Πατώματα Laminate: 7 Βασικοί Λόγοι να τα Επιλέξεις!

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
Αν αναρωτιέσαι κατά πόσο είναι καλή ιδέα να βάλεις laminate πατώματα ή όχι, σου έχουμε καλά νέα: Είναι εξαιρετική ιδέα! Τα πατώματα laminate σου προσφέρουν μια επιλογή που θα διαρκέσει πολύ στο χρόνο και θα σε ξεπληρώσουν τόσο αισθητικά όσο και από άποψη ανθεκτικότητας.


Πατώματα laminate: Τι ακριβώς είναι;

Τα laminate πατώματα είναι ουσιαστικά δάπεδα με σκληρή επιφάνεια, τα οποία μοιάζουν πραγματικά πολύ με ξύλινο πάτωμα. Πιο συγκεκριμένα, τα πατώματα laminate κατασκευάζονται από αληθινό ξύλο που έχει ανακυκλωθεί σε μορφή υψηλά πεπιεσμένης μοριοσανίδας (HDF). Από το ίδιο υλικό που παράγονται τα πατώματα laminate παράγονται τα ντουλάπια της κουζίνας μας.

Έχοντας ήδη παρουσίαση χρόνων στο χώρο της κατασκευής και της διακόσμησης, παρόλα αυτά η αρχική ιδέα πίσω από την αρχική ιδεά στα πατώματα laminate ήταν να χρησιμοποιηθεί σαν φθηνοτερο υποκατάστατο του ξύλου.

Τα πατώματα laminate κατασκεύασε πρώτη φορά η σουηδική εταιρεία Perstorp το 1977, και εξήγαγε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η κατασκευή του υλικού laminate έχει εξελιχθεί πολύ από την αρχική του μορφή. Σήμερα, οι επιλογές για πατώματα laminate είναι πάμπολλες και μπορείτε να βρείτε επιλογές που να καλύπτουν κάθε είδους αισθητική.


Δες τους λόγους για τους οποίους είναι η τέλεια επιλογή για το χώρο σου!

#1 Απίστευτη ποιότητα

Τα laminate πατώματα, και γενικά το laminate σαν υλικό, έχει εξελιχθεί πάρα πολύ από την αρχική του μορφή, όπως προαναφέρθηκε. Πιο ειδικά, έχει εξελιχθεί πολύ όσον αφορά την ανθεκτικότητα και τη διάρκεια στο χρόνο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στα πατώματα, ειδικά αν ενδιαφερόμαστε για τοποθέτηση laminate σε χώρους όπου υπάρχουν παιδιά και κατοικίδια. Έτσι η ανθεκτικότητα του laminate είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του που το κάνουν μια πολύ καλή επιλογή για κάθε χώρο.

Η κατασκευή του laminate είναι τέτοια που δίνει στα πατώματα από υλικό laminate την σταθερότητα που χρειάζεται ένα πάτωμα. Επιπρόσθετα, δεν επηρεάζεται από τις αλλαγές στην υγρασία και δεν δημιουργούνται ρωγμές.


#2 Πολύ εύκολη συντήρηση

Ένα από τα πλέον πολύ θετικά του να κάνει κάποιος τοποθέτηση laminate πατώματος είναι το πόσο εύκολη είναι η συντήρηση του υλικού laminate. Ειδικά, σε σύγκριση με τα ξύλινα πατώματα, τα πατώματα laminate δεν θέλουν τόσο πολύ προσοχή. Όταν κάποιος έχει ξύλινο πάτωμα στο χώρο του, πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός να μην πέσει κάποιο υγρό στο πάτωμα και γενικά να είναι προσεχτικός να μην προκαλέσει ζημιά στο πάτωμα. Από την άλλη τα πατώματα laminate δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα ούτε να ανησυχούμε για τυχόν λεκέδες.


#3 Μοιάζει σαν αληθινό ξύλο

Τα πατώματα laminate μοιάζουν τόσο πολύ στα αληθινά ξύλινα πατώματα χωρίς όμως να έχουν τα προαναφερθέντα μειονεκτήματα, ούτε το κόστος του ξύλινου πατώματος. Εάν επιλέξετε να κάνετε τοποθέτηση laminate πάτωμα, σας εγγυόμαστε ότι και εσείς οι ίδιοι θα ξεχνιέστε πολλές φορές και θα νομίζετε ότι έχετε ξύλινο πάτωμα. Επιπρόσθετα, είναι μια πολύ καλή περιβαλλοντική λύση αφού μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν έχει κοπεί κάποιο δέντρο για το πάτωμα σας.


#4 Εύκολη τοποθέτηση

Τα laminate πατώματα τοποθετούνται πιο εύκολα από οποιοδήποτε άλλο είδος πατώματος. Η τοποθέτηση laminate πατώματος είναι εύκολη γιατί οι πλάκες είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να τοποθετούνται πανεύκολα. Επιπλέον, μπορούμε να κάνουμε τοποθέτηση laminate πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια, γλιτώνοντας έτσι χρόνο και χρήμα από το τρίψιμο, τη κόλα κτλ.


#5 Τιμή

Τα πατώματα laminate είναι πολύ πιο οικονομικά από κάθε άλλο είδος πατώματος και ειδικά από το ξύλινο πάτωμα. Παρόλο την οικονομική του τιμή δεν υστερεί σε τίποτα σε ποιότητα.


#6 Επιλογή στιλ

Τα πατώματα laminate είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, είδη επιφάνειας, πάχους και στιλ πλακών. Δίνοντας μας έτσι την επιλογή να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο μας.


#7 Yποαλλεργικό

Λόγω του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν μέρη να «κρυφτεί» η σκόνη και να παγιδευτεί, αυτό σημαίνει ότι εκτός ότι καθαρίζεται πολύ εύκολα, δεν προκαλεί και αλλεργίες σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Επιπρόσθετα, η εσωτερική στρώση του laminate παρέχει κάλυψη από την υγρασία με αποτέλεσμα να μην καταστρέφεται το laminate από την υγρασία και να μην συγκεντρώνεται υγρασία που αναπνέουμε.



Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα


Laminate Πατώματα: Πλεονεκτήματα

1. Απίστευτη ομοιότητα με το αληθινό ξύλο στη μισή τιμή του ξύλου.
2. Καταπληκτική ανθεκτικότητα σε λεκέδες και γρατζουνιές.
3. Δεν ξεθωριάζει.
4. Μεγάλη αντοχή στην πρόσκρουση.
5. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.
6. Μπορούμε να κάνουμε τοποθέτηση laminate πάτωμα πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
7. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
8. Γίνεται εύκολη αντικατάσταση όταν το επιθυμήσουμε.


Laminate Πατώματα: Μειονεκτήματα

1. Δεν ενδείκνυνται για χώρους με μεγάλη υγρασία.
2. Το δάπεδο που θα στρωθούν θα πρέπει να είναι λείο.
3. Η συχνή τριβή με καρέκλες είναι πιθανό να προκαλέσει φθορά.
4. Η υφή τους είναι πιθανό να μοιάζει τεχνιτή.


Τοποθέτηση Laminate

Η τοποθέτηση laminate γίνεται εξαιρετικά εύκολα και δεν χρειάζεται κόλλα. Με αυτή την εύκολη και γρήγορη εργασία, θα έχεις την ζεστή ομορφιά του ξύλου χωρίς ούτε την τιμή ούτε τα προβλήματα του ξύλου. Πολύ σημαντικό στην τοποθέτηση laminate είναι να γίνει σωστά. Η τοποθέτηση laminate γίνεται τοποθετώντας τις πλάκες πλωτά. Ουσιαστικά, η τοποθέτηση γίνεται κουμπώνοντας τις πλάκες. Το πιο μεγάλο σημείο προσοχής στην τοποθέτηση laminate είναι ο τεχνίτης να έχει λειάνει πολύ προσεκτικά την επιφάνεια πριν γίνει η τοποθέτηση. 

Γενικά, η τοποθέτηση laminate είναι πολύ γρήγορη εργασία αν γίνει από σωστό επαγγελματία χωρίς να λερώσουμε πολύ το χώρο μας. Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει σχεδόν σε όλα τα δάπεδα. Για έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες στη τοποθέτηση laminate μπαίνετε στη πλατφόρμα του MyConstructor.gr και βρίσκετε τους αξιολογημένους επαγγελματίες. Αλλιώς συμπληρώνετε την απλή φόρμα, περιγράφετε τις ανάγκες σας και λαμβάνετε άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ προσφορά για την τοποθέτηση laminate σε όποιο χώρο εσείς επιθυμείτε!

Αν θέλεις και εσύ μια οικονομική και καλαίσθητη επιλογή για το χώρο σου, βρες τους εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα κάνουν τοποθέτηση πατώματος laminate άμεσα, γρήγορα και οικονομικά! Μπες τώρα στο κατάλογο και βρες τον επαγγελματία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου με μόλις 7€/τμ. +φπα
Κέρδισε τώρα ΕΚΠΤΩΣΗ κλείνοντας το ραντεβού σου online
Κλείσε ραντεβού
Το ραντεβού σου σε 3 απλά βήματα!
find
1. Βρες την εργασία που σε ενδιαφέρει
Αναζήτησε από μία πληθώρα υπηρεσιών εκείνη που σε καλύπτει.
choose
2. Επέλεξε Επαγγελματία
Διάλεξε τον επαγγελματία που επιθυμείς και σύγκρινε αξιολογήσεις πελατών.
congrats
3. Κλείσε Ραντεβού
Κάλεσε και κλείσε άμεσα το ραντεβού σου. Μετά την εργασία μπορείς να αξιολογήσεις την υπηρεσία και τον επαγγελματία!
Κλείσε το ραντεβού σου
Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Μάθετε περισσότερα