Αλλαγή Παρόχου Ρεύματος

Αλλαγή Ρεύματος σε προτεργια.

Διαβάστε τα πάντα για την διαδικασία που ακολουθούμε στην αλλαγή παρόχου ρεύματος, τιμές για ρεύμα καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Πιστεύετε ότι τα έξοδα σας για ρεύμα είναι αρκετά; Θέλετε να μειώσετε τις δαπάνες σε ηλεκτρικό ρεύμα; τότε σίγουρα θα έχετε σκεφτεί να προχωρήσετε σε αλλαγή παρόχου ρεύματος. Τα οικονομικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος της Protergia καλύπτουν τις ανάγκες σας για οικονομικό ρεύμα μέσα από ανταγωνιστικές τιμές και ξεκάθαρο τρόπο τιμολόγησης.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι επιλογές που έχετε στην αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος!

΄Παιδιά που διαβάζουν βιβλίο με τη βοήθεια φακού.

Ποια είναι η τιμή ρεύματος στην Protergia;

Σταθερά Προγράμματα Παροχής Ρεύματος Protergia Genius

  • Genius 1 (έως 3.000kWh) - 26€/μήνα
  • Genius 2 (έως 4.500kWh) - 35€/μήνα
  • Genius 3 (έως 6.500kWh) - 49€/μήνα

Κάνε αίτηση για αλλαγή παρόχου ρεύματος εύκολα και γρήγορα με τη βοήθεια μας εδώ.

Ποια είναι τα δικαιολογητικά για την αλλαγή ρεύματος;

  • Σύμβαση προμήθειας
  • Το Ε9 του ιδιοκτήτη του ακινήτου ώστε να αποδεικνύεται οτι του ανήκει ή το μισθωτήριο σε περίπτωση που το ακίνητο ενοικιάζεται
  • Μια φωτοτυπία ταυτότητας
  • Ο τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ χωρίς υπόλοιπο
  • Στην περίπτωση που υπάρχει υπόλοιπο χρειάζεται και το χαρτί του διακανονισμού του

Μπορώ να αλλαξω ρεύμα όπου και αν βρίσκομαι στην Ελλάδα;

Η προτεργια προσφέρει υπηρεσίες και να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα σε όλες τις περιοχές οι οποίες είναι διασυνδεδεμένες με το εθνικό δίκτυο ηλεκτροδότησης. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μελλοντικά να υπάρξει δυνατότητα για προμήθεια περιοχών που ανήκουν στο μη συνδεδεμένο δίκτυο, γεγονός που εξαρτάται άμεσα από τις επενδυτικές ενέργειες του Δικτύου Διανομής.

Αποτελεί εύκολη διαδικασία η αλλαγή ρεύματος;

Πρόκειται για μια αρκετά εύκολη διαδικασία καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι ο τελευταίος εκκαθαριστικός λογαριασμός του προηγούμενου παρόχου, το Ε9 ή το μισθωτήριο του σπιτιού και μια φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.

Στο ενδιάμεσο διάστημα μετάβασης στη προτεργια ενδέχεται να υπάρξει διακοπή ρεύματος;

Δεν πρόκειται να μείνετε ούτε λεπτό χωρίς ρεύμα αφού η αλλαγή προμηθευτή δεν είναι παρά λογιστική αλλαγή. Το μόνο που αλλάζει είναι ορισμένες εγγραφές στα αρχεία του Διαχειριστή Δικτύου, ενώ η αλλαγή προμηθευτή του πελάτη γίνεται αυτόματα. Υπεύθυνος για την ομαλή λειτουργία του δικτύου εξακολουθεί να είναι ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ολοκλήρωση της αλλαγής παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος;

Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται είναι περίπου μια εβδομάδα από την ημέρα που θα υπογραφεί η σύμβαση προμήθειας ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν και οι διαδικασίες του Διαχειριστή Δικτύου Διανομής.

Κάθε πότε έρχεται ο λογαριασμός;

Στη προτεργια ο λογαριασμός εκδίδεται κάθε μήνα και διακρίνεται σε Έναντι (βάση της εκτιμώμενης κατανάλωσης) και Εκκαθαριστικό (βάση της καταμετρούμενης κατανάλωσης από τον αρμόδιο διαχειριστή)

Αλλάζω Ρεύμα Τιμές

Ενημερωθείτε σχετικά με τις τιμές ρεύματος της Protergia!

Genius 1 26€/μήνα
Genius 2 35€/μήνα
Genius 3 49€/μήνα

Tί γίνεται με την εγγύηση που έχω καταβάλει στη ΔΕΗ;

Η εγγύηση που έχετε καταβάλλει στη ΔΕΗ σας επιστρέφεται στον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό, μέσω συμψηφισμού. Στη protergia, εφόσον δεν επιλέξετε τη πληρωμή με πάγια εντολή καταθέτετε το ποσό της εγγύησης που έχει συμφωνηθεί, όταν σας έρθει ο πρώτος λογαριασμός.

Τι πλεονεκτήματα έχω αν επιλέξω προτεργια για ηλεκτρικό ρεύμα;

Η Protergia προσφέρει οικονομικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών. Ταυτόχρονα, σας δίνει τη ευκαιρία να έχετε πλήρη εικόνα και γνώση της ενέργειας που καταναλώνετε, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Προσφέροντας τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, προσελκύουμε συνεχώς πλήθος πελατών που αναζητούν άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, η υπηρεσία myprotergia προσφέρει δυνατότητα ελέγχου του λογαριασμού και εξοικονόμηση ενέργειας σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση. Επίσης, με τα πακέτα Genius που έχουμε ενσωματώσει στη δραστηριότητα μας, μπορείτε να γνωρίζετε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος εκ των προτέρων, επιλέγοντας το σταθερό πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε την ενέργεια που δεν καταναλώσατε στον επόμενο χρόνο.

Επίσημος Συνεργάτης Protergia

Αύγουστος 2nd, 2019|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αλλαγή Παρόχου Ρεύματος
Οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά. Ολοι οι επαγγελματίες μας λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα υγιεινής. Καλέστε για ραντεβού ή κλειστε on-line.

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!