Άδεια Μικρής Κλίμακας

Βρείτε επαγγελματία για την έκδοση της Άδειας Μικρής Κλίμακας εύκολα και γρήγορα! Εδώ θα μάθετε τα πάντα για το κόστος, δικαιολογητικά και διαδικασία που απαιτείται. 
Το MyConstructor προτείνει
εξατομικευμένες λύσεις
Βρές Επαγγελματία
Ή κάλεσέ μας στο 210 300 9323
Πάνω από 300.000 πελάτες μας εμπιστεύονται σταθερά
Η διαδικασία για την άδειας μικρής κλίμακας μέσω του myconstructor ήταν εύκολη και γρήγορη. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Καλή εμπειρία συνολικά. Η πλατφόρμα ήταν εύκολη στη χρήση, αν και υπήρχαν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Θα σας ξαναπροτιμήσω σιγουρα.
Η διαδικασία ήταν γρήγορη και χωρίς δυσκολίες. Η υποστήριξη πάντα διαθέσιμη και βοηθητική.

Έκδοση Άδειας Μικρής Κλίμακας: Όλα όσα Πρέπει να Γνωρίζετε

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 300 9323.
100%x280

Τι είναι η Άδεια Μικρής Κλίμακας;

Η άδεια μικρής κλίμακας είναι μια ειδική άδεια που απαιτείται για μικρές κατασκευαστικές εργασίες που δεν απαιτούν πλήρη οικοδομική άδεια, αλλά παρόλα αυτά χρειάζονται επίσημη έγκριση από τις αρμόδιες αρχές. Σκοπό έχει να διευκολύνει ιδιοκτήτες και κατασκευαστές να προχωρήσουν τις εργασίες τους με ταχύτητα, ασφάλεια και νομιμότητα. 
Εργασίες που απαιτούν άδεια μικρής κλίμακας περιλαμβάνουν συνήθως μικρές προσθήκες ή μετατροπές που πραγματοποιούνται στην διάταξη των χώρων, επισκευές και βελτιώσεις που δεν επηρεάζουν σημαντικά το κτήριο, όπως και άλλες πιο ήπιες κατασκευαστικές παρεμβάσεις. Η διαδικασία έκδοσης της άδειας μικρής κλίμακας ειναι πιο απλή και ταχύτερη απο την έκδοση πλήρους οικοδομικής άδειας, ιδανική για έργα που χρειάζονται γρήγορη ολοκλήρωση. 

Άδειας Μικρής Κλίμακας Κόστος

Το κόστος άδειας μικρής κλίμακας ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο των εργασιών και τη γεωγραφική περιοχή. Περιλαμβάνει τα έξοδα για τη σύνταξη των απαραίτητων δικαιολογητικών και τα τέλη που επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές. Τα συνολικά έξοδα μπορεί να κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες ευρώ μέχρι αρκετές χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με την πολυπλοκότητα των έργων.

Έκδοση Άδειας Μικρής Κλίμακας

Η διαδικασία έκδοσης της άδειας μικρής κλίμακας περιλαμβάνει την υποβολή συγκεκριμένων δικαιολογητικών ηλεκτρονικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος e-Άδειες. Η έγκριση εκδίδεται αυτόματα μετά την υποβολή όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και μελετών​.

Επιπλέον, μπορείτε να εκδώσετε την άδεια εύκολα και γρήγορα μέσω της πλατφόρμας μας. Το MyConstructor σας προσφέρει μια απλοποιημένη διαδικασία, καθοδηγώντας σας βήμα προς βήμα στην υποβολή όλων των απαραίτητων εγγράφων. Με τη χρήση της πλατφόρμας μας, εξασφαλίζετε ότι η αίτησή σας θα υποβληθεί σωστά και έγκαιρα, μειώνοντας τις πιθανότητες καθυστερήσεων και προβλημάτων.

Δικαιολογητικά για Άδεια Μικρής Κλίμακας

Για την έκδοση απαιτούνται:
  • Σχέδια και διαγράμματα των προτεινόμενων εργασιών
  • Αιτήσεις και δηλώσεις από τον ιδιοκτήτη και τον μηχανικό
  • Έγγραφα ιδιοκτησίας και τοπογραφικά διαγράμματα​

Επιπλέον, κατά περίπτωση, μπορεί να απαιτούνται: 
  • Αναλυτικός προϋπολογισμός εργασιών
  • Περιβαλλοντική μελέτη (εφόσον απαιτείται)
  • Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης
Πηγή: Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Που χρησιμεύει η Οικοδομική Άδεια Μικρής Κλίμακας;

Η οικοδομική άδεια μικρής κλίμακας είναι απαραίτητη για εργασίες που αφορούν κυρίως:

  • Μικρές προσθήκες και αλλαγές στη διάταξη των χώρων
  • Κατασκευή ή ανακαίνιση μικρών κτηρίων
  • Διάφορες επισκευές και βελτιώσεις που δεν επηρεάζουν τον φέροντα οργανισμό του κτηρίου​.

Γιατί να επιλέξω επαγγελματία από το MyConstructor;

Είναι μια άδεια απαραίτητη για μια ποικιλία μικρών κατασκευαστικών εργασιών. Εξασφαλίζει ότι οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ασφάλεια και σύμφωνα με τους κανονισμούς. 
Στο MyConstructor οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε αίτημά σας και να σας εξυπηρετήσουν άμεσα! 

Κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά! Καλέστε μας στο 210 300 9323 ώστε ένας εκπρόσωπος μας να αναλάβει τη διαδικασία!
Περιεχόμενα
Βασιστείτε πάνω μας για την γρήγορη και αποτελεσματική ολοκλήρωση της δουλειάς σας!
Δήλωσε ενδιαφέρον
happy

Για πόσο διάστημα ισχύει η άδεια μικρής κλίμακας;

plus
Η άδεια μικρής κλίμακας ισχύει για 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης εάν οι εργασίες δεν ολοκληρωθούν εντός αυτής της περιόδου​

Τι συμβαίνει αν εκτελέσω εργασίες χωρίς άδεια μικρής κλίμακας;

plus
Η εκτέλεση εργασιών χωρίς την απαιτούμενη άδεια μπορεί να οδηγήσει σε αυτόφωρη σύλληψη, καταγγελίες και πρόστιμα από την Πολεοδομία και το ΙΚΑ. Είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε την άδεια πριν ξεκινήσετε οποιεσδήποτε εργασίες​.
Χρειάζεστε βοήθεια; Καλέστε μας! 210 300 9323
lady
Άδεια Μικρής Κλίμακας έως 100τμ
από
135
Βρες επαγγελματία
Βεβαίωση Εργασιών Μικρής Όχλησης
από
135
Βρες επαγγελματία
Άδεια Μικρής Κλίμακας με σκαλωσιά έως 100τμ
από
150
Βρες επαγγελματία
Άδεια Μικρής Κλίμακας έως 500τμ
από
350
Βρες επαγγελματία
Άδεια Μικρής Κλίμακας με σκαλωσιά έως 500τμ
από
450
Βρες επαγγελματία
Ποιοί εμπιστεύονται το MyConstructor.gr;
Ελένη Βουλγαράκη

Ευτυχώς επικοινώνησα με την εταιρία @myconstructorgr για τη μετακόμισή μου!🙏 Οι άνθρωποι μου πακέταραν τα πάντα, δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, και μάλιστα τα έστησαν όλα από την αρχή στο νέο μου σπίτι! Αν είστε σαν εμένα και δεν αντέχετε τις μετακομίσεις, @myconstructorgr και ευχαριστήστε με αργότερα!🥳

Μαρία Ηλιάκη

Τελείωσε και αυτό!🙏 Το να μετακομίζεις από ένα σπιτι μετά από τόσα χρόνια είναι ένα σοβαρό project. 🤔 Ευτυχώς είχα οργανωθεί σωστά μήνες πριν! Είχα καλή παρέα... πολλή υπομονή… και καλούς βοηθούς! Thank you @myconstructorgr που κάνατε τα πράγματα πιο εύκολα. ❤️

Μαίρη Συνατσάκη

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία @myconstructorgr.😍 Ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα με εταιρία που εκτός από την μετακίνηση, σου πακετάρει και τα πράματα! Πρόσεξαν τα πράγματά μου σαν να ήταν δικά τους!❤️

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το πρώτο βήμα έγινε και το σπίτι μας γέμισε από κούτες! 📦 Ευτυχώς που είχαμε το @myconstructorgr και μας βοήθησε στο αμπαλάζ, στην αποθήκευση και στη μετακόμισή μας! 📦

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Η εμπειρία με τους ανθρώπους του @myconstructorgr ήταν πάρα πολύ καλή! Είσαστε αποδοτικότατοι, είσαστε γενναίοι!💪 Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε από το MyConstructor. Αυτό ήταν μόνο η αρχή!

Γωγώ & Όλγα Φαρμάκη

Κάποια ταλαιπωρία, κάποια μετακόμιση όμως ευτυχώς έχουμε τους ανθρώπους του @myconstructorgr που μας έχουν λύσει τα χέρια! Ευχαριστούμε πολύ! 🖤🤞🏻🍀

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του @myconstructorgr.🖤 Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε με τίποτα να γίνει αυτή η δύσκολη μετακόμιση. Αν έχετε στο πλάνο μια μεγάλη δύσκολη μετακόμιση εμπιστευτείτε τους ειδικούς! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα! 🥰

Μαριέλλα Σαββίδου

Οι καλύτεροι! Ευχαριστώ @myconstructorgr για την άψογη μετακόμιση!! 👏👏👏👏

Μαρία Κορινθίου

Το @myconstructorgr είναι δίπλα μας στο καινούργιο εγχείρημά μας και μας βοηθάει με τις παροχές του και τους εξειδικευμένους μάστορες και τεχνίτες που παρέχει! Ευχαριστούμε για όλα!

Γιώργος Χρανιώτης

Τα πρωινά μας ξυπνήματα εμπλουτίστηκαν με ήχους από την εργασία και χαρά των επαγγελματιών σας! Ευχαριστούμε @myconstructorgr για τα μέτρα ασφαλείας που τηρήθηκαν από την ομάδα! Επίσης ευχαριστούμε για την αποτελεσματικότητα και την ευγένειά σας!❤️

Εταιρίες που μας εμπιστεύονται
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, όπως περιγράφεται στην πολιτική μας για τα cookies.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Αποδοχή Απόρριψη