ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ

(9 Αξιολογήσεις)

Βρες εύκολα έμπειρο καθαριστή τζακιού στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Καθαρισμός Τζακιού από 25€

Καθαρισμός Τζακιού

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιστρέψει σε άλλες μεθόδους θέρμανσης και διαλέγουν τη ζεστασιά και την ομορφιά του τζακιού. Έχετε σκεφτεί όμως ότι ακόμα και το τζάκι θέλει συντήρηση και μάλιστα κάθε χρόνο; Ο καθαρισμός τζακιού πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, τουλάχιστον στο τέλος της χειμερινής περιόδου και να μην παραλείπεται για λόγους ασφαλείας.

Κάθε φορά που ανάβει το τζάκι, στο τοίχωμα της καμινάδας συγκεντρώνεται και κολλάει πίσσα. Το γεγονός αυτό μειώνει το άνοιγμα της καμινάδας (διατομή) και η κυκλοφορία του αέρα δεν πραγματοποιείται ομαλά με αποτέλεσμα να έχουμε το φαινόμενο να μην “τραβάέι” το τζάκι και να επιστρέφει τον καπνό μέσα. Αυτή η διαδικασία είναι εντελώς φυσιολογική και συμβαίνει σε κάθε τζάκι αλλά υπάρχει ο κίνδυνος της ανάφλεξης των υλικών αυτών.

Χωρίς τα σύγχρονα μέσα και την εξειδίκευση των συνεργείων καθαρισμού, οι παλαιότεροι τεχνίτες χρησιμοποιούσαν αυτοσχέδιες βούρτσες και προκαλούσαν ελεγχόμενη φωτιά μέσα στην καμινάδα. Αυτό είχε ως στόχο την καύση των κατάλοιπων. Παλαιότερα, χρησιμοποιούνταν όμως πιο αγνή καύσιμη ύλη χωρίς προσμίξεις. Σήμερα, όμως, όπου τα καύσιμα υλικά είναι συνήθως επεξεργασμένα ένας ετήσιος καθαρισμός δεν φτάνει. Καλό θα ήταν κάποιος να ελέγξει την καμινάδα και αν απαιτείται να ξανακαθαρίσει το τζάκι κάποιος τεχνικός.

Ο καθαρισμός του τζακιού έχει εκσυγχρονιστεί αλλά δεν παύει να έχει δυσκολίες και βαθμό επικινδυνότητας . Η κατασκευή των καμινάδων έχει γίνει περισσότερο περίπλοκη λόγω της έλλειψης χώρου στις πολυκατοικίες και στις μεζονέτες. Είναι στενότερες και έχουν δυσκολότερη πρόσβαση. Τα υλικά κατασκευής δεν αντέχουν όμως σε ελεγχόμενη φωτιά και οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ενδείκνυται. Έτσι , οι καθαρισμοί γίνονται από το κάτω μέρος του τζακιού , μέσα στο σπίτι αλλά ταυτόχρονα χωρίς να λερώνουν το χώρο σας και με σύγχρονα μέσα. Τα συνεργεία του MyConstructor χρησιμοποιούν εξοπλισμό που δεν αφήνει ίχνος στάχτης στο χώρο σας και σας παρέχουν μοναδικό αποτέλεσμα που βοηθάει στην ποιοτική συντήρηση του τζακιού σας.

Τα συνεργεία που συνεργάζονται με το MyConstructor διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και επιτυγχάνουν εγγυημένο αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον το ευέλικτο ωράριο τους μπορεί να σας εξυπηρετήσει όλες τις μέρες της εβδομάδας σε συνδυασμό με την ποιότητα και την συνέπεια των υπηρεσιών τους σας δίνουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε σε χαμηλές και λογικές τιμές.
Οι επαγγελματίες τεχνικοί που συνεργάζονται μαζί μας σέβονται το χώρο σας και αφήνουν τα πάντα στο χώρο όπως ήταν πριν.

Καλέστε μας τώρα!!

Καθαρισμός Τζακιού
5 Γενική Βαθμολογία Χρηστών (9 Αξιολογήσεις)
Τι είπαν οι χρήστες για μας Αξιολόγηση
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Αξιολόγηση