Ταπετσαρία Τοίχου - 6 σχέδια που χρειάζεστε στο σπίτι σας!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Τίποτα δεν μπορεί να κάνει μεγαλύτερη εντύπωση από μία ταπετσαρία τοίχου με περίτεχνα σχέδια. Από το κλασικό λαχούρι μέχρι τα μοντέρνα γεωμετρικά σχέδια, οι ταπετσαρίες τοίχου δύσκολα θα βγουν εκτός μόδας! Ποια είναι τα σχέδια όμως που θα κυριαρχήσουν το 2022;

Είτε βρίσκεστε σε διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας είτε απλά ψάχνετε ιδέες για ταπετσαρία τοίχου που θα μπορούσατε να προσθέσετε στον προσωπικό σας χώρο είστε στο κατάλληλο μέρος. Θα συζητήσουμε μαζί μερικά από τα πιο δημοφιλή σχέδια καθώς και τι προσφέρει κάθε ένα από αυτά στο χώρο που τοποθετείται.



ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΤΟΙΧΟΥ


Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα σχέδια ταπετσαρίας τοίχου, που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το χώρο σας!


Γεωμετρικά Σχέδια

Εάν ψάχνετε το απόλυτο τρεντ για το 2022, αυτό δεν είναι άλλο πέρα από τα γεωμετρικά σχέδια. Εδώ και περίπου ένα χρόνο η επιλογή ταπετσαρίας τοίχου με γεωμετρικά σχέδια έχει αποτελέσει πρώτη επιλογή των καταναλωτών. Υπάρχουν πολλά σχέδια από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο και την αισθητική σας. Μικρά ή μεγάλα, με έντονα χρώματα ή απλά, η ταπετσαρία τοίχου με γεωμετρικά σχέδια αποτελεί μία επιλογή που μας αρέσει πολύ γιατί είναι διαχρονική, διασκεδαστική και προφανώς κομψή!

Μία ταπετσαρία με γεωμετρικά σχέδια μπορεί να φέρει ένα απλό δωμάτιο στο κέντρο της προσοχής και να το ζωντανέψει! Παρόλο που ταιριάζει κατά κύριο λόγο σε πιο μοντέρνα σπίτια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει αντίθεση και σε ένα πιο κλασικό σπίτι.


Ταπετσαρία Τοίχου με Εφέ Μαρμάρου

Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγο για ταπετσαρία τοίχου με σχέδια χωρίς να αναφέρουμε εκείνες που έχουν το εφέ του μαρμάρου. Το μάρμαρο από τα πατώματα μέχρι τα διακοσμητικά σχέδια έχει γίνει ένα απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε ελληνικό σπίτι. Προσφέρει κύρος και ύφος πολυτέλειας. Με μία ταπετσαρία λοιπόν, μπορείτε πολύ εύκολα και οικονομικά να προσθέσετε αυτή την αίγλη στο χώρο σας.

Είναι μία εναλλακτική έξυπνη και οικονομική σε σχέση με το υλικό του μαρμάρου που ανάλογα με την ποικιλία του μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά. Ταιριάζει εξαιρετικά στα δωμάτια όπως είναι το μπάνιο και η κουζίνα, όμως μπορεί να αποτελέσει πανέμορφη προσθήκη γύρω από το τζάκι ή στο υπνοδωμάτιό σας.


Λαχούρι

Εάν σας λέγαμε να κλείσετε τα μάτια σας και να σκεφτείτε το πρώτο σχέδιο σε ταπετσαρία, το λαχούρι θα ήταν σίγουρα αυτό που θα σας ερχόταν στο μυαλό. Αριστοκρατικό και κλασικό, το λαχούρι σας εγγυάται πως δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Το συναντάμε από τα χαλιά μέχρι και τα ρούχα μας. Είναι η πιο ασφαλής επιλογή εάν θέλετε να κάνετε μία αισθητική προσθήκη σε κάποιο τοίχο του σπιτιού σας. Προσοχή βέβαια, να μην το χρησιμοποιήσετε σε μεγάλη επιφάνεια καθώς μπορεί να κάνει ένα ήδη μικρό δωμάτιο να δείξει μικρότερο ή ακόμη και να κουράσει το μάτι.

Αποτελεί εξαιρετική προσθήκη σε τοίχο σαλονιού εφόσον οι υπόλοιποι είναι μονόχρωμοι καθώς και στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας στην περίπτωση που η κεφαλή του ακουμπάει τον τοίχο. Είναι κομψό, με ιστορικό υπόβαθρο και μπορεί να προσφέρει μία νότα επιτήδευσης στα δωμάτια που τοποθετείται. Χρησιμοποιήστε σκούρο μπλε ή μωβ για να δώσετε στους διαδρόμους σας αριστοκρατικό αέρα και πιο ανοιχτά χρώματα για κρεβατοκάμαρες και σαλόνια.


¨Φλοράλ¨ Ταπετσαρία Τοίχου

Εάν ψάχνετε εκείνη την ταπετσαρία που θα κερδίσει τα βλέμματα με τον έντονο, φωτεινό και όμορφο χαρακτήρα της μην ψάχνετε άλλο. Το φλοράλ έχει κυριαρχήσει το χώρο της μόδας και τώρα πέρα από τις φούστες θα μπει και στους τοίχους μας! Πολύ καλή επιλογή για μικρά και νεανικά σπίτια. Θα σας δίνει καθημερινά μία αίσθηση φρεσκάδας και θα φωτίσει αστραπιαία το χώρο σας.

Είναι ιδανική για να φέρει ζωή και χρώμα στο σπίτι σας. Σα να μην έφτανε αυτό, υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και χρώματα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας. Σε μεγάλους χώρους μπορείτε να επιλέξετε ταπετσαρίες με μεγάλα σχέδια και έντονα χρώματα που θα κάνουν αντίθεση. Στην περίπτωση του μικρού δωματίου, στραφείτε σε πιο απαλά σχέδια.


Ταπετσαρία Τοίχου με Φύλλα

Εφόσον κάναμε την αρχή με τα φλοράλ δεν γίνεται να μην αναφέρουμε εκείνη με σχέδια φύλλων. Παραμένοντας σε ένα «φυσικό» μήκος κύματος, οι συγκεκριμένες ταπετσαρίες έχουν βγει στην επιφάνεια τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν μπορεί να τις κατηγορήσει κανείς βέβαια, καθώς αποτελούν μία πολύ μοντέρνα και εναλλακτική προσθήκη σε σπίτια με έναν πιο αέρα καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους.

Είναι μία πολύ καλή επιλογή για όσους από εσάς θέλετε να φέρετε το έξω μέσα όμως δεν μπορείτε να φροντίσετε ή δεν έχετε ελεύθερο χώρο για γλάστρες και φυτά. Για να φωτίσετε επαρκώς το χώρο σας, ψάξτε για εκείνη την ταπετσαρία τοίχου με μεγάλα φύλλα ή τροπικό εφέ!


Ταπετσαρία Τοίχου με ¨Animal Print¨

Κρατήσαμε την πιο εκκεντρική επιλογή για το τέλος. Η ταπετσαρία τοίχου με εφέ από τρίχωμα ζώου είναι για τους πολύ τολμηρούς. Θέλει μεγάλη προσοχή στην επιλογή του σωστού χρώματος και σχεδίου γιατί μία λάθος κίνηση μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Βέβαια, στην περίπτωση που η απόπειρά σας γίνει σωστά, θα έχετε κάνει την απόλυτη στυλιστική δήλωση. Πάρτε χρόνο και κάντε μία έρευνα πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

Μπορείτε να την τοποθετήσετε σε διάδρομο ή στην κρεβατοκάμαρα, ενώ στην περίπτωση που το σχέδιο είναι ήπιο και στο σαλόνι.



Τοποθέτηση Ταπετσαρίας

Η τοποθέτηση ταπετσαρίας είναι μία περίτεχνη εργασία και είναι προτιμότερο να πραγματοποιείται από κάποιον επαγγελματία. Μπορείτε να δείτε εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αυτή την εργασία. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δυστυχώς μπορούν να πάνε λάθος στην προσπάθεια σας να τοποθετήσετε μόνοι σας την ταπετσαρία τοίχου.

Στην πλατφόρμα μας, έχουμε συγκεντρώσει επαγγελματίες στην τοποθέτηση ταπετσαρίας που μπορούν να σας βοηθήσουν με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους. Για να έχετε λοιπόν το πιο αισθητικά ικανοποιητικό αποτέλεσμα χωρίς κόπο και επιπλέον κόστη για τυχόν διορθώσεις μην χάνετε χρόνο. 

Επισκεφτείτε τον κατάλογό μας στην κατηγορία Tοποθέτηση Tαπετσαρίας και κλείστε εύκολα και γρήγορα το ραντεβού σας, σήμερα!


Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα