Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανακαίνιση Μπάνιου
Κάντε οικονομική Ανακαίνιση Μπάνιου απο το MyConstructor!
Περιγράψτε μας το έργο σας, πάρτε προσφορά και κλείστε το ραντεβού σας για ανακαίνιση μπάνιου εύκολα και γρήγορα!

Ανακαίνιση Σπιτιού
από
100
Δήλωσε Ενδιαφέρων
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323

Ανακαίνιση Μπάνιου - Φτιάξε το μπάνιο των ονείρων σου!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Ανακαίνιση Μπάνιου;

Στον τομέα των ανακαινίσεων, βλέπουμε τα τελευταία χρόνια να παρατηρείται μια αυξημένη τάση προς την Ανακαίνιση Μπάνιου. 

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν την αισθητική, το στυλ και την πολυτέλεια που μπορεί να έχουν τα μπάνια τους, ανακαινίζοντάς τα με τα πιο σύγχρονα - μοντέρνα έπιπλα και εξαρτήματα μπάνιου. 

Το μπάνιο δεν είναι πλέον ένα ψυχρό δωμάτιο κρυμμένο στο σπίτι μας. 

Έχουμε πλέον περισσότερες επιλογές, σχέδια και στυλ που μπορούν να ωθήσουν την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του μπάνιου μας στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός του μπάνιου έχει αποκτήσει τη δική του δυναμική. Από τα απλά, κομψά σχέδια μέχρι τα περίτεχνα κατασκευασμένα και μοντέρνα φωτιστικά, οι ανακαινιστές μπάνιου έχουν σίγουρα τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε όλα τα είδη. 

Ωστόσο, η αναβάθμιση του μπάνιου σας περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από το να τοποθετήσετε μια νέα τουαλέτα ή έναν νέο νιπτήρα. 

Αν σκέφτεστε την Ανακαίνιση Μπάνιου, να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να παραμείνετε στα τυποποιημένα στυλ μπάνιου. Τολμήστε και ανακαλύψτε τα τελευταία στυλ και σχέδια που διατίθενται σήμερα στην αγορά ανακαίνισης μπάνιου. 

Εργασίες σε μια Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανάλογα με τις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα, η ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να είναι είτε ολική, είτε μερική. 

Πιο κάτω, αναφέρουμε τις εργασίες που μπορούν να συμπεριληφθούν σε μια ανακαίνιση μπάνιου:

1. Αποσύνδεση Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων, όπου και αν κρίνεται απαραίτητο.
2. Αποσύνδεση παλιών επίπλων και ειδών υγιεινής.
3. Σχεδιασμός νέου μπάνιου με βάση τη λειτουργικότητα.
4. Τοποθέτηση νέων επίπλων και συσκευών.
5. Τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου.
6. Απομάκρυνση μπάζων.


Η αναδιαμόρφωση του μπάνιου απαιτεί χρόνο, προσεκτικό σχεδιασμό και ακριβή εκτέλεση. 

Τι να ΜΗΝ κάνεται κατά την Ανακαίνιση Μπάνιου

Παρακάτω, θα βρείτε μερικές συμβουλές για όσα θα πρέπει να αποφύγετε κατά την ανακαίνιση μπάνιου. 

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να αποφύγετε τα συνηθισμένα λάθη και να διασφαλίσετε ότι η αισθητική του μπάνιου σας θα είναι όντως αυτή που επιθυμείτε!


#1 Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ανακαίνιση μπάνιου είναι εύκολη υπόθεση και περιλαμβάνει απλώς την αντικατάσταση ενός παλιού νεροχύτη με ένα νέο. 

Ωστόσο, επειδή το μπάνιο περιλαμβάνει υδραυλικά, πρέπει να γίνει προσεκτικός σχεδιασμός. 

Βεβαιωθείτε ότι τα νέα φωτιστικά που θα επιλέξετε ταιριάζουν στο χώρο ή τουλάχιστον να καταλάβετε ότι η αναδιάταξη του μπάνιου σας μπορεί να συνεπάγεται και την αλλαγή της όδευσης ορισμένων σωλήνων, η οποία είναι μια επίπονη εργασία. 

Έτσι, πριν καν σκεφτείτε τον νιπτήρα που θέλετε να αγοράσετε, καθορίστε τη βασική διάταξη του νέου σας μπάνιου. Εάν η διάταξη παραμένει η ίδια, σημειώστε τη διάταξη των υδραυλικών εγκαταστάσεων και λάβετε την υπόψη σας όταν επιλέγετε νέο νεροχύτη, τουαλέτα ή στήλη ντους. 

Εάν αναδιατάξετε μερικά αντικείμενα, σχεδιάστε πώς θέλετε να είναι το μπάνιο σας, μετρήστε τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι το όραμά σας είναι ρεαλιστικό. Στη συνέχεια, δείτε αν χρειάζεται να αναδιατάξετε κάποια υδραυλική εγκατάσταση. 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν θα ξέρετε αν η νέα διαρρύθμιση του μπάνιου σας θα απαιτήσει την εγκατάσταση νέων υδραυλικών εγκαταστάσεων, οπότε καλέστε έναν υδραυλικό και ζητήστε την επαγγελματική του γνώμη. Αφού έχετε χαρτογραφήσει τα πάντα και έχετε καθορίσει τη βασική διάταξη του νέου σας σχεδίου μπάνιου, τότε μπορείτε να αρχίσετε να ψωνίζετε τα νέα έπιπλα του μπάνιου σας. 


#2 Μην αγοράζετε το πρώτο πράγμα που βλέπετε μπροστά σας

Το κλειδί για την επιτυχή ανακαίνιση μπάνιου είναι να κάνετε τις κατάλληλες αγορές. Αν δεν έχετε ήδη αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο σχέδιο μπάνιου ή νιπτήρα, ερευνήστε στο διαδίκτυο τα τελευταία είδη επίπλωσης μπάνιου. 

Με αυτόν τον τρόπο, θα πάρετε μια καλύτερη ιδέα για τον αριθμό των διαφορετικών διαθέσιμων στυλ. Σήμερα, τα σύγχρονα έπιπλα μπάνιου είναι πιο διαθέσιμα και προσιτά από ποτέ. Πριν αγοράσετε, κάντε μια ενδελεχή έρευνα αγοράς.


#3 Μην κάνετε μόνοι σας τις εγκαταστάσεις, αν δεν ξέρετε

Η ανακαίνιση μπάνιου περιλαμβάνει σχεδόν πάντα υδραυλικές εργασίες. Ακόμα και αν δεν επανατοποθετείτε σωλήνες ή συστήματα αποχέτευσης, η εγκατάσταση νέων εξαρτημάτων μπάνιου (όπως τουαλέτα, νιπτήρα και βρύση) απαιτεί μια τεχνογνωσία στα υδραυλικά. 

Ωστόσο, δεν είμαστε όλοι μας τόσο επιδέξιοι όσο θα θέλαμε να είμαστε. Έτσι, αν είστε αρχάριος στα υδραυλικά, καλέστε έναν επαγγελματία

Πολλά καταστήματα ανακαίνισης μπάνιου προσφέρουν εγκατάσταση με την αγορά των προϊόντων τους (με επιπλέον χρέωση) ή γνωρίζουν υδραυλικούς στην περιοχή σας που μπορούν να εγκαταστήσουν τα νέα σας εξαρτήματα μπάνιου. 

Όπως και να έχει, αν δεν έχετε εγκαταστήσει ποτέ τουαλέτα, νεροχύτη ή βρύση ή αν είχατε κακή προηγούμενη εμπειρία με τα υδραυλικά, μη διστάσετε να αφήσετε τις εργασίες στα χέρια ενός επαγγελματία υδραυλικού.

Όταν πρόκειται για την ανακαίνιση μπάνιου, είναι πολύ σημαντικό να σχεδιάσετε τη νέα σας διάταξη, να ψωνίσετε και να εγκαταστήσετε σωστά τα νέα σας έπιπλα μπάνιου. Η αποτυχία στα πιο πάνω μπορεί να σας κοστίσει περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα και να οδηγήσει σε μια προβληματική ανακαίνιση.

Σημεία που πρέπει να σκεφτείτε πριν την Ανακαίνιση Μπάνιου

#1 Νιπτήρας

Ο νιπτήρας του μπάνιου σας δέχεται μεγάλη κακομεταχείριση. Η καθημερινή χρήση και η συνεχής έκθεσή του σε πολλά διαφορετικά στοιχεία (π.χ. νερό, στοματικό διάλυμα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών κ.λπ.), μπορεί γρήγορα να διαβρώσει τη λάμψη του, αφήνοντας πίσω του έναν θαμπό και φθαρμένο νεροχύτη. 

Αν σας ενδιαφέρει η συνολική εμφάνιση του μπάνιου σας, πρέπει να ανανεώσετε τον νεροχύτη σας. Εάν δεν έχετε ελέγξει την τελευταία επιλογή σύγχρονων νεροχυτών που διατίθενται σήμερα στους ανακαινιστές μπάνιου, θα εκπλαγείτε από την ποικιλία νεροχυτών με έντονα χρώματα και στυλ που σαρώνουν σήμερα τη βιομηχανία ανακαίνισης μπάνιου.


#2 Ντουζιέρα/μπανιέρα

Από τη στιγμή που αποφασίσατε να προβείτε σε ανακαίνιση μπάνιου, θα πρέπει να ξέρετε αν θέλετε ντουζιέρα ή μπανιέρα. Ένα στοιχείο που σίγουρα δεν θα πρέπει να αμελήσετε στην ανακαίνιση μπάνιου είναι η επιλογή της στήλης του ντους. 


#3 Αντικατάσταση Πλακιδίων

Η αντικατάσταση των πλακιδίων του μπάνιου είναι ένα σημαντικό κομμάτι για την ανακαίνιση μπάνιου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωματική και σχεδιαστική και ανάλογα με το υλικό που επιθυμείτε (κεραμικά, από πέτρα, πορσελάνη, γυαλί κ.ά.).

Διαφορετικά και έντονα χρώματα και σχέδια μπορούν να κάνουν τη ντουζιέρα σας να ξεχωρίζει, ενώ το ίδιο πλακάκι σε πάτωμα και ντους προσφέρει ένα εφέ συνέχειας και αρμονίας. 

Αν θέλετε να πετύχετε μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση μπάνιου, πρέπει να αναδιαμορφώσετε όλες τις πτυχές του μπάνιου σας, έτσι ώστε όλα τα χρώματα, το στυλ και τα υλικά να συνεργάζονται για να δημιουργήσουν τη νέα ατμόσφαιρα που αξίζει στο μπάνιο σας.


#4 Αντικατάσταση Ειδών Υγιεινής 

Η αντικατάσταση του νιπτήρα και της τουαλέτας είναι πρωταρχικά στην ανακαίνιση μπάνιου. Δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από την ίδια εταιρεία κατασκευής, αλλά είναι σημαντικό να ταιριάζουν και να λειτουργούν αρμονικά μεταξύ τους, ειδικά αν πρόκειται για μια μερική ανακαίνιση μπάνιου. 

Καλό είναι να φανταστείτε πώς θα λειτουργούν τα νέα στοιχεία που θα προσθέσετε μαζί με τα παλαιότερα που θα κρατήσετε και, αν χρειαστεί, να ζητήσετε τη συμβουλή ενός αρχιτέκτονα ή κάποιου άλλου ειδικού.


#5 Τοποθέτηση Ντουλαπιών 

Ένα ακόμη στοιχείο που χρειάζεται να δώσουμε προσοχή είναι τα ντουλάπια του μπάνιου. Κάθε μπάνιο χρειάζεται αποθηκευτικούς χώρους και θα ήταν κρίμα να φτιάξουμε ένα ωραίο μπάνιο που να μην έχουμε που να βάλουμε τα καλλυντικά, τα αποθέματα από χαρτιά υγείας, πετσέτες, σαπούνια κ.ά. 

Χρειάζεται επίσης να διασφαλίσουμε ότι τα ντουλάπια θα ταιριάζουν με τον όλο σχεδιασμό και το ύφος του ανακαινισμένου μπάνιου.

Ποια είναι τα πακέτα στην Ανακαίνιση Μπάνιου;

Η εταιρεία μας σας προσφέρει τέσσερα εξειδικευμένα πακέτα για ανακαίνιση μπάνιου, ανάμεσα στα οποία μπορείτε να διαλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει. 
  • Economy - 1.600€
  • Basic - 2.000€
  • Plus - 2.400
  • Lux - 3.200€

Οι προτάσεις του MyConstructor

Ανακαινίζοντας το μπάνιο μας βελτιώνουμε άμεσα τις συνθήκες της καθημερινής μας διαβίωσης και, από οικονομική σκοπιά, ανεβάζουμε την αξία του σπιτιού μας

Είναι, ωστόσο, εξαιρετικά σημαντικό να ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητές μας και να καθορίσουμε ποιες ανάγκες προέχουν. Αν δεν προσέξουμε πού ξοδεύουμε χρήματα, πολύ γρήγορα θα δούμε το κόστος της ανακαίνισης να ξεπερνά κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες μας. 

Θα χρειαστεί λοιπόν, να αποφασίσουμε αν θα προβούμε σε μια ολική ή μερική ανακαίνιση και, έπειτα, σε ποια στοιχεία είμαστε σε θέση να δώσουμε περισσότερα χρήματα και σε ποια άλλα θα πρέπει να είμαστε πιο συγκρατημένοι.

Πόσο θα μου κοστίσει μια Ανακαίνιση Μπάνιου;

Κάθε ανακαίνιση μπάνιου, είτε μερική, είτε ολική έχει διαφορετικές ανάγκες. Το κόστος εξαρτάται αποκλειστικά από το πως οραματίζεστε το νέο σας μπάνιο και τι ακριβώς θέλετε να αλλάξετε. 

Όπως είναι λογικό, όσο περισσότερες και πιο απιατητικές εργασίες επιθυμείτε, τόσο πιο υψηλό είναι και το κόστος της ανακαίνισης. 


Για να υπολογίσετε περίπου το κόστος της ανακαίνισής σας, πριν επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας, ρωτήστε τον εαυτό σας τα παρακάτω:

  • Τι νέα επίπλα και εξοπλισμό χρειάζομαι για το μπάνιο μου;
  • Τι αλλαγές στις εγκαταστάσεις χρειάζονται;
  • Τι υπηρεσίες θα χρειαστώ κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης;
  • Θέλω καινούργια πλακάκια; 
  • Πόσο μεγάλο είναι το μπάνιο μου;


Γνωρίζοντας τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις, οι εκπρόσωποι του MyConstructor, μπορούν εύκολα και γρήγορα να σας φτιάξουν ένα προσωποποιημένο πακέτο ανακαίνισης μπάνιου, το οποίο όχι μόνο θα ταιριάζει στις ανάγκες και προτιμήσεις σας, αλλά θα ανταποκρίνεται και στα χρήματα που επιθυμείτε να διαθέσετε. 

Ρωτήστε τους επαγγελματίες μας. Ίσως έχουν για εσάς πολύ πιο οικονομικές λύσεις, από αυτό που έχετε σκεφτεί, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.

Πώς κλείνω το ραντεβού μου για Ανακαίνιση Μπάνιου;

Αν θέλετε άμεση εξυπηρέτηση ή ένα ενδεικτικό κόστος των εργασιών που θέλετε να συμπεριλάβετε στην ανακαίνιση μπάνιου, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα και να λάβετε μια ολοκληρωμένη προσφορά βασισμένη στις ανάγκες σας. 

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα του κόστους και της διάρκειας των εργασιών για ανακαίνιση μπάνιου, επικοινωνήστε μαζί μας. 

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

Το MyConstructor είναι η πιο ασφαλή και εύκολη επιλογή για να βρείτε αξιόπιστα και οικονομικά συνεργεία, με αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανακαίνιση, που μάλιστα έχουν ήδη αξιολογηθεί στη δουλειά τους από προηγούμενους πελάτες. 

Καλέστε μας στο 210 300 9323 και πείτε μας τις δικές σας ανάγκες σας. 

Στο ΜyConstructor κάνεις ανακαίνιση απλά, άμεσα και οικονομικά!


Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Βρες επαγγελματία
happy

Ανακαίνιση Μπάνιου Τιμές & Πακέτα Ανακαίνισης

Economy: 1.600€

  • Αποξήλωση Πλακιδίων & Ειδών Υγιεινής.
  • Τοποθέτηση Πλακιδίων.
  • Πλακάκια Vitruvit (έως 20m²).
  • Είδη Υγιεινής Vitruvit (λεκάνη, νιπτήρας).
  • Χρώματα Vitex.
Basic: 2.000€

  • Αποξήλωση Πλακιδίων & Ειδών Υγιεινής,.
  • Τοποθέτηση Πλακιδίων.
  • Τοποθέτηση Ειδών Υγιείνής (αξεσουάρ, χτιστή ντουζιέρα).
  • Αντικατάσταση Σωληνώσεων.
  • Είδη υγειινλης (λεκάνη, νιπτήρας).
  • Πλακάκια Vitruvit (έως 20m²).
  • Χρώματα Vitex.
Lux: 3.200€

  • Αποξήλωση Πλακιδίων & Ειδών Υγιεινής.
  • Τοποθέτηση Πλακιδίων.
  • Τοποθέτηση Ειδών Υγιείνής (αξεσουάρ, χτιστή ντουζιέρα).
  • Αντικατάσταση Σωληνώσεων.
  • Χτιστή Ντουζιέρα/Μπανιέρα.
  • Αλλαγή Πετσετοκρεμάστρας.
  • Ηλεκτρολογικές Εργασίες.
  • Πετσετοκρεμάστρα.
  • Πλακάκια Vitruvit (έως 20m²).
  • Έπιπλο Μπάνιου (μέχρι 1m).
  • Είδη Υγιεινής Vitruvit (λεκάνη, νιπτήρας).
  • Χρώματα Vitex.
  • Κρεμαστή Λεκάνη.
  • Εντοιχιζόμενο Καζανάκι.

Μπορώ να κάνω την ανακαίνιση του μπάνιου μου εύκολα και οικονομικά;

plus
Τώρα ναι! Στο MyConstructor, κατανοούμε πόσο απαιτητική και αγχωτική μπορεί να είναι μια ανακαίνιση μπάνιου. 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι επαγγελματίες μας είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις πιο ποιοτικές και ταυτόχρονα, οικονομικές λύσεις που θα δώσουν έναν νέο αέρα στον χώρο σας!

Από τι εξαρτάται το κόστος Ανακαίνισης Μπάνιου;

plus
Το κόστος μιας ανακαίνισης διαφέρει από έργο σε έργο. Φυσικά, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως:
  • Τις εργασίες που θα χρειαστείτε.
  • Τους εργάτες που θα χρειαστούν για την ανακαίνιση.
  • Το μέγεθος του μπάνιου σας.
  • Το είδος της ανακαίνισης (μερική ή όλική).
  • Τα επιπλέον πράγματα που πρέπει να αγοράσετε.
Ρωτήστε τους επαγγελματίες του MyConstructor! Θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να βρείτε τις πιο οικονομικές λύσεις, αλλά και να σας φτιάξουν μια προσωποποιημένη προσφορά Ανακαίνισης Μπάνιου!

Γιατί να επιλέξω το MyConstructor;

plus
Στο MyConstructor, αναλαμβάνουμε εύκολα και οικονομικά, κάθε είδους ανακαίνιση, όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι. 

Έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους και πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες στο είδος τους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε το μπάνιο των ονείρων σας, στο πιο οικονομικό κόστος!

Καλέστε μας στο 210 300 9323 ή κλείστε το ραντεβού σας μέσω της πλατφόρμας μας.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Ανακαίνιση Σπιτιού
από
100
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα