ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑ

Βρες αξιολογημένη μεταφορική για μεταφορές και μετακόμισεις Αθήνα Πάτρα. Βρες μεταφορική Αθήνα ή Μεταφορική Πάτρα.

Μεταφορική Πάτρα - Μεταφορική Αθήνα

Η μετακόμιση από Αθήνα στη Πάτρα μπορεί να γίνεται εξαιτίας πολλών λόγων. Είτε για σπουδές είτε για δουλειά είτε για τη μετάθεση του/της συζύγου. Όποιος και αν είναι ο λόγος η μετακόμιση από Αθήνα Πάτρα ή Πάτρα στην Αθήνα μπορεί να είναι μια κουραστική διαδικασία. Η μεταφορική που θα διαλέξουμε πρέπει να διαθέτει τις απαραίτητες προδιαγραφές που θα καλύπτουν τις ανάγκες μας.

Στο MyConstructor θα βρείτε τις πιο εγγυημένα αξιόπιστες μεταφορικές που θα αναλάβουν την διαδικασία της μετακόμισης σας και να ανταποκριθούν σε κάθε σας ανάγκη.

Όλες οι μεταφορικές εταιρείες που θα βρείτε στο MyConstructor για τη μετακόμιση από την Αθήνα στη Πάτρα ή από τη Πάτρα στην Αθήνα διαθέτουν τα εξής:

 • Εξελιγμένα φορτηγά.
 • Σύγχρονο και κατάλληλο εξοπλισμό.
 • Εξειδικευμένο προσωπικό που θα μεταφέρουν τα πράγματα σας με ασφάλεια.
 • Εξειδικευμένο προσωπικό που θα συσκευάσουν και ξεπακετάρουν τα πράγματα σας.
 • Όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά από το Υπουργείο Μεταφορών.
 • Διάθεση ανυψωτικού μηχανήματος αν χρειαστεί.
 • Επαγγελματισμό και σεβασμό για τον πελάτη.
 • Υπηρεσία αποθήκευσης επίπλων για όσο χώρο θέλουμε.

Έχοντας αυτές τις υπηρεσίες υπόψιν θα πρέπει να διαλέξουμε τη μεταφορική που μας καλύπτει. Συνοπτικά αυτά που πρέπει πάντα να είναι η βάση όταν αναζητούμε μεταφορική για τη μετακόμιση μας από Αθήνα-Πάτρα ή από Πάτρα στην Αθήνα είναι:

 • Oι προσωπικές μας ανάγκες σε σχέση με τη μετακόμιση μας από την Αθήνα στη Πάτρα ή από την Πάτρα στην Αθήνα.
 • Τις ανάλογες υπηρεσίες που παρέχονται από τη μεταφορική μας εταιρεία.
 • Η εγγυημένη ασφάλεια των πραγμάτων μας κατά τη διάρκεια της μετακόμισης μας από Αθήνα στην Πάτρα ή από την Πάτρα στην Αθήνα.

Μπείτε τώρα στο MyConstructor και κλείστε τώρα τη μεταφορική εταιρεία που θα κάνει τη μετακόμιση από την Αθήνα στη Πάτρα ή από τη Πάτρα στην Αθήνα και απολαύστε την μετακόμιση σας και το καινούριο σας σπίτι.

Μεταφορική Αθήνα Πάτρα Τιμές

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας από

150€

Μετακόμιση Δυάρι από

200€

Μετακόμιση Τριάρι από

250€

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Άμεση και προσεκτική μετακόμιση!

Μάριος Ι.

Οι μεταφορείς ηταν άψογοι. Πολύ καλή δουλειά

Χάρης Κ.

Όλα μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, καλή συνεργασία και οι μεταφορείς πολύ εξυπηρετικοί!

Γιώργος Α.

Προτεινόμενες Μεταφορικές

Οι καλύτερες μεταφορικές εταιρίες βάση αξιολογήσεων!

Μεταφορές & Μετακομίσεις - Νότια Προάστια Αττική 171 24

(184) Αξιολογήσεις

Εξασφαλίζουμε την άμεση και ασφαλή παράδοση των αγαπημένων σας αντικειμένων σε όλη την Αθήνα και τον νομό Αττικής σε λογικές τιμές. Αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις μεταφορές- μετακομίσεις εντός του νομού αλλά και για Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Η εταιρία μας παρέχει πολλές υπηρεσίες και λύσεις έτσι ώστε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχετε την μεγαλύτερη δυνατή οφέλεια. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, υλικά συσκευασίας - αμπαλάζ, γκάμα φορτηγών και ανυψωτικά μηχανήματα ούτως ώστε να σας εξυπηρέτήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο.

Μεταφορές & Μετακομίσεις - Περιστέρι Αττική 144 52

(107) Αξιολογήσεις

Η μεταφορική μας εταιρία με συνεχή παρουσία πάνω από 10 χρόνια στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων σας εγγυάται μια ασφαλή και οικονομική μετακόμιση. Με την εμπειρία του προσωπικού και την τεχνογνωσία πάνω στο αντικείμενο αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μεταφορά των επίπλων σας και του νοικοκυριού σας σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορούμε να αναλάβουμε κάθε μετακόμιση εντός Αττικής και προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε εργασία. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία των προσωπικών σας αντικειμένων ακόμα και των πιο εύθραυστων. Προσπαθούμε να κρατάμε πάντα ευχαριστημένους πελάτες και να τους εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μεταφορές & Μετακομίσεις - Βόρεια Προάστια Αττική 14341

(103) Αξιολογήσεις

Η τιμή αφορά μόνο την μετακόμιση με φορτηγό, ανυψωτικό μηχάνημα και εργάτες χρεώνονται έξτρα. Η τιμή αυτή περιλαμβάνει μεταφορά για οικοσυσκευές και έπιπλά. (π.χ. πλυντήριο, στεγνωτήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία, συνθετο, κ.α.), 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Εφόσον για την μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ για το κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€/άτομο. Εάν δεν υπάρχει ανσασέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση.Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χλμ. από σημείο σε σημείο, υπάρχει διαφορετική χρέωση.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε την μεταφορική που σου ταιριάζει!

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!