Πώς Λειτουργεί το MyConstructor.gr;

Ας δούμε μαζί! Διάλεξε μόνο σε ποια κατηγορία ανήκεις.

  • Είμαι Ιδιοκτητής Έργου
  • Είμαι Επαγγελματίας

Κλείσε Online

Το MyConstructor σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις το ραντεβού σου online μέσα σε λίγα μόλις βήματα Επίσης μέσω της υπηρεσίας για online ραντεβού έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις τo ραντεβού σου όλο το 24ωρο. Μπες στον κατάλογο και ακολούθησε τα βήματα για να κλείσεις εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σου online.

Πάρε τηλέφωνο

Αν προτιμάς όμως να κλείσεις το ραντεβού σου τηλεφωνικά. Μπες στον κατάλογο και βρες τον επαγγελματία που σου ταιριάζει καλύτερα βάση των πραγματικών αξιολογήσεων και κανόνισε το ραντεβού σου! Αν δεν ξέρεις ποιος επαγγελματίας σου ταιριάζει καλύτερα κάλεσε μας το 210 300 93 23 και θα σου βρούμε εμείς την λύση.

Αξιολόγησε τον Επαγγελματία σου

Όταν τελειώσεις με τη δουλεία σου, αξιολόγησε τον επαγγελματία σου για την ποιότητα των υπηρεσιών, την αξιοπιστία του και το αποτέλεσμα. Έτσι, θα βοηθήσεις και τους άλλους σαν και εσένα να κάνουν τη σωστή επιλογή! Όσο περισσότερες οι αξιολογήσεις τόσο πιο εύκολη η επιλογή σου την επόμενη φορά που θα διαλέξεις την πλατφόρμα μας!

Επικοινώνησε μαζί μας

Είσαι επαγγελματίας και θέλεις να συνεργαστείς μαζί μας; Κάλεσε μας στο 210 300 93 34 ή στείλε μας mail στο hr@myconstructor.gr Αν είσαι τύπος που τα πάει καλά με τη τεχνολογία συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρεις εδώ και κάνε την εγγραφή σου στη πλατφόρμα.

Το MyConstructor αναζητεί πάντοτε νέους επαγγελματίες για συνεργασία, οπότε μην χάνεις χρόνο! Γίνε και εσύ συνεργάτης της Νο 1 πλατφόρμας για όλες τις τεχνικές εργασίες.

Δημιούργησε το προφιλ σου

Σαν συνεργάτης του MyConstructor θα έχεις πρόσβαση στην πλατφόρμα όπου θα μπορείς να έχεις το δικό σου προφίλ. Στο προφίλ σου θα ανεβάζεις φωτογραφίες από τα έργα σου και τις δουλειές σου. Το προφίλ σου είναι ο δικός σου χώρος για να λάμψεις με τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Στο προφίλ σου επίσης θα φαίνονται και οι αξιολογήσεις των πελατών που έχεις εξυπηρετήσει.