ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΚΙΟΥ

Βρες επαγγελματία για καθαρισμό τζακιού - καθαρισμός καμινάδας τζακιού. Ενημερώσου για την διαδικασία καθαρισμού του τζακιού!

Προσφορά καθαρισμός τζακιού 29€

Καθαρισμός Τζακιών

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιστρέψει σε άλλες μεθόδους θέρμανσης και διαλέγουν τη ζεστασιά και την ομορφιά του τζακιού. Έχετε σκεφτεί όμως ότι ακόμα και το τζάκι θέλει συντήρηση και μάλιστα κάθε χρόνο; Ο καθαρισμός τζακιού πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Η συντήρηση αυτή είναι ο καθαρισμός καμινάδας τζακιού που θέτει και θέμα ασφάλειας πέραν της καλής και ομαλής λειτουργίας των τζακιών. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες καθαριστές τζακιών του MyConstructor που ασχολούνται χρόνια με τον καθαρισμό τζακιών μας επισήμαναν ότι οι κίνδυνοι από την παραμέληση της διαδικασίας αυτής είναι πολλοί- ακόμη και η πρόκληση φωτιάς στο σπίτι.

Καθαρισμός καμινάδας τζακιού

καθαρισμός τζακιού - καθαρισμός καμινάδας τζακιού με βούρτσα άπό το εσωτερικό σπιτιούΤο τζάκι αποτελούσε ένα παραδοσιακό σύστημα θέρμανσης για πάρα πολλά χρόνια. Στη σύγχρονη εποχή των συστημάτων θέρμανσης με καυστήρες πετρελαίου, φυσικού αερίου ή της θέρμανσης πλέον από κλιματιστικά ( που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν μόνο το καλοκαίρι αλλά τελευταία κερδίζουν “έδαφος” στην θέρμανση) τα τζάκια αποτελούν ένα διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού που προσδίδουν άλλη αισθητική όψη και παράλληλα χρησιμοποιούνται με μικρότερη συχνότητα. Παρόλα αυτά η συντήρηση τους δεν έπαψε να υφίσταται σαν αναγκαία εργασία για την ασφαλή και σωστή λειτουργία του. Παλαιότερα, ο καθαρισμός καμινάδας τζακιού γινόταν με ελεγχόμενη φωτιά στην καμινάδα -εργασία που ξεπεράστηκε λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης και φυσικά είναι επικίνδυνη στις περιπτώσεις πολυκατοικιών ή πυκνοκατοικημένων περιοχών. Ακόμα η κατασκευή των καμινάδων έχει γίνει περισσότερο περίπλοκη λόγω της έλλειψης χώρου στις πολυκατοικίες και στις μεζονέτες. Είναι στενότερες και έχουν δυσκολότερη πρόσβαση. Τα υλικά κατασκευής δεν αντέχουν όμως σε ελεγχόμενη φωτιά και οι προηγούμενες μέθοδοι δεν ενδείκνυται. Για το λόγο αυτό ο καθαρισμός τζακιών πλέον γίνεται μόνο με ειδικές βούρτσες και σκούπες από το εσωτερικό του σπιτιού.

Αιτίες που μας οδηγούν στον καθαρισμό καμινάδας τζακιού

Ας δούμε όμως ποιες οι αιτίες που κρίνεται τελικά απαραίτητος ο τακτικός καθαρισμός καμινάδας τζακιού. Το συχνό ψήσιμο στο τζάκι είναι μια από τις κύριες αιτίες δημιουργίας λιπαρών και εύφλεκτων αποθέσεων στα τοιχώματα της καμινάδας στις οποίες συσσωρεύεται πολύ πιο γρήγορα καπνιά. Η απομάκρυνση της καπνιάς αυτής βοηθάει στον καλύτερο αερισμό της καμινάδας και την ομαλότερη διέξοδο του καπνού. Επίσης, η καύση ακατάλληλων ξύλων όπως χλωρά ξύλα, κωνοφόρα δέντρα, ξύλα από λεύκες καθώς και τελάρα ή παλέτες παράγει μεγαλύτερη ποσότητα καπνού και εμφανίζεται γρηγορότερα κρεόζωτο (πίσσα) στην καμινάδα. Η σιγανή και χαμηλή καύση του τζακιού, όταν δηλαδή σιγοκαίει, παράγει περισσότερο καπνό και πιο κρύα καυσαέρια με αποτέλεσμα να μειώνεται ο ελκυσμός ( ανοδικό ρεύμα ) στη καμινάδα και ο καπνός να κολλάει στα τοιχώματα αντί να βγει από την έξοδο της καμινάδας τζακιού. Τα κατασκευαστικά λάθη παίζουν και αυτά σημαντικό ρόλο στην συσσώρευση κρεόζωτο στην καμινάδα. Επιπλέον, η απουσία μόνωσης κάνει τα καυσαέρια να κρυώνουν γρηγορότερα και να ανεβαίνουν αργά κολλώντας στα τοιχώματα. Τέλος η ύπαρξη γωνιών και ανωμαλιών στην διαδρομή της καμινάδας εμποδίζει την ροή του καπνού και συσσωρεύεται πολύ πιο γρήγορα κρεόζωτο στα σημεία αυτά.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται καθαρισμός καμινάδας τζακιού;

Είναι φανερό ότι ο καθαρισμός τζακιού και συγκεκριμένα ο καθαρισμός καμινάδας μπορεί να μας γλιτώσει από πολύ δυσάρεστα γεγονότα. Η αποφυγή μεγάλων και επικίνδυνων ζητημάτων μέχρι και η επίλυση μικροπροβλημάτων όπως ότι “καπνίζει” το τζάκι στο εσωτερικό του σπιτιού δείχνουν την μεγάλη σημασία αυτής της παραμελημένης εργασίας από πολλούς ιδιοκτήτες. Είναι λογικό να μην χρειάζονται όλα τα τζάκια στην ίδια βάση καθαρισμό αλλά τουλάχιστον μια φορά το χρόνο.

Τα συνεργεία που συνεργάζονται με το MyConstructor διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και επιτυγχάνουν εγγυημένο αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον το ευέλικτο ωράριο τους μπορεί να σας εξυπηρετήσει όλες τις μέρες της εβδομάδας σε συνδυασμό με την ποιότητα και την συνέπεια των υπηρεσιών τους σας δίνουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε σε χαμηλές και λογικές τιμές. Οι επαγγελματίες τεχνικοί που συνεργάζονται μαζί μας σέβονται το χώρο σας και αφήνουν τα πάντα στο χώρο όπως ήταν πριν.

Δείτε περισσότερα για συντήρηση συστημάτων θέρμανσης

Βρες εύκολα έμπειρο καθαριστή για τον καθαρισμό καμινάδας τζακιού!

Καθαρισμός Τζακιού από

29€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Eυγενικός και οικονομικός επαγγελματίας!

Μάριος Κ.

Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, με γνώση για το αντικείμενο!

Περικλής Τ.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη,καταπληκτικός επαγγελματίας!

Περιστέρα Ν.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Επαγγελματίες για καθαρισμό καμινάδας τζακιού

Οι καλύτεροι Επαγγελματίες καθαρισμού τζακιού βάση αξιολογήσεων

καθαρισμός τζακιού - Νότια Προάστια Αττική 171 24

(1) Αξιολογήσεις

Αναλαμβάνω άμεσα και υπεύθυνα τον καθαρισμό του ενεργειακού ή του συμβατικού σας τζακιού. Με πολλά χρόνια πείρας στον κλάδο μπορώ να αντιμετωπίσω κάθε ιδιαίτερη περίπτωση και εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες. Προσφέρουμε πάντα καθαρή και προσεγμένη επαγγελματική δουλειά που εγγυόνται υψηλή ποιότητα εργασίας και αποτελέσματος σε λογικές τιμές.

καθαρισμός τζακιού - Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

(1) Αξιολογήσεις

Η ομάδα μου και εγώ αναλαμβάνουμε καθαρισμούς τζακιών και καμινάδας σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Με ενεργή δράση για περίπου 20 χρόνια παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για την συντήρηση και την επισκευή συμβατικών και ενεργειακών τζακιών. Η ασφαλής και αποδοτική θέρμανση του χώρου σας είναι το κύριο μέλημα μας και σας εξασφαλίζουμε άριστο αποτέλεσμα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από τις εργασίες μας και η ανάπτυξη ικανοποιημένων και πιστών πελατών που θα μας ξαναπροτιμάνε και θα μας συστήνουν. Είμαστε στη διάθεση σας κάθε μέρα και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.