ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Βρες επαγγελματία για την επισκευή λευκών συσκευών. Έμπειροι επαγγελματίες για επισκευή ψυγείου, επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας, επισκευή πλυντηρίου ρούχων, επισκευή πλυντηρίου πιάτων, επισκευή στεγνωτηρίου, τοποθέτηση απορροφητήρα, σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας. Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις τεχνικών και κάνε την καλύτερη επιλογή!

Ασφάλεια & Αξιοπιστία

Βρείτε εξειδικευμένα συνεργεία για επισκευή λευκών συσκευών.

Εμπειρία & Ποιότητα Εργασιών

Διαθέτουμε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών από το 2012!
Έχοντας επιλέξει τα καλύτερα συνεργεία..

Οικονομία & Εξειδίκευση

Σας προσφέρουμε την καλύτερη τιμή της αγοράς και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών!

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Επισκευή Λευκών Συσκευών

Χάλασε το πλυντήριο ρούχων και το χρειάζεστε άμεσα; Δεν αποδίδει η ηλεκτρική κουζίνα και δεν έχετε άμεση λύση; Ψάχνετε γενικότερα για κάποιον που επισκευάζει λευκές συσκευές άμεσα; Το MyConstructor έχει την λύση με ποιοτική , οικονομική και άμεση εξυπηρέτηση.

Καλώς ή κακώς οι βλάβες στις λευκές συσκευές του νοικοκυριού είναι αναμενόμενες και αρκετές φορές προκαλούνται χωρίς την δικιά μας υπαιτιότητα. Είναι όμως συσκευές του σπιτιού που είναι απαραίτητες στην σύγχρονη νοικοκυρά και πρέπει η επισκευή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο άμεση.

Οι υπηρεσίες γύρω από την επισκευή λευκών συσκευών, που καλύπονται και προς το παρόν από τα συνεργεία μας ,αφορούν κυρίως τις ακόλουθες:

  • Επισκευή ψυγείου
  • Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας
  • Σύνδεση ηλεκτρικής κουζίνας
  • Επισκευή πλυντηρίου ρούχων
  • Επισκευή πλυντηρίου πιάτων
  • Επισκευή στεγνωτηρίου
  • Τοποθέτηση απορροφητήρα

Επισκευή ψυγείου

Στο ψυγείο ,για παράδειγμα , προκαλούνται συχνά βλάβες με το σύστημα ψύξης και στάζει νερά. Αυτό προκαλείται ενδεχομένως από κακή λειτουργία του θερμοστάτη ή του μοτέρ. Ένα άλλο συχνό φαινόμενο είναι ο θόρυβος του ψυγείου να είναι υψηλός και αυτό προκαλείται από κάποιο πρόβλημα στο μοτέρ ή στον ανεμιστήρα.

Επισκευή πλυντηρίου πιάτων

Όσον αφορά το πλυντήριο πιάτων παρουσιάζει συχνά προβλήματα λόγω της δημιουγίας στους σωλήνες αλάτων από την χρήση κακής ποιότητας απορρυπαντικών ή παρατεταμένης χρήσης κακών καθαριστικών για τα άλατα. Επίσης, στα πλυντήρια πιάτων δημιουργούνται βλάβες λόγω της ανεπαρκούς χρήσης καθαριστικών για άλατα.

Επισκευή ηλεκτρικής κουζίνας

Η ηλεκτρική κουζίνα παρουσιάζει συχνότερα προβλήματα στις εστίες(“ τα μάτια”) παρά στο φούρνο. Και αυτό είναι λογικό μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χρήσης αφού οι εστίες χρησιμοποιούνται περισσότερο και είναι πιο ευάλωτα ηλεκτρική κουζίνα όμως καθώς χρειάζεται περισσότερα Watt για να δουλέψει από άλλες συσκευές μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ολόκληρο το οικιακό ηλεκτρικό κύκλωμα όπως να διακόψει την κυκλοφορία του ρεύματος , ενεργοποιώντας το ρελέ διαφυγής (ρίχνοντας δηλαδή το ρεύμα σε όλο το σπίτι) και διάφορα άλλα θέματα ηλεκτρολογικής φύσεως . Για το λόγω αυτό είναι υπερ του δέοντος επικίνδυνο να ασχοληθεί κάποιος με εργασίες γύρω από βλάβες της ηλεκτρικής κουζίνας μόνος του χωρίς τον εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο

Επισκευή πλυντηρίου ρούχων

Στο πλυντήριο ρούχων τα πιο συχνά προβλήματα είναι να μην γεμίζει νερό ο κάδος , να μην περιστρέφεται ο κάδος, να μην ξεπλένονται επαρκώς τα ρούχα, να στάζει και διάφορα άλλα. Καλό είναι να αναφερθεί εδώ ότι τα παραπάνω προβλήματα μπορεί να φαίνονται απλά αλλά για την επίλυση τους χρειάζεστε την γνώμη και την συμβουλή κάποιου εξειδικευμένου τεχνικού. Ίσως σας φαίνεται εύκολο να λύσετε κάποια από αυτά τα προβλήματα μόνος σας εάν βρείτε κάποιες οδηγίες αλλά οι ενέργειες αυτές είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσουν άλλα προβλήματα που να μην μπορείτε να διαχειριστείτε και η βοήθεια του τεχνικού να είναι ακόμα περισσότερο απαραίτητη . Επίσης , μπορεί μια μικρή βλάβη που για κάποιον με τις κατάλληλες γνώσεις να χρειαζόταν 15 ή 30 λεπτά να την διορθώσει μπορεί μετά την δική σας παρέμβαση να χρειαστεί πολύ παραπάνω ώρα. Και αυτό ισχύει για όλες τις εργασίες που αναλύει το άρθρο αυτό.

Επισκευή στεγνωτηρίου

Το στεγνωτήριο ρούχων, επίσης, συχνά παρουσιάζει προβλήματα στην απόδοση του και στην ομαλή λειτουργία του.

Βρες οικονομικούς & αξιολογημένους επαγγελματίες!

Επισκευή Πλυντηρίου Ρούχων

25€

Επισκευή Πλυντηρίου Πιάτων

25€

Επισκευή Στεγνωτηρίου από

25€

Επισκευή Ψυγείου από

25€

Επισκευή Ηλεκτρικής Κουζίνας από

25€

Σύνδεση Ηλεκτρικής Κουζίνας από

35€

Τοποθέτηση Απορροφητήρα από

35€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Προσεκτικός και συνεπής σε κάθε φάση του έργου που ανέλαβε!

Πάνος Σ.

Πολύ καλό αποτέλεσμα, άριστη συνεργασία και συνεννόηση!

Δήμητρα Β.

Εξαιρετική και σωστή συνεργασία!

Βασίλης Π.

Προτεινόμενα συνεργεία για επισκευή λευκών συσκευών.

Τα καλύτερα συνεργεία βάση αξιολογήσεων

Επισκευή Λευκών Συσκευών - Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

(69) Αξιολογήσεις

Αναλαμβάνουμε τεχνικές εργασίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συντήρησης και επισκευής λευκών συσκευών. Παρέχουμε ολοκληρωμένες και επαγγελματικές λύσεις γύρω από τις οικιακές συσκευές που χαρακτηρίζονται από υπευθυνότητα και συνέπεια.Είμαστε στη διάθεση σας για να λύσουμε οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί και να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη.

Επισκευή Λευκών Συσκευών - Αθήνα Κέντρο Αττική 118 54

(1) Αξιολογήσεις

Με 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων προσπαθούμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Στόχος μας είναι η άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες που να μας ξαναπροτιμούν καινα μας εμπιστεύονται ξανά και ξανά.

Φεβρουάριος 7th, 2017|Ηλεκτρολόγος|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!