Χρήσιμες Συμβουλές για το Βάψιμο του Σπιτιού!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Οι περισσότεροι από εμάς θα συμφωνούσαμε ότι το βάψιμο σπιτιού είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ανανεώσουμε το σπίτι μας καθώς και την ίδια μας την ψυχολογία. 


Για την γρήγορη και οικονομική ανακαίνιση του σπιτιού σας χρησιμοποιούμε ειδικούς βαψίματος και διακόσμησης σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. Πριν την εργασία βαψίματος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ακόλουθη προετοιμασία του σπιτιού:

  - Στρώστε χαρτόνι σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού.
  - Προστατέψτε τα έπιπλά σας με ειδικό νάιλον.
  - Μονώνονται με ταινία τα κουφώματα και οι κάσες των πορτών.
  - Μετά την ολοκλήρωση του βαψίματος όλα τα έπιπλα επιστρέφονται στη θέση τους.
  - Τα έξοδα προετοιμασίας του χώρου επιβαρύνουν το συνεργείο μας και όχι εσάς.


Προετοιμασία της επιφάνειας.

Η επιτυχημένη εργασία βαφής αρχίζει με την κατάλληλη προετοιμασία της επιφάνειας που πρόκειται να βάψετε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξύνετε, να ψεκάσετε και να γεμίζετε κάθε τρύπα, ρωγμή, τριβή και ατέλειες επιφάνειας. Αυτό δεν είναι το διασκεδαστικό μέρος του βαψίματος ενός δωματίου, αλλά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.


Σημεία που πρέπει να προσέξουμε είναι:

  - Η προς βαφή επιφάνεια πρέπει να είναι όσο το δυνατότερο καθαρή και στεγνή.
  - Σκουπίστε και καθαρίστε τους τοίχους. Για τις περισσότερες επιφάνειες, χρησιμοποιήστε μια πετσέτα ή μια ηλεκτρική σκούπα.
  - Ξύστε οποιοδήποτε επιφάνεια με τυχόν σαθρά ή παλαιά ξεφλουδισμένα χρώματα με κάποια σπάτουλα. Για άλλες μικρές ατέλειες στον τοίχο, όπως εξογκώματα γύψου, τα εξομαλύνετε με γυαλόχαρτο.
  - Προτείνεται η προετοιμασία με το κατάλληλο αστάρι αν η επιφάνεια είναι προβληματική.
  - Οι γυαλιστερές επιφάνειες θα πρέπει να “τρίβονται” (με γυαλόχαρτο) για να αγριέψει η επιφάνεια και να έχει καλύτερη πρόσφυση το χρώμα που θα εφαρμοστεί.
  - Ένα αστάρι υψηλής ποιότητας θα βοηθήσει στην απόκρυψη οποιονδήποτε μικρών ατελειών στους τοίχους.
  - Αν η εφαρμογή της βαφής γίνεται σε κλειστό εσωτερικό χώρο ή και σε εξωτερικό χώρο με χρήση ψεκασμού, τότε απαραίτητα θα πρέπει να φοράμε μάσκα που να καλύπτει το στόμα και τη μύτη μας, ώστε να αποφύγουμε την εισπνοή (σταγονιδίων).


TIPS ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΟΥΧΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ

Η μούχλα στους εσωτερικούς τοίχους σας δεν φαίνεται απλά δυσάρεστο, μπορεί να είναι ένας κίνδυνος για την υγεία της οικογένειάς σας. 

Ανάλογα με την ποσότητα και την τοποθεσία, η παρουσία της υποδηλώνει επίσης ένα μεγαλύτερο πρόβλημα στην διείσδυση νερού στο σπίτι σας. Αφήνετε το παράθυρο ή τον εξαερισμό του μπάνιου σας να λειτουργεί συχνά ειδικοί αφυγραντήρες για απορρόφηση υγρασίας συχνό ξεσκόνισμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα στο σπίτι (τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα) καθαρισμός των ντουλαπιών που βρίσκονται κάτω από νεροχύτες.


Οι ελαιοχρωματισμοί και ειδικότερα το βάψιμο του σπιτιού μας απαιτούν μεγάλη προσοχή και εξειδίκευση

Στην πλατφόρμα του MyConstructor θα συγκρίνετε προσφορές και αξιολογήσεις για τους Ελαιοχρωματιστές που είναι διαθέσιμοι. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις και η εγγύηση των κριτικών άλλων χρηστών για τα έργα των επαγγελματιών.
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα