4.9/5

Νίκος Ανδρεαδάκης

4.9/5
76 Αξιολογήσεις

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, Έδρα Δυτικά Προάστια.

Μεγάλη πείρα στο καθαρισμό σαλονιών,χαλιών,στρωμάτων & αυτοκινήτων με τεχνογνωσία & ποιότητα.

Ιερού Λόχου 9, Περιστέρι, Ελλάδα

6980038361

Καλέστε για την συγκεκριμένη προσφορά:

6980038361

*Ενημερώστε τους ότι καλείτε για την προσφορά του myConstructor.

Γενικός Βιολογικός Καθαρισμός Σπιτιού

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Χρέωση μεταφορικών εκτός λεκανοπεδίου
 • Τιμή:

  1.3 €/m²+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο βιολογικός καθαρισμός σπιτιού.Καθαρίστε το σπίτι σας και απαλλαγείτε από ακάρεα και κάθε είδους βρώμικη επιφάνεια.Ο γενικός βιολογικός καθαρισμός σπιτιού περιλαμβάνει τον βιολογικό καθαρισμό καναπέδων,χαλιών και στρωμάτων,την αποστείρωση του χώρου και ειδικότερα της κουζίνας και του μπάνιου αλλά και την πλύση των τοίχων ,των ταβανιών και του πατώματος με ατμοκαθαριστή. Εφαρμόζεται σε σπίτια με κατοικίδια , βρέφη και ασθενείς ή ανθρώπους με ευαισθησίες σε αλλεργίες.

Καθαρισμός Χαλιών

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  +1€/τμ ατμοαποστείρωση+15€Ανατολικά+10€Βόρεια&Νότια Προάστια.Χειροποίητα3.9€/τ.μ
 • Τιμή:

  3 €/τ.μ.+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των χαλιών.Η προσφορά περιλαμβάνει τον επιτόπιο καθαρισμό των χαλιών είτε στο σπίτι σας είτε σε οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο. Η διαδικασία αποτελείται από τρία στάδια : 1. Απορρύπανση 2. Πλύση & Απόπλυση 3. Ατμοαποστείρωση. Ο χρόνος στεγνώματος είναι ελάχιστος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεση χρήση του χώρου. Με τα παραπάνω στάδια τα χρώματα ξαναζωντανεύουν και εξαφανίζονται λεκέδες και οσμές.

Καθαρισμός και Φύλαξη Χαλιών

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Μηχανής 4.45€/m². Χειροποίητα 5.20€/m²
 • Τιμή:

  3.9 €/m²+ Φ.Π.Α.
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Φυλάσσουμε τα χαλιά σας και τα καθαρίζουμε λίγες μέρες πριν την παράδοση για να διατηρήσουν την φρεσκάδα τους.  Ελάχιστη χρέωση στα 17 τ.μ.  Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις πέρα από τη φύλαξη, οι οποίες είναι: i)Καθαρισμός-σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα Kirby, ii)Πλύση- απόπλυση του χαλιού, iii)Ατμοαποστείρωση του χαλιου. Η διαδικασία αυτή γίνεται λίγες μέρες πριν την παράδοση του χαλιού το φθινόπωρο έτσι ώστε να έχουν φρεσκάδα και άρωμα καθαριότητας.

Καθαρισμός Πολυθρόνας

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρέωση 40€-+15€ Ανατολικά+10€ Βόρεια&Νότια+3€/θέση ατμοαπολυμανση
 • Τιμή:

  10 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός πολυθρόνας.Η προσφορά περιλαμβάνει τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό πολυθρόνας.Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή,με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.

Καθαρισμός μονού στρώματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρέωση 40€-+15€ Ανατολικά-+10€ Βόρεια & Νότια Προάστια
 • Τιμή:

  19 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό μονού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και τον εξωτερικό καθαρισμό (πλύση καλλύματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.  Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι: Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby, Πλύση- απόπλυση του στρώματος. Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.

Καθαρισμός ημίδιπλου στρώματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρέωση 40€-+15€ Ανατολικά-+10€ Βόρεια & Νότια Προάστια
 • Τιμή:

  19.5 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό ημίδιπλου στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλλύματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης. Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι: Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby, Πλύση- απόπλυση του στρώματος.Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€.Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.

Καθαρισμός Διθέσιου Καναπέ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρέωση 40€-+15€ Ανατολικά-+10€ Βόρεια & Νότια,+3€/θέση ατμοαπολυμανση
 • Τιμή:

  19.9 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του διθέσιου καναπέ.Η προσφορά περιλαμβάνει τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό διθέσιου καναπέ.Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή,με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.

Καθαρισμός διπλού στρώματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρέωση 40€-+15€ Ανατολικά-+10€ Βόρεια & Νότια Προάστια
 • Τιμή:

  29.5 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό διπλού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας  αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλλύματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.  Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι: Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby, Πλύση- απόπλυση του στρώματος. Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€.Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.

Καθαρισμός υπέρδιπλου στρώματος

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρέωση 40€-+15€ Ανατολικά-+10€ Βόρεια & Νότια Προάστια
 • Τιμή:

  29.5 €+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό υπέρδιπλου στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλλύματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης. Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι: Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby, Πλύση- απόπλυση του στρώματος. Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€.Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.

Καθαρισμός Τριθέσιου Καναπέ

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Ελάχιστη χρέωση 40€-+15€ Ανατολικά-+10€ Βόρεια & Νότια,+3€/θέση ατμοαπολυμανση
 • Τιμή:

  29.9 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του τριθέσιου καναπέ.Η προσφορά περιλαμβάνει τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό τριθέσιου καναπέ.Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή,με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Δευτέρα - Κυριακή 09.00-22.00
 • Τιμή:

  44.9 € + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο βιολογικό καθαρισμός του αυτοκινήτου στο χώρο σας . Ο καθαρισμός αφορά τα εξής 13 στάδια : -Ξηρός Καθαρισμός ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Kirby. -Υγρός καθαρισμός ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Bissell. -Πλύση – απόπλυση ταπετσαρίας. -Απομάκρυνση λεκέδων. -Ατμοκαθαρισμός-Ατμοαποστείρωση ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Kirby. -Απομάκρυνση σκόνης & ακαρέων. -Καθαρισμός πορτών. -Καθαρισμός ζωνών & κολόνων. -Καθαρισμός ουρανού(όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής). -Καθαρισμός – πλύσιμο πατώματος και πατάκια. -Καθαρισμός αποθηκευτικών χώρων. -Καθαρισμός αεραγωγών -Καθαρισμός ταμπλό         Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο χώρο σας.Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έχετε μπαλαντέζα μεγάλου μήκους. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για αυτοκίνητα που έχουν υποστεί λεκέδες από πλημμύρα ή από κατοικίδια ζώα και ξεπερνούν τις 5 θέσεις.

Πακέτο Βιολογικού Καθαρισμού

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  4 θέσεις Καναπέ, Χαλιά μέχρι 10 τ.μ. και 2 μονά ή 1 διπλό στρώμα
 • Τιμή:

  75 €+Φ.Π.Α.
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών μέχρι 10 τ.μ. (ξεχωριστά ή σύνολο) καθαρισμό 4 θέσεων καναπέ (σύνολο) και καθαρισμό 1 διπλού ή 2 μονών στρωμάτων . Δωρεάν φρεσκάρισμα κουρτινών.

Αξιολογήσεις πελατών

4.9/5

Συνολικό σκορ

Σκορ από 76 αξιολογήσεις

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

5/5
16-03-2018

Τάσος Καλαράς

5/5
15-03-2018

Δεν δημιουργήθηκε υγρασια και δεν απλώθηκε ο λεκες που ειχα στον καναπε

Μαρια Αλιμπερη

5/5
16-02-2018

Ο καναπές μου καθάρισε απόλυτα και έχει μια αίσθηση φρεσκάδας.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Θεόδωρος Δεληγιώργης

5/5
14-02-2018

Επέλεξα τον κ.Ανδρεαδάκη για να κάνει τον βιολογικό καθαρισμό του σπιτιού μου.Άψογος σε όλα.

Κωνσταντίνα Χατζή

5/5
07-02-2018

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από τον καθαρισμό του διπλού στρώματος που κάναμε με τον κ.Ανδρεαδάκη.

Μιχάλης Στρίκης

5/5
29-01-2018

Έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τη δουλειά του τεχνικού, ο καναπές καθάρισε.

Κωνσταντινος Λουκαρή

5/5
15-01-2018

kωστας αραβανης

5/5
30-11-2017

Ειχαμε πολυ καλο αποτελεσματ μετα τον καθαρισμο, πολυ καλος επαγγελματιας.

Μιχάλης Πετρουνέας

5/5
28-11-2017

Εμεινα πολυ ικανποιημενη και το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο!

Μπέσυ Ρίζου

5/5
27-11-2017

Ολα πολυ καλα και τα χαλια ειναι αισθητα πιο φωτεινα και καθαρα!

Ιωάννης Πιστόλης

5/5
23-11-2017

Πολυ καλος επαγγελματιας και αρισο αποτελεσμα! Εππαμεινωνδας Μπιτσης

5/5
23-11-2017

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία μου με τον κ.Ανδρεαδάκη.Απίστευτο απότελεσμα.

Κατερίνα Καραγεώργου

5/5
31-07-2017

Ο κ. Νικος μου καθαρισε ολο το σπιτι και το αποτελεσμα ηταν αψογο! Ευχαριστω

Θεολογος Τατσης

5/5
31-07-2017

Ο Νικος μου καθαρισε το στρωμα. Πολυ καλη δουλεια, τον συστηνω!

Γιαννης Θωμαδακης

5/5
26-06-2017

Επιτέλους απαλλαχτήκαμε από τις κατσαρίδες και τα κουνούπια.Άμεσο και ορατό αποτέλεσμα.

Βασίλης Παπαστεργίου

5/5
23-06-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Ανδρεαδάκης. Σίγουρα θα τον ξανά χρειαστώ στο μέλλον για βιολογικό καθαρισμό.

Γιαννης Θωμαδακης

5/5
22-06-2017

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από τον καθαρισμό των καναπέδων.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αμαλια Καλογεράκου

5/5
20-06-2017

Πάρα πολύ καλός ο καθαρισμός. Επιτέλους κάθομαι στον καναπέ μου και δεν σιχαίνομαι.

Λαμπρος Ματσουκας

5/5
20-06-2017

Απίστευτη συμπεριφορά και πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον καθαρισμό!!!!

Λαμπρος Ματσουκας

5/5
14-06-2017

Επιτέλους οι καναπέδες μου απαλλάχτηκαν από τους επίμονους μαύρους λεκέδες που είχαν.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Μαρια Φωτακη

5/5
10-06-2017

Απίστευτη εξυπηρέτηση και πάρα πολύ καλό το αποτέλεσμα.Ο καναπές μου έγινε σαν καινούργιος.

Γιώργος Κηπουρίδης

5/5
08-06-2017

Απίστευτο κόστος και μοναδικό αποτέλεσμα.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Έλενα Κασαπίδου

5/5
08-06-2017

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με τον κύριο Ανδρεαδάκη.Άψογο αποτέλεσμα.

Λάζαρος Τσίπης

5/5
08-06-2017

Πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.Το στρώμα μοσχομυρίζει.

Λάζαρος Τσίπης

5/5
23-05-2017

Ο Νίκος καθάρισε τους καναπέδες μου, όχι μόνο έφυγαν οι λεκέδες αλλα είναι λες και ζωντάνεψε το χρώμα του υφάσματος σαν καινούριο! Ευχαριστώ πολύ! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Σταυρουλα Μαγγανά

5/5
19-05-2017

Ο κ. Ανδρεαδάκης καθάρισε το στρώμα μου. Δεν υπάρχει τίποτε αρνητικό να πω όλα πήγαν άψογα, τόσο το αποτέλεσμα της εργασίας του όσο και η όλη συνεργασία με άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις! Φυσικά άριστα 5*

Σοφια Διακακη

5/5
16-05-2017

Ο κ. Ανδρεαδάκης μου καθάρισε τον καναπέ ο οποίος είχε λερωθεί από την γάτα μου. Η αλήθεια είναι οτι ανησυχούσα για το αποτέλεσμα, αλλά όλα πήγαν πολύ καλά. Σας τον συστήνω!

Ανδριάνα Κωστοπούλου

5/5
13-05-2017

Φανταστικό αποτέλεσμα.Έφυγαν όλοι οι λεκέδες που είχαν πάνω τα καθίσματα.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σταυρος Παπασταυρου

3.5/5
09-05-2017

Ο κ. Νικος ηρθε για να καθαρισει τα καλυμματα απο δυο καναπεδες δεν μου αρεσε η δουλεια του. Αν ηξερα το αποτελεσμα θα τα εβαζα στο πλυντηριο και απο μονος μου δεν είδα κατι παραπανω ή πιο επαγγελματικό.

Χρήστος Σταμούλης

5/5
09-05-2017

Ο κ. Ανδρεαδακης ηρθε και μου καθαρισε το στρωμα μου. Ειχε εναν λεκε απο καφε που ειχε χυθει παλιοτερα, μου ειχαν πει οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα φυγει επειδη ειναι παλιος λεκες και τελικα δεν εφυγε. Δεν εμεινα ικανοποιημενη γιατι ακόμα υπαρχει λεκες.

Sylvana Spitco

5/5
09-05-2017

Πάρα πολύ καλή δουλειά και συνεργάσιμος ο κύριος Ανδρεαδάκης.Το στρώμα απαλλάχθηκε από τα ακάρεα και τις οσμές.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κατερινα Σαλονιτου

5/5
08-05-2017

Τον Νικο τον βρήκα από το internet. Χρειαστηκε να μου καθαρισει το σαλονι καναπεδες και μια πολυθρόνα, 1 στρωμα και 1 χαλι. Όλα πήγαν πολύ καλά, έμεινα ικανοποιημένη και από το αποτέλεσμα αλλά και την όλη συνεργασία!

Έλλη Φαφούτη

5/5
04-05-2017

Ο κ. Νίκος καθάρισε έναν καναπέ 8 θέσεων στο εστιατόριο μου. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας, έκανε πολλή καλή δουλειά! Τον συστήνω.

Κων/νος Σκλήρας

5/5
03-05-2017

Ο κ. Ανδρεαδάκης μου καθάρισε έναν καναπέ και ένα ταμπουρέ. Είναι άριστος επαγγελματίας και πολύ καλός άνθρωπος, τον συστήνω.

Τέτα Αρβανιτάκη

5/5
03-05-2017

Ο Νίκος μου καθάρισε ένα διπλό στρώμα και έναν διθέσιο καναπέ. Είναι άψογος επαγγελματίας και σίγουρα θα τον ξαναπροτιμήσω.

Ισμηνη Γκουμα

5/5
27-04-2017

Ο Νίκος μου καθάρισε δύο δερμάτινους καναπέδες, έναν διθέσιο και έναν τριθέσιο. Όλα πήγαν τέλεια, είχα ακριβώς το αποτέλεσμα που περίμενα.

Παναγιώτα Χριστοπούλου

5/5
26-04-2017

Με τον κύριο Ανδρεαδάκη έχω συνεργαστεί πολλές φορές.Ήταν εκείνος ο επαγγελματίας που εμπιστεύτηκα για τον βιολογικό καθαρισμό των στρωμάτων μου αλλά και του 3θέσιου καναπέ μου.Τώρα τον επέλεξα για τον βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου μου.Εξαιρετικός και εκεί.

Δημήτρης Μήτρου

5/5
26-04-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Ανδρεαδάκης καθώς με τις ειδικές σκούπες του Bissell & Kirby απαλλάχθηκαν τα καθίσματα του αμαξιού μου από σκόνη και μαύρους λεκέδες.Απίθανο αποτέλεσμα.

Κωνσταντινος Σαρατζης

5/5
25-04-2017

Εκπληκτικός ο κύριος Ανδρεαδάκης.Καθώς με την ειδική σκούπα Kirby έγινε σωστά ο καθαρισμός και ατμοαποστειρώση.Το στρώμα μου έγινε κατάλευκο και απαλλάχθηκε από τους μικροοργανισμούς.

Βασίλης Αγραφιώτης

5/5
25-04-2017

Το στρώμα καθάρισε απόλυτα 100% και έφυγαν όλοι οι λεκέδες.Θα ξαναπροτιμήσω τον κύριο Ανδρεαδάκη για τον καθαρισμών των μονών στρωμάτων που κοιμούνται τα παιδιά μου.

Γιωργος Καλατζης

5/5
24-04-2017

Ο Νίκος ήταν πολύ καλός στον καθαρισμό ενός καναπέ και δύο στρωμάτων σίγουρα αν χρειαστώ πάλι καθαρισμό θα τον προτιμήσω.

Μαρία Ιωαννίδου

5/5
24-04-2017

Ο κ. Νίκος μου καθάρισε 3 μονά στρώματα και 1 διπλό στρώμα. Ολα πήγαν τέλεια! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και τον συστήνω.

Βερονικη Βέλη

5/5
12-04-2017

Παρα πολυ σωστα εγινε ο καθαρισμος.Μείναμε απολυτα ευχαριστημενοι τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου.Θα τον προτιμήσω τον κύριο Ανδρεαδάκη και για άλλη εργασία καθαρσιμού όπως χαλιά ή κάποιον καναπέ μου.

Ρουλα Ασημακοπουλου

5/5
08-04-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Ανδρεαδάκης.Τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον επιτόπιο καθαρισμό του χαλιού μας.Έφυγαν όλοι οι λεκέδες και η σκόνη που είχε.

Ιωαννης Λαζαρεος

5/5
04-04-2017

Καταπληκτικό αποτέλεσμα.Καθάρισε πάρα πολύ καλά.Έφυγε όλη η σκόνη.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημητρα Παπανικολαου

5/5
03-04-2017

Άψογο αποτέλεσμα και στους δυο καναπέδες.Δεν έχω κανένα παράπονο.Οι λεκέδες από τις γατούλες μου εξαφανίστηκαν αλλά και η άσχημη μυρωδιά από τις ακαθαρσίες του.Άψογος ο κύριος Ανδρεαδάκης

Ελενη Διαμαντοπουλου

5/5
31-03-2017

Καταπληκτική δουλειά και εξαιρετικό αποτέλεσμα.Δεν έχω κανένα παράπονο.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την συνεργασία μας.Το στρώμα καθαρίστηκε πλήρως και απαλλάχθηκε από τις βρωμιές και τα ακάρεα.

Χρυσανθη Τουμπουρα

5/5
31-03-2017

Καταπληκτικό αποτέλεσμα και άμεση ανταπόκριση από τον κο Ανδρεαδάκη.Μέσα σε 1 ώρα το στρώμα μου ήταν έτοιμο.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ελενη Βαρδουνιωτη

5/5
30-03-2017

Εξαιρετικός ο κύριος Ανδρεαδάκης.Πολύ φιλικός και τέλεια η δουλειά του.Καθάρισαν απόλυτα όλα τα χαλιά μου.Του βάζω σε όλα 5*.

Ζετα Κακουρη

5/5
30-03-2017

Εξαιρετικό αποτέλεσμα και πάρα πολύ καλή δουλειά.Με λεπτομέρεια και οικολογικά απορρυπαντικά.Θα τον προτιμήσω ξανά τον κύριο Ανδρεαδάκη και του χρόνου για τον καθαρισμό όλων των χαλιών του σπιτού.

Μαρα Κανελλοπουλου

5/5
23-03-2017

Επιτέλους οι καναπέδες καθάρισαν εντελώς και μυρίζουν υπέροχα.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Βασιλης Χατζηγεωργιου

5/5
06-03-2017

Καταπληκτικός καθαρισμός.Επιτέλους το στρώμα μου μυρίζει άψογα και έχει καθαρίσει από όλους τους λεκέδες.

Κατερινα Μαθιουδακη

5/5
03-03-2017

Μέσα από το myconstructor.gr βρήκα τον κύριο Ανδρεαδάκη.Καταπληκτικός επαγγελματίας,ευγενικός και συζητήσιμος.Δεν έχω να γράψω κάτι αρνητικό για τη δουλειά του.Οι πολυθρόνες μου καθάρισαν και μυρίζουν υπέροχα.

Ουρανία Μακρή

5/5
20-02-2017

Εκπληκτικό αποτέλεσμα.Έγινε καταπληκτική δουλειά.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Κυριακή Δικαιουλάκου

5/5
16-02-2017

Εξαιρετική δουλειά.Επιτέλους τόσο το στρώμα του μωρού μου όσο και το δικό μου καθάρισαν άψογα.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

Ευαγγελια Κυπραιου

5/5
09-02-2017

Εξαιρετικό αποτέλεσμα.Ο καναπές μου έγινε σαν καινούργιος.Έφυγαν όλοι οι λεκέδες που είχε.

Γιωργος Τσιρλης

5/5
08-02-2017

Εξαιρετική δουλειά.Έλαμψε το στρώμα μου από την καθαριότητα.

Αναστασιος Μαρινος

5/5
08-02-2017

Επιτέλους ο καναπές μου και το στρώμα μου μοσχομυρίζουν.Τον συστήνω και σε εσάς.

Ελπίδα Βάγια

5/5
08-02-2017

Τέτοιο αποτέλεσμα δεν έχω ξαναδεί.Σας προτείνω ανεπιφύλακτα τον κύριο.

Κωνσταντινος Παπαποστολου

5/5
07-02-2017

Λεκέδες από ούρα και αίμα εξαφανίστηκαν δια μαγείας.Θα τον ξαναπροτιμήσω σίγουρα στο μέλλον.

Βυρωνα Κοκκαλανη

5/5
07-02-2017

Φοβερό αποτέλεσμα και πάρα πολύ καλή τεχνική καθαρισμού.Έφυγαν και όλοι λεκέδες που είχαν πάνω.Δεν έχω παράπονο.Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και σε εσάς.

Βυρωνα Κοκκαλανη

5/5
07-02-2017

Άψογο αποτέλεσμα και πάρα πολύ καλή συνεργασία.Δεν έχω κανένα παράπονο.Το χαλί μου καθάρισε 100%.

Σιρια Χατζησταματη

5/5
07-02-2017

Εξαιρετικό αποτέλεσμα και πολύ καλή συνεργασία.Δεν έχω κανένα παράπονο.Το στρώμα μου καθάρισε επιτυχώς.

Σιρια Χατζησταματη

5/5
02-02-2017

Καταπληκτικό συνεργείο.Άμεση ανταπόκριση και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη..Καθάρισε απόλυτα το σαλόνι μου.

Θεοδώρα Τσιρόνη

5/5
31-01-2017

Καταπληκτικός επαγγελματίας και άψογο αποτέλεσμα.Πάρα πολύ καλή δουλειά.

Μαρινα Αρμαου

5/5
24-01-2017

Επιτέλους τα στρώματα μου μυρίζουν υπέροχα.Εκπληκτικός καθαρισμός.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αλεξάνδρα Παπαδέδε

5/5
14-01-2017

Επιτέλους τα χαλιά μου καθάρισαν και έλαμψαν από καθαριότητα.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γιάννης Βεντούρης

5/5
11-01-2017

Επιτέλους το χαλί μου έγινε σαν καινούργιο.Μυρίζει υπέροχα και επιτέλους απαλλάχθηκε από τους επίμονους λεκέδες που είχε.

Ευγενία Κιοσσέ

5/5
05-01-2017

Η καλύτερη τιμή της αγοράς.Απίστευτη εξυπηρέτηση.Τον συστήνω χωρίς κανένα δισταγμό.

Φιβη Καθαριου

5/5
05-01-2017

Άριστη δουλειά.Δεν περίμενα να γίνει τόσο καλή δουλειά.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Σταύρος Χατζηδημητράκης

5/5
05-01-2017

Το σπίτι μου έγινε σαν καινούργιο.Επιτέλους μυρίζει ξανά υπέροχα και λάμπει από καθαριότητα.

Βασιλική Δημητροκάλλη

5/5
05-01-2017

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.Δεν έχω κανένα παράπονο.Ο καναπές μου έγινε σαν καινούργιος.

Δημητρης Βεργης

5/5
05-01-2017

Εκπληκτικό συνεργείο.Το στρώμα μου μυρίζει επιτέλους υπέροχα και είναι πεντακάθαρο.

Μαρία Παπαδημητρίου

5/5
28-12-2016

Καταπληκτικός επαγγελματίας,έγινε το σπίτι μου σαν καινούργιο.Απόλυτα καθαρό και όμορφο.

Δημήτρης Πάστρας

5/5
27-12-2016

Καταπληκτικό συνεργείο με απίστευτη λεπτομέρεια.Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.Θα το προτιμήσω και του χρόνου.

Μαρία Παπαδημητρίου

5/5
16-12-2016

Μέσα από το myConstructor.gr βρήκα το συνεργείο αυτό.Καταπληκτική δουλειά.Επιτέλους το στρώμα μου καθαρίστηκε και έγινε σαν καινούργιο.

Δημήτρης Πάστρας