5/5

Παναγιώτης Χιωτέλης

5/5
8 Αξιολογήσεις

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, Έδρα Κέντρο.

Ελαιοχρωματισμοί στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς και εγγυημένο αποτέλεσμα!

Συμμαχίδων 29, Αθήνα, Ελλάδα

6985862730

Καλέστε για την συγκεκριμένη προσφορά:

6985862730

*Ενημερώστε τους ότι καλείτε για την προσφορά του myConstructor.

Βάψιμο σπιτιού εξωτερικά

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09:00-22:00
 • Τιμή:

  2.5 €/m² + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού με 2 χέρια ακρυλικού χρώματος. Η τιμή αφορά επιφάνειες μεγέθους τουλάχιστον 50m² και συμπεριλαμβάνει μόνο το κόστος εργασίας. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η σκαλωσιά σε περίπτωση που χρειαστεί.

Βάψιμο Δωματίου 15m²

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09:00-22:00
 • Τιμή:

  50 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Για ένα επιτυχημένο βάψιμο είναι απαραίτητο να ακολουθηθούν τα απαραίτητα στάδια για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα. Το πρώτο και κυριότερο βήμα είναι η αυτοψία στον χώρο όπου πρόκειται να βαφτεί,προκειμένου να γίνει μια σωστή αξιολόγηση των ιδιαίτεροτητων(κοψίματα,γωνίες κτλ)που έχει ο κάθε χώρος.Στη συνέχεια γίνεται αναπροσαρμογή της τιμής η οποία ανταποκρίνεται στον κάθε χώρο ξεχωριστά και παράλληλα γίνονται προτάσεις όσον αφορά τα χρώματα που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Η πάρουσα εργασία αφορά αποκλειστικά το κόστος της εργασίας, η οποία είναι το βάψιμο δυο χεριών σε τοίχους και ταβάνια.Στην παρούσα προσφορά δεν περιλαμβάνονται εργασίες οι οποίες σχετίζονται με μικροεπισκευές καθώς κι εκείνες του βαψίματος εσωτερικών κι εξωτερικών πορτοπαραθύρων,ντουλάπια και ντουλάπες και κάγκελα μπαλκονιού.

Βάψιμο Σπιτιού 80m² (2 χέρια)

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09:00-22:00
 • Τιμή:

  249 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Για ένα επιτυχημένο βάψιμο είναι απαραίτητο να ακολουθηθούν τα απαραίτητα στάδια για να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα. Το πρώτο και κυριότερο βήμα είναι η αυτοψία στον χώρο όπου πρόκειται να βαφτεί,προκειμένου να γίνει μια σωστή αξιολόγηση των ιδιαίτεροτητων(κοψίματα,γωνίες κτλ)που έχει ο κάθε χώρος.Στη συνέχεια γίνεται αναπροσαρμογή της τιμής η οποία ανταποκρίνεται στον κάθε χώρο ξεχωριστά και παράλληλα γίνονται προτάσεις όσον αφορά τα χρώματα που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Η πάρουσα προσφορα αφορά αποκλειστικά το κόστος της εργασίας, η οποία είναι το βάψιμο δυο χεριών σε τοίχους και ταβάνια.Στην παρούσα προσφορά δεν περιλαμβάνονται εργασίες οι οποίες σχετίζονται με μικροεπισκευές καθώς κι εκείνες του βαψίματος εσωτερικών κι εξωτερικών πορτοπαραθύρων,ντουλάπια και ντουλάπες και κάγκελα μπαλκονιού.

Αξιολογήσεις πελατών

5/5

Συνολικό σκορ

Σκορ από 8 αξιολογήσεις

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

5/5
23-03-2017

Ο Παναγιώτης έβαψε την επιχείρηση μου. Όλα πήγαν τέλεια, άψογη συνεργασία!

Γιώργος Αναστασόπουλος

5/5
22-03-2017

Ο κ. Παναγιώτης είναι πολύ καλός, άριστος επαγγελματίας!

Βασιλική Παπασταύρου

5/5
22-03-2017

Πολυ καλος, ολα αψογα!

Γιαννης Λιατσης

5/5
22-03-2017

Ο Παναγιώτης μου έβαψε το δωμάτιο με δύο χρώματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι άψογος επαγγελματίας και σίγουρα για οτι χρειαστώ πάλι εσάς θα προτιμήσω.

Γιώργος Γαλανόπουλος

5/5
22-03-2017

Ο Παναγιώτης μου έβαψε το σπίτι, χρειάστηκε σπατουλάρισμα και τρίψιμο επισης. Γενικά είναι πολύ συνεννοήσιμος και άριστος επαγγελματίας. Το μόνο ας πούμε αρνητικό ήταν η μικρή καθυστέρηση, αν και μου είπε πως είχαν πέσει πολλές δουλειές και δεν προλάβαινε, όποτε το γνώριζα από την αρχή.

Γρηγορης Μπουρογιάννης

5/5
21-03-2017

Ο κ. Παναγιώτης εκτός απο άψογος επαγγελματίας είναι και καταπληκτικός ανθρωπος. Έμεινα ευχαριστημένος. Σίγουρα θα τον ξαναπροτιμήσω όπως και άλλους επαγγελματίες από το site. Σας έχω υπόψιν.

Νίκος Βεκρής

5/5
21-03-2017

Όλα τέλεια! Ο κ. Παναγιώτης είναι άψογος επαγγελματίας. Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Τον συστηνω ανεπιφύλακτα.

Αλέξανδρος Παπαγιάννης

5/5
31-08-2016

Βάψαμε το σπίτι μας, ήρθε μαζί με ένα παιδί η δουλειά τελείωσε σε 3 μέρες.

Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος