Ταπετσαρία Τοίχου: Γιατί να τη προτιμήσετε στο τοίχο σας

Ανοίγει ο καιρός και ήρθε η ώρα για αλλαγές στο σπίτι μας! Το καλό με τους τοίχους μας είναι ότι έχουν το πλεονέκτημα της αλλαγής εύκολα. Μπορούμε να μεταμορφώσουμε τους τοίχους μας απλά με βάψιμο ή με απλή τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου. Έτσι απλά μπορούμε σε ένα δωμάτιο με πιο «δραματικό» ύφος να δώσουμε ένα πιο απαλό τόνο απλά βάφοντας το ή τοποθετώντας μια ταπετσαρία.

ζευγάρι αποφασίζει ποιά ταπετσαρία θα τοποθετήσει στο σπίτι του

Πολλοί έχουν παρεξηγήσει τη ταπετσαρία έχοντας διαστρεβλωμένη άποψη σχετικά με τη ταπετσαρία σαν υλικό και την τοποθέτηση της. Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσετε μερικά γεγονότα σχετικά με τη ταπετσαρία και γιατί είναι μια τέλεια επιλογή για τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα οφέλη της ταπετσαρίας:

  • Έχει μεγάλη διάρκεια

Μια μεγάλη παρεξήγηση σχετικά με τη ταπετσαρία είναι ότι δεν είναι ανθεκτική. Λάθος! Είναι πολύ ανθεκτικό σαν υλικό και έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στις κακουχίες που μπορεί να υπάρχουν σε ένα σπίτι, ειδικά με παιδιά. Επιπρόσθετα, είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί, σε περίπτωση λεκέ. Οι περισσότερες ταπετσαρίες μπορούν να καθαριστούν εύκολα με ένα απλό σφουγγάρι. Γενικά, η πλειοψηφία των ειδών ταπετσαρίας που κυκλοφορούν στο εμπόριο, η επιφάνεια τους είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να τρίβεται εύκολα επιτρέποντας έτσι πιο αποτελεσματικό καθάρισμα.

Από την άλλη, το βάψιμο με μπογιά, μπορεί εύκολα να ξεφτίσει αν  χτυπηθεί κατά λάθος. Επιπλέον, η αποκατάσταση της μπογιάς είναι δύσκολο, αφού μπορεί να είναι δύσκολο να βρούμε την ίδια ακριβώς απόχρωση. Σε περίπτωση φθοράς το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να στοκάρετε κιόλας το σημείο. Όπως γίνεται κατανοητό, η διατήρηση της μπογιάς σε καλή κατάσταση είναι πολύ πιο ακριβή και χρονοβόρα από το να τρίψουμε απλά το λεκέ από τη ταπετσαρία.

  • Είναι πολύ πιο φτηνό από όσο νομίζουμε

Πολλοί θεωρούν ότι η ταπετσαρία είναι πιο ακριβή από τη μπογιά. Ενώ όντως κάποιες φορές αυτό είναι αλήθεια, σε γενικές γραμμές δεν είναι όσο ακριβό νομίζουμε. Η τιμή της ταπετσαρίας εξαρτάται από τη μάρκα, και στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλές οικονομικές μάρκες. Επίσης, στο MyConstructor θα βρείτε τους καλύτερους τεχνίτες για τοποθέτηση ταπετσαρίας σε πολύ οικονομικές τιμές. Για την ακρίβεια, το κόστος για βάψιμο μπορεί να ξεπερνάει κατά πολύ τις τιμές για  τοποθέτηση ταπετσαρίας. Δεδομένου ότι στο MyConstructor θα βρείτε τεχνίτες σε πολύ οικονομικές τιμές για την τοποθετηση ταπετσαριας τοίχου, τότε σαν συνολική τιμή για τη ταπετσαρία και την τοποθέτηση της σας έρχεται πολύ οικονομικά. Εξάλλου, όπως προαναφέρθηκε, η ταπετσαρία είναι πολύ ανθεκτική. Έτσι, στη διάρκεια του χρόνου κάνετε απόσβεση από την τοποθέτηση ταπετσαρίας σε σχέση με το απλό βάψιμο, δεδομένου, ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε συνεχώς για τους τοίχους σας. Σαν επένδυση η τοποθετηση ταπετσαριας μακροπρόθεσμα θα σας ανταμείψει οικονομικά και αισθητικά.

  • Έχετε τεράστιο εύρος επιλογών

     Σπίτια με ταπετσαρια gif

Το άλλο πολύ θετικό με την ταπετσαρία είναι ότι υπάρχουν άπειρες επιλογές για να διαλέξετε. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα με την απλή μπογιά είναι ότι είναι αρκετά απλή και βαρετή, όσο ωραίο χρώμα και αν έχετε διαλέξει. Από την άλλη, όμως, η ταπετσαρία σας δίνει την επιλογή ανάμεσα σε πολλά σχέδια και στιλ για να διαλέξετε. Με τη ταπετσαρία μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με λουλούδια, φλοράλ, βούλες και ρίγες, ή με οποιοδήποτε στιλ εσείς θέλετε. Πόσο τέλειο είναι που μπορούμε να έχουμε αυτήν την επιλογή! Μπορείτε να προσθέσετε υφές και βάθος στους τοίχους σας, κάτι που η απλή μπογιά δεν μπορεί να το κάνει.

Το μεγαλύτερο, ίσως, πλεονέκτημα της τοποθέτησης κάποιας ταπετσαρίας είναι ότι μπορεί να μεταμορφώσει τελείως το χώρο σας. Αν θέλετε μια μεταμόρφωση στο χώρο σας χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο σε καινούρια έπιπλα ή κάποιον διακοσμητή, τότε, η τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι η ιδανική λύση.

 

Τοποθέτηση Ταπετσαρίας Τοίχου: Μια “Dont do it yourself” εργασία!

πινακίδα που λεει dont do it yourself

Πολύς ο ντόρος για τα DIY. Η αλήθεια είναι ότι αντικειμενικά μιλώντας, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας και το αποτέλεσμα να είναι τέλειο όπως θα το έκανε ένας επαγγελματίας. Η τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου είναι μια από αυτές τις εργασίες. Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλά DIY manuals για το πώς να βάλεις μόνος σου ταπετσαρία τοίχου αλλά, εκ πείρας σας λέμε ότι δεν είναι,

Πόσο κοστίζει η ταπετσαρία και ποιο είναι το κόστος τοποθέτησης ταπετσαρίας;

Στο MyConstructor έχουμε εξασφαλίσει για εσάς τις καλύτερες τιμές για την τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου αλλά και σε όλες τις επιφάνειες που θέλετε. Πολύ απλά μπαίνετε στη πλατφόρμα του MyConstructor, βρίσκετε όλους τους αξιολογημένους επαγγελματίες, συγκρίνετε αξιολογήσεις και τιμές για τοποθέτηση ταπετσαρίας και βρίσκετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα! Έτσι απλά με ένα κλικ βρίσκετε τις οικονομικότερες λύσεις για τοποθετηση ταπετσαριας τοιχου σε μοναδικές τιμές.

 Στο MyConstructor θα βρείτε αξιολογημένους τεχνίτες που θα αναλάβουν με συνέπεια και επαγγελματισμό την τοποθέτηση:

τεχνίτης του MyConstructor κάνει τοποθέτηση ταπετσαρίας

  • Ταπετσαρίας Τοίχου
  • Ταπετσαρία σε ξύλο
  • Τοποθέτηση φωτοταπετσαρίας
  • Ταπετσαρίας στο εσωτερικό/εξωτερικό ντουλάπας
  • Ταπετσαρίας σε ψυγείο

Αν θέλεις να δοκιμάσεις ένα καινούριο ύφος στο χώρο σου τότε η ταπετσαρία είναι η τέλεια λύση. Άσε την τοποθέτηση ταπετσαρίας σε κάποιον ειδικό τεχνίτη και εσύ απλά απόλαυσε το αποτέλεσμα. Τοποθετηση ταπετσαριας δίπλα σου με ένα κλικ άμεσα και οικονομικά! Για  περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ για την τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου. 

 

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πως να καθαρίσεις το στρώμα σου;

Καθαρισμός Στρωμάτων: Πως να καθαρίσεις το στρώμα του κρεβατιού σου; Εύκολες συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις! Το κρεβάτι μας αποτελεί τη μικρή φωλιά μας στο σπίτι. Το χώρο που [...]

Πως να διατηρήσω τα μάρμαρα μου λαμπερά;

Πως να διατηρήσω τα μάρμαρα μου λαμπερά; Διαχρονικά λαμπερά μάρμαρα! Το μάρμαρο αποτελεί υλικό που εκτιμάται πολλά χρόνια τόσο για την αισθητική του όσο και για την αντοχή του. [...]

Γιατί δεν δουλεύει η κατάψυξη μου;

Γιατί δεν δουλεύει η κατάψυξη μου; Μάθε τις κύριες αιτίες και τι μπορείς να κάνεις! Το ψυγείο σε κάθε σπίτι αποτελεί συσκευή πρώτης ανάγκης αφου στηριζόμαστε στη λειτουργία της [...]

Ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!

Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι: Ιδέες για να ξεχωρίσετε φέτος τα Χριστούγενννα! Διακοσμήστε το τραπέζι σας και απολαύστε τα Χριστούγεννα. Τα χριστούγεννα είναι πλέον μία ανάσα μακριά, και ενώ η κατάσταση φαίνεται [...]

Μάρτιος 29th, 2018|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ταπετσαρία: Γιατί να τη προτιμήσετε στο τοίχο σας!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!