Ποιοι είμαστε

Το MyConstructor αποτελείται από μία ομάδα νέων ανθρώπων με μεγάλο πάθος για τις τεχνικές εργασίες. Από το 2013 αποτελεί την πιο απλή και αξιόπιστη λύση για να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να αναλάβουν την πραγματοποίηση της εργασίας σας. Καθημερινά ταιριάζουμε εκείνους που αναζητούν λύσεις για το σπίτι, την οικοδομή αλλά και οποιαδήποτε τεχνική εργασία με τους κατάλληλους επαγγελματίες.

Στο MyConstructor μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένους και αξιόπιστους επαγγελματίες για περισσότερες από 50 τεχνικές εργασίες και υπηρεσίες, να συγκρίνετε τιμές και αξιολογήσεις και να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει.

Καθημερινά, βρίσκουμε και αξιολογούμε τους καλύτερους συνεργάτες ώστε να είμαστε βέβαιοι από πρώτο χέρι ότι οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι εγγυημένα οι καλύτερες.

Σήμερα, δεκάδες χιλιάδες χρήστες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας με αποτέλεσμα να φέρνουμε κοντά τους καλύτερους επαγγελματίες με ανθρώπους που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες τους.

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται

Μερικές από τις εταιρίες που εμπιστεύτηκαν το MyConstructor.

Επίσημοι συνεργάτες για ολόκληρη την Αττική

Προμηθεύσου οικονομικά, ποιοτικά υλικά από τον κατάλογο του Praktiker & επίλεξε ανάμεσα από τους έμπειρους επαγγελματίες του MyConstructor.gr τον καταλληλότερο για την εργασία που επιθυμείς!