Απεντόμωση Κατσαρίδες - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.

Κάθε άνοιξη, οι όχι και τόσο χαριτωμένοι φίλοι μας, κάνουν την εμφάνιση τους στα σπίτια μας. 


Στην Αθήνα, και ειδικά στο κέντρο, το μεγαλύτερο ποσοστό των νοικοκυριών αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις κατσαρίδες και ΄άλλα έντομα, που εισβάλλουν απρόσκλητα στα σπίτια μας. Για να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα αποτελεσματικά, χρειαζόμαστε ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, το οποίο μπορεί να αναλάβει εύκολα και γρήγορα την απεντόμωση του σπιτιού μας.


Φυσικά, η απολύμανση είναι κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε και μόνοι μας. 


Ωστόσο, εκτός από τον χρόνο και χρήμα που θα ξοδέψουμε, τα αποτελέσματα τείνουν να είναι βραχυχρόνια και μη ποιοτικά. Προκειμένου να αντιμετωπίσετε την εισβολή των κατσαρίδων στο σπίτι σας, θα χρειαστείτε ένα έμπειρο συνεργείο από το MyConstructor.



Απεντόμωση Κατσαρίδες


Τα καταρτισμένα συνεργεία μας παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες για μια επιτυχημένη απολύμανση σπιτιού.  Οι απεντομώσεις που διενεργούνται αφορούν κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους κ.ά. 


Ας μιλήσουμε λίγο περισσότερο για την απεντόμωση κατσαρίδων σ’ αυτό το σημείο, για οποιαδήποτε πληροφορία, για άλλα έντομα και τους τρόπους καταπολέμησής τους, μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας. 


Η κατσαρίδα είναι ένα έντομο που το συνοδεύει μια ιδιαίτερα κακή φήμη. Μεταφέρουν πλήθος παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες. Οι κατσαρίδες διακρίνονται σε δύο κύριες κατηγορίες: τις μεγάλες, που συναντάμε στα φρεάτια και τις φτερωτές εξωτερικού χώρου, και το ψιλό κατσαριδάκι.


Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για απολύμανση σπιτιού και για να καταπολεμήσετε τις κατσαρίδες και ο πιο αποτελεσματικός απ’ αυτούς είναι με την παρέμβαση ενός επαγγελματία. Με αυτό τον τρόπο, δεν καταπολεμείτε απλά κάθε έντομο στο περιβάλλον σας, αλλά διασφαλίζετε ένα χώρο στον οποίο δεν πρόκειται να εμφανιστούν ξανά για μεγάλο χρονικό διάστημα. 


Όσο κι αν διατηρείτε καθαρό το χώρο σας, υπάρχουν διάφορες αιτίες εμφάνισης των κατσαρίδων. Κατανοώντας τις συνήθειες που έχουν οι κατσαρίδες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας για να εκτελέσουμε την απεντόμωση κατσαρίδων αποτελεσματικά ώστε να προστατέψετε τη ιδιοκτησία σας από ανεπιθύμητες επισκέψεις. 




Τρόποι Αντιμετώπισης των Κατσαρίδων 

  1. Το Δόλωμα


Το δόλωμα είναι μια από τις πιο γνωστές μεθόδους ελέγχου και απεντόμωσης και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε εσωτερικούς χώρους. Το δόλωμα διατίθεται σε τρεις μορφές: υγρό, τζελ και στερεό.

 Αρχικά, τοποθετείται σε στρατηγικές περιοχές περιμετρικά του κτιρίου όπου συχνάζουν οι κατσαρίδες. Οι τοξίνες δεν θα επηρεάσουν μόνο την κατσαρίδα που καταναλώνει το  δόλωμα, αλλά και άλλες στο οικείο τους περιβάλλον μέσω δευτερογενούς μετάδοσης. Επιστρέφοντας λοιπόν, στη φωλιά τους θα μολύνουν κι άλλες, με αποτέλεσμα να εξουδετερωθεί ολόκληρη η φωλιά τους

  1. Το Τζελ


Όσον αφορά το ψιλό κατσαριδάκι, για την απολύμανση σπιτιού, ο τεχνικός των απεντομώσεων θα τοποθετήσει ειδικό τζελ στην κουζίνα, το μπάνιο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος έχει παρατηρηθεί παρουσία των κατσαρίδων. Στο υπόλοιπο σπίτι θα διενεργήσει ψεκασμό.

Το ψιλό κατσαριδάκι μπορεί να καταπολεμηθεί με την πρώτη εφαρμογή και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στις περιπτώσεις όμως που το πρόβλημα έχει επεκταθεί και δεν έχει αντιμετωπιστεί εγκαίρως, ίσως χρειαστεί και μια δεύτερη εφαρμογή.

  1. Ο Υποκαπνισμός


Ο υποκαπνισμός είναι η πιο παραδοσιακή μέθοδος απεντόμωσης κατσαρίδας. Περιλαμβάνει τη χρήση εντομοκτόνων σε αέριο και ενδείκνυται κυρίως για περιορισμένο χώρο.

Η διαδικασία υποκαπνισμού περιλαμβάνει τη σφράγιση μιας εγκατάστασης ή μέρους της, όπου τα εν λόγω έντομα έχουν πυκνή παρουσία. Έπειτα, εισάγεται το εντομοκτόνο αέριο στην περιοχή. Ο υποκαπνισμός εφαρμόζεται ως επιπρόσθετο μέτρο, όταν η προσβολή είναι σε υψηλό επίπεδο.

  1.  Η Θερμική Επεξεργασία

Τέλος, η θερμική επεξεργασία είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για απολύμανση σπιτιού και απεντόμωση, καθώς δεν γίνεται χρήση χημικών. Η συγκεκριμένη μέθοδος εξαλείφει τις κατσαρίδες σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής τους από το αυγό έως τον ενήλικα.



Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού για Απεντόμωση, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του MyConstructor ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα