4.8/5

Νίκος Σταυριανός

4.8/5
112 Αξιολογήσεις

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, Εδρα Βόρεια Προάστια.

Έμπειρο συνεργείο με πολλά χρόνια στο χώρο της μετακόμισης.

Βασιλείου Δεληγιάννη 24, Μεταμόρφωση, Ελλάδα

6980954887

Καλέστε για την συγκεκριμένη προσφορά:

6980954887

*Ενημερώστε τους ότι καλείτε για την προσφορά του myConstructor.

Κλείσε online

Μετακόμιση Γκαρσονιέρας

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εργάτες +40€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00
 • Τιμή:

  50 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της βασικής οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μικρού ή μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση μιας γκαρσονιέρας έως 30 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-30€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Μετακόμιση Δυάρι

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εργάτες +60€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00
 • Τιμή:

  70 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος δύο δωματίων από 60 μέχρι 70 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 10-15 κούτες, μέχρι 5 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-30€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Μετακόμιση Τριάρι

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εργάτες +90€, Αναβατόριο +50 για κάθε σπίτι Δε-Κυ 09:00-22:00
 • Τιμή:

  90 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος τριών δωματίων μέχρι 90 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, συνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 20 κούτες, μέχρι 15 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανα κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπιτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-30€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Μετακόμιση Τεσσάρι

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Εργάτες +100€, Αναβατόριο +100€ (50€ για κάθε σπίτι) Δε-Κυ 09:00-22:00
 • Τιμή:

  110 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει τη μετακόμιση της οικοσκευής (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο) και των βασικών επίπλων με φορτηγό μεσαίου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, τη μετακόμιση ενός διαμερίσματος τριών δωματίων μέχρι 110 τ.μ. για οικοσυσκευές, όπως π.χ. πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τηλεόραση και έπιπλα, όπως π.χ. τραπεζαρία, σύνθετο μικρό, κρεβάτι, καναπές, τραπέζι, καρέκλες κ.ά. 40 κούτες, μέχρι 20 κανονικές γλάστρες. Το μέγεθος της κούτας που αναφέρεται παραπάνω είναι 50cm x40cm x60cm (MxΠxY) και το μέγιστο βάρος της κούτας είναι 10 κιλά. Για οποιοδήποτε διαφορετικό μέγεθος κούτας, υπάρχει μεγαλύτερη χρέωση ανά κούτα. Για ογκώδη και βαριά αντικείμενα όπως μεγάλες ντουλάπες, μεγάλες βιβλιοθήκες, μεγάλες τραπεζαρίες , διάδρομους και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης , πήλινες γλάστρες κ.ά. υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περίπτωση που για τη μετακόμιση χρειαστεί αναβατόριο, κοστίζει 50€ το στήσιμο του κάθε ανυψωτικού μηχανήματος για κάθε σπίτι. Οι εργάτες χρεώνονται 20€-30€/άτομο αναλόγως και με το αν υπάρχει ασανσέρ και σε ποιο όροφο θα παραδοθούν τα πράγματα. Δηλαδή, εάν δεν υπάρχει ασανσέρ και η μεταφορά θα γίνει από σκάλες υπάρχει έξτρα επιβάρυνση στα εργατικά. Η τιμή αυτή αφορά μόνο φορτηγό μέχρι 2-2,5 ώρες φόρτωμα-ξεφόρτωμα, χωρίς να περιλαμβάνει το χρόνο που θα χρειαστεί στο δρόμο από το ένα σπίτι στο άλλο. Διαφορετικά υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +15€/ώρα. Επίσης, για διαδρομές άνω των 10 χμ από σημείο σε σημείο , υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Επιπρόσθετα, το αμπαλάζ των επίπλων και της οικοσκευής με bubble wrap/ νάιλον ή άλλα υλικά συσκευασίας χρεώνεται ανά τεμάχιο. Ακόμα, μπορούμε να αναλάβουμε τη συσκευασία του ρουχισμού, των κουζινικών ή των βιβλίων σας σε κούτες με χρέωση 8€/κούτα. Τέλος, στην προσφορά αυτή δεν περιλαμβάνεται η αποσυναρμολόγηση και η συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και η σύνδεση ή αποσύνδεση συσκευών ή φωτιστικών. Για κάθεμια από τις προαναφερθείσες υπηρεσίες η εταιρεία μας διάθετει εξειδικευμένα συνεργεία από ηλεκτρολόγους, μαραγκούς, ψυκτικούς κλπ.

Αξιολογήσεις πελατών

4.8/5

Συνολικό σκορ

Σκορ από 112 αξιολογήσεις

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

5/5
09-12-2018

Ολα τα παιδια ηταν πολυ προθιμα κ εξυπηρετικα. Δουλευανε με προσοχη κ εχουν εμπειρια. Ο κυριος Νικος ειναι πολυ καλος επαγγελματιας. Τους συνιστω ανεπιφυλακτα.

Βαρβατέ

2.3/5
08-12-2018

Η συμφωνία ήταν για φόρτωση και μεταφορά διαφόρων πραγμάτων από την Κυψέλη στο Βύρωνα από την εταιρεία σας και οταν ήρθε η μεταφορική είχε μόνο ένα άτομο και ζήτησε βοήθεια για τη μεταφορά από εμένα. Όταν του είπα για τη συμφωνία κάλεσε και άλλα άτομα που μου χρεωσε 20€ παραπάνω από την τιμή πιυ είχα συμφωνήσει με την εταιρεία σας. Φανταστείτε ήταν τέτοια η καθυστέρηση όπου η ώρα του ραντεβού για τη μετακόμιση ηταν 1 το μεσημέρι και τελείωσε 10.30 το βράδυ!!

Νικολας

5/5
06-12-2018

Ιωαννης

4/5
05-12-2018

"Εν γένει ικανοποιημένος, υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση αλλά όλη η διαδικασία διεκπεραιώθηκε με επαγγελματισμό και συνέπεια"

Αντώνης

5/5
29-11-2018

Μέσα σε πολύ λιγο χρόνο γίνανε όλα ... πολυ καλή συνεργασία και με βροχή.....μπράβο σε όλους.!!!!! Άμεσες λύσεις απο τον Δημήτρη....και ολα πήγαν μια χαρα....Ευχαριστούμε πολυ!

.

5/5
22-11-2018

!!!1

4.8/5
21-11-2018

Ειρήνη

5/5
03-11-2018

Εξαιρετικός κύριος πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός το έκανε να φανεί παιχνιδάκι.Συνιστάται ανεπιφύλακτα!!!!

Λεωνίδας

2.1/5
28-10-2018

Ήρθαν μετά από 1.3 ώρα απο το ραντεβού, ενώ είχα συμφωνήσει για 90 ευρώ μου πήραν 20 πάρα πάνω για αμπαλαζ ψυγείου ενώ το είχα αναφέρει τηλεφωνικά

Δημήτρης

5/5
26-10-2018

Ο κύριος Σταυριανός ήταν εξυπηρετικότατος αλλά και πολύ ευχάριστος άνθρωπος . Διέθετε τα κατάλληλα εφόδια ενός σωστού επαγγελματία . Συγχαρητήρια σε αυτόν και όλη την ομάδα . Συνιστώ ανεπιφύλακτα .

Αντρεας

5/5
21-10-2018

Άψογοι

Σαλαμαστράκης

5/5
16-10-2018

Πολύ προσεκτικός, γρήγορος, φιλικός, αξιόπιστος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Αιμιλία

5/5
14-10-2018

Ola teleia!!!

Τάσος

5/5
03-10-2018

Αλεξάνδρα

4.8/5
01-10-2018

Άριστος

Δημητριος

1/5
25-09-2018

Αίσχος. Με 2 ώρες καθυστέρηση. Δεν έφεραν τα εργαλεία που είχα ζητήσει για να στήσουν το κρεβατι. Δεν ήξεραν να συνδέσουν το πλυντήριο ενώ το είχα ζητήσει και ήταν μέσα στην τιμή. Μετέφεραν το στρώμα χωρίς ναυλον μου το παρέδωσαν μέσα στην βρώμα. Ότι χειρότερο. Το αφεντικό παράτησε 2 παιδιά 20 χρόνων να μεταφέρουν τα πράγματα και αυτός πήρε τα λεφτά και έφυγε και τα παιδιά χωρίς να φταίνε δεν ήξεραν τίποτα. Κανονικά θα έπρεπε να με πληρώσουν Όχι να τους πληρώσω. ΑΙΣΧΟΣ.

Χρυσα

5/5
25-09-2018

Τα παιδιά έκαναν επαγγελματική δουλειά, έμεινα εξαιρετικά ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Κύνθια

5/5
06-09-2018

Εξαιρετικός

Λαερτης

5/5
05-09-2018

Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία πριν για το αν θα χρειαστώ βοηθό και συμφώνησα για έξτρα 20 ευρώ.

Πηνελόπη

5/5
03-09-2018

Ο κύριος που μάς εξυπηρέτησε ήταν άκρως ευγενικός και συνεπής. Είχε διάθεση να βοηθήσει σε Ο,τι χρειαστήκαμε με το παραπάνω.

Μαριαννα

5/5
03-09-2018

Επαγγελματικη εξυπηρετηση. Τον συστηνω ανεπιφυλακτα!

Γιάννης

5/5
03-09-2018

Πηγαν ολα καλα στη μεταφορά. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος!

Ερρικος

5/5
03-09-2018

Εμεινα πολυ ευχαριστημενος από την δουλεια. Ηταν εξυπηρετικοτατος!

.

3.1/5
01-09-2018

130 ευρω για ενα ψυγειο, ενα κρεβατι , ενα καναπε, ενα πλυντηριο και πεντε κουτες ειναι παρα πολλα. Επισης το ψυγειο εφτασε χαλασμενο στο καινουριο σπιτι. Ο μαστορας ειπε πως φταιει οτι μεταφερθηκε με κλιση. Απαραδεκτοι.

Αντρεας

4.1/5
01-09-2018

Κομπλέ

Γιαννης

5/5
30-08-2018

Αψογη συνεννοηση και επαγγελματικη εξυπηρετηση

Αλεξανδρος

4.6/5
27-08-2018

Χρειάστηκε να δώσω 25 ευρώ παραπάνω (σύνολο 90 ευρώ) τα οποία δεν ήταν στη τελική τιμή όταν έκανα το αίτημα. Κατα τη διαδικασία του αιτήματος μου θεώρησα ότι ο οδηγός θα με βοηθούσε στη μεταφορά χωρίς extra χρέωση. Δεν θεώρησα απαραίτητο να έχω και δεύτερο μεταφορέα καθώς τα πράγματα ήταν λίγα.

Σαράντης

2.1/5
27-08-2018

Χτυπήσαμε τους καναπέδες στους τοίχους επανελλειμενως, δίχως λόγο περιφέρονταν στο σπίτι εξερευνώντας το περιεχόμενο του σε άσχετα με τη δουλειά σημεία, ζήτησε παραπάνω λεφτά για τους δύο βοηθούς του. Νομίζω πως κάθε άλλο παρά επαγγελματίας ήταν πάρα τους φιλότιμους και σεμνούς βοηθούς που είχε,δεν θα τον ξαναεπαιρνα ούτε για αστείο

Διονυσης

5/5
21-08-2018

Μαιρη

5/5
13-08-2018

Κατερίνα

5/5
02-08-2018

Αλέξανδρος

5/5
01-08-2018

Αφροδίτη

4.8/5
29-07-2018

Ανδρεας

5/5
03-07-2018

Η μεταφορά πηγε παρα πολυ καλα. Εμεινα απολυτα ευχαριστημενη!

Χριστινα

5/5
13-06-2018

Σωστός επιχειρηματίας και πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπο!!!

Δημήτρης

5/5
18-04-2018

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος με τον κ.Σταυριανό.

Θεοδόσης

5/5
05-04-2018

Νικος

5/5
14-03-2018

Μέσα σε δύο ώρες από την ώρα που καλέσαμε και βρήκαμε το φορτηγό για να κάνει τη μεταφορά 2 ψυγείων.Απόλυτα γρήγορη μεταφορική.

Στρατουδάκη

5/5
08-03-2018

Πήγαν όλα πολύ καλά!!!

Απόστολος

5/5
16-02-2018

Εκπληκτικός μεταφορέας ο κ.Νίκος.Συνεπής και πολύ προσεχτικός.

Ιουλία

5/5
14-02-2018

Πολύ καλές τιμές και καλή εξυπηρέτηση.

Μάριος

5/5
14-02-2018

Μέσα σε μια ώρα κανονίσαμε την μετακόμιση για το ψυγείο μου.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ευαγγελια/Γιαννης

5/5
05-02-2018

όλα πηγαν μια χαρα με πήραν και νωρίτερα για επιβεβαιωση

Ευθυμία

5/5
18-01-2018

Πάρα πολύ σωστός και συνεργάσιμος μεταφορέας.

Άγγελος

5/5
04-01-2018

Ήρθε στην ώρα του και γρήγορα έγινε η μεταφορά. Τον συστηνω ανεπιφύλακτα γιατι είναι και καλός άνθρωπος και καταλαβαίνει τα προβλήματα του κόσμου

Ισίδωρος

5/5
28-12-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Νίκος!!!

Διουνυσία

5/5
18-12-2017

Τέλειος επαγγελματίας και πάρα πολύ καλή η προσφορά που μου είχε δώσει.Νταούλας Δημήτρης

5/5
15-12-2017

Πάρα πολύ καλός ο κυρ Νίκος.Συστήνω ανεπιφύλακτα.Κλούκινα Γιούλη

5/5
06-12-2017

Καταπληκτική μεταφορά και πάρα πολύ καλός ο οδηγός.Γιώργος Θεοφιλάς

5/5
29-11-2017

Εκλεισα μεταφορα κυριολεκτικα της τελευταιας στιγμης. Εκανα καποια αγορα απο ΙΚΕΑ και δεν μου τα εφερναν σπιτι τοσο οικονομικα συν οτι θα μου τα εφερναν μετα απο μερες. Ετσι καλεσα τον κ. Γιαννη Τσελα ψυκτικο που ειχα βρει απο τη σελιδα του myconstructor γιατι θυμομουν πως εχουν και μεταφορες στη σελιδα αλλα δεν ειχα κρατησει το τηλεφωνο τους,ειχα μονο το κινητο του κ Γιαννη. Εκεινος εδωσε το τηλεφωνο μου και αμεσως με καλεσε μια κοπελα, με ενημερωσε για το κοστος και βρηκε φορτηγο αμεσα. Ο κ. Νικος επισης πολυ καλος. Συνεχιστε την καλη δουλεια! Δημήτρης Λαμπράκης

5/5
28-11-2017

Η μετακομιση μας εγινε οπως ειχε συμφωνηθει και δεν ειχαμε καμια απωλεια, ηταν ολοι πολυ εξυπηρετικοι.

Ηρώ

5/5
28-11-2017

Εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο τη δουλεια και μαλιστα εχω κρατησει και το νουμερο του οδηγου για μελλοντικη χρηση.

Γιάννης

5/5
20-11-2017

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ!Χριστόδουλος Χριστοδούλου

5/5
20-11-2017

Απόλυτα εχέμυθος και πάρα πολύ καλός σε όλα.Χάρης Σταφυλλάκης

5/5
20-11-2017

Βάζω 5 στα 5 στον κύριο Νίκο.Είχαμε άριστη συνεργασία.Θανάσης Νίκου

5/5
20-11-2017

Συνεπής οδηγός και πάρα πολύ προσεχτικός με τα πράγματα.Ηλίας Λαμπέρης

5/5
20-11-2017

Πάρα πολύ καλό συνεργείο.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.Αθηνά Σαίφ

5/5
20-11-2017

Πάρα πολύ προσεχτικός ο κύριος Νίκος αλλά και οι βοηθοί του.Κωνσταντίνα Στρατή

5/5
20-11-2017

Μοναδικό συνεργείο.Συστήνω ανεπιφύλακτα.Εμμανουήλ Γιόσπας

5/5
20-11-2017

Καταπληκτικός συνεργάτης.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.Βαλάντη Παρασαμλη

5/5
20-11-2017

Απόλυτα ικανοποιημένος και πάρα πολύ ευγενικός άνθρωπος.Γιαννης Ράμμος

5/5
20-11-2017

Έμεινα Απόλυτα ικανοποιημένος.Σαμαρας Σπυρος

5/5
20-11-2017

Πάρα καλό συνεργείο και εξαιρετική τιμή. Γιάννης Λεοντόπουλος

5/5
20-11-2017

Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας.Τζίμης Ταξιάρχης

5/5
20-11-2017

Άψογη Συμπεριφορά & ευγενικός άνθρωπος.Μαζί με τον άνδρα μου έγινε η μετακόμιση στο άψε σβήσε.Βάσω Μπουτακίδου

5/5
20-11-2017

Πάρα καλό συνεργείο.Συστήνω ανεπιφύλακτα.Εμμανουήλ Πέτρος

5/5
20-11-2017

Πάρα πολύ καλή μεταφορική και εξαιρετικό άνθρωπος πάνω από όλα.κος Παπαθανασόπουλος

5/5
20-11-2017

Εξαιρετικός σε όλα ο κύριος Νίκος.Δήμος Κουτσούκης

5/5
20-11-2017

Πάρα πολύ ευγενικό προσωπικό.Συστήνω ανεπιφύλακτα.Θανασης Μαγιακος

5/5
20-11-2017

Ο κος Νίκος είναι πολύ εξυπηρετικός και κάλος άνθρωπος.Θανασης Μαγιακος

5/5
20-11-2017

Η πιο οικονομική προσφορά που έλαβα. Θεοδόσιος Γληγόρης

5/5
20-11-2017

Απόλυτα ικανοποιητικό και αξιόπιστο συνεργείο.Θα ξαναέκανα μεταφορά μαζί τους.Στελλα Μαραγκακη

5/5
20-11-2017

Απόλυτα συνεπής & άξιος επαγγελματίας.Χρήστος Παπανδρέου

5/5
20-11-2017

Εκπληκτικός μεταφορέας.Θανάσης Μπελεγρατης

5/5
20-11-2017

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη μεταφορική του κύριου Σταυριανού.Συστήνω ανεπιφύλακτα.Βαλέριος Χατζηγεωργιου

5/5
20-11-2017

Αναστασια Γεροκοστοπουλου Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι και απο την μετακομιση αλλα και με την τηλεφωνικη εξυπηρετηση!

5/5
20-11-2017

Αναστασια Γεροκοστοπουλου Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι και απο την μετακομιση αλλα και με την τηλεφωνικη εξυπηρετηση!

5/5
20-11-2017

Αναστασια Γεροκοστοπουλου Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι και απο την μετακομιση αλλα και με την τηλεφωνικη εξυπηρετηση!

5/5
20-11-2017

Αναστασια Γεροκοστοπουλου Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι και απο την μετακομιση αλλα και με την τηλεφωνικη εξυπηρετηση!

5/5
20-11-2017

Μαρια Μεταξη Η δουλεια εγινε σωστα, χωρις κανενα προβλημα!

5/5
20-11-2017

Χρηστος Λινοσπορης Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι, οι ανθρωποι ηταν συνεπεστατοι

5/5
20-11-2017

Χρηστος Λινοσπορης Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι, οι ανθρωποι ηταν συνεπεστατοι

5/5
20-11-2017

Χρηστος Λινοσπορης Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι, οι ανθρωποι ηταν συνεπεστατοι

5/5
20-11-2017

Δημητρης Καραγεωργιου Ολα καλα, τα παιδια ηταν πολυ εξυπηρετικα και βοηθησαν αρκετα!

5/5
20-11-2017

Δημητρης Καραγεωργιου Ολα καλα, τα παιδια ηταν πολυ εξυπηρετικα και βοηθησαν αρκετα!

5/5
20-11-2017

Χριστινα Κωνσταντοπουλου Ολα πηγαν τελεια,δεν μπορω να βρω κανενα παραπονο!

5/5
20-11-2017

Σωτηρης Αχριανης Ολα πηγαν πολυ καλα και τα παιδια δουλεψαν και με το παραπανω!

5/5
20-11-2017

Δημητροπουλος Ολα πηγαν πολυ καλα, δεν υπηρξε κανενα προβλημα

5/5
20-11-2017

Δημητροπουλος Ολα πηγαν πολυ καλα, δεν υπηρξε κανενα προβλημα

5/5
20-11-2017

Φωτης Κοντογεωργης Πολυ καλη και γρηγορη εξυπηρετηση

5/5
20-11-2017

Αγγελικη Σπουργιτη Δεν υπηρξε κανενα προβλημα,εμεινα πολυ ικανοποιημενη

5/5
20-11-2017

Αγγελικη Σπουργιτη Δεν υπηρξε κανενα προβλημα,εμεινα πολυ ικανοποιημενη

5/5
20-11-2017

Αγγελικη Σπουργιτη Δεν υπηρξε κανενα προβλημα,εμεινα πολυ ικανοποιημενη

5/5
20-11-2017

Αγγελικη Σπουργιτη Δεν υπηρξε κανενα προβλημα,εμεινα πολυ ικανοποιημενη

5/5
20-11-2017

Νεοφωτιστου Ολα πηγαν πολυ καλα και η δουλεια μας εγινε προσεκτικα!

3.6/5
20-11-2017

Σωκρατης Σκλαβος Ολα καλα απλα ηρθε σχετικα μικρο φορτηγο και υπηρξαν καποιες μικροφθορες

5/5
20-11-2017

Γιαννης Σιδερακης Μειναμε πολυ ικανοποιημενοι

3.1/5
15-11-2017

πολυ εξυπηρετικοι

3.1/5
15-11-2017

πολυ εξυπηρετικοι

5/5
13-09-2017

Από τους πιο προσεχτικούς και φιλότιμους συνεργάτες που έχω συνεργαστεί.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΑΝΔΡΕΑΣ

5/5
12-09-2017

Καταπληκτικός μεταφορέας και πάρα πολύ ευγενικός.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γιωργος

5/5
11-09-2017

Φανταστικός ο κύριος Σταυριανός.Από τους καλύτερους μεταφορείς που έχω συναργαστεί.

σοφια

5/5
08-09-2017

Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένη από τη μεαφορά που έκανα με με τον κο Νίκο.Εξαιρετικός σε όλα.

Τριανταφυλλια

5/5
08-09-2017

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από την μετακόμιση που κάναμε με τον κύριο Νίκο.

κα

5/5
10-01-2017

Καταπληκτική μεταφορική.Στην ώρα τους και με πολύ οργάνωση.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κωνσταντινα

5/5
03-01-2017

Κάλεσα το πρωί της ίδιας μέρας το site και μέσα σε δύο ώρες μου βρήκαν φορτηγό για τη μεταφορά μου.Απλά καταπληκτικό site αλλά και καταπληκτικός οδηγός.

Τζωρτζινα

5/5
03-01-2017

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταφορά.Δεν χάλασε ούτε γρατζουνίστηκε κανένα έπιπλο μου.Τον συστήνω και σε εσάς.

Γιαννης

5/5
03-01-2017

Δεν έχω κανένα παράπονο με τον κύριο Ντότσικα. Εξυπηρετικός και πολύ ευγενικός.

Νικόλαος

5/5
03-01-2017

Εξαιρετική μεταφορική.Δεν έχω κανένα παράπονο.Απίστευτη τιμή με βάση τους άλλου μεταφορείς.Θα τον ξανά προτιμήσω σίγουρα.

Κατερίνα

5/5
03-01-2017

Εξαιρετικός τόσο ο οδηγός όσο και ο βοηθός του.Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα.Όλα πήγαν καλά.

Κωνσταντίνος

5/5
28-12-2016

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με το συνεργεί του κυρίου Ντότσικα, άμεση, συνεπής και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

Νίκος

5/5
16-11-2016

Άψογος επαγγελματίας και προσωπικό,συνεπής στην ώρα του και με πολύ καλή οικονομική προσφορά.Τον συστήνω και σε εσάς.

Δημήτρης