ΔΩΡΕΑΝ καταχωρηση αγγελιασ ενοικιασησ & πωλησησ

Μόνο στο property.myconstructor.gr με αποκλειστικότητα του ακινήτου σας, κερδίζετε 30% επιστροφή της μεσιτικής αμοιβής!*

Στο property.myconstructor.gr, δεν επιβαρύνουμε τον ιδιοκτήτη με μεσιτική αμοιβή.

Καλέστε μας στο 210 22 05 399 ή καταχωρήστε την αγγελία του ακινήτου σας αποκλειστικά στην πλατφόρμα μας.

Καλέστε μας:

Τηλέφωνο: 210 220 53 99

Κινητό: 693 263 1035

Email: info@myconstructor.gr
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Καταχωρηση ακινητου

Συμπληρώστε τη φόρμα ανάθεσης του ακινήτου που επιθυμείτε να ενοικιάσετε ή να πουλήσετε. Η φόρμα αποτελείται από ενδεικτικές ερωτήσεις αναφορικά με το ακίνητο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Διαφορετικά, καλέστε μας στο 210 300 93 23 και θα τα αναλάβουμε όλα εμείς!

αναθεση ακινητου

Εφόσον έχουμε λάβει την αρχική αίτηση για ανάθεση ακινήτου, επιλέγουμε τον κατάλληλο μεσίτη που θα αναλάβει να βρει τον ενοικιαστή ή αγοραστή για το ακίνητο σας. Στη συνέχεια ερχόμαστε ξανά σε επικοινωνία τηλεφωνικώς.

N

ευρεση ενοικιαστη

Αφού ολοκληρωθούν τα προηγούμενα βήματα ο μεσίτης της εταιρείας μας που έχει αναλάβει το ακίνητο σας βρίσκει τον ιδανικό πελάτη χωρίς να σπαταλήσετε επιπλέον χρόνο εσείς. Μην ξεχνάτε πως σας επιστρέφουμε 30% της μεσιτικής αμοιβής σε υπηρεσίες MyConstructor.gr!

Ανάθεση Ακινήτου σε Μεσίτη

Βρίσκουμε για εσάς τον κατάλληλο μεσίτη για να αναλάβει την εύρεση του κατάλληλου ενοικιαστή ή αγοραστή για το ακίνητο σας ανάλογα με τις ανάγκες σας και στην πιο συμφέρουσα για εσάς τιμή!Με ένα τηλέφωνο στο 210 300 93 23 μπορούμε να συζητήσουμε όλες τις απορίες σας.

Συμφέρουσα Πολιτική Μεσιτικής Αμοιβής

Εκτός από την ανάθεση στον κατάλληλο μεσίτη σας προσφέρουμε με το τέλος της διαδικασίας και 30% επιστροφή της μεσιτικής αμοιβής με την προϋπόθεση της αποκλειστικότητας! Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να συμπληρώσετε την φόρμα καταχώρησης ή απλούστερα να μας καλέστε στο 210 22 053 99.

Στο property.myconstructor.gr, δεν επιβαρύνουμε τον ιδιοκτήτη με μεσιτική αμοιβή.

Δωρεάν Καταχώρηση Αγγελίας

Πολύ εύκολα μέσω της φόρμας μας μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανάθεσης ενοικίασης ή πώλησης ακινήτου. Η καταχώρηση είναι δωρεάν και ερχόμαστε μαζί σας σε επικοινωνία.

Καταχώρηση Ακινήτου
προς Ενοικίαση

Συπμληρώστε μερικές βασικές πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο που επιθυμείτε να νοικιάσετε ή να πουλήσετε. Στη συνέχεια, ο μεσίτης στον οποίο θα αναθέσουμε το ακίνητο σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Διαφορετικά, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 300 93 23.

Φόρμα Ανάθεσης Ακινήτου σε Μεσίτη

  Μεσιτικό Γραφείο

  Μεσιτικό γραφείο χωρίς κρυφές χρεώσεις. Αναλαμβάνουμε υπέυθυνα την ανάθεση της ενοικίασης ή πώλησης του ακινήτου σας. Έμπειροι μεσίτες και εξαιρετικό ποσοστό ανέυρεσης πελατών.

  Σας επιστρέφουμε το 30% της Μεσιτικής Αμοιβής!

  οχι κρυφεσ χρεωσεισ

  Μαζί μας δε χρειάζεται να ανησυχείτε για κρυφές μεσιτικές χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν. Πληρώνετε στο τέλος της διαδικασίας. Τέλος παίρνεται και δώρο από εμάς 30% επιστροφή της αμοιβής σε υπηρεσίες, για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε!

  h

  δωρεαν καταχωρηση & αναθεση

  Η διαδικασία της ανάθεσης γίνεται δωρεάν από την εταιρεία μας. Αναλαμβάνουμε να βρούμε για εσάς τον κατάλληλο μεσίτη βασισμένο στις ανάγκες του ακινήτου και του εκάστοτε πελάτη.

  U

  συνεχησ ερευνα

  Βρισκόμαστε πάντα σε διαδικασία αναζήτησης ικανών συνεργατών που θα αναλάβουν την ενοικίαση ή πώληση του ακινήτου σας. Τα χαρακτηριστικά όλων είναι το ενδιαφέρον για τη δουλειά και η εξέυρεση εκαιριών στον κλάδο των ακινήτων!

  Καντε την καταχωρηση σασ σημερα

  Κερδίστε 30% επιστροφή της μεσιτικής αμοιβής!