ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

Ερχόμαστε άμεσα στην πόρτα σας χωρίς καθυστερήσεις για αποφράξεις Αθήνα. Διαθέτουμε συνεργεία απόφραξης σε όλες τις περιοχές της Αθήνας προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση. Τα συνεργεία μας είναι άρτια εκπαιδευμένα και διαθέτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό έχοντας την δυνατότητα να εκτελέσουν όλων των ειδών τις αποφράξεις.

Αποφράξεις Αποχετεύσεων ΑθήναΕικόνα αποφράξεις Αθήνα με τηλέφωνα επικοινωνίας 210 300 9323 - 697 043 7289

Εργασίες που αναλαμβάνουμε για αποφράξεις Αθήνα.

 • Ξεβούλωμα νιπτήρα
 • Ξεβούλωμα τουαλέτας
 • Ξεβούλωμα μπανιέρας
 • Απόφραξη βουλωμένης κεντρικής αποχέτευσης
 • Εκκένωση βόθρων
 • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
 • Άντληση υδάτων
 • Αποφράξεις φρεατίων

Αποφράξεις Αθήνα τιμές - Διεκπεραιώνουμε κάθε απόφραξη άμεσα και οικονομικά!

Απόφραξη Νιπτήρα από

20€

Απόφραξη Λεκάνης από

40€

Απόφραξη Κεντρικής Αποχέτευσης από

50€

Αποφράξεις Αθήνα άμεση αντιμετώπισηΑποφρακτικό φορτηγό αποφράξεις Αθήνα

Οι απλές αποφράξεις νιπτήρων ή φρεατίων μπορούν να αντιμετωπιστούν σχετικά εύκολα από υδραυλικούς αλλά οι βλάβες και οι δυσλειτουργίες μεγάλης έκτασης μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα από ειδικά συνεργεία αποφράξεων. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας για αποφράξεις στην Αθήνα είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για τον πελάτη και για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε είτε μικρό είτε μεγάλο. Έτσι, ακόμα και για την άντληση υδάτων σε μεγάλες πλημμύρες τα συνεργεία αυτά είναι κατάλληλα και επαρκή εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Οι πιο συχνές περιπτώσεις αποφράξεων στην Αθήνα λαμβάνουν χώρα σε μεμονωμένα νοικοκυριά ή πολυκατοικίες αλλά υπάρχουν συχνά και περιπτώσεις επιχειρήσεων, δημόσιων υπηρεσιών, εργοστασίων ή και σχολείων.

Αποφράξεις Αθήνα ανά περίπτωση

Αναλογιζόμενοι τις ανάγκες οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε οποιαδήποτε χώρο, σκόπιμη κρίνεται η αναφορά των εργασιών που πραγματοποιούνται με στόχο την κάλυψη οποιωνδήποτε αναγκών στην περιοχή της Αθήνας και όλης της Αττικής.

 1. Οι χαλασμένοι και οι φθαρμένοι σωλήνες που συναντάμε σε παλιές οικοδομές στην Αθήνα είναι μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες φραγής των αποχετεύσεων που είτε δημιουργούν πρόβλημα τοπικά σε διαμερίσματα και γραφεία είτε δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα στο κεντρικό σύστημα αποχέτευσης που επηρεάζει γενικότερα την οικοδομή ή ακόμα και ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

 2. Οι συνεχείς βλάβες στο αποχετευτικό σύστημα μιας πολυκατοικίας ή μιας περιοχής είναι πιθανός κίνδυνος για μελλοντικά σοβαρότερα προβλήματα. Τέτοια προβλήματα και βλάβες δημιουργούν οι μεγάλες πλημμύρες που είναι συχνό φαινόμενο στην Αθήνα και ειδικά σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές όπως τα βόρεια και τα νοτιοανατολικά προάστια της Αθήνας. Οι πλημμύρες και τα στάσιμα νερά δημιουργούν συχνά προβλήματα στη στατικότητα του κτηρίου και παίζουν σημαντικό ρόλο στη φθορά των υλικών μιας πολυκατοικίας.

 3. Πολλές φορές είναι δύσκολο να εντοπιστεί η ακριβής αιτία της φραγής της αποχέτευσης και των σωληνώσεων της. Κάποια αίτια ενδεικτικά και τα οποία γνωρίζουμε από την πείρα των συνεργείων είναι η συσσώρευση λίπους ή τροφών στο νεροχύτη της κουζίνας, συσσώρευση τριχών στο νιπτήρα του μπάνιου ή της μπανιέρας, βούλωμα του σιφονιού της τουαλέτας και οι χαλασμένοι ή σκουριασμένοι σωλήνες. Επίσης, καλό είναι να ελέγχονται συχνά τα φρεάτια αλλά και τα σιφόνια των εξωτερικών χώρων όπως της ταράτσας ή του μπαλκονιού. Άλλα αίτια φραγής των αποχετεύσεων μπορεί να είναι πέτρες, απομεινάρια δομικών υλικών, άλατα που μπορεί να συγκεντρώνονται με την πάροδο του χρόνου κ.ά.

 4. Οι βλάβες στο σύστημα αποχέτευσης δεν δημιουργούνται μόνο από την απροσεξία των κατοίκων αλλά και από την κακή και την ελλιπή συντήρηση των σωλήνων. Η συσσώρευση σκουπιδιών και λυμάτων στους δρόμους και τα κεντρικά φρεάτια καθώς και οι κακοτεχνίες κάποιων οικοδομών στη σύνδεση με το κεντρικό σύστημα αποχέτευσης προκαλούν μεγάλα προβλήματα που χρειάζονται την επέμβαση ειδικού και έμπειρου συνεργείου για αποφράξεις.

Πως θα προχωρήσετε σε ξεβουλωμα νεροχύτη μόνοι σας;

Γυναίκα προσπαθέι να κάνει ξεβούλωμα νεροχύτη με βεντούζαΈνας βουλωμένος νεροχύτης δεν είναι το τέλος του κόσμου αλλά μπορεί να είναι αρκετά προβληματικός όσο ακούγεται! Ίσως γράσο, λίπος και υπολείμματα τροφών μπορεί να είναι παγιδευμένα στους σωλήνες που μπορεί να σωρεύονται με το χρόνο και να προκαλούν “ξαφνικά” ένα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Τα εργαλεία για ξεβουλωμα νεροχύτη που ίσως χρειαστείτε είναι:

 • Έναν κουβά ή κάποιο άλλο σκεύος για να βάλετε τα νερά.
 • Προϊόντα αποσυμπίεσης της αποχέτευσης (χημικά σκευάσματα).
 • Ένα έμβολο για νεροχύτες.
 • Ένα τρυπάνι νεροχύτη ή ένα κομμάτι σύρμα.
 • Ένα κομμάτι ύφασμα-πανί.

Ξεβούλωμα νεροχύτη με χημικά ή φυσικά σκευάσματα

Αν μπορείτε, αδειάστε όσο νερό μπορείτε από τον νεροχύτη – ένα τηγάνι, μια κούπα ή οποιο άλλο μαγειρικό σκεύος σας βολεύει θα σας φανούν χρήσιμα. Αδειάστε το νερό στο δρόμο – ή μπορείτε ακόμα να ποτίσετε τα λουλούδια.

Μόλις ο νεροχύτης είναι σχεδόν άδειος, ρίξτε λίγη καυστική σόδα ή κάποιο χημικό προιόν απόφραξης. Ακολουθήστε τις οδηγίες για ξεβούλωμα νεροχύτη που αναγράφονται στη συσκευασία προσεκτικά. Μια καλή ιδέα είναι να μείνει το προιόν όσο πιο πολύ γίνεται στην αποχέτευση, οπότε μπορείτε να το ρίξετε πριν πάτε για ύπνο ή πριν φύγετε για τη δουλειά το πρωί.

Ξεβούλωμα νεροχύτη με έμβολο

Ένας άλλος τρόπος ξεβούλωμα νεροχύτη είναι το έμβολο. Τοποθετήστε το πώμα του εμβόλου πάνω από την απόληξη του νεροχύτη. Μετά τυλίξτε μέχρι την μέση του ανοίγματος υπερχείλισης με ένα υγρό πανί και κρατήστε το στη θέση του- μην το ρίξετε!

Έπειτα, απλώς ανεβοκατεβάστε το έμβολο και ελέγχετε περιοδικά αν το νερό επανέρχεται στη φυσιολογική του ροή. Αν το νερό αρχίσει να τρέχει ξανά, περιμένετε μέχρι να αποφράξει τελείως το σύστημα και ρίξτε μικρή ποσότητα από τα σκευάσματα απόφραξης που προαναφέρθηκαν. Αυτό θα διαλύσει ή θα διαβρώσει οποιοδήποτε υπόλειμμα αν δεν καταφέρατε να τα απομακρύνετε με το έμβολο.

Ξεβούλωμα νεροχύτη ζεστένοντας την φραγή

Αυτή η συμβουλή πιάνει σε ορισμένες περιπτώσεις που σχετίζονται με λίπος ή γράσο. Το γράσο δημιουργεί φράγματα στους σωλήνες επειδή σκληραίνει μέσα στο σύστημα αποχέτευσης αφού μαζεύει υπολείμματα. Για να λύσετε το πρόβλημα, απλώς ζεστάνετε το εξωτερικό του σωλήνα με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Για να πετύχει το ξεβούλωμα νεροχύτη με αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να έχετε μια γενική εικόνα για το που βρίσκεται η ζημιά για να δουλέψει. Προσοχή!!! Μην χρησιμοποιήσετε φλόγα για να ζεστάνετε τον σωλήνα.

Αφαιρέστε χειροκίνητα την αίτια του βουλωμένου σωλήνα

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν τη δουλειά ενός επαγγελματία υδραυλικού που γνωρίζει από αποφράξεις αλλά είναι τελείως εντός των ικανοτήτων σας.

 • Τοποθετήστε ένα κουβά ή μια λεκάνη κάτω από το νεροχύτη.
 • Αφαιρέστε την “παγίδα” – είναι ο ημικυκλικός σωλήνας που βρίσκεται κάτω από το νεροχύτη.
 • Ρίχτε μια ματιά μέσα - είναι μπλοκαρισμένος; Καθαρίστε καλά όλα τα υπολείμματα που θα βρείτε.
 • Αν δεν είναι μπλοκαρισμένος, το πρόβλημα είναι πιο κάτω από την “παγίδα”. Τοποθετήστε προσεχτικά το τρυπάνι νεροχύτη ή το κομμάτι σύρμα μέσα στο σωλήνα στη συνέχεια της “παγίδας” και περιστρέψτε το αργά. Αυτό θα σπάσει το “φράγμα” και θα κάνει το νερό να ρέει κανονικά και πάλι.

Τι είπαν οι χρήστες για τα συνεργεία μας

Σωστός και εξυπηρετικός επαγγελματίας!

Άρης Μ.

Πολύ ικανοποιημένος από τον κ. Χονδροθανάση. Σε 15' είχε έρθει!

Πέτρος Β.

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Αν δεν ήταν τόσο άμεσοι θα είχαμε πάθει μεγάλη ζημιά..

Αλεξάνδρα Τ.

Προτεινόμενοι Επαγγελματίες Για Αποφράξεις Αθήνα

Οι καλύτεροι Επαγγελματίες για αποφράξεις στην Αθήνα βάση αξιολογήσεων.

Κατάλογος Επαγγελματιών

Μπες στον κατάλογο επαγγελματιών δες τιμές και αξιολογήσεις και επέλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει!

Aποφράξεις Αθήνα

Τα εργαλεία για τις αποφράξεις τελευταία εκσυγχρονίζονται όλο και περισσότερο. Πέρα από τα παραδοσιακά μέσα όπως η ατσαλίν, η βεντούζα ή η χρήση χημικών ουσιών που υπάρχουν σε μεγάλη “ποικιλία” στο εμπόριο, πλέον χρησιμοποιούνται πολλά ηλεκτρονικά μέσα και κάμερες υψηλής τεχνολογίας τόσο για τον γρήγορο εντοπισμό όσο και για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Χρησιμοποιούνται επίσης πιεστικά μηχανήματα και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα με κυκλική κίνηση που ξεβουλώνει εύκολα τους σωλήνες και διατηρεί σε ένα πολύ καλό επίπεδο το υλικό τους.

Δείτε περισσότερα Αποφράξεις Αθήνα ανα περιοχή

Ιανουάριος 24th, 2017|Αποφράξεις|0 Comments

Έχεις ακόμα απορίες;

Ζήτησε μας να σε καλέσουμε!