Τι πρέπει να κάνεις όταν στάζει η βρύση σου;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Μία βρύση που στάζει αποτελεί ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο σπίτι μας. Η βρύση που στάζει δεν αποτελεί θέμα που πρέπει να λυθεί μόνο για τον ενοχλητικό ήχο που μπορεί να παράγεται, αλλά αποτελεί συνθήκη που μπορεί να αυξήσει το κόστος του λογαριασμού σας αρκετά ενώ σίγουρα επιβαρύνει και το περιβάλλον, αφου πλέον το νερό αποτελεί αγαθό που πρέπει να προσέχουμε. 

Παρακάτω προτείνουμε βήματα για να ακολουθήσετε μόνοι σας, με στόχο να λύσετε το πρόβλημα ή να μην επιβαρύνετε παραπάνω την κατάσταση πριν απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό υδραυλικό.


Για ποιό λόγο στάζει η βρύση μου;

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που παρατηρείτε η βρύση που στάζει είναι η φθορά που έχει υποστεί το λαστιχάκι που βρίσκεται στον διακόπτη της βρύσης. Το λαστιχάκι φαίνεται να αποκτά μεγαλύτερη φθορά όταν πιέζουμε υπερβολικά την βρύση κατά το κλείσιμο αυτής. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να αναλάβετε οι ίδιοι να αλλάξετε το λαστιχάκι σας.


Τα εργαλεία και η παροχή νερού

Η πρώτη κίνηση είναι να συγκεντρώσετε τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Πρώτα απ όλα πρέπει να προμηθευτείτε τα κατάλληλα λαστιχάκια, που ταιριάζουν στη δική σας βρύση. Σε συνέχεια, θα χρειαστείτε ένα κάβουρα και ένα κατσαβίδι. Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε κίνηση φροντίστε να έχετε όλα τα απαραίτητα αυτά εργαλεία κοντά σας.

Η επόμενη κίνηση που προτείνουμε είναι να κλείσετε την παροχή του νερού σας, ώστε να μην προκύψουν ατυχήματα, κατά την εργασία σας, τα οποία θα σας ταλαιπωρήσουν πολύ. Αφού πλέον η παροχή νερού είναι κλειστή, φροντίστε να ανοίξετε τη βρύση σας στο τέρμα, ώστε να αδειάσετε όποια ποσότητα νερού έχει κρατηθεί στις σωληνώσεις.


Τοποθετήστε το νέο λαστιχάκι

Πλέον έχει έρθει η ώρα να αναλάβετε δράση. Αφού έχετε οργανώσει τον χώρο εργασίας σας, έχετε κοντά σας όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε και φυσικά έχετε ετοιμάσει τις σωστές συνθήκες, μπορείτε να ξεκινήσετε την εργασία. Το λαστιχάκι που θα πρέπει να αλλαχθεί, βρίσκεται στερεωμένο σε μία βίδα η οποία βρίσκεται εσωτερικά του συστήματος που χρησιμοποιείται για το άνοιγμα και το κλείσιμο της βρύσης.

Αφού το εξωτερικό κομμάτι αφαιρεθεί, μπορείτε να βγάλετε σε συνέχεια και το κομμάτι στο οποίο τοποθετείται το λαστιχάκι και να δείτε τη φθορά που έχει υποστεί. Πλέον αφαιρείτε το λαστιχάκι και το αντικαθιστάτε με το νέο. Ακολουθείτε την αντίστροφη διαδικασία βήμα προς βήμα. Τέλος αφού έχετε κουμπώσει και πάλι τη λαβή ανοίγματος και κλεισίματος της βρύσης, ανοίξτε και πάλι την παροχή νερού και δοκιμάστε τα αποτελέσματα της εργασίας σας.


Μη φοβάστε την αποτυχία

Σε περίπτωση που δεν έχετε καταφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους. Απευθυνθείτε το συντομότερο σε κάποιον ειδικό και κλείστε κάποιο ραντεβού. Για να αποφύγετε περαιτέρω απώλειες, θα ήταν καλό για τις ώρες που δεν χρησιμοποιείτε τη βρύση, να κλείνετε την παροχή του νερού. Στην περίπτωση που μπορείτε να απομονώσετε τη συγκεκριμένη βρύση, σταματήστε τη ροή και χρησιμοποιείστε κάποια άλλη βρύση ή τον νιπτήρα του μπάνιου, όπου ενδείκνυται. Εάν έχετε ακολουθήσει με ακρίβεια και προσοχή τις συμβουλές μας, δεν έχει προκληθεί επιβάρυνση στη όποια βλάβη υπάρχει στη βρύση σας.


Που θα βρω το κατάλληλο επαγγελματία για μένα;

Εάν παρά τις προσπάθειές σας, κρίνεται απαραίτητη και η συμβολή κάποιου υδραυλικού, μην φοβάστε καθόλου. Η ΜyConstructor.gr έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τους καλύτερους επαγγελματίες πάνω στο αντικείμενο, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από εμπειρία και συνέπεια. Για να γνωρίσετε τους συνεργάτες μας, πατήστε εδώ ή καλέστε στο 210 300 9323, ώστε να κλείσετε ένα ραντεβού άμεσα για να λύσετε το πρόβλημά σας.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα