ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Ενημερώσου για την ορθή διαδικασία συντήρησης του κλιματιστικού. Βρες ψυκτικό για την συντήρηση του κλιματιστικού. Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις και κάνε την καλύτερη επιλογή!

Χαμηλότερη Τιμή στα Οnline Ραντεβού: από 14€!

Γιατί είναι σημαντική η συντήρηση κλιματιστικού;

Αισθάνεστε απώλειες θερμότητας ή απόδοσης του κλιματιστικού σας ενώ λειτουργεί;

Έχετε πραγματοποιήσει συντήρηση κλιματιστικού σας πρόσφατα; Αν δεν το έχετε κάνει ή δεν γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι σαν εργασία δείτε το παρακάτω άρθρο.

Είναι κατανοητό ότι, όπως όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, έτσι και το κλιματιστικό θα υποστεί κάποιες βλάβες. Αλλά γνωρίζατε ότι χωρίς την απαραίτητη συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα το κλιματιστικό έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να δυσλειτουργεί και να δημιουργεί συχνά προβλήματα που κοστίζουν πολύ περισσότερο από την σωστή συντήρηση κλιματιστικού.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες Ψυκτικοί

Οι καλύτεροι επαγγελματίες βάση αξιολογήσεων!

Συντήρηση Κλιματιστικού - Αθήνα Κέντρο Αττική 118 54

Με 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ψυκτικών εγκαταστάσεων προσπαθούμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες που να μας ξαναπροτιμούν και να μας εμπιστεύονται ξανά και ξανά.

Συντήρηση Κλιματιστικού - Δυτικά Προάστια Αττική 136 77

Με πολυετή πείρα στο χώρο των κλιματιστικών συστημάτων και άριστη τεχνογνωσία μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και υπεύθυνα. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις, συντηρήσεις, επισκευές και απεγκαταστάσεις κλιματιστικών μονάδων.Παρέχουμε πάντα υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και προσπαθούμε κάθε φορά να βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο.

Συντήρηση Κλιματιστικού - Βόρεια Προάστια Αττική 143 41

Αναλαμβάνουμε τεχνικές εργασίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών μονάδων. Είμαστε στη διάθεση σας για να λύσουμε οποιαδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί και να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη γύρω από το κλιματιστικό σας.

Κίνδυνοι κακής συντήρησης air condition

Μετά την εγκατάσταση κλιματιστικού με την πάροδο του χρόνου υπάρχει πιθανότητα συγκέντρωσης μικροβίων ή γενικότερα μικροοργανισμών που μπορούν να βλάψουν την υγεία μας, δημιουργώντας αναπνευστικά προβλήματα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από το κακό service κλιματιστικού λοιπόν είναι αρκετοί και η πρόκληση προβλημάτων πολύ πιθανή σε περιπτώσεις που δεν γίνεται η απαραίτητη καθαριότητα του air condition με την απαιτούμενη προσοχή μετά την εγκατάσταση κλιματιστικού στον χώρο μας.

Οφέλη συντήρησης κλιματιστικού

Ύστερα λοιπόν, από την σωστή εγκατάσταση η συντήρηση κλιματιστικού του κρίνεται αναγκαία και μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει. Αρχικά, με την βοήθεια των ειδικών τεχνικών μας που θα πραγματοποιήσουν την συντήρηση των κλιματιστικών μας ο αέρας που θα εισπνέουν θα είναι καθαρός συμβάλλοντας έτσι στο καλό της υγείας μας. Στη συνέχεια, οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι συντήρηση του air condition σημαίνει καλύτερη χρήση του μηχανήματος με μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Εκτός των άλλων, το τακτικό συντήρηση του κλιματιστικού υπόσχεται χαμηλότερη πληρωμή των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος καθώς εξοικονομείται ενέργεια.

Είναι ο καθαρισμός των φίλτρων είναι αρκετός;

Δυστυχώς όχι, ο καθαρισμός των φίλτρων του κλιματιστικού δεν είναι αρκετός για μια ολοκληρωμένη συντήρηση καθώς οι παράγοντες που βελτιστοποιούν την απόδοση του κλιματιστικού είναι πολλοί. Για παράδειγμα , η έλλειψη υγρού φρέον είναι πολύ σημαντική αιτία απώλειας ισχύος και απόδοσης του κλιματιστικού και η αντικατάσταση του είναι μια εργασία που μόνο καταρτισμένος τεχνικός μπορεί να κάνει. ΄Άλλωστε μπορεί να μην είναι γνωστό αλλά όλοι οι κατασκευαστές συστήνουν την συχνή συντήρηση κλιματιστικού μετά τον πρώτο χρόνο ανεξαρτήτως έντονης ή ήπιας χρήσης.

Συντήρηση κλιματιστικού – Επιπτώσεις στην υγεία μας

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το σωστό και τακτικό service κλιματιστικού επηρεάζει θετικά την υγεία μας. Καθώς ο μη καθαρισμός και η συσσωρευμένη σκόνη στον μηχανισμό του air condition μπορούν να προκαλέσουν την νόσο των λεγεωνάριων ή όπως αλλιώς είναι γνωστή τη νόσο των air condition. Η νόσος αυτή προκαλείται από τη συσσώρευση επικίνδυνων βακτηρίων στην εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού που μεταφέρονται στο χώρο από τον αέρα του air condition. Ειδικότερα , τα άτομα μεγάλης ηλικίας, οι καπνιστές και άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα είναι φανερά πιο ευαίσθητα στην ασθένεια αυτή.

35% εξοικονόμηση ενέργειας

Αρχικά, όπως προαναφέρθηκε, στο MyConstructor προσπαθούμε να διατηρήσουμε οικονομικές και διαχειρίσιμες τιμές στις υπηρεσίες μας. Μια σημαντική πληροφορία για την οικονομική απόσβεση της συντήρησης είναι η εξοικονόμηση ρεύματος κατά 35% το χρόνο. Είναι γνωστό ότι όσο συχνότερα και καλύτερα συντηρείται μια συσκευή ή μια μηχανή, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά και μακροβιότερη απόδοση έχει. Έτσι συμβαίνει και με τα κλιματιστικά, όσο καλύτερα και συχνότερα συντηρούνται τόσο περισσότερο αποδίδουν και αντέχουν.

Πότε χρειάζεται συντήρηση κλιματιστικού:

Αναντίρρητα, πολλοί από εμάς αμελούμε την συντήρηση του κλιματιστικού μας μιας και δεν μπορούμε να διακρίνουμε τα σημάδια που δείχνουν την άμεση ανάγκη της συντήρησης του. Οφείλουμε λοιπόν να αναφέρουμε μερικά από αυτά πιστεύοντας πως θα βοηθήσουν στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη αναγνώρισης τους.

  • Παρατηρούμε το κατά πόσον η απόδοση του είναι η ίδια μετά την εγκατάσταση του με το πέρασμα του χρόνου.

  • Η αίσθηση της όσφρησης μας θα βοηθήσει αναμφίβολα στο να ξεχωρίσουμε την αλλαγή στον αέρα που εκπέμπεται από το κλιματιστικό

  • Η αποδοτικότητα του είναι αλληλένδετη με την συχνότητα κατά την οποία εκπέμπεται αέρας.

  • Στις περιπτώσεις που το κλιματιστικό δεν χρειάζεται συντήρηση η εκπομπή του αέρα είναι συνεχής και ικανοποιητική.

  • Η παρουσία νερών στον εσωτερικό μας χώρο θα πρέπει να μας υποψιάσει

Υπηρεσίες Κλιματιστικού Τιμοκατάλογος!

Συντήρηση Κλιματιστικού από

15€

Απεγκατάσταση Κλιματιστικού από

15€

Επίσκεψη για βλάβη από

25€

Εγκατάσταση Κλιματιστικού από

49€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση!

Νικολέττα Ρ.

Ο κατάλληλος επαγγελματίας για τη δουλειά που έψαχνα!

Χρήστος Τ.

Συνεπής επαγγελματίας και γνώστης των εργασιών!

Δημήτρης Π.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!

Toggle Sliding Bar Area

Πάνω από 60.000 ικανοποιημένοι πελάτες!