Οικονομική μεταφορική για μετακόμιση; Μη ψάχνεις άλλο!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Ο τομέας των μεταφορών είναι ένας από τους πιό δημοφιλείς κλάδους καθώς πραγματοποιούνται καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτές περιλαμβάνουν είτε επιλεγμένα αντικείμενα και οικοσκευές είτε ολόκληρα νοικοκυριά αλλά και μεταφορές εμπορευμάτων. Εξειδικευμένα φορτηγά σε όλη τη χώρα παραδίδουν με ασφάλεια τα πράγματά σας στην τοποθεσία που επιθυμείτε.

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με μία κατηγορία μεταφοράς. Αυτή είναι η μετακόμιση σπιτιού από οικονομική μεταφορική. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που κάποιος θα πρέπει να προσέξει όταν αποφασίσει να μετακομίσει και χρειαστεί τη βοήθεια επαγγελματικής μεταφορικής εταιρείας.


Ας δούμε μαζί μερικά χαρακτηριστικά που αφορούν τις οικιακές μεταφορές.


Ποιά είναι τα συνηθισμένα αντικείμενα προς μεταφορά;

#1 Ολόκληρες οικοσκευές
#2 Μεμονωμένα έπιπλα
#3 Μουσικά όργανα
#4 Αυτοκίνητα / Μηχανές
#5 Επαγγελματικός εξοπλισμός κ.α

Μπορείς να επιλέξεις μεταφορική και να κλείσεις τη μετακόμιση σου εδώ.

Ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει τη μετακόμιση του με τη βοήθεια της πλατφόρμας μας, ή ακόμα και να λάβει προσφορά για μελλοντική μεταφορά. Αφήστε μας να αφαιρέσουμε το άγχος, το χρόνο και το κόστος από την εξεύρεση αξιόπιστης εταιρείας για οικονομική μεταφορική. Τις έχουμε ήδη όλες εμείς στην πλατφόρμα μας! Θα κάνουμε την προσπάθειά σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη με έναν εξειδικευμένο συντονιστή μεταφορών, ο οποίος θα φροντίσει ολόκληρη τη διαδικασία.

Είτε μετακομίζετε σε ένα νέο διαμέρισμα είτε σε μια άλλη πόλη, η ομάδα των συνεργατών μας είναι εκπαιδευμένη και εξοπλισμένη για να χειριστεί τις απαιτήσεις σας και να πραγματοποιήσει με ασφάλεια και υπευθυνότητα την μεταφορά σας. Με τη δημιουργία βασικών σταδίων θα σας βοηθήσουμε μέσω του site μας να λύσετε όλες σας τις απορίες γύρω από μία οικονομική μεταφορά καθώς και την τρόπο που εκείνη πραγματοποιείται.

Έτσι θα είστε σε θέση να γνωρίζετε την τιμή της εργασίας σας ανάλογα με τον όγκο και το βάρος των αντικειμένων σας, την περιοχή όπου θα μετακομίσετε καθώς επίσης και ανάλογα με τις πρόσθετες εργασίες που ίσως θέλετε να σας παρέχουμε (όπως για παράδειγμα αμπαλαζ, χρήση ανυψωτικού, συναρμολόγηση επίπλων. κ.α. Τέλος θα μπορέσετε να επιλέξετε την οικονομική μεταφορική που θέλετε να σας εξυπηρετήσει.


Bήματα για μετακόμιση από οικονομική μεταφορική

#1 Συμπληρώνετε τις δύο τοποθεσίες της μετακόμισης σας. Δηλαδή την έναρξη και τον τελικό προορισμό.
#2 Συμπληρώνετε πιθανές ενδιάμεσες στάσεις που θα έχετε.
#3 Τον όροφο σε κάθε διαμέρισμα ή κτίριο καθώς και την απόσταση που έχουν οι είσοδοι από το δρόμο όπου θα σταθμεύσει το φορτηγό.
#4 Στη συνέχεια γίνεται η επιλογή όλων των αντικειμένων και συσκευών που επιθυμείτε να μεταφέρουμε.
#5 Έπειτα σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε σε ποια από τα παραπάνω αντικείμενα θέλετε να συμπεριλάβουμε αμπαλάζ / λύσιμο / δέσιμο. *αμπαλάζ: το περιτύλιγμα των επίπλων για προστασία (με το υλικό bubble) *λύσιμο-δέσιμο: αποσυναρμολόγηση -συναρμολόγηση των αντικειμένων όπως για παράδειγμα ενός κρεβατιού
#6 Επιλογή του αριθμού των εργατών που θέλετε στη μετακόμιση σας καθώς επίσης και το αν γίνει ή όχι η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος.
#7 Τέλος γίνεται η ολοκλήρωση του ραντεβού διαλέγοντας τη μέρα που σας εξυπηρετεί για να πραγματοποιηθει η μετακόμισή σας. Κατόπιν λαμβάνετε ένα μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο που σας επιβεβαιώνει το ραντεβού σας.


Προορισμοί και αποθηκεύσεις στη μετακόμιση

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως οι μετακινήσεις πραγματοποιούνται σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας με τη βοήθεια των ειδικών φορτηγών μας τόσο για κοντινά όσο και μακρινά δρομολόγια. Τα πράγματά σας φτάνουν με ασφάλεια στο προορισμό τους και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αντικείμενά σας σε μία από τις αποθήκες μας για όσο διάστημα εσείς επιθυμείτε. Τα πράγματα παραμένουν αμπαλαρισμένα και σφραγισμένα σε καλά φυλασσόμενο χώρο και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά όποτε εσείς θέλετε κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο της αποθήκης.


Γιατί να επιλέξω το MyConstructor.gr για τη μετακόμιση μου;

Προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές ώστε να μπορείτε να κινηθείτε άμεσα χωρίς καμία δυσκολία. Ταυτόχρονα, μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη μετακόμισή σας εκ των προτέρων, δηλαδή ακόμα και ένα μήνα πριν εκείνη πραγματοποιηθεί. ‘Οπου κι αν μετακινηθείτε, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη λειτουργία εύκολη και βολική.

Την ημέρα που πραγματοποιείται η μετακόμιση, οι απαιτήσεις σας θα πραγματοποιηθούν από μια ομάδα με ανυψωτικό εξοπλισμό, προστατευτικό ρουχισμό και υλικά συσκευασίας για την ασφαλή και οικονομική μεταφορά των αντικειμένων σας. Αυτός ο εξοπλισμός εκτείνεται στο είδος των εργαλείων που μπορεί να χρειαστείτε εάν χρειάζεστε τη συναρμολόγηση, τη συσκευασία, την αποθήκευση και την αποσυναρμολόγηση.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της ιδιοκτησίας που μεταφέρετε από οι συνεργάτες μας γνωρίζουν τον τέλειο τρόπο για να συσκευάσετε τα υπάρχοντά σας στα φορτηγά τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εμπειρία τους καταργεί την ανάγκη τόσο για ταξίδια επιστροφής, όσο και για τον κίνδυνο πιθανών θραύσεων. Σας δίνετε τέλος η δυνατότητα μέσω του site μας να επιλέξετε εσείς οι ίδιοι τον μεταφορέα που θα αναλάβει εξ’ολοκλήρου την εργασία σας.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα