Μάριος Μυχτάκης

Μάριος Μυχτάκης

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό επίπλων, χαλιών, απολυμάνσεις και βιολογικούς καθαρισμούς αυτοκινήτων άμεσα και με επαγγελματισμό.

Φωτογραφίες

Έμφάνιση όλων

Υπηρεσίες

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των χαλιών. Τον επιτόπιο καθαρισμό χαλιών είτε στο σπίτι είτε σε οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο. Η διαδικασία αποτελείται από τρία στάδια :
 1. Απορρύπανση
 2. Πλύση - Απόπλυση
 3. Ατμοαποστείρωση
Ο χρόνος στεγνώματος είναι ελάχιστος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεση χρήση του χώρου. Με τα παραπάνω στάδια τα χρώματα ξαναζωντανεύουν και εξαφανίζονται λεκέδες και οσμές.
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός πολυθρόνας. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά της πολυθρόνας για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινης πολυθρόνας υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα σας είναι ξανά πεντακάθαρη, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς λεκέδες και μικρόβια. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός της Καρέκλας Τραπεζαρίας. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά της καρέκλας τραπεζαρίας για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€ / θέση. Για τον καθαρισμό μεγάλης καρέκλας γραφείου υπάρχει επιπλέον χρέωση. Για τον καθαρισμό δερμάτινης καρέκλας υπάρχει επιπλέον χρέωση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του διθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του διθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με μέγιστη διάσταση θέσεων 70 εκατοστά.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του τριθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του τριθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με μέγιστη διάσταση θέσεων 70 εκατοστά.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό μονού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και τον εξωτερικό καθαρισμό (πλύση καλύμματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.

Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι:

 • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby
 • Πλύση- απόπλυση του στρώματος
 • Ατμοαποστείρωση του στρώματος αν επιθυμείτε
Για την Ατμοαποστείρωση υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό διπλού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλύμματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.

Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι:

 • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby
 • Πλύση- απόπλυση του στρώματος
 • Ατμοαποστείρωση, εφόσον επιθυμείτε.
Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός του συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού και της καμινάδας. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό του συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού και της καμινάδας. Η τιμή αυτή αφορά τον καθαρισμό μέχρι το κλαπέτο ή εάν είναι ο τελευταίος όροφος του ακινήτου. Κάθε επιπλέον όροφος είναι +5€/όροφος.

Για τον καθαρισμό ακολουθούνται τα εξής στάδια: -

 • Αρχικά ελέγχουμε την καμινάδα για να δούμε αν υπάρχουν εμπόδια όπως κλειστές γωνίες – σίδερα στις πλάκες κ.α.
 • Έπειτα, σφραγίζουμε την εστία του τζακιού με ειδικό πανί ώστε να συγκρατεί ακόμα και την ψιλή σκόνη της καπνιάς και ταυτόχρονα τοποθετούμε το άκρο της σκούπας μέσα στην εστία για να ρουφάμε την πολλή σκόνη που πέφτει κατά την διάρκεια του καθαρισμού.
 • Στη συνέχεια τρίβουμε μηχανικά όλο το μήκος της καπνοδόχου με μεταλλική βούρτσα αλλά και τον καπνοθάλαμο του τζακιού πάνω από την εστία.
 • Μετά τρίβουμε τα πυρότουβλα μέσα στην εστία ή το μαντέμι, αν υπάρχει, και τραβάμε με την επαγγελματική σκούπα όλη την καπνιά μέσα από την εστία και πίσω από το κλαπέτο όπου συνήθως συσσωρεύεται η περισσότερη.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του γωνιακού πενταθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του γωνιακού πενταθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία και ώρα για να γίνει ο βιολογικός καθαρισμός του αυτοκινήτου στο χώρο σας.

Ο καθαρισμός αφορά τα εξής 13 στάδια:
 • Ξηρός Καθαρισμός ταπετσαρίας καθισμάτων με την ειδική σκούπα Kirby.
 • Υγρός καθαρισμός ταπετσαρίας καθισμάτων με την ειδική σκούπα Bissell.
 • Πλύση – Απόπλυση ταπετσαρίας.
 • Απομάκρυνση λεκέδων.
 • Ατμοκαθαρισμός - Ατμοαποστείρωση ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Kirby.
 • Απομάκρυνση σκόνης και ακάρεων.
 • Καθαρισμός πορτών.
 • Καθαρισμός ζωνών κολόνων.
 • Καθαρισμός ουρανού (όπου το επιτρέπει ο κατασκευαστής).
 • Καθαρισμός – πλύσιμο πατώματος και πατάκια.
 • Καθαρισμός αποθηκευτικών χώρων.
 • Καθαρισμός αεραγωγών.
 • Καθαρισμός ταμπλό.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο χώρο σας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έχετε μπαλαντέζα μεγάλου μήκους.

Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για αυτοκίνητα που έχουν υποστεί λεκέδες από πλημμύρα ή από κατοικίδια ζώα και ξεπερνούν τις 5 θέσεις.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του γωνιακού επταθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του γωνιακού επταθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.

Τον επιτόπιο καθαρισμό χαλιών μέχρι 10 τ.μ. (ξεχωριστά ή σύνολο), τον καθαρισμό 4 θέσεων καναπέ (σύνολο) και τον καθαρισμό 1 διπλού ή 2 μονών στρωμάτων . Δωρεάν φρεσκάρισμα κουρτινών.
Εμφάνιση όλων...

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:30
 • Τρίτη: 9:00-21:30
 • Τετάρτη: 9:00-21:30
 • Πέμπτη: 9:00-21:30
 • Παρασκευή: 9:00-21:30
 • Σάββατο: 9:00-17:30
 • Κυριακή: 9:00-17:30

Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

Μάριος Μυχτάκης

Μάριος Μυχτάκης

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό επίπλων, χαλιών, απολυμάνσεις και βιολογικούς καθαρισμούς αυτοκινήτων άμεσα και με επαγγελματισμό.

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Κλείσε Τώρα -10%

Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

Επίλεξε εργασία

Παρακαλώ επιλέξτε όσα από τα παρακάτω αντικείμενα θέλετε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Επιλέξτε ένα ή περισσότερα:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Στρώματα
Έπιπλα Σαλονιού
Καρέκλες
Χαλιά
Δερμάτινα Έπιπλα

Υποχρεωτικό πεδίο!

Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

Αξιολογήσεις χρηστών

4.9/5
(99)

Ποιότητα 99.1%

Αξιοπιστία 99.7%

Τιμή 98.1%

Συνέπεια 100%

Συμπεριφορά 100%

Καθαριότητα 99.3%

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-06-2020

.. β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-05-2020

στελιος χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-05-2020

νιοβη ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-05-2020

τσουκα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-05-2020

Ηλίας Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-05-2020

Ρουσσου Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-05-2020

Επαγγελματίας στο έπακρο!!! Νωρίτερα ήρθε στο ραντεβού και έκανε εκπληκτική δουλειά!!! Συγχαρητήρια για την ευγένεια, τη διάθεση και τον επαγγελματισμο του!

Αλεξανδρος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-05-2020

Γεωργία Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-05-2020

Πολυ καλός κ επαγγελματίας

Χρηστος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-05-2020

Αψογη δουλεια πολυ αποτελεσματικη εμεινα πολυ ικανοποιημενη και σιγουρα θα τον ξαναχρησιμοποιησω!

σταυρος κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-05-2020

Βαγγελης Μ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-05-2020

σουλιος ο.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-04-2020

Καλός επαγγελματίας, φιλικός και εξυπηρετικος

Τανια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-04-2020

Νικος Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-04-2020

Όλα άψογα!

Δημήτρης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-04-2020

Κωστογλου Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-04-2020

Ασπασια Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-04-2020

γιαννης κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-04-2020

Εξαιρετικός επαγγελματίας

Ευφροσύνη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-04-2020

Δημητρα .

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-04-2020

Το σαλονι καθαρησε καλα τα μαξιλαρια οχι καλα.

Αποστόλης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-04-2020

.. Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-04-2020

Νικος Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-03-2020

Πολύ καλός συνεργάτης και σωστός επαγγελματίας

Κατερινα Μ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-03-2020

Μας καθαρισε και το υποστρομα που βάζεις πανω στο στρώμα χωρίς να ζητησει εξτρα χρεωση

Βασιλης Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-03-2020

Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπής στο ραντεβού, ιδιαίτερα προσεκτικός, ευγενής, καθάρισε πάρα πολυ καλά μια μοκετα κι ενα διπλό στρώμα στην συμφωνημένη τιμή. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

νικος λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-03-2020

Πολύ καλός στην δουλειά του, σχολαστικό και πιο φθηνός από τους άλλους..

Ενρίκος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-03-2020

Αθηνα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-02-2020

Γιώργος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-03-2020

ΕΥΘΥΜΙΑ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-02-2020

Ευχαριστημένη

. Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-01-2020

μαρινα κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-01-2020

Δημήτρης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-01-2020

Θανασης Χ.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-12-2019

ΜΑΡΙΑ Ι.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-12-2019

Βασιλικη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-12-2019

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-12-2019

. Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-12-2019

Ήταν όλα τέλεια ο Μάριος είναι τρομερός...θα σας ξαναπάρουμε

αβιτιδη ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-12-2019

Πολύ καλός ο κύριος Μάριος.

ΚΩΣΤΑΣ Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-12-2019

Κωνσταντίνος Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-12-2019

Αλέξανδρος Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-12-2019

Κωνσταντινος Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-12-2019

χαρα κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-12-2019

Ιωαννα .

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-12-2019

ελενη π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-12-2019

. Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-12-2019

Ελένη Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-12-2019

Πολύ καλή δουλειά., καθαρός και συνεπής στο ραντεβού. Τον συνιστώ

Ελενη Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-12-2019

Συνεπής στην δουλειά του.

Σόνια Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-12-2019

Βασίλης Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-12-2019

Παρασκευή .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-12-2019

Παναγιώτης Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-11-2019

Πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσθένης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-11-2019

Άψογος ο Μάριος!!

βασιλειος κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-11-2019

Εξαιρετικη δουλεια!! Τον συνιστουμε ανεπιφύλακτα!! Στρώμα και καναπές γίνανε σαν καινούρια!!

Ζωζώ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-11-2019

Πετρούλα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-11-2019

Πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός. Ήρθε στην ώρα του. Θα τον ξανάπροτιμησω.

Ειρηνη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-11-2019

Πολύ γρήγορος και καλός. Εξαιρετικό αποτέλεσμα σαν καινούριος ο καναπές!

Ειρηνη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-10-2019

Ήταν πολύ εξυπηρετικος και ευγενικός

μαρια .

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-10-2019

Πολύ ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες της εταιρίας σας

Κωνσταντινα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-10-2019

ιορδανης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-10-2019

Πολύ εργατικός και πρόθυμος ο κύριος Μάριος ήρθε στην ώρα του και έφερε εις πέρας όλες τις συμφωνημένες εργασίες! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Ιωάννα Π.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-10-2019

. ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-10-2019

ΓΕΩΡΓΙΑ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-09-2019

Απόλυτα ευχαριστημένη.

ΒΑΡΒΑΡΑ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-09-2019

Εξαιρετικός!! προτείνεται ανεπιφύλακτα!!!

Γιώργος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-09-2019

Κωνσταντίνος Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-09-2019

Γκίκα Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-09-2019

Πολύ ευγενικός, εξυπηρετικος, με διάθεση να δώσει συμβουλές για το πρόβλημα του σπιτιού

Παναγιώτα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-08-2019

διονυσια τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-08-2019

Ειρηνη Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-08-2019

Κυριακή .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-08-2019

ανισ σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-08-2019

. ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-08-2019

Καθώς η εργασία αφορούσε απεντόμωση, η ποιότητα της εργασίας θα φανεί εν καιρώ. Ο κ. Μυχτάκης ήταν σωστός επαγγελματίας

Μανος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-08-2019

Εξαιρετικη δουλειά. Επαγγελματίας!!!

Γεωργία .

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-08-2019

Αμεσα αποτελέσματα! Και ακομα πιο καλο το οτι βρηκα ραντεβού για την επομενη εργασιμη μερα.

αντωνης κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-08-2019

Μιχάλης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-07-2019

Μιλτιαδης Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-05-2019

Αλεξάνδρα Π.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-04-2019

Όλα καλά.

δημητρης λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-04-2019

Λυδια Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-04-2019

Ο κ. Μυχτάκης ήταν συνεπής, κατατοπιστικός και, γενικά, επαγγελματίας. Φαινόταν να ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του, παρόλο που δεν μπορώ να κρίνω ακόμα το αποτέλεσμα (αν θα απαλλαγούμε δηλαδή οριστικά από τις κατσαρίδες).

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-04-2019

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-02-2019

Ανδριαννα Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-12-2018

Σοφία Μ.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-11-2018

Εξαιρετικός συνεργάτης ο κος Μαριος, το παραπάνω ποσό δόθηκε καθώς θέλαμε κάτι πιο ενισχυμένο αντί για την απολύμανση σε προσφορά 25€ δώσαμε 35€.

Ευτυχία Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-09-2018

Μιχαηλ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-07-2018

Φαίη Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-07-2018

Βασιλική Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-07-2018

Δεσποινα Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-06-2018

Κάναμε απολύμανση για ψύλλου και παρά τις δυσκολίες έμεινα ικανοποιημένη.

Βλάσσης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-06-2018

Οι κατσαρίδες αποτελούν πλέον παρελθόν.

Δήμητρα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-06-2018

Σχολαστική δουλειά από τον κύριο Μάριο και με καλό αποτέλεσμα.

Ελένη Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-06-2018

Αποτελεσματική δουλειά, έμεινα πολύ ευχαριστημένη και σε καλή τιμή.

ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-02-2018

Εξαιρετικός ο κύριος Μάριος.Εξαφανίστηκαν όλες οι κατσαρίδες.

Δημήτρης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-02-2018

Γλίτωσα από τις κατσαρίδες επιτέλους!!!!

Μαρία Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-01-2018

Άψογη εξυπηρέτηση και πάρα πολύ καλή δουλειά. Γλίτωσα από όλες τις κατσαρίδες.

Κωνσταντίνος Α.

Εμφάνιση όλων

Έκανες κάποια εργασία;

Γράψε την αξιολόγηση σου!

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

Καταχώρηση αξιολόγησης
Παρακαλώ περιμένετε...