6 Σημάδια ότι έρχεται η Καταστροφή

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Γιατί βουλώνει η λεκάνη μας τόσο συχνά;

Αναμφίβολα, ο χώρος του μπάνιου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους, είτε μιλάμε για σπίτι, είτε μιλάμε για επιχείρηση. Επίσης είναι και ένα από τους πιο επισκέψιμους χώρους σε κάθε περίπτωση. Αυτό όμως σημαίνει ότι ένα πιθανό βούλωμα της λεκάνης μπορεί να οδηγήσει σε πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα.

Αν κατανοήσουμε τι οδηγεί στο βούλωμα μιας λεκάνης, τότε θα μπορέσουμε να είμαστε πιο προετοιμασμένοι ώστε να αποφύγουμε μια τέτοια επερχόμενη καταστροφή.


Τα 6 σημάδια ότι μπορεί να έρθει η καταστροφή και πώς μπορούμε να την αποτρέψουμε:


1. Χαμηλή πίεση λεκάνης.

Κάποιες τουαλέτες είναι παλιού συστήματος και έτσι η πίεση στο νερό όταν τραβάμε το καζανάκι είναι πολύ χαμηλή. Με αποτέλεσμα να μην γίνεται η κανονική ροή και να κολλάνε υπολείμματα στους σωλήνες και να στεγνώνουν. Αυτό οδηγεί στο να βουλώνει ο σωλήνας της τουαλέτας. Σε αυτή τη περίπτωση που έχετε παλιά λεκάνη, φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη πετάτε χαρτιά και άλλα αντικείμενα μέσα στη λεκάνη.


2. Είναι χαλασμένη η πλεούμενη μπάλα.

Πλεούμενη μπάλα είναι το στρογγυλό μέρος που βρίσκεται μέσα στο καζανάκι μας και ελέγχει την ροή. Εάν αυτό είναι χαλασμένο τότε θα κλείνει πιο νωρίς από ότι πρέπει και θα εμποδίζει τη δυνατή και σταθερή ροή του νερού που θα τρέχει στο καζανάκι. Για να τσεκάρουμε ότι η πλεούμενη μπάλα λειτουργεί κανονικά, σηκώστε το καπάκι από το καζανάκι, πατήστε το καζανάκι και τσεκάρετε τη κίνηση του νερού. 

Κανονικά θα πρέπει να δείτε τα ¾ της ποσότητας του νερού να αδειάζει πριν πάει η μπάλα πάλι ίσως στη θέση της. Αν κλείνει νωρίτερα, τότε σημαίνει ότι είναι χαλασμένη και θα πρέπει να την αντικαταστήσετε.


3. Είναι χαλασμένη η βαλβίδα απελευθέρωσης νερού. 

Η πλεούμενη μπάλα, είναι γεμάτη με αέρα, με σκοπό να επιπλέει στο νερό που υπάρχει μέσα στο καζανάκι. Είναι συνδεδεμένη με το μηχανισμό ανοίγματος της βαλβίδας. Όταν το καζανάκι είναι γεμισμένο με νερό η μπάλα κρατάει κλειστή τη βαλβίδα απελευθέρωσης του νερού. Αυτή η βαλβίδα κρατάει το νερό μακριά από την εξωτερική πηγή στο καζανάκι μας.


4. Μπλοκαρισμένοι αγωγοί εξαερισμού.

Κάποιες φορές φύλλα, κλαδάκια ή ακόμα και φωλιές πουλιών κάθονται στους αγωγούς υδρορροών και μπλοκάρουν τον καλό εξαερισμό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην γίνεται εξαερισμός και να μην υπάρχει η σωστή πίεση του νερού και έτσι να βουλώνει η τουαλέτα μας.

Σε αυτή τη περίπτωση ο ειδικός που θα αναλάβει την απόφραξη μας έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αποφράξει τους εξωτερικούς σωλήνες. Είναι δύσκολο να εντοπιστούν τέτοιου είδους φράξεις οπότε μόνο με τη βοήθεια του ειδικού τεχνίτη αποφράξεων μπορούμε να το εντοπίσουμε πριν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.


5. Είναι προβληματικός ο σχεδιασμός της λεκάνης και των αγωγών.

Αν έχουμε συνεχώς προβλήματα με τη λεκάνη παρόλο που προσέχουμε αρκετά τότε μάλλον φταίει το σύστημα σωληνώσεων. Όπως έχει ήδη προαναφερθεί, το βούλωμα της τουαλέτας οφείλεται σε χαρτιά και άλλα αντικείμενα που έχουν κολλήσει στους σωλήνες. Αν οι σωλήνες είναι προβληματικοί τότε η συγκέντρωση αντικειμένων που μπλοκάρουν είναι πιο εύκολη και θα είναι πολύ πιο συχνή. 

Ο ειδικός των αποφράξεων θα μας ενημερώσει αν είναι τέτοια η περίπτωση και θα μας ενημερώσει που θα πρέπει να απευθυνθούμε για να λύσουμε το πρόβλημα μας.


6. Έχουν μπλοκάρει οι οπές εισόδου της λεκάνης.

Οι οπές εισόδου της λεκάνης βρίσκονται κάτω από το στεφάνι της λεκάνης της τουαλέτας. Όταν τραβάμε το καζανάκι από αυτές τις οπές απελευθερώνεται το νερό και έτσι απομακρύνονται όλα. Αν έχουν μπλοκάρει αυτές οι οπές τότε η πίεση του νερού δεν θα είναι όσο πρέπει να είναι και θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην γίνεται κανονικά η εκροή του νερού.


Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο συνεργείο αποφράξεων;

Παρατηρούμε και βλέπουμε κάποιο από τα παραπάνω σημάδια αν δεν κάνουμε τίποτα σύντομα θα χρειαστεί να προχωρήσουμε σε ξεβούλωμα λεκάνης. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό.  Για αποφράξεις Αθήνα  και σε όλη την Αττική στο ΜyConstructor.gr βρίσκουμε άμεσα το κατάλληλο συνεργείο αποφράξεων.

Από εκεί θα επιλέξουμε ένα συνεργείο που θα καλύπτεις τις ανάγκες μας. Ένα συνεργείο αποφράξεων θα πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και του κάθε προβλήματος. 

Mην αγχωθείτε και καλέστε τώρα το ειδικό συνεργείο για την απόφραξη που χρειάζεστε. Ένα σύγχρονο Συνεργείο Αποφράξεων πρέπει να διαθέτει υδρό-πιεστικά μηχανήματα νερού, μηχανήματα απόφραξης, οχήματα απόφραξης, κάμερα για βιντεοσκόπηση των αγωγών.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα