Πως Επηρεάζει ο Ελαιοχρωματισμός του Σπιτιού τη Συναισθηματική μας Ευημερία;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Τι λένε οι υποστηρικτές της ψυχολογίας χρώματος;

Η διακόσμηση του σπιτιού συχνά θεωρείται απλό θέμα, αλλά οι υποστηρικτές της ψυχολογίας χρώματος πιστεύουν ότι τα χρώματα που χρησιμοποιείτε για να διακοσμήσετε το σπίτι σας μπορεί να έχουν μια βαθιά επίδραση στη συναισθηματική ευημερία σας, καθώς και της οικογένειάς σας. 

Οι επιλογές στον τρόπο που διακοσμείτε το χώρο σας μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τη διάθεσή σας. Εάν σας αρέσει η ιδέα να χρησιμοποιήσετε το χρώμα για να δημιουργήσετε ένα συναισθηματικά υγιές σπίτι, οι ελαιοχρωματιστές προτείνουν ότι πρέπει πρώτα να εξετάσετε την πρωταρχική λειτουργία κάθε δωματίου και στη συνέχεια να επιλέξετε ένα κυρίαρχο χρώμα. 

Οι επιλογές που κάνετε μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την αυξημένη διάθεση, το λιγότερο άγχος και τον καλύτερο ύπνο. Για να μετατρέψετε το χώρο σας σε ένα θεραπευτικό καταφύγιο, ακολουθήστε αυτές τις ακόλουθες οδηγίες διακόσμησης για ένα σπίτι χωρίς στρες.


Πως επιλέγουμε χρώματα ανά χώρο;

Εάν σκοπεύετε να ανανεώσετε τα χρώματα εξωτερικής βαφής για το σπίτι σας ή να επιλέξετε μια παλέτα χρωμάτων για ένα ολοκαίνουργιο σπίτι, μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να κάνετε είναι το χρωματικό σχέδιο. 

Τα ανοιχτά χρώματα λειτουργούν οπουδήποτε, αλλά τα σκούρα χρώματα απαιτούν δωμάτια με πολλά παράθυρα και φυσικό φως. To βάψιμο ενός υπογείου για παράδειγμα με ένα βαθύ μπλε χρώμα μπορεί να ακούγεται χαλαρωτικό, αλλά μπορεί να μετατρέψει το δωμάτιο σε μπουντρούμι! Εάν προετοιμάζετε μια κατοικία προς πώληση, παραμείνετε με ουδέτερα χρώματα που θα μπορούσαν να ταιριάζουν με οποιαδήποτε διακόσμηση ή έπιπλα έτσι ώστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τους υποψήφιους αγοραστές σας.


Πως θα επιλέξουμε χρώματα για το βάψιμο σαλονιού;

Ζεστούς τόνους όπως κόκκινο, κίτρινο και πορτοκαλί, και οι γήινες αποχρώσεις, όπως το καφέ και το μπεζ, συχνά λειτουργούν καλά τόσο στο σαλόνι όσο και στο καθιστικό, διότι ενθαρρύνουν τη συνομιλία. Θεωρούνται χρώματα τα όποια ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να καθίσουν, να μιλούν και να διώξουν το άγχος και το στρες από πάνω τους.


Πως θα επιλέξουμε χρώματα για το βάψιμο υπνοδωματίου;

Η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε. Τα δροσερά χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικές επιλογές, επειδή θεωρούνται ότι έχουν ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα. Για το βάψιμο της κρεβατοκάμαρας όσο πιο σκούρα είναι η απόχρωση, τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.


Επιλογή χρωμάτων για το βάψιμο του μπάνιου.

Το λευκά και τα ζεστά χρώματα ήταν πάντα δημοφιλείς επιλογές για μπάνια, σε μεγάλο βαθμό επειδή υποδηλώνουν καθαριότητα. Αλλά σήμερα το μπάνιο χρησιμοποιείται όχι μόνο ως χώρος για να πλυθείς, αλλά και ως ιδιωτικό καταφύγιο χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται άνετα με πράσινα και τυρκουάζ χρώματα επειδή αυτά τα χρώματα δίνουν την αίσθηση ότι είναι καθαρά, φρέσκα και ήρεμα.

Κλείστε το ραντεβού σας με έναν Ελαιοχρωματιστή του MyConstructor!
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα