλαγή ονόματος ΔΕΗ;

Η τιμή της έκδοσης πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου για αλλαγή ονόματος ΔΕΗ διαμορφώνεται ανάλογα με τα τ.μ του ακινήτου. Έτσι οι τιμές έχουν ως εξής:

 • μέχρι 30τμ από 27€
 • μέχρι 100τμ από 34€
 • μέχρι 150τμ από 44€
 • μέχρι 200τμ από 49€
Βρες εδώ επαγγελματία ηλεκτρολόγο για έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Πως υπολογίζω την τιμή του πιστοποιητικού για το ακίνητο μου;

Όπως αναφέραμε, η τιμή του πιστοποιητικού εξαρτάται από τα τετραγωνικά του ακινήτου, από την περιοχή που βρίσκεστε αλλά και απο την προσκόμιση ορισμένων απαραίτητων εγγράφων. Μπορείτε πολύ εύκολα μέσω τηε πλατφόρμας μας να πάρετε μια ολοκληρωμένη τιμή βασισμένη στο ακίνητο σας. Επιπλέον, κερδίστε έκπτωση για κάθε ραντεβού που κλείνετε online.

Υπολόγισε την τιμή του πιστοποιητικού για αλλαγή ονόματος ΔΕΗ, εδώ.

Πότε είναι αναγκαίο το Πιστοποιητικό ΔΕΗ;

Το πιστοποιητικό δεη είναι απαραίτητο για:

 • Την έκδοση κάθε νέας παροχής ρεύματος της ΔΕΗ
 • για την επανασύνδεση της παλαιάς παροχής ρεύματος της ΔΕΗ,
 • για αλλαγή ονόματος στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός
 • και για την αίτηση αύξησης της παροχής.

Το πιστοποιητικό Δ.Ε.Η. έχει ισχύ για 14 χρόνια για διαμερίσματα και 7 χρόνια για επαγγελματικούς χώρους με μη εύφλεκτα υλικά. Από τη χρήση του κτιρίου εξαρτάται αν θα εκδίδεται κάθε 1 με 12 έτη.

Αλλαγή Ονόματος Δ.Ε.Η με Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου

Τι έγγραφα θα χρειαστώ για την Αλλαγή Ονόματος;

Πρώτον και κύριο έγγραφο για την αλλαγή του ονόματος είναι το επικυρωμένο από την εφορία μισθωτήριο συμβόλαιο. Για να εγκριθεί από την εφορία το μισθωτήριο θα πρέπει να υπάρχει και εν ισχύ ενεργειακό πιστοποιητικό το οποίο με βάση την πρόσφατη νομοθεσία του 2016 είναι υποχρεωτικό για όλα τα ακίνητα ανεξαρτήτως επιφάνειας. Τη διαδικασία για το ενεργειακό πιστοποιητικό, που θα δούμε παρακάτω, πρέπει να την ακολουθήσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δηλαδή να συγκεντρώσει τα κατάλληλα δικαιολογητικά και να συνεννοηθεί με κάποιον ενεργειακό επιθεωρητή για την έκδοση του. Το έγγραφο αυτό έχει ισχύ 10 έτη και χρειάζεται σε κάθε νέα μίσθωση μετά το 2011. Στη συνέχεια, χρειάζεται η αστυνομική ταυτότητα, ο αριθμός φορολογικού μητρώου (Α.Φ.Μ.) και ο αριθμός παροχής του διαμερίσματος.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες για Πιστοποιητικό Δ.Ε.Η για Αλλαγή Ονόματος

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων

Πιστοποιητικό ΔΕΗ - Κέντρο Αττική 118 54

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός με 15ετή εμπειρία στην μελέτη ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και έκδοση πιστοποιητικών Δ.Ε.Η. Επίσης, το γραφείο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την μελέτη και την έκδοση του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης.

Πιστοποιητικό ΔΕΗ - Nότια Προάστια Αττική 171 24

Η ειδικότητα μου είναι ενεργειακός επιθεωρητής και αναλαμβάνω την μελέτη και την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης. Ο ενεργειακός επιθεωρητής έρχεται στο χώρο σας και κάνει αυτοψία σχετικά με την ενεργειακή κατανάλωση και την φιλικότητα προς το περιβάλλον του κτίσματος σας ή του διαμερίσματος σας.

Πιστοποιητικό ΔΕΗ - Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με πιστοποίηση και εξειδίκευση σαν ενεργειακός επιθεωρητής με πολυετή πείρα. Το γραφείο μου διαμορφώνει μελέτες ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ενεργειακής απόδοσης κτιρίων.

Είναι υποχρεωτικό το Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου;

Από το Νοέμβριο του 2011 είναι υποχρεωτικό το πιστοποιητικό ΔΕΗ για κάθε κτήριο. Αυτό το πιστοποιητικό διασφαλίζει την ασφάλεια του κτηρίου και την λειτουργικότητα του.

Είτε πρόκειται για μετακόμιση η για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που θέλουμε να προχωρήσουμε σε αλλαγή ονόματος δεη, χρειάζεται το Σχέδιο ηλεκτρολόγου της εγκατάστασης του σπιτιού δηλαδή το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ή η υπεύθυνη δήλωση εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου όπως είναι γνωστό ως έγγραφο. Το πιστοποιητικό αυτό εξετάζει την καταλληλότητα ή όχι της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης του σπιτιού και κατά πόσο συμφωνεί με συγκεκριμένα πρότυπα. Η ισχύς του είναι 14 έτη και σε περίπτωση λήξης του για την αλλαγή ονόματος χρειάζεται οπωσδήποτε η επανέκδοση του. Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου συνοδεύουν τα έντυπα της έκθεσης παράδοσης ηλεκτρικής εγκατάστασης, το πρωτόκολλο ελέγχου ηλεκτρικής εγκατάστασης κατά ΕΛΟΤ HD 384 και το πρωτόκολλο ελέγχου ηλεκτρικής εγκατάστασης κατά ΚΕΗΕ. Με τα παραπάνω δικαιολογητικά ο ενοικιαστής μπορεί να συνάψει το νέο συμβόλαιο Προμήθειας Ρεύματος και ο λογαριασμός θα εκδίδεται πλέον στο όνομα του.Σημαντικό είναι να έχετε ένα αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού της Δ.Ε.Η. εξοφλημένο.

Από το myconstructor.gr σας έχουμε καλά νεά! Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε καθόλου. Οι ειδικοί και έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας έρχονται στο χώρο που θέλετε είτε είναι κατοικία είτε επαγγελματικός χώρος και αναλαμβάνουν την έκδοση του πιστοποιητικού Δ.Ε.Η. αυθημερόν, με την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι όροι έγκρισης πιστοποιητικού. Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι όροι οι ειδικοί θα συντάξουν έκθεση με όλες τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία. Για άμεση έκδοση του πιστοποιητικού την ίδια κιόλας μέρα, είναι απαραίτητο να έχετε έναν λογαριασμό Δ.Ε.Η. και ο χώρος να διαθέτει πίνακα και ρελέ. Εάν η συμφωνημένη ισχύς είναι >8kwh τότε το ρεύμα είναι τριφασικό και υπάρχει +15€ επιβάρυνση.

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία για αλλαγή ονόματος ΔΕΗ;

 1. Όλες τις απαραίτητες μετρήσεις που θα γίνουν με τα ειδικά όργανα.
 2. Έλεγχος ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
 3. Οπτικός έλεγχος.
 4. Δοκιμές για να διαπιστωθεί η σωστή λειτουργία.

Υπηρεσίες myConstructor

 • Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για χώρους μέχρι 30τμ
 • Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για χώρους μέχρι 100τμ
 • Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για χώρους μέχρι 150τμ
 • Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για χώρους μέχρι 200τμ

Τέλος, να σημειωθεί ότι για την σύναψη συμβολαίων με τους εναλλακτικούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας ( πέραν της Δ.Ε.Η. ) και την αλλαγή ονόματος δεη χρειάζεται η έκδοση των ίδιων δικαιολογητικών αν δεν υπάρχουν.

Βρες Αξιόπιστο και Οικονομικό Ηλεκτρολόγο

Αλλαγή ονόματος ΔΕΗ

27€

Τι είπαν οι χρήστες για τους επαγγελματίες μας

Αλλάγή ονόματος ΔΕΗ άμεσα και οικονομικά.

Λάμπρος Β.

Συνεπής και τυπικός. Βγάλαμε πιστοποιητικό ΔΕΗ σε πολύ καλη τιμή!

Νικολέτα Δήμου

Πολύ καλός μηχανικός. Οικονομικές και λογικές τιμές!

Μάνος Λ.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις ηλεκτρολόγων, για αλλαγή ονόματος δεή!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!