7 Πράγματα που Πρέπει να Ξέρετε για το Στεγνό Καθάρισμα Χαλιών στο Σπίτι!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Όλα τα μυστικά για τον στεγνό καθαρισμό χαλιών στο σπίτι, σε 7 απλά βήματα!


1.Καλό σκούπισμα πριν το στεγνό καθάρισμα χαλιών στο σπίτι.

Ο επαγγελματίας που θα αναλάβει το στεγνό καθάρισμα χαλιών στο σπίτι θα πρέπει απαραιτήτως πρώτα να σκουπίσει καλά το χαλί στην αρχή του στεγνού καθαρίσματος. Αυτό γίνεται γιατί, χώματα και άλλες βρωμιές που έχουν στεγνώσει, όπως η σκόνη, θα γίνουν λάσπη μόλις εισέλθει κάποιο υγρό στοιχείο στις ίνες του χαλιού μας. 

Η λάσπη είναι πολύ πιο βαριά από τη σκόνη και είναι πολύ πιο δύσκολο να αφαιρεθεί. Έτσι, ο επαγγελματίας χρησιμοποιώντας πολύ δυνατές σκούπες θα αφαιρέσει τη σκόνη και άλλα υπολείμματα βρωμιάς από το χαλί μας πριν προχωρήσει στο στεγνό καθαρισμό χαλιών στο σπίτι.


2. Οι επίμονοι λεκέδες θέλουν και επίμονες λύσεις.

Μετά το στεγνό καθάρισμα χαλιών στο σπίτι θα έχει αφαιρεθεί ένα σημαντικά μεγάλο μέρος της βρωμιάς, παρόλα αυτά, κάποιοι λεκέδες που περιέχουν τανίνες, όξινα ή καυστικά στοιχεία, μπορεί να μην αφαιρεθούν από την πρώτη φορά που θα πραγματοποιήσουμε το στεγνό καθάρισμα χαλιών στο σπίτι. 

Για πιο σίγουρα αποτελέσματα θα πρέπει ο επαγγελματίας που θα μας πραγματοποιήσει το καθαρισμό χαλιών να εφαρμόσει πιο εξειδικευμένους τρόπους καθαρισμού χαλιών. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε σωστή επιλογή στον επαγγελματία που θα αναλάβει το στεγνό καθάρισμα χαλιών στο σπίτι.


3. Κάποια πράγματα απλά δεν γίνονται.

Ο επαγγελματίας στο στεγνό καθάρισμα χαλιών όσο εξειδικευμένος και έμπειρος είναι δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Για αυτό καλό είναι να γνωρίζουμε εξ αρχής ότι μερικοί λεκέδες δεν γίνεται να φύγουν από τα χαλιά μας, όσο και να προσπαθήσει το συνεργείο καθαρισμού χαλιών και όποιο τρόπο καθαρισμού και να εφαρμόσει.


4. Προσοχή στο συνεργείο καθαρισμού.

Δεν είναι όλα τα συνεργεία καθαρισμού το ίδιο. Για την ακρίβεια, το αποτέλεσμα του καθαρισμού χαλιών στο σπίτι θα εξαρτηθεί από την εμπειρία και την εξειδίκευση στους καθαρισμούς χαλιών του συνεργείου καθαρισμού.


5. Μην σας ανησυχεί η μυρωδιά “βρεγμένου σκύλου”.

Η μυρωδιά «βρεγμένου σκύλου» που παρατηρείται μετά από το στεγνό καθάρισμα χαλιών στο σπίτι είναι αποτέλεσμα του θείου που περιέχει το μαλλί και απελευθερώνεται όταν βρέχεται το μαλλί. Είναι πολύ φυσικό και εξαφανίζεται αμέσως μόλις στεγνώσει το χαλί μας.


6. Το στεγνό καθάρισμα χαλιών στο σπίτι δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά μας.

Το στεγνό καθάρισμα χαλιών στο σπίτι δεν θα μας καταστρέψει το στρώμα προστασίας που υπάρχει στο χαλί μας από τον κατασκευαστή του. Αυτό το προστατευτικό στρώμα καταστρέφεται μόνο από την πολύ χρήση και το πέρασμα του χρόνου.


7. Το στεγνό καθάρισμα χαλιών προστατεύει τα χαλιά μας.

Το Στεγνό Καθάρισμα Χαλιών και η γενικότερη φροντίδα των χαλιών μας θα παρατείνει αρκετά τη ζωή των χαλιών μας. Ταυτόχρονα, θα αναζωογονήσει την όψη του και θα δείχνει σαν καινούριο. Αυτό συμβαίνει διότι το στεγνό καθάρισμα χαλιών στο σπίτι αφαιρεί όλα τα υπολείμματα βρωμιάς που έχουν κολλήσει στις ίνες των χαλιών μας και τις κάνει να δείχνουν ταλαιπωρημένες.

Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα