Ψάχνετε για υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη, πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ή πιστοποιητικό ΔΕΗ; 
Βρείτε αξιολογημένους ηλεκτρολόγους μηχανικούς του MyConstructor!

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
5.0★★★★★ (129 Αξιολογήσεις)

Έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ μέχρι 100τμ. επί τόπου σε προσιτή τιμή.

Card image cap
Νικόλαος
Αρβανίτης

5.0

★★★★★ (129 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ μέχρι 100τμ. επί τόπου σε προσιτή τιμή.

Card image cap
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική
4.8★★★★★ (830 Αξιολογήσεις)

Είμαι Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός από το ΕΜΠ και αναλαμβάνω με αξιοπιστία, συνέπεια και απόλυτη υπευθυνότητα την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού στις καλύτερες τιμές.

Card image cap
Άγγελος
Παρθένης

4.8

★★★★★ (830 Αξιολογήσεις)
Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Είμαι Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός από το ΕΜΠ και αναλαμβάνω με αξιοπιστία, συνέπεια και απόλυτη υπευθυνότητα την έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού στις καλύτερες τιμές.

Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr!😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr!🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για ακίνητα πάνω από 200τμ
από
0.35
€/τμ
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 30τμ
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 100τμ
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 150τμ
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 200τμ
Έχετε Ερωτήσεις;
, ] }
Σχετικα αρθρα

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου - Μάθετε τα πάντα πριν κλείσετε ραντεβού!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι είναι το Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου;

Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου είναι το έγγραφο που αποδεικνύει την ορθή εγκατάσταση και λειτουργία μιας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης σε ένα κτήριο είτε χρησιμοποιείται για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση. 

Είναι ένα έγγραφο που πλέον κρίνεται απαραίτητο για την πιστοποίηση της ασφάλειας των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ενός κτηρίου καθώς απαιτούνται και διενεργούνται για την έκδοση του μετρήσεις για να διασφαλιστεί η ασφάλεια όσων δραστηριοποιούνται μέσα σε αυτό.

Για την έκδοση του εξετάζεται αν πληρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές και προτείνονται βελτιώσεις ή διορθώσεις της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης .

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται;

Ας δούμε σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται η έκδοση του.

α) Σε περίπτωση λήξης του προηγούμενου εν ισχύ πιστοποιητικού ΔΕΗ. Αξίζει λοιπόν να αναφερθούμε στη διάρκεια του πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου:

 • Για κατοικίες το πιστοποιητικό έχει διάρκεια 14 χρόνων.
 • Για κλειστούς επαγγελματικούς χώρους έχει διάρκεια 7 χρόνων.
 • Για κλειστούς επαγγελματικούς χώρους με εύφλεκτα υλικά έχει διάρκεια 2 χρόνων.
 • Για χώρους ψυχαγωγίας απαιτείται η έκδοση του πιστοποιητικού πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο.

β) Σε περίπτωση αλλαγής ονόματος του αριθμού παρόχου της ΔΕΗ, π.χ. σε περίπτωση νέας μίσθωσης.

γ) Σε περίπτωση επανασύνδεσης της παροχής ρεύματος και έχει διακοπεί η προηγούμενη σύνδεση.

δ) Για την κατασκευή κάθε νέας ηλεκτρικής εγκατάστασης και πριν τεθεί σε λειτουργία για να διαπιστωθεί αν πληρούνται του Πρότυπου ΕΛΟΤ HD 384.

ε) Σε περίπτωση αίτησης για επαύξηση της παροχής ρεύματος.

ζ) Όταν ζητηθεί νυχτερινό ρεύμα για την έκδοση κοινωνικού τιμολογίου.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται;

Μπαίνετε στον κατάλογο, ψάχνετε και καλείτε τον ηλεκτρολόγο που σας ενδιαφέρει να πάρετε τιμή. Αφού κλείσετε ραντεβού με τον ηλεκτρολόγο, κάνει την αυτοψία και εκδίδει το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ΔΕΔΔΗΕ.

Ποια είναι τα δικαιολογητικά για την έκδοση του πιστοποιητικού;

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:
 • Όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ και ΔΟΥ ιδιοκτήτη.
 • Διευθύνση ακινήτου, όροφο και τον αριθμό του διαμερίσματος(είναι προαιρετικό αλλά μπορείτε να τον βρείτε εύκολα στα κοινόχρηστα ή στο συμβόλαιο.)
 • Αριθμός παροχής ΔΕΗ
 • Κατάστημα ΔΕΗ
 • Τύπος τιμολογίου (Γ1,Γ21 κ.ο.κ.)
 • Αν έχει νυχτερινό τιμολόγιο ή όχι (Γ1Ν κ.ο.κ.)
 • Συμφωνημένη ισχύς.
Σημαντικό για την έκδοση του πιστοποιητικού είναι να γνωρίζεις ότι πρέπει να υπάρχει ηλεκτρολογικός πίνακας και να διαθέτει ρελέ διαφυγής για την αποφυγή του κινδύνου ηλεκτροπληξίας.

Πού καταθέτω το Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου ΔΕΔΔΗΕ;

Για την υποβολή του Πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου στον ΔΕΔΔΗΕ υπάρχουν πολλές επιλογές. Συγκεκριμένα, οι τρόποι υποβολής συνοψίζονται στους εξής:

Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ΔΕΔΔΗΕ αποστέλλεται σε έντυπη μορφή στον αρμόδιο ΔΕΔΔΗΕ και πρέπει να περιέχει: Σφραγίδα και υπογραφή του Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη καθώς και σφραγίδα και ονοματεπώνυμο του Ιδιοκτήτη / Χρήστη της εγκατάστασης.


Ένας άλλος τρόπος είναι να υπογραφεί η ΥΔΕ ψυφιακά από τον Ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη και έπειτα: 
 1. Να τυπωθει το υπογεγγραμένο πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ΔΕΔΔΗΕ μαζί με υπεύθυνη δήλωση του Ιδιοκτήτη / Χρήστη της εγκατάστασης.

 2. Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου ΔΕΔΔΗΕ να αναρτηθεί σε ψηφιακή μορφή στην πλατφόρμα αιτημάτων του ΔΕΔΔΗΕ μαζί με την πεύθυνη δήλωση του Ιδιοκτήτη / Χρήστη της εγκατάστασης.

 3. Ο ιδιοκτήτης να υπογράψει μέσω του gov και αφού το πιστοποιητικό είναι υπογεγγραμένο και από τα δύο μέρη, να αναρτηθεί στην πλατφόρμα αιτημάτων του ΔΕΔΔΗΕ. 

Σημείωση: Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω ΚΕΠ / Αστυνομίας ή ψηφιακά μέσω gov.gr.

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου Διάρκεια

Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου έχει ισχύ για 14 χρόνια για οικιακούς χώρους και 7 χρόνια για επαγγελματικούς. Σε περίπτωση που έχει λήξει το πιστοποιητικό σας, είστε υποχρεωμένοι να εκδώσετε καινούργιο το συντομότερο δυνατό με έναν πιστοποιημένο επαγγελματία. 

Σημείωση: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παροχή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΗ στο 11770.

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου Τιμές

Το κόστος για το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου εξαρτάται κυρίως από το  μέγεθος του ακινήτου (τετραγωνικά μέτρα) και το είδος του πίνακα (μονοφασικός ή τριφασικός). 

Ενδεικτικά, οι τιμές για πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου στο MyConstructor διαμορφώνονται ως εξής:
 • Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου ΔΕΔΔΗΕ κόστος για χώρο έως 30 τ.μ. από 26€
 • Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου ΔΕΔΔΗΕ κόστος για χώρο έως 100 τ.μ. από 30€
 • Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου ΔΕΔΔΗΕ κόστος για χώρο έως 150 τ.μ. από 41€
 • Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου ΔΕΔΔΗΕ κόστος για χώρο έως 200 τ.μ. από 48€

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για Αλλαγή Ονόματος ΔΕΗ: Ποια είναι η διαδικασία;

Μια από τις περιπτώσεις που το πιστοποποιητικό ηλεκτρολόγου είναι απαραίτητο είναι για αλλαγή ονόματος ΔΕΗ. Η αλλαγή ονόματος ΔΕΗ είναι μια διαδικασία που μπορεί να χρειαστεί σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις όπως για παράδειγμα, όταν μετακομίσετε σε ένα ηλεκτροδοτούμενο σπίτι πρέπει να υπογράχετε νέα σύμβαση προμήθειας ρεύματος.
Το όνομα στο οποίο εκδίδονται οι λογαριασμοί θα πρέπει να συμβαδίζει πάντα με τον κάτοικο του ακινήτου, εκείνη την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, είναι τα εξής:
 • Αριθμός Παροχής: Ο αριθμός παροχής αποτελεί το πιο σημαντικό στοιχείο για την αλλαγή και αναγράφεται πάντα πάνω στο λογαριασμό σας.
 • Αστυνομική Ταυτότητα: Για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία σας.
 • Αποδεικτικό του ΑΦΜ: Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιδείξετε οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο, π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας, βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ, δήλωση πληροφοριακών στοιχείων ακινήτου από taxis.
 • ΥΔΕ ή Πιστοποιητικό ΔΕΗ: Όταν πρόκειται να υπογράψετε νέα σύμβαση για αλλαγή ονόματος, πρέπει να ελέγξετε αν υπάρχει Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ή αλλιώς Πιστοποιητικό ΔΕΗ) σε ισχύ.
Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να γίνει και από εξουσιοδοτημένο από εσάς άτομο, έχοντας μαζί του επιπλέον επικυρωμένη εξουσιοδότηση
αστυνομική ταυτότητα
Δείτε περισσότερα: 
Δείτε τον οδηγό του myConstructor για τη Μετακόμισή σας!
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280 100%x280

Οι αξιολογήσεις
των πελατών μας

★★★★★
Έκλεισα Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου πολύ εύκολα! Ευχαριστώ!
-Ηρώ Κ.
★★★★★
Ευχαριστούμε πολύ για τις άψογες υπηρεσίες σας!
-Μένη Ι.
★★★★★
Δεν θα μπορούσαν να γίνουν όλα καλύτερα! Βγάλαμε πιστοποιητικό αμέσως!
-Γιάννης Μ.

Responsive image

Κλείστε το ραντεβού σας για έκδοση Πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου!

Στον κατάλογό μας, μπορείτε να βρίτε επαγγελματίες εύκολα γρήγορα και οικονομικά! Εξυπηρετούμε όλη την Αττική με τους καλύτερους και πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες!

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!

Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει

Αναζήτησε σε μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.

Επέλεξε τον Επαγγελματία

Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.

Κλείσε Ραντεβού

Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!

Card image cap
Card image cap
Card image cap

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει!

Κλείσε το ραντεβού σου για Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου online!

Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για ακίνητα πάνω από 200τμ 0.35 €/τμ + φπα
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 30τμ 28.5 € + φπα
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 100τμ 34 € + φπα
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 150τμ 42 € + φπα
Πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου μέχρι 200τμ 44 € + φπαBrands που μας εμπιστευονται