4.8/5

Βασίλης Μηνάς

4.8/5
47 Αξιολογήσεις

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, Έδρα Βορειοδυτικά προάστια.

Μεταφορές στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς με εγγύηση ασφάλειας των πραγμάτων

Λεωφόρος Φυλής 94, Καματερό

6980413494

Καλέστε για την συγκεκριμένη προσφορά:

6980413494

*Ενημερώστε τους ότι καλείτε για την προσφορά του myConstructor.

Κλείσε online

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

 • Τιμή:

  50 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της βασικής οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μικρού ή μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση μιας γκαρσονιέρας έως 30 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-25€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Μετακόμιση Δυάρι

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

 • Τιμή:

  70 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος δύο δωματίων από 60 μέχρι 70 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-25€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Μετακόμιση Τριάρι

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

 • Τιμή:

  90 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος τριών δωματίων μέχρι 90 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 20 κούτες, μέχρι 15 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-25€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Μετακόμιση Τεσσάρι

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

 • Τιμή:

  110 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος τριών δωματίων μέχρι 110 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 40 κούτες, μέχρι 20 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-25€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Εικόνες Επαγγελματία

Εμφάνισε Περισσότερες
Εμφάνισε Λιγότερες

Αξιολογήσεις πελατών

4.8/5

Συνολικό σκορ

Σκορ από 47 αξιολογήσεις

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

5/5
03-04-2018

Με τον κ.Μαντζουράνη και τη το πρακτορείο Δρομική κάναμε Μεταφορά Αθήνα--->Θεσσαλονίκη.Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Σωτηρης Παπαμαρκος

5/5
21-03-2018

Σε συνδυασμό με την αποθήκευση κάναμε και την μεταφορά με τον κ.Μηνά.

Κυριάκος Παναγιωτάκος

5/5
15-03-2018

Δημητρα Χαντατ

0/5
14-03-2018

Πήγαν όλα καλά! Ήταν πολύ εξυπηρετικοί!

Αννα-Μαρια Μορφονιου

5/5
12-03-2018

Εξαιρετικός σε όλα!!!

Ασπασια Βερετεκνιδη

5/5
07-03-2018

Ευγενικότατος μεταφορέας και πολύ καλός στη δουλειά του.

Ευαγγελια Τσελλου

5/5
13-02-2018

Πολύ καλή δουλειά και εξυπηρέτηση.

Κίμωνας Σαϊτάκης

5/5
12-02-2018

Καταπληκτικός οδηγός!!!!!!και πάρα πολύ συνεργάσιμος

Σταματία Λαφουρά

5/5
29-01-2018

Πολύ καλή συνεργασία με τον κύριο Μηνά, κάναμε μεταφορά επαγγελματικού εξοπλισμού.

Ηλίας Μπούλιας

5/5
22-01-2018

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχαμε με τον κ.Μηνά.Έγιναν όλα άψογα.

Χρήστος Νικολακόπουλος

5/5
05-01-2018

Πάρα πολύ καλός μεταφορέας αλλά και οι βοηθοί του προσεχτικοί σε όλα.

Γιάννη Ευγενειάδη

5/5
07-12-2017

Πολύ καλά τα παιδιά, πήγαν όλα μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ! Άννα Κορδόνη

5/5
29-11-2017

Αριστοι επαγγελματιες! Ελένη Παναγιωτοπουλου

5/5
29-11-2017

Αριστα 10! Πολυ καλα ολα τα παιδια Αθηνά Ταμπούλογλου

5/5
29-11-2017

Ο Βασίλης και το συνεργειο του ηταν αψογοι σε ολα. Θα τους ξαναπροτιμησω σιγουρα! Αναστασια Μπατγιδου

5/5
27-11-2017

Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι, δεν ειχαμε καμια ζημια και τα παιδια ηταν πολυ εξυπηρετικα! Ζελελίδης Κωνσταντίνος

Δημητρα Καρατζογλου

5/5
14-11-2017

Με τον κύριο Μηνά πήγαν όλα πολύ καλά.Αναστασία Μπατγίδου

5/5
14-11-2017

Καταπληκτικός σε όλα.ΑΨΟΓΟΣ!!!!Ελένη Δασκαλοπούλου

5/5
14-11-2017

Υπεύθυνος μεταφορέας και πάρα πολύ καλός σε όλα.Γιώργο Ανδρικόπουλε

5/5
14-11-2017

Τον συστήνω και σε εσάς.Ανεπιφύλακτα.Ασπασια Ηλιοπουλου

5/5
14-11-2017

Συστήνω ανεπιφύλακτα την μεταφορική του κύριου Μηνά.Φρόση Μακρή

5/5
14-11-2017

Έλαβα την χαμηλότερη προσφορά και γι αυτό έκλεισα μαζί τους.Παυλίνα Βουρτζούνη

5/5
14-11-2017

Πάρα πολύ καλή η συνεργασία που είχαμε.Συστήνω ανεπιφύλακτα.Δήμητρα Τσεκούρα

5/5
14-11-2017

Πάρα πολύ καλός συνεργάτης και εξαιρετικός σε όλα.Λίνα Χαρμαγκά

5/5
14-11-2017

Απίστευτα γρήγορη εξυπηρέτηση.Μέσα σε 2 ώρες μου βρήκαν φορτηγό.

5/5
14-11-2017

Πάρα πολύ καλός σε όλα.Πολύ προσεχτικός.Δεσποινα Καλαφατη

5/5
14-11-2017

Πάρα πολύ καλός σε όλα.Άλλη μια μετακόμιση που έχω να κάνω στο 2018 σίγουρα θα την κάνω με εσάς.Ηλίας Ταρές

5/5
14-11-2017

!!!!!Αλεξανδρος Κασανδρινος

5/5
14-11-2017

Βάζω σε όλα 5*.Μάριος Μπότσιος

5/5
14-11-2017

ΟΛΑ ΚΑΛΑ & ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ανδρεας εμνερ

5/5
14-11-2017

Απόλυτα εξυπηρετικό συνεργείο .Ανδρεας ΜΠΙΝΙΟΣ

5/5
14-11-2017

Απόλυτα ευχαριστημένη από τη συνεργασία που είχαμε.ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ ΤΣΟΥΜΑΝΟΥ

5/5
14-11-2017

Από τους πιο συνεπείς και έξυπνους επαγγελματίες που έχω συνεργαστεί.Βαγγέλης Βαρδάκης

5/5
14-11-2017

Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη σε όλα τα επίπεδα.Φένια Γρηγοριάδου

5/5
14-11-2017

100% απόλυτα ευχαριστήμενη έμεινα.γεωργια καρασταθη

5/5
14-11-2017

Μεταφορέας από τους λίγους .Έχω κρατήσει το τηλέφωνο σας για επόμενη συνεργασία.Μαρία Καστρινάκη

5/5
14-11-2017

Πάρα πολύ καλή η τιμή και συνεπής ο μεταφορέας.Κοκκου Ελενα

5/5
14-11-2017

Καταπληκτικός μεταφορέας & απίστευτη εξυπηρέτηση τόσο από τα παιδιά στο τηλεφωνικό όσο και στο μεταφορέα.Παντελης Τσακαλος

5/5
14-11-2017

Πάρα πολύ καλή η προσφορά που μου δόθηκε!!!!Παντελης Τσακαλος

5/5
14-11-2017

Καταπληκτικός σε όλα.Εξαιρετικός μεταφορέας!!!Γιάννης Λέβας

5/5
12-09-2017

Άψογη μεταφορά χωρίς χρονοτριβές και πάρα πολύ προσεχτικός σε όλα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

5/5
16-01-2017

Εξαιρετικός μεταφορέας.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μας.

Σοφία Λακιώτη

5/5
02-01-2017

Εξαιρετικός επαγγελματίας.Τον συστήνω χωρίς κανένα δισταγμό.

Τίμος Λιβέρης

5/5
02-01-2017

Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.Πολύ προσεχτικός τόσο εκείνος όσο και οι βοηθοί του.

Αθηνά Βαβαγιάκη

5/5
30-12-2016

Απίστευτη τιμή σε σχέση με τις τιμές της αγοράς και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Αδαμαντία Αρβανίτη

5/5
30-12-2016

Άψογη εξυπηρέτηση.Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευγένεια του επαγγελματία.

Πηνελόπη Βεντούρη

5/5
30-12-2016

Άψογη συνεργασία,άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλή επικοινωνία.

Κα Καιτη