Σοφία Αντωνίου

Σοφία Αντωνίου

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Καθαρισμοί υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με υπευθυνότητα & επαγγελματισμό. Εξασφαλίστε αποτελεσματική καθαριότητα και άριστη απολύμανση των επίπλων σας στις πιο προνομιακές τιμές.

Φωτογραφίες

Έμφάνιση όλων

Υπηρεσίες

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο γενικός καθαρισμός από ανακαίνιση. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό χώρων έπειτα από ανακαίνιση από εξειδικευμένο συνεργείο.

Περιλαμβάνει την απομάκρυνση μπαζών, τον πλήρη καθαρισμό τοίχων, τζαμαριών, τον καθαρισμό σε μπάνιο και κουζίνα, τον καθαρισμό σε ντουλάπες και ντουλάπια αλλά και γενικότερα και όλης της επιφάνειας της ανακαίνισης. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση όταν υπάρχουν αυτοκόλλητα στα είδη υγιεινής και στα κουφώματα αλλά και λεκέδες από μπογιές σε δάπεδο. Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,3€/m² για επιπλωμένο χώρο.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο γενικός καθαρισμός μετά από μετακόμιση. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό χώρων έπειτα από μετακόμιση από εξειδικευμένο συνεργείο.

Περιλαμβάνει τον πλήρη καθαρισμό τοίχων, τζαμαριών, τον καθαρισμό σε μπάνιο και κουζίνα, τον καθαρισμό σε ντουλάπες και ντουλάπια.  Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,3€/m² για επιπλωμένο χώρο.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των χαλιών. Τον επιτόπιο καθαρισμό χαλιών είτε στο σπίτι είτε σε οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο. Η διαδικασία αποτελείται από τρία στάδια :
 1. Απορρύπανση
 2. Πλύση - Απόπλυση
 3. Ατμοαποστείρωση
Ο χρόνος στεγνώματος είναι ελάχιστος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεση χρήση του χώρου. Με τα παραπάνω στάδια τα χρώματα ξαναζωντανεύουν και εξαφανίζονται λεκέδες και οσμές.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός της Καρέκλας Τραπεζαρίας. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά της καρέκλας τραπεζαρίας για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€ / θέση. Για τον καθαρισμό μεγάλης καρέκλας γραφείου υπάρχει επιπλέον χρέωση. Για τον καθαρισμό δερμάτινης καρέκλας υπάρχει επιπλέον χρέωση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός του σπιτιού. Η προσφορά περιλαμβάνει τον επαναλαμβανόμενο καθαρισμό σπιτιού μέχρι 60 m² για 4 ώρες και μέχρι 100 m² για 8 ώρες άμεσα, υπεύθυνα και οργανωτικά από έμπειρες καθαρίστριες. Το ενδεικτικό ωράριο είναι 09.00-13.00 και 14.00-18.00.

Περιλαμβάνει καθαρισμό τοίχων, γυάλισμα πατώματος, καθαρισμό με ατμοκαθαριστές, καθαρισμό αλουμινίων με ηλεκτρικό μηχάνημα, πλήρη καθαρισμό μπάνιου και κουζίνας, καθαρισμός μπαλκονιών και παραθυρόφυλλων με πιεστικό μηχάνημα.

Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση :

 • Για άλατα μπάνιου + 25 € + ΦΠΑ
 • Για λάδια / λίπη πάνω από τα ντουλάπια του απορροφητήρα + 25 € + ΦΠΑ
 • Για κουτσουλιές στα μπαλκόνια + 25 € + ΦΠΑ.
Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από τις καθαρίστριες μας. Η παραπάνω τιμή αφορά για ένα άτομο.Το κόστος για το εργόσημο είναι έξτρα.Για 8 ώρες ισχύει 50€ και για 6 ώρες 37€.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των εταιρειών. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων - γραφείων από εξειδικευμένο συνεργείο τρεις φορές την εβδομάδα.

Αφορά σκούπισμα, σφουγγάρισμα, καθαρισμό χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου, καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου και πλύσιμο πιάτων. Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται η αγορά των απορρυπαντικών. Ισχύει η ελάχιστη χρέωση στα 150 € + ΦΠΑ / μήνα.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός πολυθρόνας. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά της πολυθρόνας για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινης πολυθρόνας υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα σας είναι ξανά πεντακάθαρη, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς λεκέδες και μικρόβια. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό μονού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και τον εξωτερικό καθαρισμό (πλύση καλύμματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.

Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι:

 • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby
 • Πλύση- απόπλυση του στρώματος
 • Ατμοαποστείρωση του στρώματος αν επιθυμείτε
Για την Ατμοαποστείρωση υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του διθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του διθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με μέγιστη διάσταση θέσεων 70 εκατοστά.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό διπλού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλύμματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.

Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι:

 • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby
 • Πλύση- απόπλυση του στρώματος
 • Ατμοαποστείρωση, εφόσον επιθυμείτε.
Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του τριθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του τριθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με μέγιστη διάσταση θέσεων 70 εκατοστά.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός της πολυκατοικίας για μια φορά την εβδομάδα. Η προσφορά περιλαμβάνει τον μηνιαίο καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων στην πολυκατοικία.

Η τιμή ισχύει για μέχρι 10 διαμερίσματα. Για κάθε επιπλέον διαμέρισμα είναι +1,5 € / Διαμέρισμα. Περιλαμβάνει καθαρισμό τοίχων, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, καθαρισμό ασανσέρ, καθαρισμό πάρκινγκ-γκαράζ και πυλωτής, καθαρισμό τζαμιών, καθαρισμό κεντρικής πόρτας και κάγκελων της σκάλας.

Κάθε τετράμηνο πραγματοποιείται γενική καθαριότητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας. Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του γωνιακού πενταθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του γωνιακού πενταθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του γωνιακού επταθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του γωνιακού επταθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των γραφείων. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων - γραφείων μέχρι 100 τμ από εξειδικευμένο συνεργείο μία φορά την εβδομάδα.

Αφορά σκούπισμα, σφουγγάρισμα, καθαρισμό χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου, καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου και πλύσιμο πιάτων. Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται η αγορά των απορρυπαντικών.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των γραφείων. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων - γραφείων μέχρι 100 τ.μ από εξειδικευμένο συνεργείο τρεις φορές την εβδομάδα.

Αφορά σκούπισμα, σφουγγάρισμα, καθαρισμό χώρων υγιεινής, καθαρισμός επίπλων γραφείου, καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου και πλύσιμο πιάτων. Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται η αγορά των απορρυπαντικών.

Εμφάνιση όλων...

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:30
 • Τρίτη: 9:00-21:30
 • Τετάρτη: 9:00-21:30
 • Πέμπτη: 9:00-21:30
 • Παρασκευή: 9:00-21:30
 • Σάββατο: 9:00-17:30
 • Κυριακή: 9:00-17:30

Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

Σοφία Αντωνίου

Σοφία Αντωνίου

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Καθαρισμοί υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με υπευθυνότητα & επαγγελματισμό. Εξασφαλίστε αποτελεσματική καθαριότητα και άριστη απολύμανση των επίπλων σας στις πιο προνομιακές τιμές.

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Κλείσε Τώρα -10%

Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

Επίλεξε εργασία

Παρακαλώ επιλέξτε όσα από τα παρακάτω αντικείμενα θέλετε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Επιλέξτε ένα ή περισσότερα:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Στρώματα
Έπιπλα Σαλονιού
Καρέκλες
Χαλιά
Δερμάτινα Έπιπλα

Υποχρεωτικό πεδίο!

Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

Αξιολογήσεις χρηστών

4.6/5
(52)

Ποιότητα 91.9%

Αξιοπιστία 93.8%

Τιμή 91.9%

Συνέπεια 94.2%

Συμπεριφορά 94.2%

Καθαριότητα 92.3%

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-05-2020

Παναγιωτα Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-05-2020

Νίκος Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-03-2020

Απλά εξαιρετικοί επαγγελματίες! Με άρτιο εξοπλισμό και δίνοντας σημασία στην λεπτομέρεια. Προσιτοί και ευγενικοί, καθάρισαν και φρόντισαν τον χώρο με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Γιαννης Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-02-2020

Εκανε παρα πολυ καλα την δουλεια του και τον ευχαριστω απο καρδιας για τον επαγγελματισμό του

Κατερινα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-02-2020

Εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο την πρωτη συνεργασία μου με την εταιρεία σας και θα συστησω την εταιρεία σας σε φιλους και συναδελφους μου

μαρινα κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-01-2020

Ευάγγελος Μ.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-12-2019

Ελλιπής ενημέρωση, κακή παροχή υπηρεσιών

Γιώργος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-12-2019

Καταπληκτική η κυρία Σοφία. Θα την ξαναπροτιμήσω σίγουρα.

. κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-12-2019

Εξαιρετική δουλειά.

.. σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-12-2019

Άριστη δουλειά και συμπεριφορά. Ήρθε με τον σύζυγο της και εργάστηκαν μαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Μιχαλης Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-11-2019

. Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-11-2019

Εξαιρετική δουλειά. Πολύ ευχαριστημένη.

Ρόζα Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-11-2019

Πολύ ικανοποιημένος.

νικολαος ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-11-2019

Πολύ καλή δουλειά.

γεωργια α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-11-2019

Νίκος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-11-2019

. Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-11-2019

Εξαιρετική

Μάγδα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-11-2019

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

Μαριάννα Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-11-2019

Εκπληκτική.Ασχοληθηκε και με το παραπάνω με το πρόβλημα του στρώματος μου.Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αλινα Π.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-10-2019

Όλα καλα

Θεοδωρα Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-10-2019

Πολυ ευχαριστημενοι. Θα σας ξαναπροτιμησουμε.

σταμπουλατος δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-10-2019

Εξαιρετική

Αλέξανδρος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-10-2019

ΑΝΝΑ Τ.

4/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-10-2019

Μαριαλενα Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-10-2019

Μαίρη Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-10-2019

Μαίρη Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-10-2019

Δεσποινα Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-09-2019

αναστασια μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-09-2019

Εξαιρετικοί!

Μαρια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-09-2019

Βλαχακης Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-09-2019

Όλα ήταν άψογα

Μιλένα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-09-2019

Σας έχω ήδη προτείνει! Εξαιρετική συνεργασια

Μαρίκα .

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-09-2019

Βασιλική Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-09-2019

νικολετα ζ.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-09-2019

Εντελώς αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά. Επικοινώνησε κάποιος μαζί μου από το myconstructor 1 ώρα περίπου πριν το ραντεβού για να με ενημερώσει ότι θα υπάρξει καθυστέρηση και με ρώτησε αν ήθελα να καταθέσω το ραντεβού για επόμενη μέρα. Τους ενημέρωσαν ότι δε μπορώ τις επόμενες μέρες ότι θα τους περίμενα με καθυστέρηση. Δεν εμφανίστηκε κάνεις και χωρίς να με ενημερώσουν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τι ραντεβού για να με ενημερώσουν ότι δε θα έρθουν. Δε θα χρησιμοποιήσω ξανά την σελίδα γιατί υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης.

Εφη Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-09-2019

Εξαιρετικοί άνθρωποι, σε φιλικό -οικογενειακό προφίλ, καθάρισαν το σπίτι μου σαν να ήταν το δικό τους σπίτι. Προσεκτικοί στους χώρους και δεκτικοί για επιπλέον ξεσκονίσματα.

Ράνια β.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-09-2019

Στην ώρα τους, ευγενικοτατοι και πολύ καλή δουλειά

.. ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-09-2019

Νικολ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-08-2019

Καθαρισμος παιδικου χαλιιυ

Άννα Γ.

3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-08-2019

Περιμέναμε πιο επαγγελματική συμπεριφορά και περισσότερη προσήλωση στη λεπτομέρεια. Η δουλειά έγινε βιαστικά.

Γιωργος Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-08-2019

φαμπιολα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-08-2019

Πολύ εξυπηρετική και φιλική!

Μελινα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-08-2019

Κατερινα Σ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-08-2019

Νικος Α.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-07-2019

Πόπη Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-06-2019

κατερινα σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-06-2019

Μήτσι Ρ.

3.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-06-2019

Η τιμή χρέωσης ΔΕΝ ανταποκρίνεται στην ποιότητα των εργασιών που προσφέρεται.

Νικη Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-05-2019

Γιαννης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-05-2019

χριστινα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-05-2019

Αναστάσης Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-04-2019

Σε ολα τα παραπάνω ηταν αριστη και πολυ οργανωμένη. Την πληρωσα και οσην επιπλέον κάθησε. Σχετικα με την τιμη εισαστε 1 Euro ακριβοτεροι απο τον ανταγωνισμο σας. Θελω να μου στειλετε ποσα ένσημα της κολλατε και τι καλυψη εχει σε περίπτωση ατυχηματος. Ευχαριστώ

μαρια χ.

Εμφάνιση όλων

Έκανες κάποια εργασία;

Γράψε την αξιολόγηση σου!

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

Καταχώρηση αξιολόγησης
Παρακαλώ περιμένετε...