4.9/5

Στέφανος Πύλιος

4.9/5
24 Αξιολογήσεις

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική Έδρα Κέντρο.

Τεράστια εμπειρία σε καθαρισμούς κτιρίων αλλά και απολυμάνσεις παντός είδους

Κρέμου 14, Αθήνα, Ελλάδα

6980038361

Καλέστε για την συγκεκριμένη προσφορά:

6980038361

Ενημερώστε τους ότι καλείτε για την προσφορά του myConstructor.

Υπολογίστε την τελική τιμή της εργασίας & κλείστε το ραντεβού σας δωρεάν σε λίγα λεπτά!

Καθαρισμός χώρου από ανακαίνιση

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  0,3€/m² για επιπλωμένο χώρο
 • Τιμή:

  2 €/m² + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο γενικός καθαρισμός από ανακαίνιση.Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό χώρων έπειτα από ανακαίνιση από εξειδικευμένο συνεργείο.Περιλαμβάνει την απομάκρυνση μπαζών,τον πλήρη καθαρισμό τοίχων, τζαμαριών,καθαρισμό σε μπάνιο και κουζίνα,καθαρισμό σε ντουλάπες και ντουλάπια αλλά και γενικότερα και όλης της επιφάνειας της ανακαίνισης. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση όταν υπάρχουν αυτοκόλλητα στα είδη υγιεινής και στα κουφώματα αλλά και λεκέδες από μπογιές σε δάπεδο.Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας.

Καθαρισμός σπιτιού

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Η παραπάνω τιμή αφορά για ένα άτομο.Το κόστος για το εργόσημο είναι έξτρα.
 • Τιμή:

  10 €/ώρα+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός του σπιτιούΗ προσφορά περιλαμβάνει τον επαναλαμβανόμενο καθαρισμό σπιτιού μέχρι 60m² για 4 ώρες και μέχρι 100m² για 8 ώρες άμεσα,υπεύθυνα και οργανωτικά από έμπειρες καθαρίστριες.Το ενδεικτικό ωράριο είναι 09.00-13.00 και 14.00-18.00. Περιλαμβάνει καθαρισμό τοίχων,γυάλισμα πατώματος,καθαρισμό με ατμοκαθαριστές,καθαρισμό αλουμινίων με ηλεκτρικό μηχάνημα,πλήρη καθαρισμό μπάνιου και κουζίνας,καθαρισμός μπαλκονιών και παραθυροφύλλων με πιεστικό μηχάνημα. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση : - Για άλατα μπάνιου +25€+φπα -Για λάδια/λίπη πάνω από τα ντουλάπια του απορροφητήρα +25€+φπα -Για κουτσουλιές στα μπαλκόνια +25€+φπα . Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από τις καθαρίστριες μας.

Καθαρισμός εταιρειών

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό πολυκατοικιών,επαγγελματικών χώρων και σπιτιών
 • Τιμή:

  10 €/εργαζόμενο+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των εταιρειών.Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων-γραφείων από εξειδικευμένο συνεργείο τρεις φορές την εβδομάδα. Αφορά σκούπισμα,σφουγγάρισμα,καθαρισμό χώρων υγιεινής,καθαρισμός επίπλων γραφείου,καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου και πλύσιμο πιάτων . Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται η αγορά των απορρυπαντικών .Ισχύει η ελάχιστη χρέωση στα 150€ + φπα/μήνα.

Απολύμανση Μονοκατοικίας

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Οικολογικά Φάρμακα - Απαλλαγείτε από ψύλλους, κοριούς, σκόρο, κατσαρίδες, κ.α.
 • Τιμή:

  25 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για απολύμανση μονοκατοικίας με ψεκασμό. Η παραπάνω τιμή αφορά απολύμανση για κατσαρίδες και μυρμήγκια. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και gel είναι +15€. Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα. Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία.Εάν το πρόβλημα είναι οξύ ,να λάβετε υπόψιν σας ότι μπορεί να χρειαστεί επαναληπτική απολύμανση μέσα σε έναν μήνα.

Απολύμανση Διαμερίσματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Οικολογικά Φάρμακα - Απαλλαγείτε από ψύλλους, κοριούς, σκόρο, κατσαρίδες, κ.α.
 • Τιμή:

  25 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για απολύμανση διαμερίσματος με ψεκασμό.Η παραπάνω τιμή αφορά απολύμανση για κατσαρίδες και μυρμήγκια. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και gel είναι +15€. Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα. Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία.

Απολύμανση Πολυκατοικίας

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Για κάθε έξτρα διαμέρισμα είναι 3€
 • Τιμή:

  29 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για απολύμανση πολυκατοικίας μέχρι 2 ορόφων. Η παραπάνω τιμή αφορά απολύμανση για κατσαρίδες και μυρμήγκια. Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα. Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία. Στην τιμή περιλαμβάνεται ψεκασμός σε κοινόχρηστους χώρους και φρεάτια, ενώ υπάρχει επιπλέον κόστος ανά διαμέρισμα.Εάν το πρόβλημα είναι οξύ ,να λάβετε υπόψιν σας ότι μπορεί να χρειαστεί επαναληπτική απολύμανση μέσα σε έναν μήνα.

Απολύμανση Καταστήματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Φάκελος υγειονομικού ενδιαφέροντος +20€.Παρέχεται δωρεάν ο φάκελος για μηνιαίο συμβόλαιο
 • Τιμή:

  30 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για απολύμανση καταστήματος με ψεκασμό. Η παραπάνω τιμή αφορά απολύμανση για κατσαρίδες και μυρμήγκια. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και gel είναι +15€. Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα. Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία.Εάν το πρόβλημα είναι οξύ ,να λάβετε υπόψιν σας ότι μπορεί να χρειαστεί επαναληπτική απολύμανση μέσα σε έναν μήνα.

Απολύμανση Καταστήματος Σε Μηνιαία Βάση

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Οικολογικά Φάρμακα - Απαλλαγείτε από ψύλλους, κοριούς, σκόρο, κατσαρίδες, κ.α.
 • Τιμή:

  40 €/μηνα+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για απολύμανση καταστήματος με ψεκασμό και gel για μία φορά το μήνα. Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα. Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία.Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος φακέλου που υποβάλλεται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Απολύμανση Καταστήματος Σε Τακτά Χρονικά Διαστήματα

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Αφορά κόστος ανά εφαρμογή.Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +20€/φάκελο
 • Τιμή:

  45 €/φορά+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για απολύμανση καταστήματος με ψεκασμό και gel σε τακτά χρονικά διαστήματα. Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα. Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία.Για την υποβολή φακέλου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση +15€.

Καθαρισμός Πολυκατοικιών

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό σπιτιών και επαγγελματικών χώρων-γραφείων.
 • Τιμή:

  50 €+ φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός της πολυκατοικίας για μια φορά την εβδομάδα.Η προσφορά περιλαμβάνει τον μηνιαίο καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων στην πολυκατοικία.Η τιμή ισχύει μέχρι 10 διαμερίσματα. Για κάθε επιπλέον διαμέρισμα είναι +1,5€/Διαμέρισμα.Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας. Περιλαμβάνει καθαρισμό τοίχων, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, καθαρισμό ανσασέρ, καθαρισμό πάρκινγκ-γκαράζ &πιλοτής , καθαρισμό τζαμιών,της κεντρικής πόρτας και των κάγκελων της σκάλας. Κάθε τετράμηνο πραγματοποιείται γενική καθαριότητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.  Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας.

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09.00-22.00
 • Τιμή:

  54.9 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο βιολογικό καθαρισμός του αυτοκινήτου στο χώρο σας . Ο καθαρισμός αφορά τα εξής 13 στάδια : -Ξηρός Καθαρισμός ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Kirby. -Υγρός καθαρισμός ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Bissell. -Πλύση – απόπλυση ταπετσαρίας. -Απομάκρυνση λεκέδων. -Ατμοκαθαρισμός-Ατμοαποστείρωση ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Kirby. -Απομάκρυνση σκόνης & ακαρέων. -Καθαρισμός πορτών. -Καθαρισμός ζωνών & κολόνων. -Καθαρισμός ουρανού(όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής). -Καθαρισμός – πλύσιμο πατώματος και πατάκια. -Καθαρισμός αποθηκευτικών χώρων. -Καθαρισμός αεραγωγών -Καθαρισμός ταμπλό         Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο χώρο σας.Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έχετε μπαλαντέζα μεγάλου μήκους. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για αυτοκίνητα που έχουν υποστεί λεκέδες από πλημμύρα ή από κατοικίδια ζώα και ξεπερνούν τις 5 θέσεις.

Καθαρισμός γραφείων για 1 φορά την εβδομάδα

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό πολυκατοικιών και σπιτιών.
 • Τιμή:

  120 €/μήνα+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των γραφείων.Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων-γραφείων μέχρι 100τμ από εξειδικευμένο συνεργείο μία φορά την εβδομάδα. Αφορά σκούπισμα,σφουγγάρισμα,καθαρισμό χώρων υγιεινής,καθαρισμός επίπλων γραφείου,καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου και πλύσιμο πιάτων . Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται η αγορά των απορρυπαντικών .

Καθαρισμός γραφείων για 5 φορές την εβδομάδα

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό πολυκατοικιών και σπιτιών.
 • Τιμή:

  450 €/μήνα+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των γραφείων.Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων-γραφείων μέχρι 100τμ από εξειδικευμένο συνεργείο τρεις φορές την εβδομάδα. Αφορά σκούπισμα,σφουγγάρισμα,καθαρισμό χώρων υγιεινής,καθαρισμός επίπλων γραφείου,καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου και πλύσιμο πιάτων . Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται η αγορά των απορρυπαντικών .

Εικόνες Επαγγελματία

Εμφάνισε Περισσότερες
Εμφάνισε Λιγότερες

Αξιολογήσεις πελατών

4.9/5

Συνολικό σκορ

Σκορ από 24 αξιολογήσεις

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

5/5
12-02-2019

Είναι απίστευτες οι υπηρεσίες του Στέφανου!! Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο των προσδοκιών μου! Σίγουρα θα συνεργαστώ ξανσυ αν χρειαστεί και θα σας προτείνω και σε φίλους. Ευχαριστώ πολύ!!!

Μαρα Κ.

5/5
21-12-2018

Συνιστώ ανεπιφύλακτα τα παιδια ! Εξαιρετικοί στη δουλεια τους!!!

Μαργαρίτα Μ.

5/5
09-12-2018

Βεληκωστοπούλου Γ.

5/5
10-11-2018

Λινα Ρ.

3.6/5
09-10-2018

Περιμενα περισσοτερη σχολαστικοτητα στη δουλεια.για αυτα τα χρηματα.

Ευα Σ.

5/5
06-10-2018

Εκανε εξαιρετική δουλειά και ήταν συνεπεστατος!

Αγνή Α.

5/5
05-09-2018

Εξαιρετική δουλειά και συνέπεια, παράδοση σε πολύ καλό χρόνο για τόσο μεγάλη δουλειά.

Τόνια Β.

5/5
05-09-2018

Χρησιμοποίησα δυο συνεργεία από τη σελίδα σας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για τον καθαρισμό των γραφείων μας και έμεινα πολύ ικανοποιημένη, κυριολεκτικά με σώσατε!

. Μ.

5/5
26-08-2018

Δημητρης Κ.

5/5
07-08-2018

Ελισάβετ Σ.

5/5
03-07-2018

Θανασης Ζ.

5/5
27-06-2018

Έχω χρησιμοποιήσει τον κύριο Στέφανο αρκετές φορές για καθαρισμό και απολύμανση.

τοιτζε Ν.

5/5
13-06-2018

Ειχα σοβαρο πρόβλημα με τα μυρμηγκια που τωρα εχει ελλατωθεί αρκετά!

Ευφροσυνη Α.

5/5
23-02-2018

Εξαιρετικός γενικός καθαρισμός.Το σπίτι μου πλέον είναι πεντακάθαρο.

Αγγελική Τ.

5/5
14-02-2018

Το συνεργείο του κύριου Στέφανου μας έλυσε το πρόβλημα σε πολύ καλή τιμή.

Ελισάβετ Κ.

5/5
29-01-2018

Η εταιρεία μας έχει επιλέξει τον κύριο Πύλιο για τον εβδομαδιαίο καθαρισμό και είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε.

Λουδάρου Μ.

5/5
26-01-2018

Επέλεξα τον κύριο Πύλιο και το συνεργείο του για τον γενικό καθαρισμό 3 μπάνιων στο σπίτι μου.Εξαιρετικός και άψογη δουλειά.

Κωνσταντίνα Μ.

5/5
18-12-2017

Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος με τον κύριο Πύλιο.Το επόμενο εξάμηνο θα ξανακανονίσω να γίνει η απολύμανση του σπιτιού μου.Μαλεβιτζάκης Γρηγόρης

.

5/5
28-11-2017

Εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενη και τα παιδια στο τηλεφωνικο κεντρο με εξυπηρετησαν παρα πολυ!

Μαρία Κ.

5/5
12-10-2017

Ο κ. Στέφανος είναι εξαιρετικός στη δουλειά του! Είχα τεράστιο πρόβλημα με τις κατσαρίδες, ευτυχώς μειώθηκε κατά πολύ, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει επαναληπτικός ψεκασμός για να ξεμπερδέψω εντελώς. Παρόλα αυτά είναι σαν να έλυσα το πρόβλημά μου από τώρα.

Πωλίνα Φ.

5/5
12-10-2017

Είχα πρόβλημα στο σπίτι μου και συγκεκριμένα στην ντουλάπα μου από σκόρους και τερμίτες, Ευτυχώς μετά τον ψεκασμό ξεμπέρδεψα. Καλός επαγγελματίας αλλά και καλός άνθρωπος.

Αλέξανδρος Ε.

5/5
12-10-2017

Είχα μεγάλο πρόβλημα με κατσαρίδες και ο Κ. Πύλιος με έσωσε. Σίγουρα αν προκύψει πάλι πρόβλημα που το απεύχομαι, θα προτιμήσω εσάς. Ευχαριστώ και πάλι!

Μαρία Κ.

5/5
26-09-2017

Εξαιρετικός συνεργάτης και πάρα πολύ καλός στη δουλειά του.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημήτρης Π.

5/5
26-06-2017

Εξαιρετική απολύμανση και επιτέλους απαλλαχτήκαμε από τις κατσαρίδες.

Αναστάσιος Π.

Παρακαλώ περιμένετε..