Πώς να αφαιρέσουμε τους λεκέδες από κραγιόν;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Είναι ωραία τα κραγιόν, αδιαμφισβήτητα, δίνουν πάντα ένα πολύ ωραίο στιλ. 

Το κακό με το να φοράμε κραγιόν όμως είναι ότι πολύ συχνά καταλήγουμε με λεκέδες στο γιακά, στο αγαπημένο μας φουλάρι και στο μαξιλάρι. Τώρα ειδικά που είναι γιορτές όλοι θα ντυθούμε πιο καλά και περιποιημένα είμαστε γιορτινοί και όμορφοι.

 Έχει συμβεί σε όλες μας και ξέρουμε πόσο χάλια είναι. Την επόμενη φορά που θα συμβεί ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές που μας έδωσαν οι ειδικοί της καθαριότητας του MyConstructor:


1. Ρούχα

Αν λεκιάσει κάποιο ρούχο από κραγιόν ξεκινήστε με το να τρίψετε το πολύ κραγιόν, χρησιμοποιείστε ένα μικρό κομμάτι κολλητικής ταινίας να μαζέψετε τα μικρότερα κομματάκια του λεκέ. Βάλτε κατευθείαν ένα αφαιρετικό λεκέδων πάνω στον λεκέ και πλύνετε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Καλό θα ήταν να μην αφήσετε το λεκέ να στεγνώσει αν είστε  στη δουλειά.

Αν παρόλα αυτά μείνει ο λεκές και στεγνώσει πάνω στο ρούχο μας προσπαθήσετε ξανά με το αφαιρετικό ή προσπαθήστε να το βγάλετε με ένα σφουγγαράκι στο οποίο θα έχετε απλώσει ένα προϊόν για στεγνό καθάρισμα. Έπειτα, βάλτε το στο πλυντήριο. Επαναλάβετε τη διαδικασία με το προϊόν για στεγνό καθάρισμα και τις πλύσεις μέχρι να φύγει ο λεκές.

Να θυμάστε πάντα να αδειάζετε τις τσέπες σας από κραγιόν και lip balms πριν τα βάλετε στο πλυντήριο γιατί αλλιώς θα λιώσουν στις τσέπες μας και να δημιουργήσουν μεγάλους λεκέδες στα ρούχα μας.


2. Χαλιά

Αφαιρέστε το πολύ κραγιόν τρίβοντας το. Χρησιμοποιείστε ένα καθαρό πανί στο οποίο έχετε απλώσει ένα προϊόν για στεγνό καθάρισμα. Τρίψτε το λεκέ μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές ή μέχρι να μην απορροφάται άλλο από το πανί. 

Εάν ο λεκές παραμένει, αναμείξτε μια κουταλιά από υγρό σαπούνι για τα χέρια, μια κουταλιά λευκό ξύδι και δυο κούπες ζεστό νερό. Τρίψτε με ένα πανί με κρύο νερό και αφήστε το να στεγνώσει.


3. Καναπές

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και σε αυτό το λεκέ. Ξεκινάμε με το αφαιρέσουμε το μεγαλύτερο μέρος του λεκέ. Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό λευκό πανί τρίψτε το λεκέ με ένα προϊόν για στεγνό καθάρισμα. Τρίψτε μέχρι το προϊόν να απορροφηθεί. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές.



Για τις δύσκολες περιπτώσεις που οι λεκέδες από κραγιόν δεν βγαίνουν με τίποτα: Μην πανικοβάλλεστε! 

Μπείτε στη πλατφόρμα του MyConstructor και βρείτε τα καλύτερα και οικονομικότερα συνεργεία για καθαρισμούς όλων των ειδών: χαλιών, στεγνοκαθαριστήρια, συνεργεία καθαρισμού καναπέ κλπ.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα