Τοποθέτηση Ταπετσαρίας Τοίχου

4.9/5
166 Αξιολογήσεις
Τοποθέτηση Ταπετσαρίας Τοίχου
4.9/5
166 Αξιολογήσεις
Δώστε μια αίσθηση ανανέωσης στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετώντας ταπετσαρία τοίχου!
Τοποθέτηση Ταπετσαρίας Τοίχου
από
25
€/Ρολλό
Βρες Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές. Εξυπηρετήθηκα πολύ ικανοποιητικά και το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο!
Τοποθέτησα οικονομικά και γρήγορα ταπετσαρία με μοτίβο στο δωμάτιό μου και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Η προσφορά που έλαβα με βοήθησε πολύ!
Εξαιρετικός επαγγελματίας και ευγενικός.Ήταν πολύ πρόθυμος να μας εξηγήσει όλες μας τις απορίες. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Τοποθέτηση Ταπετσαρίας Τοίχου - Μάθε τα πάντα πριν κλείσεις το ραντεβού σου!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τί πρέπει να προσέξετε στην Τοποθέτηση Ταπετσαρίας Τοίχου;

Η ταπετσαρία είναι μία επιλογή που έχει αρχίσει να ανακτά το χαμένο έδαφος στην διακόσμηση των τοίχων. Η ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υφών που μπορεί κάποιος να βρει στις ταπετσαρίες ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες του ελαιοχρωματισμού. 

Η τοποθέτηση ταπετσαρίας μπορεί να προσθέσει μία ξεχωριστή αισθητική στο χώρο σας και να τον κάνει να ξεχωρίσει γρήγορα και αρκετά οικονομικά!

Οι εφαρμογές της ποικίλουν από τους τοίχους και καθρέπτες μέχρι το πάτωμα και τους εξωτερικούς χώρους. 

Η χρήση της ταπετσαρίας έχει επανέλθει δυναμικά από τα τέλη του 2005, καθώς μέχρι τότε υπήρχαν αρκετοί μύθοι που την περιτριγύριζαν. Μερικοί από αυτούς ήταν ότι προκαλεί υγρασία και μούχλα στους τοίχους, καθώς οι ίδιοι δεν «αναπνέουν» και ότι καταστρέφει το χρώμα τους.

Αυτά προφανώς δεν ισχύουν καθώς με γνώμονα πάντα την σωστή τοποθέτηση ταπετσαρίας, θα τη απολαμβάνετε για πολλά χρόνια χωρίς να σας δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα!

Προετοιμασία Επιφάνειας

Βασικό κομμάτι στην σωστή τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι η προετοιμασία! 

Στην τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου, σημαντικό ρόλο παίζει η επιφάνεια. Η ίδια θα πρέπει να είναι στεγνή, στατικά γερή, λεία και καθαρή. Στην περίπτωση που υπάρχει ήδη ταπετσαρία στον τοίχο θα πρέπει να αφαιρεθεί. Επίσης, παλιές διαλυμένες μπογιές θα πρέπει να εξεταστούν και να αφαιρεθούν. 

Μπορείτε να ελέγξετε εύκολα την αντοχή της μπογιάς στον τοίχο τοποθετώντας κολλητική ταινία. Εάν η μπογιά ξεκολλήσει μαζί με την ταινία τότε ελέγξτε και τη γύρω περιοχή.

Τέλος, θα πρέπει να ελέγξετε το ποσοστό υγρασίας και την απορροφητικότητα του τοίχου.

Εάν υπάρχει υγρασία που δεν έχει στεγνώσει, τότε η ταπετσαρία θα γεμίσει  φουσκάλες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Για αυτό το λόγο θα ήταν συνετό να αναλάβει ένας επαγγελματίας την προετοιμασία του τοίχου, που είναι σίγουρο ότι θα το κάνει με το σωστό τρόπο.

Ηλεκτρικές Πρίζες & Διακόπτες

Βασική προϋπόθεση είναι να κλείσετε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο δωμάτιο που θα πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση ταπετσαρίας. Στα σημεία που βρίσκονται οι πρίζες και οι διακόπτες σχεδιάστε πάνω στην ταπετσαρία ένα ‘’Χ’’ ή οτιδήποτε άλλο θα σας βοηθήσει να οριοθετήσετε την περιοχή και στη συνέχεια κόψτε με ένα κοπίδι στο ίδιο σχήμα. 

Καθαρίστε προσεκτικά τυχόν κόλλα που υπάρχει στο μηχανισμό του διακόπτη. Έπειτα, αφού έχει στεγνώσει εντελώς η ταπετσαρία χρησιμοποιήστε το κοπίδι για οτιδήποτε προεξέχει καθώς και για το υλικό της ταπετσαρίας που περισσεύει.

Στεγνώνοντας την Ταπετσαρία

Καθώς περιμένετε να στεγνώσει η ταπετσαρία, θα πρέπει να αποφεύγετε τη χρήση θέρμανσης στο δωμάτιο καθώς και τα ανοιχτά παράθυρα και πόρτες, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται ρεύματα αέρος. 

Σε αντίθετη περίπτωση, η ταπετσαρία λόγω του βεβιασμένου στεγνώματος μπορεί να ανοίξει και να δημιουργηθούν σχισμές στις ενώσεις. Η βέλτιστη θερμοκρασία του δωματίου θα πρέπει να κυμαίνεται στους 18 βαθμούς.

Επιπλέον Υλικό

Εάν έχετε επιλέξει να κάνετε μόνοι σας την τοποθέτηση ταπετσαρίας και νιώθετε αρκετά αισιόδοξοι, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά.

 Ένα αρκετά συνηθισμένο λάθος στην τοποθέτηση ταπετσαρίας δεν είναι η διαδικασία αλλά η λάθος προετοιμασία και υπολογισμός.

Στρογγυλοποιήστε τα υλικά που θα προμηθευτείτε προς τα πάνω για να είστε προετοιμασμένοι στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Ακόμη και οι πιο έμπειροι τεχνίτες γνωρίζουν και προνοούν σε τέτοιες περιπτώσεις, καθώς εάν κάτι γίνει λάθος θα χρειαστεί περισσότερη κόλλα και μέχρι 2 μέτρα επιπλέον χαρτί.

Υλικό Ταπετσαρίας & Υφή Τοίχου

Οι ταπετσαρίες όπως αναφέραμε και παραπάνω, έρχονται σε πολλά χρώματα και σχέδια. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και με τις υφές! 

Δηλαδή, το υλικό της ταπετσαρίας ποικίλει από χαρτί και βινύλιο μέχρι ανάγλυφη και υφασμάτινη. Ανάλογα με το υλικό που θα επιλέξετε είναι σημαντικό να διαλέξετε και τη σωστή κόλλα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με την υφή του τοίχου.

Σε αυτή την επιλογή θα πρέπει να σας συμβουλεύσει ένας επαγγελματίας στην τοποθέτηση ταπετσαρίας.

Τοποθέτηση Ταπετσαρίας: Τι είδη ταπετσαρίας υπάρχουν;

Εφόσον έχετε αποφασίσει να κάνετε τοποθέτηση ταπετσαρίας και να αναδείξετε με αυτό τον δημιουργικό τρόπο το χώρο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε τις επιλογές σας. Οι ταπετσαρίες τοίχου έρχονται σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

Οι επαγγελματίες του MyConstructor  στην κατηγορία τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου, μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε μία λίστα σχετικά με τις επιλογές που έχετε:

  • Vintage Ταπετσαρίες Τοίχου
  • 3D Ταπετσαρία Τοίχου
  • Ταπετσαρία με Απομιμήσεις Υλικών
  • Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία Τοίχου
  • Μοντέρνες Ταπετσαρίες
  • Ταπετσαρία Τοίχου με Ρίγες
  • Φωτοταπετσαρίες
Οποιαδήποτε επιλογή και αν κάνετε σχετικά με το σχέδιο και το υλικό στην τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι σίγουρο πως μια τέτοια αλλαγή θα μαγνητίσει τα βλέμματα. 

Είτε πρόκειται για οικία, είτε για επαγγελματικό χώρο, η ταπετσαρία αποτελεί ένα πολύ μοντέρνο και εύκολο τρόπο διακόσμησης. Η συνιστώμενη τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου είναι από επαγγελματία τεχνίτη καθώς ορισμένες περιπτώσεις τοίχου και υλικού μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα δύσκολες!

Τοποθέτηση Ταπετσαρίας Τοίχου: Τιμές & Κόστος

Ένας μέσος όρος τιμής όσον αφορά τα υλικά και την εργασία μπορούν να οριστούν τα 300€.

Βέβαια υπάρχουν μερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το τελικό ποσό που θα πληρώσετε για μία τοποθέτηση ταπετσαρίας. Παρακάτω θα αναλύσουμε σύντομα μερικούς από αυτούς.

Ποιοι Παράγοντες Επηρεάζουν το Κόστος:

  1. Τετραγωνικά Μέτρα Επιφάνειας

    Είναι προφανές πώς όσο μεγαλώνουν τα τετραγωνικά μέτρα που επιθυμείτε να καλύψετε με ταπετσαρία, τόσο θα ανεβαίνει και το τελικό ποσό το οποίο θα πληρώσετε. Υπάρχουν μερικοί τεχνίτες που θα σας χρεώσουν με το τετραγωνικό και άλλοι που χρεώνουν με το ρολό.

    Οι επαγγελματίες του MyConstructor χρησιμοποιούν κατά βάση τη σταθερή τιμή των 20€ ανά ρολό που τοποθετούν μαζί με την κόλλα.

  2. Είδος Ταπετσαρίας

    Οι ταπετσαρίες έχουν κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και πλέον επιλέγεται αρκετά συχνά. Οι εφαρμογές της ξεκινούν από τον τοίχο και μπορεί να καταλήξουν στο ταβάνι!

    Υπάρχουν απλές ταπετσαρίες και πιο εκλεπτυσμένες με περίτεχνα σχέδια και υφές. Οι τιμές τους μπορεί να κυμανθούν από 5€ μέχρι και 400€ ανά ρολό. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει και από εσάς τους ίδιους. 

    Αυτή η επιλογή βέβαια δεν είναι κάτι που θα προτείναμε μιας και υπάρχουν πολλά περιθώρια λάθους.

  3. Υλικά που Απαιτούνται

    Τα υλικά που είναι απαραίτητα σε μία τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι κόλλα, ρολό ταπετσαρίας, πινέλο, βούρτσα και χάρακας κοψίματος. Το κόστος για την αγορά αυτών των υλικών μπορεί να κυμανθεί μεταξύ 20€-35€. 

    Αναλογικά, όσο μεγαλώνει η επιφάνεια που θέλετε να ντύσετε με ταπετσαρία, τόσο περισσότερη κόλλα και ρολό θα χρειαστείτε.

    Βέβαια, εάν επιλέξετε έναν επαγγελματία για την εργασία, θα απαλλαγείτε από αυτές τις αγοραστικές αποφάσεις οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά δύσκολες εάν δεν διαθέτετε την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Γιατί να Προτιμήσετε Ταπετσαρία Τοίχου

Η ταπετσαρία τοίχου, εκτός από την ποικιλία στα σχέδια και τα χρώματα εμφανίζει και άλλα πλεονεκτήματα τα οποία μπορεί να σας εκπλήξουν πολύ ευχάριστα! 

Παρακάτω θα δείτε μερικούς από τους λόγους που θα σας κάνουν να επιλέξετε σίγουρα την τοποθέτηση ταπετσαρίας και να διώξουν τυχόν ενδοιασμούς!
  • Με την ταπετσαρία μπορείτε πολύ εύκολα να κρύψετε τυχόν ατέλειες που υπάρχουν στους τοίχους και να γλιτώσετε από το κόστος της κατασκεύης τους.
  • Με την επιλογή του κατάλληλου σχεδίου μπορείτε να κάνετε ένα μικρό δωμάτιο να δείξει αισθητά πιο μεγάλο.
  • Οι ταπετσαρίες σε αντίθεση με τον ελαιοχρωματισμό απαιτούν ελάχιστη φροντίδα και έχουν μεγάλη αντοχή. Εφόσον η ίδια γίνει με το σωστό τρόπο μπορεί να αντέξει μέχρι και το διπλάσιο χρόνο από έναν ελαιοχρωματισμό.
  • Εκτός από τα άπειρα χρώματα ταπετσαρίας, υπάρχουν και αρκετές υφές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε.
  • Οι τιμές ταπετσαρίας τοίχου κυμαίνονται σε μία πολύ ευρεία κλίμακα οπότε είναι σίγουρο πως θα βρείτε εκείνη που προσαρμόζεται καλύτερα στον προϋπολογισμό σας.

Χρήσιμα Μυστικά για την Τοποθέτηση Ταπετσαρίας Τοίχου

Τέλος, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά μυστικά που οι έμπειροι επαγγελματίες του καταλόγου μας, μας έχουν εμπιστευτεί.
  • Μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο ταπετσαρίες που έχουν ήδη τοποθετημένη την κόλλα για μεγαλύτερη ευκολία.
  • Είναι καλό να αγοράζετε πάντα λίγο παραπάνω ρολό και κόλλα από αυτά που έχετε υπολογίσει ότι αντιστοιχούν στον τοίχο σας.
  • Αγοράστε εκείνες τις ταπετσαρίες στο πίσω μέρος των οποίων αναγράφεται ότι μπορούν να ξεκολλήσουν εάν αυτό καταστεί αναγκαίο.
  • Εάν θέλετε να κάνετε τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου σε μικρή επιφάνεια λίγων τετραγωνικών μη ντύσετε όλο το μήκος της καθώς ο τοίχος θα δείξει μικρότερος.
  • Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να κολλήσετε μόνοι σας ταπετσαρία με περίτεχνα σχέδια. Μπορεί να φαίνεται απλό αλλά για να αποφύγετε μια ανεπιτυχή τοποθέτηση ταπετσαρίας τοίχου απευθυνθείτε σε έναν ειδικό.

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για Τοποθέτηση Ταπετσαρίας;

Η διαδικασία της τοποθέτησης ταπετσαρίας τοίχου είναι μία εργασία η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί και από εσάς τους ίδιους. Βασική προϋπόθεση βέβαια είναι να «πιάνει το χέρι σας»! 

Για όλους εκείνους όμως που είναι λιγότερο τολμηροί και διστάζουν να πειραματιστούν στους τοίχους του σπιτιού τους, το MyConstructor τους έχει βρει τη λύση. Έχουμε  συγκεντρώσει για εσάς έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία και επαγγελματίες του χώρου που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν ανά πάσα στιγμή!

Κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά καλώντας μας στο 210 300 9323. 
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Τι είναι η ταπετσαρία τοίχου;

plus
Η ταπετσαρία τοιχου είναι ένα υλικό , συνήθως κατασκευασμένη από ύφασμα ή βινύλιο, που το εφαρμόζουμε πάνω στον τοίχο. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να διακοσμήσουμε τους εσωτερικούς τοίχους του σπιτιού μας ωστε να αναδείξουμε το χώρο, να το κάνουμε πιο όμορφο και σε οικονομική τιμή, αφού δε θα χρειαστεί να βάλουμε πλακάκια ή να το βάψουμε.

Πόσο κοστίζει μια Ταπετσαρία Τοίχου;

plus
Το κόστος τοποθέτησης ταπετσαρίας τοίχου εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Αρχικά, από το είδος, το σχέδιο και το υλικό του ρολού ταπετσαρίας που θα επιλέξετε να βάλετε στον χώρο σας. Συνήθως, οι τιμές στα ρολά κυμαίνονται από 5 έως 35 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Επιπλέον, υπάρχουν και τα έξοδα τοποθέτησης ταπετσαρίας τοίχου, τα οποία επηρεάζονται από την υπάρχουσα κατάσταση του τοίχου σας, τη δυσκολία της εργασίας και την ποσότητα των εργατών που θα χρειαστούν.  Αν τα λάβετε όλα αυτα υπόψιν τότε μια εκτίμηση για την τοποθετηση ταπετσαριας από τους επαγγελματίες της MyConstructor ειναι τα 300 ευρώ κατά μέσο όρο.

Ποίοι είναι οι τύποι Ταπετσαρίας Τοίχου;

plus
Οι ταπετσαρίες χωρίζονται σε πολλά είδη και αμέτρητα σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε για τη διακόσμηση του τοίχου σας. Μερικοί απο τους πιο βασικούς τύπους είναι οι παρακάτω:

  • Κλασσική Ταπετσαρία
  • Ταπετσαρίες Ανάγλυφες Βινυλίου
  • Μη Υφαντική Ταπετσαρία
  • Αυτοκόλλητη Ταπετσαρία
  • Φωτοταπετσαρία 

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor για τοποθέτηση Ταπετσαρίας;

plus
Το MyConstructor σας εγγυάται υψηλής ποιότητας εργασίες για το σπίτι σας. Συγκρίνετε εύκολα και γρήγορα, τιμές και κριτικές, και επιλέξτε τον επαγγελματία που σας ταιριάζει. Καλέστε μας στο 210 300 9323 και οι συνεργάτες μας θα σας κλείσουν το ραντεβού για τοποθέτηση ταπετσαρίας άμεσα.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Πρόσφατες δουλειές
100%x280 100%x280 100%x280
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα