Παναγιώτης Ιωαννάτος

Παναγιώτης Ιωαννάτος

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Εγκαταστάσεις-Συντηρήσεις Κλιματιστικών & Επισκευή λευκών Συσκευών

Υπηρεσίες

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση κλιματιστικού. Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέοντος (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα της εξωτερικής μονάδας. Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.
Στην επίσκεψη ηλεκτρολόγου περιλαμβάνεται το κόστος ελέγχου για πιθανή βλάβη ή για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία (αλλαγή ασφάλειας/λάμπας/διακόπτη/πρίζας, τοποθέτηση φωτιστικού, κλπ). Η τιμή αφορά το αρχικό κόστος επίσκεψης και 1 ώρα εργασίας. Το κόστος για κάθε επιπλέον ώρα χρεώνεται ανάλογα με την εργασία και δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Αλλαγή ασφάλειας.

Αλλαγή ασφάλειας σε ηλεκτρολογικό πίνακα. Η τιμή αφορά την εργασία και το κόστος για την ασφάλεια. Επιπλέον κόστος για κάθε επιπλέον ασφάλεια +5€/ασφάλεια.Η ύπαρξη λειτουργικών ασφαλειών είναι απαραίτητη για την έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Αλλαγή πρίζας/διακόπτη.

Η τιμή αφορά την αλλαγή μέχρι τρεις πρίζες ή διακόπτες.Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον πρίζα/διακόπτη: +5€/πρίζα ή διακόπτη. Η ύπαρξη λειτουργικών ασφαλειών είναι απαραίτητη για την έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η συντήρηση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας. Η εργασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό των φίλτρων με ειδικό υγρό και τον ακουστικό έλεγχο για διαπίστωση προβλημάτων. Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η επισκευή πιθανών προβλημάτων του κλιματιστικού.

Για επιπλέον ποσότητα φρέον στα 300gr  το κόστος κυμαίνεται στα 20€. Πιο συγκεκριμένα ένα μηχάνημα των 9.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται έως 3kg φρέον.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.. Ελάχιστη χρέωση 25€+ΦΠΑ.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η επισκευή του κλιματιστικού. Η προσφορά περιλαμβάνει την επισκευή του κλιματιστικού για όλες τις βλάβες. Η τιμή αφορά το κόστος της επίσκεψης, το οποίο αφαιρείται από το τελικό ποσό της επισκευής εφόσον συμφωνηθεί να γίνει.

Τράβηγμα γραμμής από πίνακα

Τράβηγμα γραμμής από πίνακα σε οποιαδήποτε περίπτωση εγκατάστασης ηλεκτρολογικής συσκευής που απαιτεί μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις αποφυγής βραχυκυκλώματος ή πτώσης τάσης. Στην τιμή περιλαμβάνεται καλώδιο μέχρι 10 μέτρα. Επιπλέον κόστος καλωδίου 4€/μ.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον κατάλληλο ηλεκτρολόγο για την εγκατάσταση και την σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ετσί ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή βλάβες στο δίκτυο.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η συντήρηση εσωτερικής μονάδας.Η εργασία περιλαμβάνει τον εσωτερικό καθαρισμό της εσωτερική μονάδας με πλυστικό μηχάνημα και ψεκασμό με απολυμαντικό υγρό.Η διαδικασία δεν λερώνει τον χώρο σας διότι γίνεται χρήση ειδικής σακούλας(ελεφαντάκι) για τη συλλογή των υγρών.Στο τέλος τοποθετούνται φίλτρα ενεργού άνθρακα τα οποία προστατεύουν από ιούς όπως COVID-19,SARS,H1N1.Ερχόμαστε στον χώρο σας  με γάντια μιας χρήσεως, μάσκα προσώπου και ειδικά γυαλιά.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ρελέ διαφυγής στον μονοφασικό σας πίνακα. Για να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας ή κωλυσιεργίας στην έκδοση του πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου/ΔΕΗ έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας σας δώσουν άμεσα λύση. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος για τα υλικά και η εργασία του τεχνικού.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+7€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr εώς 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000 - 24.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 3kg φρέον. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 2μ χαλκοσωλήνας, 3μ καλώδιο παροχής, 2μ σωλήνας αποχέτευσης.

Για επιπλέον μέτρα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση :

 • Σωλήνας αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνας: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+6€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).

Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 7.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,5kg φρέον, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται από 300gr έως 3kg φρέον.

Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για:

 • Σωλήνα αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνα: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση ρελέ σε τριφασικό πίνακα. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ρελέ διαφυγής στον τριφασικό σας πίνακα. Για να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας ή κωλυσιεργίας στην έκδοση του πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου/ΔΕΗ έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας σας δώσουν άμεσα λύση. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος για τα υλικά και η εργασία του τεχνικού.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση κλιματιστικού. Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέον (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα της εξωτερικής μονάδας. Γίνεται η μεταφορά στο χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+7€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση). Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg και αντίστοιχη χρέωση στα 80€. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr εώς 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 3kg φρέον.

Υπάρχει επιπλεόν επιβάρυνση για:

 • Σωλήνας αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνας: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση μονοφασικού πίνακα.

Ενδεικτικά περιλαμβάνει αγορά και τοποθέτηση πλαστικού πίνακα χωνευτού 24 στοιχείων με:

 • 2 ασφάλειες 10Α για τις γραμμές φωτισμού
 • 1 ασφάλεια 16Α για τη γραμμή των πριζών
 • μια ασφάλεια 20Α για τον θερμοσίφωνα
 • μια ασφάλεια 25Α για την κουζίνα

Επίσης, περιλαμβάνεται:

 • ένας διπολικός διακόπτης για την κουζίνα
 • ένας διπολικός διακόπτης για τον θερμοσίφωνα.
 • ένας γενικός διακόπτης 1Χ40Α
 • μια γενική ασφάλεια 1Χ32Α
 • ένα ρελέ διαφυγής 2Χ40Α
 • όλες οι απαραίτητες ενδεικτικές λυχνίες.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση τριφασικού πίνακα.

Ενδεικτικά περιλαμβάνει αγορά και τοποθέτηση πλαστικού πίνακα χωνευτού 24 στοιχείων με:

 • τρεις ασφάλειες 10Α για τις γραμμές φωτισμού
 • δυο ασφάλειες 16Α για τη γραμμή των πριζών
 • μια ασφάλεια 20Α για τον θερμοσίφωνα
 • μια ασφάλεια 25Α για την κουζίνα

Επίσης, περιλαμβάνεται:

 • ένας γενικός διακόπτης 3Χ40Α
 • μια γενική ασφάλεια 3Χ32Α
 • ρελέ διαφυγής 4Χ40Α
 • όλες οι απαραίτητες ενδεικτικές λυχνίες

Επιπλέον χρεώσεις :

 • Ασφάλεια: 6€
 • Τράβηγμα Νέας Γραμμής : 30€+φπα
Εμφάνιση όλων...

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:30
 • Τρίτη: 9:00-21:30
 • Τετάρτη: 9:00-21:30
 • Πέμπτη: 9:00-21:30
 • Παρασκευή: 9:00-21:30
 • Σάββατο: 9:00-17:30
 • Κυριακή: 9:00-17:30

Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

Παναγιώτης Ιωαννάτος

Παναγιώτης Ιωαννάτος

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Εγκαταστάσεις-Συντηρήσεις Κλιματιστικών & Επισκευή λευκών Συσκευών

Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
 • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
 • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

 • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
 • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
 • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

 • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
 • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
 • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
 • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Κλείσε Τώρα -10%

Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

Επίλεξε εργασία

Παρακαλώ επιλέξτε τις εργασίες που χρειάζεστε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Ηλεκτρολογικές εργασίες:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Μικροβλάβες
Πρίζες, Τηλέφωνα & Φώτα
Ηλεκτρολογικός Πίνακας
Ηλεκτρικές Συσκευές
Κεραίες Τηλεόρασης

Υποχρεωτικό πεδίο!

Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

Αξιολογήσεις χρηστών

4.8/5
(538)

Ποιότητα 96.6%

Αξιοπιστία 97%

Τιμή 96.5%

Συνέπεια 97.2%

Συμπεριφορά 97.9%

Καθαριότητα 97.6%

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-07-2021

Πολυ καλη δουλειά και ελπίζω να μην υπάρξει προβλημα μελλοντικά.

ΚΩΣΤΑΣ Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-07-2021

Εξυπηρέτηση καλή και γρήγορη

Χατζηνικολαιδου Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-06-2021

Πέτρος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-06-2021

. Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-05-2021

φωτης π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-06-2021

Έμεινα πολυ ικανοποιημένος

Αντρεας Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-05-2021

Γιαννης Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-05-2021

ΣΩΤΗΡΙΟΣ Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-05-2021

Δημήτρης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-05-2021

Σταθης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-05-2021

Εύα Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-05-2021

δωρα τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-05-2021

Ευγενία Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-05-2021

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-05-2021

ΜΙΜΟΖΑ Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-05-2021

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-04-2021

Άψογη συνεργασία και Συνεπείς. Είναι ακριβός αυτό που λένε!

Γιώργος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-04-2021

Σταθης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-04-2021

Παναγιώτης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-04-2021

Ηρθε στην προσυμφωνημενη ωρα, ηταν ευγενικος και γρηγορος στην δουλεια του. Τον συστηνω και σε αλλους.

Αναστασια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-04-2021

ΑΣΠΑΣΙΑ Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-04-2021

Ευγενεστατοι επαγγελματίες σταθεροι στο ραντεβού άψογη η δουλειά τους και πολύ προσεκτικοί σας τους συνιστώ

Παπανδρεου Χ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-04-2021

Μανώλης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-04-2021

Λάζαρος Σ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-04-2021

ΘΕΟΔΩΡΑ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-04-2021

ανδρεας π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-04-2021

Ρένια Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-04-2021

Γιάννης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-04-2021

Μια χαρα εξυπηρετηση...

Δημήτρης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-04-2021

Δημήτρης Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-04-2021

Η συνεργασία ήταν άψογη και με συνέπεια σε όλα τα επίπεδα. Σας ευχαριστώ και θα σας έχω υπόψη μου για μελλοντική συνεργασία.

Μαρία Λ.

1.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-04-2021

Μεγάλη καθυστέρηση απ το προκαθορισμενο ραντεβού... Μετά την πρώτη επίσκεψη στο χώρο μας για την επισκευή του πλυντήριου, επέστρεψαν μετά από δύο και πλέον εβδομαδες...

.. Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-03-2021

Ελένη Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-03-2021

Μαριλένα Ψ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-03-2021

Κατινα Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-03-2021

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ,ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΕΜΕΙΝΑ ΠΛΗΡΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ.

Μαρια Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-03-2021

Μαριλένα Ψ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-03-2021

Πολύ καλή δουλεία

Κωστας Σ.

4.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-03-2021

Άψογος!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-03-2021

Η Cool Master Service μου παρείχε μια άμεση εξυπηρέτηση,ήταν σωστοί επαγγελματίες,έκαναν μια άψογη εργασία και καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου.Είχα βλάβη στο πλυντήριο ρούχων την οποία επιδιόρθωσαν αμέσως με την προσθήκη ανταλλακτικών χωρίς καμία καθυστέρηση χρόνου!Ο Γρηγόρης και ο Χρήστος,πολύ καλοί τεχνικοί,ευγενικοί,πρόθυμοι,συνεργάσιμοι και πολύ συνεννοήσιμοι.Πέρα απο την βλάβη πλυντηρίου,έκαναν service και στα 4 κλιματιστικά του σπιτιού μου με πολύ καλό καθάρισμα μέσα έξω της εσωτερικής μονάδας .Όλες οι εργασίες εγιναν σε προσιτές τιμές.Την Cool Master Service. την συστήνω ανεπιφύλαχτα!!!

Φωτεινή Λ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-03-2021

Συνέπεια έκαναν καλά τη δουλειά τους. Όλα καλά τους προτεινω ανεπιφύλακτα.

Μαρια Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-03-2021

Μανώλης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-03-2021

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Θ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-03-2021

Χρήστος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-03-2021

Όλα μια χαρά, στην ώρα τους και η συσκευή μου δουλεύει μια χαρά πλέον

Δημήτρης Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-03-2021

I ordered a Certificate DEI by phone. I sent the necessary documents to Viber. The certificate was ready in a few days. Everything was quick and clear. Thank you! Will recommend the company.

Elena O.

3.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-03-2021

Δεν έκλεισαν την τρύπα στον τοίχο

Σιμος Ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-02-2021

Sarah B.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-02-2021

Χρήστος Μ.

1.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-02-2021

Απαράδεκτη συμπεριφορά του τεχνικού που ήρθε να διορθώσει την λάθος εγκατάσταση άλλου τεχνικού. Αποτέλεσμα ήρθε τρίτος τεχνικός εκτός my constractor και διόρθωσε το πρόβλημα.

γιωργος β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-02-2021

Έμεινα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες, με την καλή συννενόηση και ταχύτητα που λύθηκε τελικά το προβλημα μου... Ευχαριστω πολυ

Αθανάσιος Π.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-02-2021

Δεν είναι ο ίδιος ο μηχανικός , ο μηχανικός εδρεύει στο Αγρίνιο αν θυμάμαι καλά και τα παιδιά που ήρθαν απλός χρησιμοποιούσαν την σφραγίδα του , κατά τα άλλα όλα μια χαρά έκαναν την δουλειά τους πληρώθηκαν κόψαν απόδειξη μου έδωσαν οδηγίες για το τι να κάνω μετά με τα χαρτιά που μου φτιάξανε και όλα μια χαρά.

Dr G.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-02-2021

Ηλιας Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-02-2021

Τρίκουλη Μ.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-02-2021

έγινε μπρέρδεμα με την τιμή με-χωρίς ΦΠΑ...λύθηκε βέβαια, αλλα υπήρξε παρανόηση

Χρηστος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-02-2021

ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΥΠΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΝΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΟΝ .........

ALEXANDROS S.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-02-2021

Δεν έκανε τίποτααααααα ΚΟΡΟΪΔΊΑ Ήθελε 25 ευρώ χωρίς απόδειξη Και μόλις του είπα θέλω απόδειξη Τότε μου ζήτησε ΦΠΑ Τελικά είναι εντελώς ΑΠΆΤΗ

μιχαλης λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-02-2021

Τρίκουλη Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-02-2021

Εξαιρετικοί επαγγελματίες

Αθανάσιος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-02-2021

Καλή εξυπηρέτηση και συνεννόηση.

ΔΗΜΗΤΡΑ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-02-2021

Τα παιδιά έκαναν τέλεια δουλειά

Κατερίνα Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-02-2021

ΜΙΧΑΛΗΣ .

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-02-2021

Τα μαύρα χάλια σας σε όλα .

παναγιωτης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-02-2021

Ιωάννης Π.

4/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-01-2021

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-01-2021

Με μια μόνο λέξη. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!!!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Γ.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-01-2021

Καλημέρα σας Ήθελα να σας ενημερώσω ότι η εργασία δεν έχει γίνει ακόμη... ο κος Ιωαννάτος με έχει σε αναμονή ακόμη γιατί έχει κάποιο πρόβλημα ένας συνεργάτης του. Θα σας ενημερώσω για το βαθμό ικανοποίησης αν γίνει η δουλειά μου !! Ευχαριστώ Σημειωτέον έχω ήδη πληρώσει 25€ για την επισκεψη

Δωρα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-01-2021

Νικόλαος Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-01-2021

ΘΕΑΝΩ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-01-2021

Ολυμπία Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-01-2021

ΦΩΤΕΙΝΗ Η.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-01-2021

Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-01-2021

ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.

Γεράκης Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-01-2021

Μαριος Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-01-2021

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-01-2021

Δημητριος Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-01-2021

Ο κύριος Γρηγόρης και ο συνεργάτης τους ήταν επαγγελματίες! Ήδη έκλεισα και ραντεβού για συντήρηρη.

Dafni N.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-01-2021

Αριστα

Βελισσάριος Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-01-2021

Άμεση εξυπηρέτηση, με συνέπεια και ευγένεια

αθηνα λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-01-2021

Παναγιώτης Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-01-2021

Αρχοντία Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-01-2021

Άμεση εξυπηρέτηση και ακριβώς στο χρόνο της ώρας .τιμές νομίζω οι καλύτερες στην αγορά..

γιωργος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-01-2021

Εγώ βρήκα τους μάστορες μου και τι λύση για ότου πρόβλημα αντιμετωπιζο...ευχαριστώ πολύ...

μαρια χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-12-2020

Πραγματικός επαγγελματίας, στην ώρα του στο ραντεβού που είχαμε. Πολύ καλός στην δουλειά του και πολύ γρήγορος, ελεισε γρήγορα όλα τα θέματα που είχαμε και ήταν πολύ καθαρός καθώς δεν αφήσω κάτι φεύγοντας. Σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι και επαγγελματίες με πολύ λογικές τιμές. Θα τον προτιμήσω και πάλι σίγουρα

Τρίφωνας Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-12-2020

Ήταν παρά πολύ καλοί!!

Αλεξανδρος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-12-2020

Δημητρης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-12-2020

Κωνσταντινου Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-12-2020

Γρήγοροι και αποτελεσματικοί!!! Τυπικοί και ευγενικοί, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη!

Στελλα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-12-2020

Σπύρος Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-12-2020

Βίκυ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-12-2020

Επαγγελματίες και γρήγοροι. Μπράβο σας. Ευχαριστώ πολύ

Σταυρούλα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-12-2020

Αψογη εργασια και γρηγορη δουλεια τελεια ολα μπραβο παιδια..

Ουρανία Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-12-2020

Επαγγελματίες, συνεπεστατοι, ευγενικοι κι αποτελεσματικοι.

Καλλιοπη Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-11-2020

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-11-2020

Φώτιος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-11-2020

Αποστολος Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-11-2020

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον επαγγελματία που εξέδωσε το πιστοποιητικό. Ήταν ευγενικός και φάνηκε ότι γνωρίζει τη δουλειά του.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-11-2020

Ο Κος Ιωαννατος κ ο συνεργάτης του υπήρξαν άψογοι επαγγελματιες. Ήταν συνεπεις στο ραντεβού μας και ολοκλήρωσαν την εργασία τους με ανεση που έδειχνε πως είναι γνωστες του αντικειμένου. Εξήγησαν αναλυτικά όλες τις απορίες μας και στο τέλος καθάρισαν οι ίδιοι τον χώρο στον οποίο εργάστηκαν. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα τους ξαναπροτιμησω!

μαρια σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-11-2020

ΙΩΑΝΝΗΣ .

4.1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-11-2020

Γρήγορη εξυπηρέτηση αλλά θα μπορούσαν να καθαρίσουν τον τοίχο. Δυστυχώς δεν σύνδεσαν το κλιματιστικό με εξωτερική παροχή ρεύματος που υπήρχε.

Βασιλης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-11-2020

Συνεπής επαγγελματίας

Χρήστος Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-11-2020

Εξαιρετική συνεργασία σε λογική τιμή. Ευχαριστώ πολύ

Μιχαήλ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-11-2020

Είναι επαγγελματίες με Α κεφάλαιο τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Νικολαος .

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-11-2020

Ολα μια χαρα αψογα οπως ειχαμε συμφωνησει. Υπηρξε μια μικρη καθυστερηση στο ραντεβου αλλα με ειδοποιησαν εγκαιρα οποτε κανενα προβλημα.

Παναγιωτης Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-11-2020

Ευγενέστατοι...και στην ώρα τους....

Δημοσθένης Κ.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-10-2020

Νίκος Π.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-10-2020

Δημητρης Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-10-2020

Άριστη συνεργασία!!!

- β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-10-2020

Λευτερης Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-10-2020

Ευαγγελος Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-10-2020

Βασιλης Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-10-2020

Ιωάννης Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-10-2020

Ανέστη Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-10-2020

25€ χωρις αποδειξη,ουτε καν κινηση. Οι μαστορες βιαζοντουσαν αρκετα,με καλεσαν 3 ωρες νωριτερα του προγραμματισμενο ραντεβου,κ ευτυχως ημουν σπιτι.Κατα τ’αλλα επεξηγηματικοι με το προβλημα του πλυντηριου μου που δε φτιαχνοταν.

Μιλενα Ν.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-10-2020

Επαγγελματιας.

Ioannis .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-10-2020

ΕΛΕΝΗ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-10-2020

ΛΕΜΟΝΙΑ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-10-2020

πολυ ευγενικος και επαγγελματιας!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-10-2020

Μωραϊτίδου Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-10-2020

Εξαιρετικός επαγγελματίας και ευγενεστατος άνθρωπος. Γενικά ένα πολύ καλό συνεργείο.

Ισμήνη Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-10-2020

γιωτα τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-09-2020

Μαρινα Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-09-2020

Ιωαννης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-09-2020

Πανωραια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-09-2020

Πολύ καλά όλα .Σωστός επαγγελματίας,υπεύθυνος ,ενημερωτικός.

Ευάγγελος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-09-2020

αναστασια α.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-09-2020

Άψογος επαγγελματίας!!!

Θεόδωρος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-09-2020

Υπέροχοι και οι δύο κύριοι πραγματικά! Ευχαριστώ πολύ! Θα ξανά συνεργαστούμε σίγουρα!

() Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-09-2020

κυριακος τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-09-2020

Βουλα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-09-2020

Άγγελος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-09-2020

Συγχαρητήρια άψογος.. Συνεπής.. Ταχεία εξυπηρέτηση.. Άψογος... Ευγενεστατος.. Δεν υπάρχουν λόγια.. Απίστευτος

αναστασια α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-09-2020

. Ά.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-09-2020

Εξαιρετική επαγγελματικοτητα , ευγένεια, συνέπεια, αμεσότητα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα !!

Κωνσταντίνα Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-09-2020

άριστη συνεργασία κανένα πρόβλημα

δημητρης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-09-2020

απόλυτα ικανοποιημένος από το συνεργείο

δημητρης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-09-2020

Αντωνης Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-09-2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-09-2020

Ήρθε στην ώρα του. Επαγγελματική συμπεριφορά κ εργασία!! Ευχαριστώ πολύ!!

. Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-09-2020

Εξαιρετικός! Συνεπής, ευγενικός, καθαρός, γελαστός. Βρήκα σωστό επαγγελματία ηλεκτρολόγο! Ήρθε την ώρα ακριβώς που είχαμε ραντεβού και σε μισή ώρα είχαν γίνει όλα άψογα.

ΒΙΒΗ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-09-2020

Για τις βάσεις του κλιματιστικού έδωσα +7

παναγιωτης π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-09-2020

Θοδωρης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-09-2020

ΑΣΠΑΣΙΑ Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-09-2020

ΣΤΕΛΙΟΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-08-2020

ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-08-2020

Ιωάννης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-08-2020

Σπυρος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-08-2020

νικος σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-08-2020

Γρηγόρης Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-08-2020

ΝΑΝΣΥ Ψ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-08-2020

Ήταν όλα πολύ καλά, αν χρειαστώ κάτι σίγουρα θα σας ξανά καλέσω κ θα σας προτείνω κ σε άλλους

Μάχη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-08-2020

Χριστινα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-08-2020

αργυρης π.

3.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-08-2020

Ενώ είχε συμφωνηθεί με εσάς η τιμή των 60€, ο τεχνικός με χρέωσε 82€ για βάσεις και επιπλέον μήκος σε τοποθέτηση σωλήνα. Οι συγκεκριμένες ενέργειες δεν αναφέρθηκαν ποτέ από τον υπάλληλο σας για να είμαι ενήμερος. Ο τεχνικός έλαβε από μένα 70€ γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα για πληρωμή παραπάνω χρημάτων. Επίσης ενώ γνωρίζω για την σύνδεση ρεύματος του κλιματιστικού στο κουτί του τοίχου, ο συγκεκριμένος τεχνικός δεν το αναλάμβανε καθόλου με αποτέλεσμα αισθητικά να είμαστε απολύτως δυσαρεστημένοι. Εκτός αυτού όταν έγινε η τρύπα στον τοίχο για την τοποθέτηση του σωλήνα του κλιματιστικού, βρήκε το δρέπανο σε γραμμή καλωδίων με αποτέλεσμα να πέσει το ρελέ στον πίνακα του σπιτιού. Η απάντηση του ήταν, ότι είναι η εξωτερική πλευρά του σπιτιού προς το μπαλκόνι και νόμιζα ότι δεν περνάνε καλώδια. Από τα βασικά που γνωρίζω σε όλα τα σπίτια πάνω από τις μπαλκονόπορτες περνάνε γραμμές ρεύματος!!!Με διαβεβαίωσε ότι δεν έγινε ζημιά αλλά θεωρώ η πάροδος του χρόνου θα δείξει για φθορά σε καλωδίωση. Για να μην μακρυγορώ θα αναγκαστώ να καλέσω άλλον τεχνικό για το σωστό όμορφο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα!!! Σας ευχαριστώ θερμά. Γουρνιεζάκης Νίκος

Νίκος Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-08-2020

ολα τελεια!!!

παρασκευη π.

4.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-08-2020

Πολύ καλα

Αριστειδης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-08-2020

Θανάσης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-08-2020

Κατερινα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-07-2020

Ηλιας Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-07-2020

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

Ζαμπια Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-07-2020

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Κ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-07-2020

ΑΛΚΗΣ Λ.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-07-2020

Στέλλα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-07-2020

ΕΥΑ Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-07-2020

Φωτεινή Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-07-2020

ΜΑΡΙΝΑ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-07-2020

ΓΙΩΡΓΟΣ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-07-2020

Γιωργος Ι.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-07-2020

Σωστος επαγγελματιας.

Στράτος Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-07-2020

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-07-2020

Και τα δύο τα παιδιά που ήρθαν για την τοποθέτηση και την απεγκατάσταση των κλιματιστικών είναι πολύ καλοί επαγγελματίες άριστοι στην δουλειά τους, γρήγοροι και αποτελεσματικοί, το φιλοδώρημα το άξιζαν και με το παραπάνω δεν υπήρξε επιπλέον χρέωση πέρα της αρχικής συμφωνίας, σίγουρα στο μέλλον θα τους καλέσω για την ετήσια συντήρηση και ότι προκύψει από κάποια εργασία που θα χρειαστώ θα απευθυνθώ στην εταιρεία που γνωρίζει καλύτερα να διαλέγει επαγγελματίες σωστούς.

Μηνάς Κ.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-07-2020

Δεν υπήρχε συνέπεια από την ώρα που κλείσαμε το ραντεβού και μετά με κάλεσαν πολλές φορές προκειμένου να αλλάξουμε μέρα και ώρα γιατί είχαν φόρτο εργασίας. Όταν ήρθαν τελικά στο ραντεβού δεν είχαν τα απαραίτητα υλικά και έφυγαν και ξαναηρθαν τρεις φορές και φυσικά ήταν ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ . ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!!

Λινα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-07-2020

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Κ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-07-2020

ΛΥΔΙΑ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-07-2020

Γρήγορος κ στην ώρα του. Καθάρισε κ την σκόνη.

Νεκτάριος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-07-2020

Έμεινα ευχαριστημένη από την άμμεση εξυπηρέτηση.

ΣΤΕΦΑΝΙΑ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-07-2020

Εξαιρετικά τα παιδιά, ήρθαν νωρίτερα, συμπεριφορά άψογη, επαγγελματισμός, καθαριότητα και ξεκάθαρες οδηγίες.

Στέλιος Α.

2.1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-07-2020

Συμπαθεστατος, ευγενικος αλλα: - Ηταν συμφωνημενο ρητα με την εταιρεια μετακομισης να γινουν ολες οι ηλεκτρολογικες εργασιες μαζι. Δεν κατεστη δυνατο ομως και εγιναν την επομενη μερα. - Μες στην βιασυνη, με αποτελεσμα μια συμφωνημενη εργασια (τοποθετηση κουζινας) να μην γινει γιατι απλα το ξεχασα μιας και παρασυρθηκα απο την βιασύνη του - Το συμφωνηθεν τιμημα ηταν 60 ευρω. Κληθηκα να πληρωσω και πληρωσα 100 ευρω.

Ανασης Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-06-2020

ελενη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-06-2020

Ευαγγελια Τ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-06-2020

ΚΩΝ/ΝΟΣ Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-06-2020

Απλά επαγγελματίες! Η τοποθέτηση έγινε γρήγορα, όμορφα και καθαρά. Καμία κρυφή χρέωση. Ότι ακριβώς είχε συμφωνηθεί.

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-06-2020

Συνεπής, Φιλικός και εξαιρετικός επαγγελματίας.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-06-2020

Μια χαρα ολα

. Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-06-2020

Ευγενεια και σωστη εξυπηρετηση

ΚΟΡΙΝΑ Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-06-2020

κωνσταντινος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-06-2020

Πολύ εξυπηρετικός

Δημήτρης Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-06-2020

ΦΩΤΗΣ Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-06-2020

Βασίλειος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-06-2020

Πολύ καλοί επαγγελματίες, στην ωρα τους και δέχθηκαν να πληρωθούν μέσω κουπονιού ΥΓ. Επειδή ήρθαν στις 8 το πρωί μου έφεραν και καφέ!

. κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-06-2020

.. Γ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-06-2020

Σωτηρία Φ.

5/5