Παναγιώτης Ιωαννάτος

Παναγιώτης Ιωαννάτος

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Εγκαταστάσεις-Συντηρήσεις Κλιματιστικών & Επισκευή λευκών Συσκευών

Υπηρεσίες

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση κλιματιστικού. Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέοντος (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα της εξωτερικής μονάδας. Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.
Στην επίσκεψη ηλεκτρολόγου περιλαμβάνεται το κόστος ελέγχου για πιθανή βλάβη ή για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία (αλλαγή ασφάλειας/λάμπας/διακόπτη/πρίζας, τοποθέτηση φωτιστικού, κλπ). Η τιμή αφορά το αρχικό κόστος επίσκεψης και 1 ώρα εργασίας. Το κόστος για κάθε επιπλέον ώρα χρεώνεται ανάλογα με την εργασία και δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Αλλαγή ασφάλειας.

Αλλαγή ασφάλειας σε ηλεκτρολογικό πίνακα. Η τιμή αφορά την εργασία και το κόστος για την ασφάλεια. Επιπλέον κόστος για κάθε επιπλέον ασφάλεια +5€/ασφάλεια.Η ύπαρξη λειτουργικών ασφαλειών είναι απαραίτητη για την έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Αλλαγή πρίζας/διακόπτη.

Η τιμή αφορά την αλλαγή μέχρι τρεις πρίζες ή διακόπτες.Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον πρίζα/διακόπτη: +5€/πρίζα ή διακόπτη. Η ύπαρξη λειτουργικών ασφαλειών είναι απαραίτητη για την έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η συντήρηση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας. Η εργασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό των φίλτρων με ειδικό υγρό και τον ακουστικό έλεγχο για διαπίστωση προβλημάτων. Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η επισκευή πιθανών προβλημάτων του κλιματιστικού.

Για επιπλέον ποσότητα φρέον στα 300gr  το κόστος κυμαίνεται στα 20€. Πιο συγκεκριμένα ένα μηχάνημα των 9.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται έως 3kg φρέον.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η επισκευή του κλιματιστικού. Η προσφορά περιλαμβάνει την επισκευή του κλιματιστικού για όλες τις βλάβες. Η τιμή αφορά το κόστος της επίσκεψης, το οποίο αφαιρείται από το τελικό ποσό της επισκευής εφόσον συμφωνηθεί να γίνει.

Τράβηγμα γραμμής από πίνακα

Τράβηγμα γραμμής από πίνακα σε οποιαδήποτε περίπτωση εγκατάστασης ηλεκτρολογικής συσκευής που απαιτεί μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις αποφυγής βραχυκυκλώματος ή πτώσης τάσης. Στην τιμή περιλαμβάνεται καλώδιο μέχρι 10 μέτρα. Επιπλέον κόστος καλωδίου 4€/μ.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον κατάλληλο ηλεκτρολόγο για την εγκατάσταση και την σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ετσί ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή βλάβες στο δίκτυο.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η συντήρηση εσωτερικής μονάδας.Η εργασία περιλαμβάνει τον εσωτερικό καθαρισμό της εσωτερική μονάδας με πλυστικό μηχάνημα και ψεκασμό με απολυμαντικό υγρό.Η διαδικασία δεν λερώνει τον χώρο σας διότι γίνεται χρήση ειδικής σακούλας(ελεφαντάκι) για τη συλλογή των υγρών.Στο τέλος τοποθετούνται φίλτρα ενεργού άνθρακα τα οποία προστατεύουν από ιούς όπως COVID-19,SARS,H1N1.Ερχόμαστε στον χώρο σας  με γάντια μιας χρήσεως, μάσκα προσώπου και ειδικά γυαλιά.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+7€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr εώς 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000 - 24.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 3kg φρέον. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 2μ χαλκοσωλήνας, 3μ καλώδιο παροχής, 2μ σωλήνας αποχέτευσης.

Για επιπλέον μέτρα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση :

 • Σωλήνας αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνας: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+6€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).

Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 7.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,5kg φρέον, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται από 300gr έως 3kg φρέον.

Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για:

 • Σωλήνα αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνα: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ρελέ διαφυγής στον μονοφασικό σας πίνακα. Για να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας ή κωλυσιεργίας στην έκδοση του πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου/ΔΕΗ έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας σας δώσουν άμεσα λύση. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος για τα υλικά και η εργασία του τεχνικού.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση κλιματιστικού. Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέον (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα της εξωτερικής μονάδας. Γίνεται η μεταφορά στο χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+7€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση). Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg και αντίστοιχη χρέωση στα 80€. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr εώς 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 3kg φρέον.

Υπάρχει επιπλεόν επιβάρυνση για:

 • Σωλήνας αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνας: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση ρελέ σε τριφασικό πίνακα. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ρελέ διαφυγής στον τριφασικό σας πίνακα. Για να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας ή κωλυσιεργίας στην έκδοση του πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου/ΔΕΗ έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας σας δώσουν άμεσα λύση. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος για τα υλικά και η εργασία του τεχνικού.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση μονοφασικού πίνακα.

Ενδεικτικά περιλαμβάνει αγορά και τοποθέτηση πλαστικού πίνακα χωνευτού 24 στοιχείων με:

 • 2 ασφάλειες 10Α για τις γραμμές φωτισμού
 • 1 ασφάλεια 16Α για τη γραμμή των πριζών
 • μια ασφάλεια 20Α για τον θερμοσίφωνα
 • μια ασφάλεια 25Α για την κουζίνα

Επίσης, περιλαμβάνεται:

 • ένας διπολικός διακόπτης για την κουζίνα
 • ένας διπολικός διακόπτης για τον θερμοσίφωνα.
 • ένας γενικός διακόπτης 1Χ40Α
 • μια γενική ασφάλεια 1Χ32Α
 • ένα ρελέ διαφυγής 2Χ40Α
 • όλες οι απαραίτητες ενδεικτικές λυχνίες.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση τριφασικού πίνακα.

Ενδεικτικά περιλαμβάνει αγορά και τοποθέτηση πλαστικού πίνακα χωνευτού 24 στοιχείων με:

 • τρεις ασφάλειες 10Α για τις γραμμές φωτισμού
 • δυο ασφάλειες 16Α για τη γραμμή των πριζών
 • μια ασφάλεια 20Α για τον θερμοσίφωνα
 • μια ασφάλεια 25Α για την κουζίνα

Επίσης, περιλαμβάνεται:

 • ένας γενικός διακόπτης 3Χ40Α
 • μια γενική ασφάλεια 3Χ32Α
 • ρελέ διαφυγής 4Χ40Α
 • όλες οι απαραίτητες ενδεικτικές λυχνίες

Επιπλέον χρεώσεις :

 • Ασφάλεια: 6€
 • Τράβηγμα Νέας Γραμμής : 30€+φπα
Εμφάνιση όλων...

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:30
 • Τρίτη: 9:00-21:30
 • Τετάρτη: 9:00-21:30
 • Πέμπτη: 9:00-21:30
 • Παρασκευή: 9:00-21:30
 • Σάββατο: 9:00-17:30
 • Κυριακή: 9:00-17:30

Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

Παναγιώτης Ιωαννάτος

Παναγιώτης Ιωαννάτος

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Εγκαταστάσεις-Συντηρήσεις Κλιματιστικών & Επισκευή λευκών Συσκευών

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Κλείσε Τώρα -10%

Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

Επίλεξε εργασία

Παρακαλώ επιλέξτε τις εργασίες που χρειάζεστε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Ηλεκτρολογικές εργασίες:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Μικροβλάβες
Πρίζες, Τηλέφωνα & Φώτα
Ηλεκτρολογικός Πίνακας
Ηλεκτρικές Συσκευές
Κεραίες Τηλεόρασης

Υποχρεωτικό πεδίο!

Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

Αξιολογήσεις χρηστών

4.8/5
(385)

Ποιότητα 96.8%

Αξιοπιστία 97.3%

Τιμή 96.5%

Συνέπεια 97.4%

Συμπεριφορά 98.1%

Καθαριότητα 97.8%

3.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-07-2020

Ενώ είχε συμφωνηθεί με εσάς η τιμή των 60€, ο τεχνικός με χρέωσε 82€ για βάσεις και επιπλέον μήκος σε τοποθέτηση σωλήνα. Οι συγκεκριμένες ενέργειες δεν αναφέρθηκαν ποτέ από τον υπάλληλο σας για να είμαι ενήμερος. Ο τεχνικός έλαβε από μένα 70€ γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα για πληρωμή παραπάνω χρημάτων. Επίσης ενώ γνωρίζω για την σύνδεση ρεύματος του κλιματιστικού στο κουτί του τοίχου, ο συγκεκριμένος τεχνικός δεν το αναλάμβανε καθόλου με αποτέλεσμα αισθητικά να είμαστε απολύτως δυσαρεστημένοι. Εκτός αυτού όταν έγινε η τρύπα στον τοίχο για την τοποθέτηση του σωλήνα του κλιματιστικού, βρήκε το δρέπανο σε γραμμή καλωδίων με αποτέλεσμα να πέσει το ρελέ στον πίνακα του σπιτιού. Η απάντηση του ήταν, ότι είναι η εξωτερική πλευρά του σπιτιού προς το μπαλκόνι και νόμιζα ότι δεν περνάνε καλώδια. Από τα βασικά που γνωρίζω σε όλα τα σπίτια πάνω από τις μπαλκονόπορτες περνάνε γραμμές ρεύματος!!!Με διαβεβαίωσε ότι δεν έγινε ζημιά αλλά θεωρώ η πάροδος του χρόνου θα δείξει για φθορά σε καλωδίωση. Για να μην μακρυγορώ θα αναγκαστώ να καλέσω άλλον τεχνικό για το σωστό όμορφο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα!!! Σας ευχαριστώ θερμά. Γουρνιεζάκης Νίκος

Νίκος Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-07-2020

ολα τελεια!!!

παρασκευη π.

4.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-07-2020

Πολύ καλα

αριστειδης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-07-2020

Θανάσης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-07-2020

Κατερινα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-07-2020

Ηλιας Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-07-2020

Εξαιρετικός επαγγελματίας. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

Ζαμπια Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-07-2020

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ .

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-07-2020

ΑΛΚΗΣ Λ.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-07-2020

Στέλλα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-07-2020

ΕΥΑ Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-07-2020

Φωτεινή Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-07-2020

ΜΑΡΙΝΑ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-07-2020

ΓΙΩΡΓΟΣ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-07-2020

Γιωργος Ι.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-07-2020

Σωστος επαγγελματιας.

Στράτος Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-06-2020

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-07-2020

Και τα δύο τα παιδιά που ήρθαν για την τοποθέτηση και την απεγκατάσταση των κλιματιστικών είναι πολύ καλοί επαγγελματίες άριστοι στην δουλειά τους, γρήγοροι και αποτελεσματικοί, το φιλοδώρημα το άξιζαν και με το παραπάνω δεν υπήρξε επιπλέον χρέωση πέρα της αρχικής συμφωνίας, σίγουρα στο μέλλον θα τους καλέσω για την ετήσια συντήρηση και ότι προκύψει από κάποια εργασία που θα χρειαστώ θα απευθυνθώ στην εταιρεία που γνωρίζει καλύτερα να διαλέγει επαγγελματίες σωστούς.

Μηνάς Κ.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-07-2020

Δεν υπήρχε συνέπεια από την ώρα που κλείσαμε το ραντεβού και μετά με κάλεσαν πολλές φορές προκειμένου να αλλάξουμε μέρα και ώρα γιατί είχαν φόρτο εργασίας. Όταν ήρθαν τελικά στο ραντεβού δεν είχαν τα απαραίτητα υλικά και έφυγαν και ξαναηρθαν τρεις φορές και φυσικά ήταν ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ . ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΩ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!!

Λινα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-07-2020

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Κ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-07-2020

Λυδία Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-07-2020

Γρήγορος κ στην ώρα του. Καθάρισε κ την σκόνη.

Νεκτάριος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-06-2020

Έμεινα ευχαριστημένη από την άμμεση εξυπηρέτηση.

Στεφανια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-07-2020

Εξαιρετικά τα παιδιά, ήρθαν νωρίτερα, συμπεριφορά άψογη, επαγγελματισμός, καθαριότητα και ξεκάθαρες οδηγίες.

Στέλιος Α.

2.1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-06-2020

Συμπαθεστατος, ευγενικος αλλα: - Ηταν συμφωνημενο ρητα με την εταιρεια μετακομισης να γινουν ολες οι ηλεκτρολογικες εργασιες μαζι. Δεν κατεστη δυνατο ομως και εγιναν την επομενη μερα. - Μες στην βιασυνη, με αποτελεσμα μια συμφωνημενη εργασια (τοποθετηση κουζινας) να μην γινει γιατι απλα το ξεχασα μιας και παρασυρθηκα απο την βιασύνη του - Το συμφωνηθεν τιμημα ηταν 60 ευρω. Κληθηκα να πληρωσω και πληρωσα 100 ευρω.

Ανασης Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-06-2020

ελενη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-06-2020

Ευαγγελια Τ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-06-2020

ΚΩΝ/ΝΟΣ Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-06-2020

Απλά επαγγελματίες! Η τοποθέτηση έγινε γρήγορα, όμορφα και καθαρά. Καμία κρυφή χρέωση. Ότι ακριβώς είχε συμφωνηθεί.

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-06-2020

Συνεπής, Φιλικός και εξαιρετικός επαγγελματίας.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-06-2020

Μια χαρα ολα

τιμοθεος μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-06-2020

Ευγενεια και σωστη εξυπηρετηση

ΚΟΡΙΝΑ Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-06-2020

κωνσταντινος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-06-2020

Πολύ εξυπηρετικός

Δημήτρης Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-06-2020

ΦΩΤΗΣ Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-06-2020

Βασίλειος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-06-2020

Πολύ καλοί επαγγελματίες, στην ωρα τους και δέχθηκαν να πληρωθούν μέσω κουπονιού ΥΓ. Επειδή ήρθαν στις 8 το πρωί μου έφεραν και καφέ!

. κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-06-2020

.. Γ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-06-2020

Σωτηρία Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-06-2020

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-06-2020

Σπύρος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-05-2020

Στυλιανός Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-06-2020

Ήταν πολύ εξυπηρετικοί και έδειξαν τον μέγιστο επαγγελματισμό!

ΧΡΥΣΑ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-06-2020

Όλα ήταν όπως πρέπει και είναι ευκολία ο προγραμματισμός ραντεβού online.

Κωνσταντινου Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-06-2020

Κωνσταντίνος Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-06-2020

Πολύ καλός.

ΜΑΡΘΑ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-06-2020

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-06-2020

Με ειδοποίησε πως θα μπορούσε να περάσει νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα, πράγμα που συνέβη. Προσεκτική εργασία, αντικατέστησε το ρελε διαφυγής και μου παρέδωσε την ίδια στιγμή το πιστοποιητικό.

Δημήτριος Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-06-2020

Άψογοι επαγγελματίες

Βικη Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-06-2020

ΑΨΟΓΟΣ, ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-05-2020

Γεωργιος Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-05-2020

Τζενιφερ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-05-2020

Γιώργος Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-05-2020

Τόσο ο κ. Ιωαννάτος όσο και ο συνεργάτης του ήταν άψογοι επαγγελματίες. Όταν θα ξαναχρειαστώ ψυκτικό, σίγουρα θα είναι η πρώτη μου επιλογή.

Γιωργος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-05-2020

Πολύ καλός επαγγελματίας

Ιωαννης Μ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-05-2020

γιωργος κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-05-2020

Το 1 από τα 2 δεν λειτουργεί.

Παναγιώτης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-05-2020

Ευγενικοί, καθαροί, γρήγοροι και αποτελεσματικοί.

Μύρων Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-05-2020

Εξαιρετικός

Χρήτος Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-05-2020

Εξαιρετική δουλειά, συνέπεια, καθαριότητα, λογικές τιμές. Θα τούς πρότεινα άνετα.

ΓΕΩΡΓΙΑ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-05-2020

Ο κος Ιωννάτος ήταν συνεπέστατος και ευγενικός. Έχω όμως πρόβλημα με την εταιρεία σας διότι άλλη τιμή έχετε στον τιμοκατάλογό σας για επισκευή ψυγείου (ευρώ 25) και άλλη τιμή χρέωσε ο κος Ιωννάτος (ευρώ 35). Επικοινώνησα και τηλεφωνικά μαζί σας, σας ενημέρωσα και μου είπατε ότι θα δείτε το θέμα. Ακόμη περιμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ Κέλλυ Παπαγεωργίου 6934294106

κελλυ Ο.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-05-2020

Ιωαννης Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-05-2020

Μαρια Μ.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-05-2020

Συνεπής, καθαρός, προσεκτικός, επαγγελματίας!!

καλλιοπη κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-05-2020

γιωργος κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-05-2020

Αγγελος Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-04-2020

γερασιμο μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-03-2020

Μαρία Γ.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-03-2020

Συνεπής επαγγελματίας.

ΙΩΑΝΝΗΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-03-2020

Ελένη Δ.

4.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-03-2020

Ναι εδωσα περισώτερα απο οσα εδειχνε η τιμή της αναρτισης χωρεις φιλιδώριμα

Παναγιώτης Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-03-2020

ΑΝΔΡΙΑΝΑ Α.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-03-2020

Ελένη Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-03-2020

Ιωάννης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-03-2020

δημητρης κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-03-2020

Δημήτρης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-03-2020

Λιώση .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-03-2020

Ευστάθιος Π.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-03-2020

ΕΛΕΝΗ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-02-2020

Πολύ συνεπής και γρήγορος. Εξαιρετικός.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-02-2020

Απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία με τον κ. Ιωαννάτο. Συνέπεια στην ώρα των ραντεβού, άψογη συμπεριφορά, εξαιρετικός και πολύ προσεχτικός κατά την εκτέλεση της εργασίας

νικολαος ψ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-02-2020

Ανθή Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-03-2020

Άψογη εξυπηρέτηση!

ΑΝΤΩΝΗΣ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-03-2020

Βασιλικη Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-02-2020

Αθηνα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-03-2020

Συνέπεια αξιοπιστία ευγένεια όλα όσα χαρακτηρίζουν επαγγελματίες που αγαπούν την δουλειά τους καί σέβονται τούς πελάτες τους. Σίγουρα θα τους προτείνουμε και θα ξανασυνεργαστουμε στο μέλλον. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ΑΡΓΥΡΩ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-03-2020

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-02-2020

Πολύ καλός επαγγελματίας με συνέπεια και ταχύτητα στην δουλειά του.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

ΑΝΝΑΜΑΡΙΑ Μ.

4/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-02-2020

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-02-2020

ΝΙΚΟΣ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-02-2020

Γεώργιος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-02-2020

Έλενα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-02-2020

Νικολέττα Κ.

3.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-02-2020

Το χαρτί για την ΔΕΗ το έφτιαξε λάθος είπε η δεδδηε Μέχρι που τον πήραν οι ίδιοι τηλέφωνο 28 Φεβρουάριου αυτό Είπε ότι θα καλέσει ο ίδιος πίσω σε μένα και θα λύση το πρόβλημα. Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει και τι πήγε λάθος

Μανουελα Γ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-02-2020

Έγιναν όλα όπως συμφωνησαμε

Δώρα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-02-2020

Όλα πολύ καλά

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-02-2020

Ήρθαν 2 τεχνικοί 10 λεπτά νωρίτερα. Μέτρησαν αρχικά τις διαστάσεις του κλιματιστικού και του χώρου ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο θέμα με την τοποθέτηση και με την ροή του αέρα. Η τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας ήταν δύσκολη καθώς θέλαμε να τοποθετηθεί σε αρκετό ύψος πάνω από υπόγεια σκάλα. Παρόλα αυτά οι τεχνικοί χωρίς κάποια αντίρρηση έκαναν άψογη δουλειά! Επίσης έδειξαν εξαιρετικό επαγγελματισμό. Δεν μας έδωσαν την εικόνα του μάστορα και του βοηθού αλλά 2 έμπειρων τεχνικών. Δεν καθοδηγούσε ο ένας τον άλλον αλλά έκαναν παράλληλη δουλειά χωρίς υποδείξεις ο ένας προς τον άλλον. Η διαδικασία της εγκατάστασης κράτησε λιγότερο από μισή ώρα και στην συνέχεια έκατσαν περίπου 15 λεπτά ώστε να ελέγξουν σε όλα τα mode ότι το κλιμαστικό λειτουργεί σωστά. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός καθώς ήταν η πιο οικονομική επιλογή στο myconstructor αλλά εντυπωσιάστηκα από την δουλειά τους!!!! Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσω αν χρειαστώ κάποια σχετική εργασία. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!!!!

IRINA P.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-02-2020

ΑΝΝΑ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-02-2020

ΒΑΣΙΛΙΚΗ Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-02-2020

Στράτος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-02-2020

ΜΙΧΑΗΛ Σ.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-02-2020

ΟΛΓΑ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-02-2020

Λίγα λογια: Συνέπεια, εμπειρία, ταχύτητα, κόστος. Τους συστεινω ανεπιφύλακτα...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-02-2020

Αριστος επαγγελματιας

ΙΟΥΛΙΑ Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-02-2020

θεμης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-02-2020

Χρηστος Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-02-2020

Μαρία Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-02-2020

γιωργος μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-02-2020

Ευγένεια , συνέπεια στο ραντεβού μας και άμεση εξυπηρέτηση . Σας ευχαριστω πολυ !

Φραγκουλακη Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-02-2020

ΒΑΣΙΛΙΚΗ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-02-2020

Γεωργιος Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-02-2020

Ευτυχια Ψ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-02-2020

ΜΙΧΑΗΛ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-02-2020

Πολύ καλή εξυπηρέτηση οικονομικά και συνέπεια στο ραντεβού μπράβο σας!!!!!

Σπύρος Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-02-2020

δημητρης κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-02-2020

Είστε απαράδεκτοι γιατί μου στείλατε ηλεκτρολόγο από την άλλη άκρη της Αθήνας ενώ επέλεξα συγκεκριμένο που ήταν κοντά.

Μιχαλης Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-02-2020

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-02-2020

Καλλιόπη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-02-2020

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ,ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ,ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΜyConstructor.

ΠΑΝΟΣ Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-02-2020

ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Κυριακή Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-02-2020

Άννα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-02-2020

Συνεπείς στο ραντεβού και οργανωμένοι στη δουλειά τους.

Αχιλλεας Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-02-2020

Γιώργος Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-02-2020

ΚΩΣΤΑΣ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-02-2020

Ηλίας Δ.

4.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-02-2020

Εξυπηρετικοί οι τεχνικοί η τιμή ακριβή σε σχέση με την παροχή υπηρεσιών.

μαρια β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-02-2020

Τυπικος και συνεπης .Και ο κ.Ιωαννατος Παναγιωτης και ο συνεργατης του.Τους συνιστω ανεπιφυλακτα.

αδαμαντια β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-01-2020

κωνσταντινος δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-01-2020

Μια χαρα τα αλανια!!!οτι χρειαστω θα ξανα τηλεφωνισω!

νικος ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-01-2020

Γρηγορος, εξυπηρετικος και αποτελεσματικος.Χρειαστηκε να δωσω παραπανω χρηματα για ρελε διαφυγης στον ηλεκτρολογικο πινακα και κανονισαμε 2ο ραντεβου αμεσα.

Δανιέλα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-01-2020

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-01-2020

χαλαραμπος Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-01-2020

ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-01-2020

Άψογη συνεργασία, συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ Myconstructor!

Zoi S.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-01-2020

Εξαιρετικος επαγγελματιας, εκτελεσε την εργασια με ταχυτητα, ηρθε στην ωρα του και ολα εγιναν οπως ειχαν συμφωνηθει. Προτεινεται ανεπιφυλακτα!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ .

4/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-01-2020

Πολύ καλά παιδιά κ γρήγορα.. ευγενικά κ εξυπηρετικά...

βικυ κ.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-01-2020

Κωνσταντίνος Γ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-01-2020

Δημητριος Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-01-2020

Γιαννης Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-01-2020

Γρήγορος, αποτελεσματικός και αξιόπιστος!

Μαριέττα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-01-2020

ΓΕΩΡΓΙΑ Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-01-2020

γιωργος γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-01-2020

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-01-2020

Εξαιρετική συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ

.. Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-01-2020

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-01-2020

Γιωργος Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-01-2020

Όλα μια χαρά. Παρέλαβα και επί τόπου το πιστοποιητικό χωρίς καμία καθυστέρηση.

ΣΠΥΡΟΣ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-01-2020

Ευαγγελία Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-01-2020

Ιωάννα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-01-2020

Σας ευχαριστω, ειστε συνεπεστατη εταιρεια.

Γιώργος Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-01-2020

Πολυ καλοι στη δουλρια τους. Αψογοι επαγγελματιες...

κωνσταντινος α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-01-2020

Άννα Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-01-2020

Ελένη Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-01-2020

Δεν είχα κλείσει ραντεβού με τον εν λόγω κύριο και ενώ είχα λάβει πιστοποιητικό από άλλον μηχανικό της my constructor, κάποιο μπέρδεμα έγινε στην εταιρεία, με κάλεσε στο κινητό και ευγενικά λύθηκε η παρεξήγηση που μου δημιούργησε το σύστημα

ΠΕΤΡΟΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-01-2020

Κωνσταντίνος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-01-2020

LEONIDAS N.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-01-2020

Γεώργιος Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-01-2020

Επαγγελματιες

ΙΑΣΟΝΑΣ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-01-2020

Επαγγελματίας. Πολύ ευγενικός

Ιωάννα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-12-2019

Σωστοί επαγγελματίες και ευγενικοί

Κωνσταντινος Σ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-12-2019

Ιωαννης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-12-2019

Δημήτρης Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-12-2019

Σπύρος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-12-2019

Ε

ΦΩΤΗΣ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-12-2019

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη μπραβο

μαρια γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-12-2019

Μουζακίτης Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-12-2019

Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ευχαριστημένη από την εργασία.

Μελινα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-12-2019

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-11-2019

Πολύ ευχαριστημένη. Εξυπηρετικότατος.

Γεωργια Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-11-2019

Ο Πάνος και ο συνάδελφος του είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες! Στην ώρα τους, γρήγοροι και εξυπηρετικοί! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ελευθερία Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-11-2019

Εξαιρετική συνεργασία, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Πολύ ευχαριστημένος.

Ιωσήφ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-11-2019

Όλα πήγαν μια χαρά.

Δημήτρης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-11-2019

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΏΝΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ...

Κατερίνα Ζ.

3.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-11-2019

Μ είπαν στ τηλέφωνο 30 ευρώ με ΦΠΑ κ πλήρωσα 45

ηρακλης κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-11-2019

Πολυχρόνης Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-11-2019

ΒΑΣΙΛΗΣ Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-11-2019

μαρια π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-11-2019

ΓΙΩΡΓΟΣ Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-11-2019

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-11-2019

Άψογη εξυπηρέτηση Αξίζει τα χρήματα... Ήδη το έχω προτείνει

Χρυσοβαλαντης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-11-2019

ελευθερια λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-11-2019

Θεόδωρος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-11-2019

Απόλυτα ικανοποιημένη από τον κ. Παναγιώτη. Ήρθε ακριβώς στην ώρα του. Ήταν ευγενεστατος. Μου έδωσε και χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία των συσκευών. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ραυτοπουλου Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-11-2019

ΣΠΥΡΟΣ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-11-2019

Αγγελική Μ.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-11-2019

Απλώς απατεώνες. Ήρθαν μου είπαν ότι η προσφορά ήταν λάθος κι ότι έφταιγε η εταιρεία, με τα χίλια ζόρια φτάσαμε σε ένα συμβιβασμό, τελικά αθετησαν κ το συμβιβασμό, λέγοντας μου ψέμματα ότι "αυτός ο τοίχος έχει δοκάρι άρα θα μπει αλλού το a/c, άρα θα χρειαστεί περισσότερο καλώδιο, άρα περισσότερα λεφτά, και τελικά τους είπα ότι δεν δέχομαι κι έφυγαν. Ο τεχνικός που προσέλαβα τελικά και έκανα την εγκατάσταση (από άλλη εταιρεία) έκανε τη δουλειά γρήγορα, φτηνά, χωρίς "δοκάρια" κ ιστορίες. Διαπιστώσαμε δε ότι οι εν λόγω τεχνικοί σας κατά την αποξήλωση είχαν καταστρέψει εξάρτημα μιας μονάδας. Αίσχος.

Μελίνα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-10-2019

Αθανάσιος Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-10-2019

Ήταν άψογοι επαγγελματίες κ πολύ φιλικοί!

Μαριελα Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-10-2019

Βαρβαρα Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-10-2019

Ταχύτητα, ακρίβια, οικονομικά, ακριβής ενημέρωση. Σίγουρα θα ξανασυνεργαστώ μαζί σας.

Χρηστος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-10-2019

ΘΕΟΦΑΝΞΣ Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-10-2019

Εξαίρετος,ευγενέστατος και στην ώρα του ο κύριος Ιωαννάτος!

Ιωάννης Μ.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-10-2019

ζημιανιτη μ.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-10-2019

Δεν είχα πλήρη ενημέρωση από την αρχή για τον κατάλογο υπηρεσιών που προσφέρουν και τις τιμές τους ο τεχνικός έκανε την δουλειά του αλλά δεν βρήκε ρελε διαφυγής και δεν έδινε πιστοποιητικό και πολύ καλά έκανε και μου είπε ότι αυτές είναι οι τιμές της εταιρείας όμως έπρεπε να είχαν πει ότι αν δεν έχει κοστίζει τόσο εμείς δεν είμαστε ηλεκτρολόγοι για να ξέρουμε και σε ερώτηση σε άλλον ηλεκτρολόγο μας είπε τιμή για το ρελε 25 ευρώ εργασία και υλικό μεγάλη διαφορά

ΒΑΣΙΛΙΚΗ Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-10-2019

Στελλα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-10-2019

ολα πολυ καλα συνεπεια και επαγγελματισμος

ΚΑΡΟΛΟΣ Α.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-10-2019

Φιλικότατοι και επαγγελματίες. Άψογοι σε όλες τις εργασίες, διακριτικοί και έτοιμοι