ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ

Βρες το καλύτερο συνεργείο για καθαρισμό τζακιού. Ενημερώσου για την διαδικασία καθαρισμού του τζακιού!

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Πάρτε προσφορές από εξειδικευμένους επαγγελματίες για το καθαρισμό τζακιού.

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας εξυπηρετήσει πλέον δεκάδες χιλιάδες πελάτες..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Καθαρισμός Τζακιού

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιστρέψει σε άλλες μεθόδους θέρμανσης και διαλέγουν τη ζεστασιά και την ομορφιά του τζακιού. Έχετε σκεφτεί όμως ότι ακόμα και το τζάκι θέλει συντήρηση και μάλιστα κάθε χρόνο; Ο καθαρισμός τζακιού πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, τουλάχιστον στο τέλος της χειμερινής περιόδου και να μην παραλείπεται για λόγους ασφαλείας.

Κάθε φορά που ανάβει το τζάκι, στο τοίχωμα της καμινάδας συγκεντρώνεται και κολλάει πίσσα. Το γεγονός αυτό μειώνει το άνοιγμα της καμινάδας (διατομή) και η κυκλοφορία του αέρα δεν πραγματοποιείται ομαλά με αποτέλεσμα να έχουμε το φαινόμενο να μην “τραβάέι” το τζάκι και να επιστρέφει τον καπνό μέσα. Αυτή η διαδικασία είναι εντελώς φυσιολογική και συμβαίνει σε κάθε τζάκι αλλά υπάρχει ο κίνδυνος της ανάφλεξης των υλικών αυτών.

Χωρίς τα σύγχρονα μέσα και την εξειδίκευση των συνεργείων καθαρισμού, οι παλαιότεροι τεχνίτες χρησιμοποιούσαν αυτοσχέδιες βούρτσες και προκαλούσαν ελεγχόμενη φωτιά μέσα στην καμινάδα. Αυτό είχε ως στόχο την καύση των κατάλοιπων. Παλαιότερα, χρησιμοποιούνταν όμως πιο αγνή καύσιμη ύλη χωρίς προσμίξεις. Σήμερα, όμως, όπου τα καύσιμα υλικά είναι συνήθως επεξεργασμένα ένας ετήσιος καθαρισμός δεν φτάνει. Καλό θα ήταν κάποιος να ελέγξει την καμινάδα και αν απαιτείται να ξανακαθαρίσει το τζάκι κάποιος τεχνικός.

Ο καθαρισμός του τζακιού έχει εκσυγχρονιστεί αλλά δεν παύει να έχει δυσκολίες και βαθμό επικινδυνότητας . Η κατασκευή των καμινάδων έχει γίνει περισσότερο περίπλοκη λόγω της έλλειψης χώρου στις πολυκατοικίες και στις μεζονέτες. Είναι στενότερες και έχουν δυσκολότερη πρόσβαση. Τα υλικά κατασκευής δεν αντέχουν όμως σε ελεγχόμενη φωτιά και οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ενδείκνυται. Έτσι , οι καθαρισμοί γίνονται από το κάτω μέρος του τζακιού , μέσα στο σπίτι αλλά ταυτόχρονα χωρίς να λερώνουν το χώρο σας και με σύγχρονα μέσα. Τα συνεργεία του MyConstructor χρησιμοποιούν εξοπλισμό που δεν αφήνει ίχνος στάχτης στο χώρο σας και σας παρέχουν μοναδικό αποτέλεσμα που βοηθάει στην ποιοτική συντήρηση του τζακιού σας.

Τα συνεργεία που συνεργάζονται με το MyConstructor διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και επιτυγχάνουν εγγυημένο αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον το ευέλικτο ωράριο τους μπορεί να σας εξυπηρετήσει όλες τις μέρες της εβδομάδας σε συνδυασμό με την ποιότητα και την συνέπεια των υπηρεσιών τους σας δίνουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε σε χαμηλές και λογικές τιμές.Οι επαγγελματίες τεχνικοί που συνεργάζονται μαζί μας σέβονται το χώρο σας και αφήνουν τα πάντα στο χώρο όπως ήταν πριν.

Βρες εύκολα έμπειρο καθαριστή τζακιού στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Καθαρισμός Τζακιού από

25€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Eυγενικός και οικονομικός επαγγελματίας!

Μάριος Κ.

Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, με γνώση για το αντικείμενο!

Περικλής Τ.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη,καταπληκτικός επαγγελματίας!

Περιστέρα Ν.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες καθαρισμού τζακιού

Οι καλύτεροι Επαγγελματίες καθαρισμού τζακιού βάση αξιολογήσεων

καθαρισμός τζακιού - Νότια Προάστια Αττική 171 24

(1) Αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω άμεσα και υπεύθυνα τον καθαρισμό του ενεργειακού ή του συμβατικού σας τζακιού. Με πολλά χρόνια πείρας στον κλάδο μπορώ να αντιμετωπίσω κάθε ιδιαίτερη περίπτωση και εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες.Προσφέρουμε πάντα καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική δουλειά που εγγυόνται υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε λογικές τιμές.

καθαρισμός τζακιού - Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

(1) Αξιολογήσεις

Η ομάδα μου και εγώ αναλαμβάνουμε καθαρισμούς τζακιών και καμινάδας σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Με ενεργή δράση για περίπου 20 χρόνια παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για την συντήρηση και την επισκευή συμβατικών και ενεργειακών τζακιών. Η ασφαλής και αποδοτική θέρμανση του χώρου σας είναι το κύριο μέλημα μας και σας εξασφαλίζουμε άριστο αποτέλεσμα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις εργασίες μας και η ανάπτυξη ικανοποιημένων και πιστών πελατών που θα μας ξαναπροτιμάνε και θα μας συστήνουν. Είμαστε στη διάθεση σας κάθε μέρα και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Δείτε ακόμα

Καθαρισμός Καναπέ: Πως να καθαρίσετε τον καναπέ μόνοι σας;

Αρχικά καλό είναι να σημειωθεί ότι ο καθαρισμός του καναπέ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση του καναπέ. Αυτό σημαίνει ότι με διαφορετική

  • μητέρα και κόρι κάνουν καθαρισμό σαλονιού

Καθαρισμός Σαλονιού

Ο καθαρισμός σαλονιού είναι μια εργασία που μπορεί να φαίνεται απλή αλλά ο επαγγελματικός καθαρισμός είναι απαραίτητος ιδιαίτερα σε σπίτια που μένουν μικρά παιδιά

Καθαρισμός Τζακιού
5 Γενική Βαθμολογία Χρηστών (9 Αξιολογήσεις)
Τι είπαν οι χρήστες για μας Αξιολόγηση
Sort by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Αξιολόγηση