Τι πρέπει να ξέρεις για την Αποθήκευση Επίπλων και Οικοσυσκευών;

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας να μην έχουμε πού να αποθηκεύσουμε τα έπιπλα ή άλλα αντικείμενα που έχουμε στην κατοχή μας. 

Η αποθήκευση επίπλων είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετούς ανθρώπους σε κάποιες συγκεκριμένες φάσεις στη ζωή τους. Το παρόν άρθρο μπορεί να σας κατατοπίσει σχετικά, παρουσιάζοντάς σας τις επιλογές που έχετε, έτσι ώστε να πάρετε την καλύτερη απόφαση για σας και τα έπιπλά σας!


Τι πρέπει να κάνετε πριν κλείσετε το ραντεβού σας;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, πριν ακόμη κλείσετε ένα ραντεβού για την αποθήκευση επίπλων, είναι να φροντίσετε έτσι ώστε οι συσκευές και τα έπιπλα προς αποθήκευση να είναι αποσυναρμολογημένα και αμπαλαρισμένα με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Έτσι, τα αντικείμενά σας θα είναι προστατευμένα από τη σκόνη και τη φθορά. 

Σε περίπτωση που θα θέλατε τη συνδρομή ενός επαγγελματία, η αποσυναρμολόγηση και το αμπαλάρισμα μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα από τους ειδικούς συνεργάτες του MyConstructor με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Θα πρέπει επίσης να έχετε εξασφαλίσει κάποιο μεταφορικό μέσο που να είναι κατάλληλο για να μεταφέρει τα αντικείμενα σας στο χώρο που θα γίνει η αποθήκευση επίπλων. Το MyConstructor μπορεί να εκτελέσει κι αυτό το μέρος της διαδικασίας, μέσα από τον μεγάλο κατάλογο των συνεργατών της που είναι σε θέση να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Είναι σημαντικό να περιγράψετε στους συνεργάτες μας τις απαιτήσεις που θα έχει η συγκεκριμένη αποθήκευση επίπλων, όπως επίσης και τις ανάγκες σας, έτσι ώστε να προγραμματίσουν ανάλογα και να χρησιμοποιήσουν το κατάλληλο μεταφορικό μέσο. 



Συχνές Ερωτήσεις για Αποθήκευση Επίπλων & Οικοσυσκευών

#1 Πόσο κοστίζει η Αποθήκευση Επίπλων;

Στην πλατφόρμα του MyConstructor θα βρείτε τις καλύτερες τιμές για ενοικίαση αποθήκης. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε την αποθήκευση με κάποια άλλη υπηρεσία που παρέχουμε και που θα σας είναι απαραίτητη, έτσι ώστε να έχετε μια εύκολη και ασφαλή αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών. 

Η τιμή για την αποθήκευση επιπλων είναι 7€/m³ για κάθε μήνα, με ελάχιστη χρέωση 25€/m³ για κάθε μήνα. Τέλος, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι δεν αναλαμβάνουμε αντικείμενα αξίας άνω των 2500€.


#2 Τι μπορώ να αποθηκεύσω στις αποθήκες του MyConstructor;

Το μέγεθος ή ο αριθμός των αντικειμένων που θέλετε να αποθηκεύσετε δεν αποτελεί πρόβλημα για μας. Διαθέτουμε αποθήκες που μπορούν να υποδεκτούν κάθε είδους αντικείμενα, και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι ασφαλή, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στις αποθήκες μας.

Χαρακτηριστικά, στις αποθήκες μας μπορείτε να αποθηκεύσετε τα εξής αντικείμενα - έπιπλα:  Γραφεία, βιβλιοθήκες, έπιπλα κάθε μεγέθους, οικοσυσκευές και ηλεκτρικές συσκευές, χαλιά, μοκέτες, έργα τέχνης, αθλητικό εξοπλισμό, ρούχα, προσωπικά αντικείμενα, φωτιστικά κ.ά.


#3 Πού γίνεται η Αποθήκευση Επίπλων;

Για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας και της ασφαλούς αποθήκευσης επίπλων και οικοσυσκευών, έχουμε κατασκευάσει ειδικές, υπερσύγχρονες αποθήκες για τη φύλαξη των αντικειμένων σας. 

Ενδεικτικά, οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν: 
- 1000 τετραγωνικά μέτρα υπερσύγχρονης αποθήκης με ειδικό εξαερισμό και βιομηχανικό δάπεδο για τη σωστή αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών.
- 24ώρη φύλαξη των αποθηκών από εξειδικευμένο προσωπικό.
- Κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο με ράφια από μπετόν, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ποιοτική και ασφαλή αποθήκευση επίπλων και οικοσυσκευών.
- Συρόμενη γκαραζόπορτα ασφαλείας για την προστασία των αντικειμένων σας.
- Υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας.
- Υπερσύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας και πυρόσβεσης.


#4 Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω;

Η διαδικασία για την αποθήκευση επίπλων είναι εξαιρετικά απλή. Μας καλείτε στο 210 300 9323 ή συμπληρώνετε την φόρμα περιγράφοντας μας τις δικές σας ανάγκες. 

Έπειτα, λαμβάνετε αναλυτική προσφορά κόστους για την ενοικίαση αποθήκης για το χρονικό διάστημα που εσείς επιθυμείτε. Τέλος, επιλέγετε επιπρόσθετες υπηρεσίες, σε περίπτωση που τις χρειάζεστε, και καθορίζετε τη μέρα της μεταφοράς στις αποθήκες. 

Από τη στιγμή που τα αντικείμενα σας έχουν μεταφερθεί, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι δεν πρόκειται να πάθουν το παραμικρό, για όσο χρονικό διάστημα έχετε επιλέξει.


Επιπλέον Υπηρεσίες για την Αποθήκευση Επίπλων

Οι επιπλέον υπηρεσίες που αναλαμβάνει το MyConstructor σε ό,τι αφορά την Αποθήκευση Επίπλων είναι οι εξής:
- Συναρμολόγηση/ αποσυναρμολόγηση των αντικειμένων στον χώρο σας.
- Αμπαλάρισμα των αντικειμένων.
- Μεταφορική από και προς την αποθήκη. 
- Καθαρισμός χαλιών στο σπίτι σας πριν ή και μετά την αποθήκευση των χαλιών.
- Καθαρισμός δωματίων στο σπίτι σας πριν ή και μετά την αποθήκευση.
- Καθαρισμός πολυθρόνας στο σπίτι σας πριν ή και μετά την αποθήκευση τους.
- Συνεργεία καθαρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το κόστος των εν λόγω υπηρεσιών, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323 ή ρίξτε μια ματιά σε περισσότερες πληροφορίες για την Αποθήκευση Επίπλων & Οικοσυσκευών.


Γιατί να επιλέξω το MyConstructor; 

Η πλατφόρμα μας αποτελεί την πιο λειτουργική και αποτελεσματική λύση για όσους επιθυμούν να βρουν έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε προσιτές τιμές. 

Η πλατφόρμα MyConstructor, μέσα από τη δική της έρευνα, συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες σε όποιο τεχνικό τομέα μπορείτε να φανταστείτε. Σας προσφέρουμε, κατ’ αυτό τον τρόπο, την εγγύηση της αξιοπιστίας που προσφέρει η εταιρεία μας, διαλέγοντας για σας τους καλύτερους ειδικούς που υπάρχουν στην αγορά. Όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες μας έχουν επιλεγεί με κριτήριο τα προσόντα, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. Μπορείτε να είστε σίγουροι με την επιλογή σας, καθώς το MyConstructor, σάς εγγυάται ότι οι εργασίες σας θα ολοκληρωθούν στο πλαίσιο και στην τιμή που έχει συμφωνηθεί.

Επίσης, οι ιδιόκτητες αποθήκες που διαθέτουμε παρακολουθούνται επί 24ώρου βάσεως, παρέχοντας σας μεγάλη ασφάλεια και μηδενικό κίνδυνο απώλειας. Μείνετε ήσυχοι ότι τα αντικείμενά σας είναι σε ασφαλή χέρια.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού, έτσι ώστε να έχετε μια πιο ακριβή εικόνα, όσον αφορά την αποθήκευση επίπλων, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα