Συνεργείο Καθαρισμού και Παραγωγικότητα - Πώς συνδέονται;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Ακούγεται περίεργος συνδυασμός όταν αναφερόμαστε σε ένα συνεργείο καθαρισμού και στην εργασιακή αποδοτικότητα. Παρόλα αυτά έχουν μεγάλη σύνδεση. 

Διαβάστε παρακάτω πώς το να προσλάβουμε ένα συνεργείο καθαρισμού για το καθαρισμό εταιρείας μας θα αυξήσει άμεσα την αποδοτικότητα των εργαζομένων μας.

Ο εργασιακός χώρος και η κατάσταση του όσον αφορά ζητήματα υγιεινής και καθαριότητας παίζουν καθοριστικό ρόλο τόσο για την αποδοτικότητα των εργαζομένων, όσο και για το κλίμα που επικρατεί. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι εργαζόμενοι σε μια εταιρεία η οποία πληροί τους κανόνες υγιεινής έχουν αυξημένη απόδοση έως και 40% ενώ αν στο χώρο υπάρχουν ευχάριστες μυρωδιές το ποσοστό αυτό μπορεί να φτάσει 50%

Γίνεται αντιληπτό από ολοένα και περισσότερους εργοδότες ότι ο συχνός καθαρισμός εταιρείας είναι άκρως απαραίτητος από εξειδικευμένo συνεργείo καθαρισμού. 

Η ευωδιά μέσα στον χώρο δεν είναι συνώνυμη της καθαριότητας όμως, καθώς στον χώρο μπορεί να υπάρχουν μικρόβια και παθογόνοι μικροοργανισμοί οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα υγείας στους εργαζομένους, όπως εξανθήματα και φαγούρα.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση ο καθαρισμός εταιρείας πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένo και επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού οι οποίοι θα ασχολούνται αποκλειστικά με τον καθαρισμό εταιρειών και θα εξειδικεύονται σε αυτήν την υπηρεσία. Βασικό χαρακτηριστικό ενός τέτοιου συνεργείου καθαρισμού είναι η ύπαρξη όλου του απαραίτητου εξοπλισμού για την ολοκλήρωση της εργασίας. Η τεχνολογία έχει κάνει ραγδαία βήματα κι ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιείται θα πρέπει να συμβαδίζει με τις ανάγκες του κάθε χώρου. 

Για να γίνει σωστή αξιοποίηση του εξοπλισμού ο υπεύθυνος του συνεργείου καθαρισμού θα πρέπει να γίνει κάνει τους κατάλληλους υπολογισμούς και να έχει δημιουργήσει μια checklist την οποία θα συμπληρώνει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, μέσο της οποίας θα αποδεικνύεται ότι έχει μείνει ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες καθαρισμού.


Συνεργείο καθαρισμού: Πως θα κλείσετε συμφωνία;

- Το πρώτο στάδιο αφορά την αυτοψία στον χώρο από το συνεργείο καθαρισμού και μια αναλυτική κουβέντα για το είδος των υπηρεσιών που θα παρέχονται καθώς επίσης για τη συχνότητα τους.

- Ο υπεύθυνος από το συνεργείο καθαρισμού λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα από την κουβέντα συντάσσει μια αναλυτική προσφορά η οποία διαχωρίζει τα αναλώσιμα, από τα υλικά και την εργασία. 


Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ο πελάτης θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πακέτο για το καθαρισμό εταιρείας βάσει της οικονομικής του δυνατότητας και του σχεδιασμού που έχει κάνει, το πακέτο που θα τον εξυπηρετεί καλύτερα και συνάμα θα είναι εντός του προβλεπόμενου budget.


Ο καθαρισμός εταιρείας δεν είναι όπως πολλοί θεωρούν πολυτέλεια.

Τώρα πιά το κόστος για να προσλάβουμε ένα συνεργείο καθαρισμού είναι πολύ μικρό.  Σε περιπτώσεις που το προβλεπόμενο κονδύλιο για τον καθαρισμό εταιρείας είναι περιορισμένο θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην υγιεινή κι όχι στον καλλωπισμό και το φαίνεσθαι. 

Πιο συγκεκριμένα, η ύπαρξη απολυμαντικού κι αντισηπτικού στις τουαλέτες κρίνεται απολύτως αναγκαία σε σχέση με τον καθαρισμό των δαχτυλιών από τα τζάμια, η οποία είναι μια υπηρεσία η οποία απαιτεί ειδικά μέσα κι εξοπλισμό για την πραγμάτωση της κι εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού που θα γνωρίζει και θα σέβεται τους κανόνες ασφαλείας όταν γίνεται χρήση εξωτερικού γερανού με καλάθι.

Η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ μιας εταιρείας και του συνεργείου καθαρισμού θα πρέπει να βασίζεται πάνω στην σταθερότητα και την εμπιστοσύνη καθώς το συνεργείου καθαρισμού φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στον εργασιακό χώρο. Είναι βέβαιο ότι κανένας εργαζόμενος σε μια εταιρεία δεν θέλει να κουβαλάει τα προβλήματα της δουλείας στο σπίτι, πόσο μάλλον τα μικρόβια που κυκλοφορούν στον εργασιακό χώρο.

Μια μακροσκελής και εις βάθος έρευνα αγοράς είναι η απάντηση στη δόμηση σταθερής συνεργασίας με οποιοδήποτε συνεργείο καθαρισμού που θα είναι υπεύθυνο για την υγιεινή και την καθαριότητα των εργαζομένων της εταιρείας αλλά και των οικογενειών τους.


Στο MyConstructor θα βρείτε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα συνεργεία καθαρισμού που θα αναλάβουν τον καθαρισμό εταιρείας σας. 
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα