Υδραυλικά Θανάσης

Υδραυλικά Θανάσης

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Υπηρεσίες

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΑΥΤΟΨΙΕΣ

Οδοιπορικά

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η επισκευή στο καζανάκι. Η προσφορά αφορά την αλλαγή του μηχανισμού και του φλοτέρ στο καζανάκι της τουαλέτας. Το κόστος για το καινούριο καζανάκι δεν περιλαμβάνεται στην προσφορά καθότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η επίσκεψη για πιθανή βλάβη ή για υδραυλική εργασία ( μικροβλάβη ). Η τιμή αφορά το αρχικό κόστος επίσκεψης για κάποια μικροβλάβη, ενώ στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, εάν χρειαστεί καθώς αλλάζουν κατά περίπτωση.
Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η εξαέρωση των σωμάτων θέρμανσης. Η προσφορά περιλαμβάνει την εξαέρωση των σωμάτων θέρμανσης (καλοριφέρ) για σπίτι μέχρι 120τμ.
Τα ακόλουθα είναι σημάδια ότι υπάρχει εγκλωβισμένος αέρας στο δίκτυο ο οποίος πρέπει να αφαιρεθεί:
 • Θόρυβος από τη ροή του νερού στα θερμαντικά σώματα
 • Ανομοιόμορφη θέρμανση των θερμαντικών σωμάτων (το σημείο κοντά στο εξαεριστικό είναι πιο κρύο)
 • Διακοπή της κυκλοφορίας του νερού θέρμανσης σε κάποιους κλάδους του κτιρίου
Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η αντικατάσταση της αντίστασης του θερμοσίφωνα. Η προσφορά περιλαμβάνει την αντικατάσταση της αντίστασης του θερμοσίφωνα σας μέχρι 160 lt . Η τιμή αφορά μόνο εργασία και δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά.
Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η επισκευή του ηλιακού θερμοσίφωνα. Η προσφορά περιλαμβάνει την επισκευή του ηλιακού θερμοσίφωνα για κάθε βλάβη. Η τιμή αφορά το κόστος της επίσκεψης, το οποίο αφαιρείται από το τελικό ποσό της επισκευής εφόσον συμφωνηθεί να γίνει. Το κόστος των υλικών επιβαρύνουν τον πελάτη καθώς αλλάζουν κατά περίπτωση.
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η τοποθέτηση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Η προσφορά περιλαμβάνει την τοποθέτηση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα 80 lt. Θα συνδεθεί με το υδραυλικό και ηλεκτρικό σύστημα του χώρου και θα ελεγχθεί η σωστή λειτουργία του. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά.
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η συντήρηση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Η προσφορά περιλαμβάνει την πλήρη συντήρηση (service) του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Εφόσον ανοίγει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας και δεν είναι κινέζικης κατασκευής, γίνεται καθαρισμός της αντίστασης από τα άλατα. Με την συντήρηση επιτυγχάνεται καλύτερη απόδοση και οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.

Θα συνδεθεί με το υδραυλικό σύστημα του χώρου, θα τοποθετηθεί αντιψυκτικό υγρό και θα ελεγχθεί η σωστή λειτουργία του. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και οι σωληνώσεις.

Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για σωλήνα παροχής +10 € / μ. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα σε κεραμοσκεπή ή σιδηροκατασκευές: + 30 € εργασία + 10 € ενδεικτικο κόστος υλικών.Εάν επιθυμείτε την μεταφορά του παλιού θερμοσίφωνα από την ταράτσα στο πεζοδρόμιο είναι 30€+φπα.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η πλήρη συντήρηση (service) του ηλιακού θερμοσίφωνα. Η προσφορά περιλαμβάνει την πλήρη συντήρηση (service) του ηλιακού θερμοσίφωνα. Αφορά την αντικατάσταση του αντιψυκτικού υγρού του ηλιακού θερμοσίφωνα και γίνεται καθαρισμός του κάδου (boiler) εσωτερικά από τα άλατα και των συλλεκτών. Επίσης, ελέγχονται η ασφαλιστική βαλβίδα κλειστού κυκλώματος, η ασφαλιστική βαλβίδα νερού χρήσης και οι μονώσεις. Επίσης, στην τιμή  περιλαμβάνεται η αλλαγή του ανοδίου (ράβδος μαγνησίου). Εάν υπάρχει βλάβη στην αντίσταση, χρεώνεται επιπλέον η επισκευή, αναλόγως την περίπτωση. Εάν ο θερμοσίφωνας έχει να συντηρηθεί πάνω από 10 χρόνια , υπάρχει επιπλέον χρέωση 20 €.
Εμφάνιση όλων...

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:30
 • Τρίτη: 9:00-21:30
 • Τετάρτη: 9:00-21:30
 • Πέμπτη: 9:00-21:30
 • Παρασκευή: 9:00-21:30
 • Σάββατο: 9:00-17:30
 • Κυριακή: 9:00-17:30

Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

Υδραυλικά Θανάσης

Υδραυλικά Θανάσης

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
 • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
 • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

 • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
 • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
 • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

 • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
 • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
 • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
 • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Κλείσε Τώρα -10%

Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

Επίλεξε εργασία

Παρακαλώ επιλέξτε τις εργασίες που χρειάζεστε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Υδραυλικές εργασίες:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Μικροβλάβες
Θερμοσίφωνες
Είδη υγιεινής
Καλοριφέρ

Υποχρεωτικό πεδίο!

Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

Αξιολογήσεις χρηστών

4.2/5
(15)

Ποιότητα 85.3%

Αξιοπιστία 78.6%

Τιμή 85.3%

Συνέπεια 86.6%

Συμπεριφορά 89.3%

Καθαριότητα 86.6%

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-04-2023

Αλέξανδρος Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-04-2023

ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑ Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-02-2023

Gaynor E.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-02-2023

Μαρια Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-01-2023

Θεοδωρα Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-10-2022

Αμεση εξυπηρετηση εμεινα πολυ ευχαριστημενος Ευχαριστω

NIKOΛΑΟΣ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-08-2022

Κατερινα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-05-2022

Ήρθε ο κύριος Τζίμης και μας έστρωσε πλακακια στα παταρια, γρήγορος, καθαρός, ευγενέστατος!! Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!!!

Αθηνα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-02-2022

Good service

Cindy M.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-12-2021

Σωτηρης Α.

4.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-10-2022

Ο άνθρωπος που ήταν να έρθει 6 με 6μιση ..μετά από δικό μου τηλεφώνημα στις 7 μου είπε ότι έμεινε με το αμάξι στη θηβων..ανθρώπινο το να μείνεις αλλά αντιεπαγγελματικο να μην ενημερώσεις... Αφού συγκρατώντας τον θυμό μου του είπα το πρόβλημα , μου είπε ότι δεν είχε ιδέα και δεν θα μπορούσε ούτως η άλλως να με βοηθήσει... Πραγματικά wtf??

Νικος Π.

4.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-03-2022

αρβανιτης α.

2.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-02-2023

εάν ο πελάτης είναι να δίνει λύσεις στα διάφορα μικροπροβληματα που παρουσιάζονται, τότε θα έκανε αυτός την δουλειά κ δεν θα πλήρωνε. για αλλαγή καζανακι με ένα άλλο με λίγο μικρότερο σωληνα που δεν έφτανε στην λεκανη για 2 πόντους, "φάγαμε" 1 ώρα. χώρια που χρειαστηκε κ κανένα 15λ μέχρι να καταλάβουμε πως συναρμολογητε κ πως δουλεύει ο μηχανισμός του φλοτερ γιατί δεν σταματούσε το νερό κ ξαφνικά ενώ καλούσα το μαγαζί για να μου δώσει εξηγήσεις γιατί δεν δουλεύει το φλοτερ τους, ξαφνικά δουλεψε κ σταματούσε το νερό. Τα χρηματα που εδωσα, εκτος απο την συμφωνημενη αμοιβη τους ,εδωσα κ περιπου 4ε παραπάνω για να πάρω σωληνα (ναι πήγα εγώ, ο πελάτης, στο κατάστημα υδραυλικων) για να γίνει ο σωληνας πιο μακρύς και να καλυφθούν αυτοί η 2 πόντοι, καθώς κ καινουργιο σπιράλ. για την ποιότητα της εργασίας, πάλι εμφανίστηκαν νερα στο πατωμα, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι προέρχονται από το καζανακι καθως ειναι λιγα κ εμφανίζονται μετα απο πολλες ωρες. εάν αντιληφθώ ότι φταίει το καζανακι θα ξαναμιλήσω με το site κ θα κάνω χρήση της ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ (γιατι αυτος ηταν ο λογος που επελεξα το site, για να εχω εγγυηση), κ θα ζητήσω άλλο μάστορα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ να κανει τη δουλειά σωστά κ φυσικά χωρίς αμοιβή ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ για την δουλειά.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ.

1.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-11-2022

Ενώ είχαμε κλείσει ραντεβού και του είχα εξηγήσει ότι είναι ηλιακός θερμοσίφωνας οροφής, με παιρνει λίγες ώρες πριν το ραντεβού, 5 μέρες αφού το είχαμε κανονίσει και είχα πάρει και άδεια, και μου λέει ότι, δεν το είδε, ότι δεν έχει κάποιον να τον βοηθήσει κτλπ. Φυσικά το ακύρωσα. Ούτε καν μου δικαιολογήθηκε, απλά δεν ήθελε την δουλειά. Εγώ όμως έχασα τον χρόνο μου. Την επόμενη φορά, κάποιον από την γειτονιά, και τέλος.

Ολινα Π.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-02-2023

Δεν συνεργάστηκαμε.

Ζωη Β.

Έκανες κάποια εργασία;

Γράψε την αξιολόγηση σου!

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

Καταχώρηση αξιολόγησης
Παρακαλώ περιμένετε...