5+1 τρόποι να βάλετε λίγο Ηygge στη ζωή σας!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Τι; Δεν έχετε ακούσει ποτέ το Ηygge;



Είναι η απόλυτη μόδα στη διακόσμηση σε όλο τον κόσμο. To Hygge έρχεται από τη Δανία όπου γενικά το design και το στιλ είναι τρόπος ζωής για όλους. Το Ηygge (προφέρεται ‘Xιού γκε΄ αλλά μην προσπαθείτε και πολύ να αντιγράψετε τη δανική προφορά είναι γλωσσοδέτης) είναι δύσκολο να μεταφραστεί γιατί είναι περισσότερο concept παρά λέξη με ακριβές νόημα. Σε ελεύθερη μετάφραση μπορούμε να το πούμε σαν ζεστό και ασφαλές μέρος.


Στη Δανία, λοιπόν, είναι τρελαμένοι με το Ηygge και τα πάντα γίνονται ώστε να πετύχουμε το ιδανικό Hygge. Για να το κάνουν οι Δανοί που θεωρούνται οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στο κόσμο κάτι θα ξέρουν!


Τα καλά νέα είναι ότι είναι πολύ εύκολο να προσθέσουμε το Hygge στη ζωή μας. Δεν χρειάζεται ούτε να κάνουμε καινούρια διακόσμηση ούτε καν να αγοράσουμε καινούρια πράγματα ή να αποκτήσουμε κάποια καινούρια ικανότητα. Ότι θα χρειαστούμε τα έχουμε σίγουρα ήδη μέσα στο σπίτι μας.



Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 5+1 τρόπους για να βάλουμε λίγο Hygge στη ζωή μας!



1. Βρείτε μια όμορφη γωνιά στο σπίτι σας.


Δημιουργείστε μια όμορφη γωνιά στο σπίτι σας όπου θα νιώθετε το Hygge μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Αυτή η γωνιά μπορεί να είναι στο καναπέ ή σε κάποιο άλλο δωμάτιο ή ακόμα και η αγαπημένη μας πολυθρόνα.



2. Ανάψτε πολλά κεράκια.


Δώστε μια ζεστασιά στο χώρο σας δημιουργώντας την αίσθηση της φωτιάς ανάβοντας πολλά κεράκια ταυτόχρονα. Βάλτε τα όλα μαζί ή σκορπίστε τα στο χώρο και δώστε την αίσθηση ζεστασιάς που όλοι θέλουμε ειδικά τους κρύους χειμώνες. Η λάμψη από τα κεράκια σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα δώσει λίγο Hygge στη μέρα σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι τα σβήσατε όλα πριν φύγετε από το χώρο.



3. Μια απαλή κουβέρτα είναι το απόλυτο must-have!


Νιώστε τη ζεστασιά και το Hygge, τυλιχτείτε με μια μαλακή και ζεστή κουβέρτα. Έξτρα ζεστασιά θα σας δώσει αν βάλετε και μάλλινες κάλτσες ή μάλλινες παντόφλες. Συνδυάστε το με ένα ζεστό ρόφημα και έχετε το απόλυτο hygge.



4. Ανοίξτε το σπίτι σας σε καλεσμένους.


Σαφέστατα ένα βρώμικο σπίτι δεν μπορεί να μας δώσει τη ζεστασιά που θέλουμε. Φροντίστε το σπίτι σας να είναι πάντα καθαρό και τακτοποιημένο ώστε να μπορέσετε να νιώσετε άνετα περνώντας χρόνο μέσα σε αυτό. 

Εξασφαλίστε ότι κάνετε συχνά τους απαραίτητους καθαρισμούς του σαλονιού αλλά και όλων των δωματίων. Πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε να κάνουμε τον-τουλάχιστον μια φορά το χρόνο- καθαρισμό στα χαλιά μας. Βρώμα και hygge σίγουρα δεν πάνε μαζί.



5. Προσπαθήστε να βάλετε το Hygge στη καθημερινότητα σας.


Δοκιμάστε να εντάξετε καθημερινές συνήθειες που θα βάλουν λίγο hygge στη ζωή σας. Κάθε μέρα για μια εβδομάδα δοκιμάστε να εφαρμόσετε τουλάχιστον 4 από τους τρόπους που έχουν αναφερθεί παραπάνω. Μετά την 7η μέρα νιώθετε κάποια αλλαγή; Νιώθετε πιο χαλαροί και ευτυχισμένοι; Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε αν σας βοήθησε το hygge και αν έχετε να μοιραστείτε μαζί μας άλλους τρόπους που εσείς εφαρμόζετε το hygge στη ζωή σας.


Μάθε όλα όσα χρειάζεσαι από τους διακοσμητές του MyConstructor και δώσε μια νέα πνοή στο χώρο σου! Οι επαγγελματίες διακοσμητές μας είναι οι πιο έμπειροι και εξειδικευμένοι στο χώρο, έτσι ώστε να σας προτείνουν τις καλύτερες ιδέες ανάλογα με τις τάσεις τις κάθε χρονιάς!



Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα