Μάριος Μυχτάκης

Μάριος Μυχτάκης

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό επίπλων, χαλιών, απολυμάνσεις και βιολογικούς καθαρισμούς αυτοκινήτων άμεσα και με επαγγελματισμό.

Φωτογραφίες

Έμφάνιση όλων

Υπηρεσίες

Πραγματοποιείται απολύμανση μέσω ψεκασμού μέσω χρήσης ειδικού μηχανήματος και του νεφελοψεκασμού. Χρησιμοποιούνται ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα εγκεκριμένα από τον Ε.O.Φ. και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.Ενδείκνυται κατά του Κορωνοϊού (Covid 19).

Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία. Ελάχιστη χρέωση 50€+φπα.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των χαλιών. Τον επιτόπιο καθαρισμό χαλιών είτε στο σπίτι είτε σε οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο. Η διαδικασία αποτελείται από τρία στάδια :
 1. Απορρύπανση
 2. Πλύση - Απόπλυση
 3. Ατμοαποστείρωση
Ο χρόνος στεγνώματος είναι ελάχιστος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεση χρήση του χώρου. Με τα παραπάνω στάδια τα χρώματα ξαναζωντανεύουν και εξαφανίζονται λεκέδες και οσμές.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός της Καρέκλας Τραπεζαρίας. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά της καρέκλας τραπεζαρίας για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€ / θέση. Για τον καθαρισμό μεγάλης καρέκλας γραφείου υπάρχει επιπλέον χρέωση. Για τον καθαρισμό δερμάτινης καρέκλας υπάρχει επιπλέον χρέωση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός πολυθρόνας. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά της πολυθρόνας για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινης πολυθρόνας υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα σας είναι ξανά πεντακάθαρη, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς λεκέδες και μικρόβια. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του διθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του διθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με μέγιστη διάσταση θέσεων 70 εκατοστά.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό μονού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και τον εξωτερικό καθαρισμό (πλύση καλύμματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.

Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι:

 • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby
 • Πλύση- απόπλυση του στρώματος
 • Ατμοαποστείρωση του στρώματος αν επιθυμείτε
Για την Ατμοαποστείρωση υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για απολύμανση μονοκατοικίας με ψεκασμό.

Η παραπάνω τιμή αφορά απολύμανση για κατσαρίδες και μυρμήγκια. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και gel είναι +15€. Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα.

Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία. Εάν το πρόβλημα είναι οξύ, να λάβετε υπόψιν σας ότι μπορεί να χρειαστεί επαναληπτική απολύμανση μέσα σε έναν μήνα.

Η προσφορά ισχύει για απολύμανση διαμερίσματος με ψεκασμό.

Η παραπάνω τιμή αφορά απολύμανση για κατσαρίδες και μυρμήγκια. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και gel είναι +15€.

Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα. Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία.

Η προσφορά ισχύει για απολύμανση πολυκατοικίας μέχρι 2 ορόφων. Η παραπάνω τιμή αφορά απολύμανση για κατσαρίδες και μυρμήγκια.

Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα. Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ψεκασμός σε κοινόχρηστους χώρους και φρεάτια, ενώ υπάρχει επιπλέον κόστος ανά διαμέρισμα. Εάν το πρόβλημα είναι οξύ, να λάβετε υπόψιν σας ότι μπορεί να χρειαστεί επαναληπτική απολύμανση μέσα σε έναν μήνα.

Η προσφορά ισχύει για απολύμανση καταστήματος με ψεκασμό.

Η παραπάνω τιμή αφορά απολύμανση για κατσαρίδες και μυρμήγκια. Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και gel είναι +15€.

Απαλλαγείτε άμεσα από κατσαρίδες, μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, κοριούς, ψύλλους με οικολογικά άοσμα φάρμακα. Εγγυημένα αποτελέσματα από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία. Εάν το πρόβλημα είναι οξύ, να λάβετε υπόψιν σας ότι μπορεί να χρειαστεί επαναληπτική απολύμανση μέσα σε έναν μήνα.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του τριθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του τριθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με μέγιστη διάσταση θέσεων 70 εκατοστά.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό διπλού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλύμματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.

Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι:

 • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby
 • Πλύση- απόπλυση του στρώματος
 • Ατμοαποστείρωση, εφόσον επιθυμείτε.
Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός του συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού και της καμινάδας. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό του συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού και της καμινάδας. Η τιμή αυτή αφορά τον καθαρισμό μέχρι το κλαπέτο ή εάν είναι ο τελευταίος όροφος του ακινήτου. Κάθε επιπλέον όροφος είναι +5€/όροφος.

Για τον καθαρισμό ακολουθούνται τα εξής στάδια: -

 • Αρχικά ελέγχουμε την καμινάδα για να δούμε αν υπάρχουν εμπόδια όπως κλειστές γωνίες – σίδερα στις πλάκες κ.α.
 • Έπειτα, σφραγίζουμε την εστία του τζακιού με ειδικό πανί ώστε να συγκρατεί ακόμα και την ψιλή σκόνη της καπνιάς και ταυτόχρονα τοποθετούμε το άκρο της σκούπας μέσα στην εστία για να ρουφάμε την πολλή σκόνη που πέφτει κατά την διάρκεια του καθαρισμού.
 • Στη συνέχεια τρίβουμε μηχανικά όλο το μήκος της καπνοδόχου με μεταλλική βούρτσα αλλά και τον καπνοθάλαμο του τζακιού πάνω από την εστία.
 • Μετά τρίβουμε τα πυρότουβλα μέσα στην εστία ή το μαντέμι, αν υπάρχει, και τραβάμε με την επαγγελματική σκούπα όλη την καπνιά μέσα από την εστία και πίσω από το κλαπέτο όπου συνήθως συσσωρεύεται η περισσότερη.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του γωνιακού πενταθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του γωνιακού πενταθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία και ώρα για να γίνει ο βιολογικός καθαρισμός του αυτοκινήτου στο χώρο σας.

Ο καθαρισμός αφορά τα εξής 10 στάδια:
 • Ξηρός Καθαρισμός ταπετσαρίας καθισμάτων με την ειδική σκούπα Kirby.
 • Υγρός καθαρισμός ταπετσαρίας καθισμάτων με την ειδική σκούπα Bissell.
 • Πλύση – Απόπλυση ταπετσαρίας.
 • Απομάκρυνση λεκέδων.
 • Ατμοκαθαρισμός - Ατμοαποστείρωση ταπετσαρίας & καθισμάτων με την ειδική σκούπα Kirby.
 • Απομάκρυνση σκόνης και ακάρεων.
 • Καθαρισμός πορτών.
 • Καθαρισμός – πλύσιμο πατώματος και πατάκια.
 • Καθαρισμός αποθηκευτικών χώρων.
 • Καθαρισμός ταμπλό.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο χώρο σας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να έχετε μπαλαντέζα μεγάλου μήκους.

Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για αυτοκίνητα που έχουν υποστεί λεκέδες από πλημμύρα ή από κατοικίδια ζώα και ξεπερνούν τις 5 θέσεις.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του γωνιακού επταθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του γωνιακού επταθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.

Τον επιτόπιο καθαρισμό χαλιών μέχρι 10 τ.μ. (ξεχωριστά ή σύνολο), τον καθαρισμό 4 θέσεων καναπέ (σύνολο) και τον καθαρισμό 1 διπλού ή 2 μονών στρωμάτων . Δωρεάν φρεσκάρισμα κουρτινών.
Εμφάνιση όλων...

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:30
 • Τρίτη: 9:00-21:30
 • Τετάρτη: 9:00-21:30
 • Πέμπτη: 9:00-21:30
 • Παρασκευή: 9:00-21:30
 • Σάββατο: 9:00-17:30
 • Κυριακή: 9:00-17:30

Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

Μάριος Μυχτάκης

Μάριος Μυχτάκης

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό επίπλων, χαλιών, απολυμάνσεις και βιολογικούς καθαρισμούς αυτοκινήτων άμεσα και με επαγγελματισμό.

Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
 • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
 • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

 • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
 • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
 • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

 • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
 • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
 • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
 • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Κλείσε Τώρα -10%

Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

Επίλεξε εργασία

Παρακαλώ επιλέξτε όσα από τα παρακάτω αντικείμενα θέλετε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Επιλέξτε ένα ή περισσότερα:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Στρώματα
Έπιπλα Σαλονιού
Καρέκλες
Χαλιά
Δερμάτινα Έπιπλα

Υποχρεωτικό πεδίο!

Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

Αξιολογήσεις χρηστών

4.9/5
(431)

Ποιότητα 98.2%

Αξιοπιστία 99.2%

Τιμή 97.3%

Συνέπεια 99.5%

Συμπεριφορά 99.7%

Καθαριότητα 99.1%

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-02-2023

Στελίνα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-02-2023

Ινεσσα /.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-02-2023

Εξαιρετικός επαγγελματίας!

Νίκος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-12-2022

μυρτω α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-12-2022

Εξαιρετικός! Συνεπής, ευγενής, επαγγελματίας σωστός!

Γλυκερια Ι.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-11-2022

Ο Μαριος είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχω συνεργαστεί!

No f.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-11-2022

για τον επαγγελματια οκ κανένα παπάπονο αλλά για το mycontructor.gr χάλι μαύρο. Ασυνέπεια στον μέγιστο βαθμο

Δημητρης Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-11-2022

Νικος Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-11-2022

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-11-2022

ΓΕΩΡΓΙΑ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-11-2022

Βασιλική Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-10-2022

Κυριακή Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-10-2022

Κλεομενιδης Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-10-2022

Δημητροπουλος Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-10-2022

Ναταλια Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-10-2022

Εξαίρετη δουλειά από τον κο Μυχτακη.

Νικόλαος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-10-2022

Καταπληκτικος!!!Ειχαμε ξανακανει καθαρισμο στρωματος βιολογικο αλλα δεν ειχε καμια σχεση με αυτον που μας εκανε ο Μαριος!!Το στρωμα εγινε κυριολεκτικα καινουριο!!!

Μαρια Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-09-2022

Καταπληκτικοί...

Μιρσυνα Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-09-2022

Ντανιελα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-09-2022

Kαταπληκτική εμπειρία!

ελισσαβετ λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-09-2022

Κατσαγουνου Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-09-2022

Ερατώ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-09-2022

χαρα κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-09-2022

Κατερίνα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-08-2022

Ερατώ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-08-2022

Μαρια Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-08-2022

Συνεπής στην ώρα του, σχολαστικός στη δουλειά του και απόλυτα σαφής και περιγραφικός όσον αφορά τη μεθοδολογία της δουλειάς του

Μιχα΄λης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-07-2022

Κωνσταντινος Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-06-2022

Ροξάνα Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-06-2022

κατερινα ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-06-2022

πετρος μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-06-2022

Αψογη συνεργασια, ευγενικος, επαγγελματιας.Σιγουρα θα τον επιλεξω την επομενη φορα.

Ισίδωρος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-06-2022

Παναγιωτης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-06-2022

ΟΛΓΑ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-06-2022

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-06-2022

Είναι επαγγελματίας!!!Γρηγορος,αξιολογος και ευγενικος

Παναγιωτα Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-05-2022

Μιχάλης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-05-2022

Αλεξανδρος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-05-2022

Ο κος Μυχτακης ειναι ευγενικος, συνεπης εξαιρετικος στην δουλεια του.

Γρηγορια Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-05-2022

Σοφία Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-05-2022

Αναστασια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-05-2022

Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-05-2022

Παναγιωτα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-05-2022

Παναγιωτα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-05-2022

. ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-04-2022

Ελενη Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-04-2022

ΝΑΤΑΛΙΑ Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-04-2022

Εξαιρετικός επαγγελματίας! Συνεπέστατος!! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!

κλεοπατρα δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-04-2022

Συνεπής, γρήγορος, αποτελεσματικός και ευγενεστατος! Συστήνω ανεπιφύλακτα

Κατερίνα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-04-2022

Τον πήρα για καθαρισμό σαλονιού 10ετιας + συνεπής, ευγενικός θα τον πρότεινα.

Μαρία .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-04-2022

Άψογος

Γιάννης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-04-2022

Στρατηγακης Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-02-2022

.. Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-01-2022

εξαιρετικός ! μας ξεβρωμισε απο τα ακάρεα

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Θ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-12-2021

Σοφία Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-12-2021

Καλή εξυπηρέτηση με επαγγελματισμο

Γιώργος Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-12-2021

Παπαλουκα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-12-2021

σοφια π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-12-2021

Εξαιρετικός, γρήγορος, συνεπής, προσεκτικός, και πολύ καθαρός!

Γιωργος Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-12-2021

εφη γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-11-2021

Νίκη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-11-2021

Η λέξη εξαιρετική,δεν περιγράφει καν την ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρεται! Ευχαριστούμε πολύ

Ευη Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-11-2021

ΓΕΩΡΓΙΑ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-11-2021

αποστολος κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-11-2021

Θεμης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-11-2021

Ευαγγελία Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-11-2021

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-10-2021

Λενα Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-10-2021

Δέσποινα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-10-2021

Εξαιρετικος στην εργασια του! Άριστος,συνεπής και γρήγορος. Έμεινα πολύ ευχαρισμένη, τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

. θ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-10-2021

Κωνσταντίνος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-10-2021

Λινα Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-10-2021

. κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-10-2021

Αγγελική .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-10-2021

Βασιλική Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-10-2021

Αχιλλεας .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-10-2021

Εξαιρετική δουλειά πολύ ευχαριστημένη μπράβο !

. Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-10-2021

Λενα Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-10-2021

Όλγα Ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-10-2021

Ο Μαριος είναι παρα πολυ επαγγελματικος, και συμπαθήκος. Καλη δουλεια και γρηγορά.

Christophe T.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-09-2021

Φανταστικό σέρβις όπως πάντα ! Ευγενικός ο κύριος που ήρθε, γρήγορος και πολυ αποτελεσματική η δουλεια που έκανε !

χριστινα ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-09-2021

Ελευθερια Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-09-2021

Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο την εργασια!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-09-2021

Όλα άψογα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ επαγγελματίας ο κ. Μυχτακης

σταυρουλα ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-09-2021

Μαρια Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-09-2021

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-09-2021

Κατερινα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-09-2021

Βασια Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-09-2021

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ξ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-09-2021

Εξαιρετική εξυπηρέτηση, συνέπεια και πολύ καλη δουλειά. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Αλεξάνδρα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-09-2021

μιλτος γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-09-2021

Αριστοι επαγγελματίες πεντακαθαροι και ευγενικοί! Σίγουρα θα τους ξαναπροτιμήσουμε!

Κεκακου Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-08-2021

Εξαιρετική δουλειά, πολύ ευγενικό προσωπικό!

Λένα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-08-2021

Γιουλια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-08-2021

Εβίτα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-08-2021

ελενη β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-08-2021

Κούκα Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-08-2021

Τήνα Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-08-2021

κατερινα Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-08-2021

. π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-08-2021

Επαγγελματιας. Πολυ καλος

νικος χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-08-2021

Βασιλική Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-08-2021

Εξαιρετικός επαγγελματίες, ευγενεστατος και πολύ καλή δουλειά... Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα..

Ντιανα ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-08-2021

πετροπουλος Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-08-2021

Ραφαηλ Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-08-2021

Μαρέτης Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-08-2021

Ραφαήλ Θ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-08-2021

Άψογη εξυπηρέτηση! Σας ευχαριστούμε!

Ελενη Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-08-2021

Εξαιρετικά

Κουτσάφτη Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-08-2021

Μαικο Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-07-2021

Spiros P.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-07-2021

ΚAλησπέρα! απλά μετά την επίσκεψη σας εχω βρει 3-4 ψιλα κατσαριδάκια

ΣΑΒΒΑΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-07-2021

Εξαιρετικος επαγγελματιας, αποτελεσματικοτατος, ακριβως στην ωρα του στο ραντεβου και ευγενεστατος!

Διωνη Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-07-2021

Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι ευχαριστούμε πολύ για τον επαγγελματισμός σας .Ευχαριστούμε πολύ!!!

Φαμπιολα Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-07-2021

Εξαιρετικός επαγγελματίας, επειδή λόγω δουλειάς έλειπα από το σπίτι την ώρα της επίσκεψης, με κάλεσε μετά για να με ενημερώσει. Θα σας προτιμήσω ξανά σίγουρα!

Σοφία Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-07-2021

Νίκος Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-07-2021

Filena V.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-07-2021

Σταματια Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-07-2021

χριστινα ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-07-2021

. Ι.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-07-2021

Καταπληκτική δουλεια ! Έφυγε ο λεκές τέλεια, το έκαναν πολυ γρήγορα ! Πραγματικά φανταστικά

χριστινα ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-07-2021

Άψογοι επαγγελματίες γρήγορη εξυπηρέτηση με συνέπεια μπράβο στην ομάδα σάς

ΣΤΕΛΛΑ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-07-2021

Πολύ καλός και εξυπηρετικος

Νικος Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-07-2021

Τέλεια

Νικόλαος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-07-2021

Πηγη Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-07-2021

αποστολος κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-07-2021

Εκανα απεντόμωση σε διαμέρισμα. Ο τεχνικός ήταν πολύ κατατοπιστικός και επεξηγηματικός. Εκανε λεπτομερή δουλειά με υπομονή χωρίς να βιάζεται να ξεπετάξει τη δουλειά όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοί του. Ηταν ακριβής στο ραντεβού του - στην πραγματικότητα ήρθε και νωρίτερα απο το ραντεβού.

Ζωή Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-07-2021

Πολυ εξηπηρετικος ο υαπαλληλις και οι ανθρωποι στο τηλεφωνο θα τους προτινω οτι λενε κανουν ευχαριστω πολυ !

σπυρίδη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-06-2021

Εξαιρετικός επαγγελματίας, συνεπέστατος και ευγενέστατος!

. Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-06-2021

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΑΝΝΑ Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-06-2021

Σταματινα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-06-2021

Εξαιρετικός επαγγελματίας κ ευγενεστατος.

Δήμητρα Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-06-2021

κωνσταντινα μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-06-2021

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-06-2021

Κελλυ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-06-2021

Ελένη Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-06-2021

ΚΑΛΛΙΟΠΗ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-06-2021

ΛΙΛΗ Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-06-2021

Κωνσταντίνος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-06-2021

Evgenia T.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-06-2021

Θέμης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-06-2021

ΛΙΛΗ Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-06-2021

Πολύ ευγενικός και συνεπής! Θα σου εξηγήσει ολες τις μεθοδους και τι χρειάζεται.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-06-2021

Πολύ σωστός επαγγελματίας ο κύριος Μυχτάκης. Ευχαριστούμε πολύ!

Τσούλου Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-05-2021

Θέμης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-05-2021

Αννιτα Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-05-2021

Εξαιρετικός επαγγελματίας Συγχαρητήρια

.. Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-05-2021

Γεωργία .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-05-2021

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-05-2021

Κωνσταντίνος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-05-2021

Συνέπεια και επαγγελματισμός !!!

.. Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-05-2021

Μείναμε πάρα πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Άριστος επαγγελματίας!

Γιώργος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-05-2021

Δημητρης Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-05-2021

Απλά εξαιρετικός, τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Παναγιώτα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-05-2021

Βασιλεία Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-05-2021

Παρα πολυ καλη και γρήγοροι και οικονομική ευχαριστώ πολύ

Νικη Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-05-2021

Άψογη υπηρεσία και επαγγελματίας. Θα προτιμηθεί στο μέλλον σίγουρα ξανά.

Αντώνης Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-05-2021

Evgenia T.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-05-2021

Η δουλειά έγινε γρήγορα και αποτελεσματικά και ο επαγγελματίας ήταν συνεπέστατος

Τασογλου Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-05-2021

Πολύ καθαρός κι εξυπηρετικός, επεξηγηματικός σε οτι έκανε, στην ώρα του, πολύ καλός στη δουλειά του!!

ναντια λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-05-2021

Υπεροχη εξυπηρέτηση, άρτια δουλειά κι ευγενικοτατος!

Αγγελικη Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-04-2021

Μαργκώ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-04-2021

Αγγελος ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-04-2021

Εγγυημένα καλή δουλειά ,τον έχουμε προτείνει ήδη σε άλλους!

Δάφνη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-04-2021

Ο κύριος Μυχτάκης είναι ένας άριστος επαγγελματίας τον οποίο συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΜΑΡΙΑ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-04-2021

Πολυ ικανοποιημενος! Εννοειται θα σας προτιμησω ξανα!!!

.. Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-04-2021

Λιολιος Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-04-2021

Παρά πολύ καλή εξυπηρέτηση. Να είστε καλά

.. Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-03-2021

Άψογος και στην ώρα του, ήρθε και λίγο νωρίτερα φόραγε μάσκα σε όλη την διάρκεια και ας είχε ζέστη δεν την έβγαλε, έβαλε προστατευτικα σακουλάκια και για τα παπούτσια του μην μας λερώσει. Πολύ ευγενικός και επαγγελματίας. Σίγουρα θα τον προτείνω και σε άλλους!!

Νικος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-03-2021

Για άλλη μια φορά, εξαιρετικός!

Σίλια Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-03-2021

Επαγγελματίας με όλη τη σημαία της λέξης! Στην ώρα του και έκανε άψογη δουλειά σε στρώμα και έπιπλα γραφείου! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

ΕΛΕΝΗ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-03-2021

Θεμιστοκλης Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-03-2021

Κωνσταντίνος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-02-2021

Λενα Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-02-2021

ελενη κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-02-2021

πετρος κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-02-2021

Χρήστος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-02-2021

Ο κύριος Μάριος, ευγενέστατος, ήρθε στην ώρα του, φοβερός επαγγελματίας και έκανε το στρώμα μου σαν καινούργιο. Ευχαριστώ πολύ.

Αβρααμ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-02-2021

Φρειδερίκη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-02-2021

Πολυ καλή δουλειά.Πολυ διακριτικός και καθαρός .

Κώστας Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-02-2021

Χριστινα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-02-2021

Σούπερ!

Σίλια Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-01-2021

Βασίλης Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-01-2021

Karagianni A.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-01-2021

Πολύ εργατικός μαζί με τον συνεργάτη του, προσπαθούν να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, πολύ προσεκτικοί, επαγγελματίες με το αντικείμενο, συνεπείς & πολύ καθαροί. Θα τους προτιμούσα ξανά σίγουρα!! Εξαιρετικοί και στο σημείο ποιότητας-τιμής.

Ελισάβετ Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-01-2021

Ηρω Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-01-2021

θεοφανια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-12-2020

... Ο.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-12-2020

αλμπερτ χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-12-2020

Θεοδώσης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-12-2020

Πολύ συνεπής και γνώστης του αντικειμένου. Θα τον προτιμουσα ξανα

Αντώνης Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-12-2020

Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και θα ξανά επικοινωνήσω μαζί σας...

Γεώργιος Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-12-2020

Alessandra .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-12-2020

Κωνσταντίνος Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-12-2020

Κωνσταντίνος Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-11-2020

Ευη Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-11-2020

Εξαιρετικός κύριος πολυ συνεπής στην ώρα και άριστο αποτέλεσμα ! Θα τον ξανά προτιμήσω και τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Βασιλικη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-11-2020

Εξαιρετική δουλειά από τον Μάριο. Σχολαστικός και με επιμονή στην λεπτομέρεια. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

γιωργος μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-11-2020

Παρα πολυ καλη δουλεια στο αυτοκινητο. Χαμηλη τιμη και εξαιρετικο αποτελεσμα

Κοσμας Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-11-2020

ο κ.Μαριος ήταν εξαιρετικός σε ολα στην συνέπεια την ευγένεια και την άριστη δουλεια .Τον ευχαριστούμε θερμά Ήταν άψογος

. Ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-11-2020

Πολύ καλός στην δουλειά του

Ζησιμος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-11-2020

Φραγκίσκος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-11-2020

.. Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-11-2020

Ο κύριος Μάριος ηταν άψογος άνθρωπος,επαγγελματίας.

Αλεξανδρα Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-11-2020

Ήρθε στην συμφωνημένη ώρα ( και λίγο πιο νωρίς!). Πολύ καλή δουλειά. Ευχαριστημένη με το αποτελεσμα. Κράτησε το γύρω χώρο καθαρό.

Γιωργος Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-11-2020

Εξαιρετικός επαγγελματίας, ο διθεσιος καναπές 15 χρόνων έγινε ολοκαίνουργιος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Νίκος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-11-2020

Ο Μάριος ήταν πολύ καλός, καθαρός, συνεπής, ευγενικός! Θα τον πρότεινα χωρίς άλλη σκέψη. Σωστός επαγγελματίας, θα τον ξαναεπιλέξω όποτε χρειαστώ :)

Κανελλακη Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-11-2020

Κωνσταντινα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-11-2020

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη

Πατρικαλάκης Φ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-11-2020

Όλα καλά, ευγένεια, καλό αποτέλεσμα!

Aris M.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-11-2020

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-10-2020

Ευγενικος συνεπης πολυ σωστος στη δουλεια του συστηνω ανεπιφιλαχτα σε φιλους.

γιαννης α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-10-2020

Γεωργιος Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-10-2020

σοφια α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-10-2020

Απόλυτα ευχαριστημένη από τον κύριο Μάριο. Σωστός επαγγελματίας... σχολαστικός και εδωσε μεγαλη προσοχή στον καναπέ που μας καθάρισε..

Μαρια Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-10-2020

Πολύ καλό αποτέλεσμα

Ιακωβιδου Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-10-2020

Μειναμε πολυ ευχαριστημενοι απο τον καθαρισμο τζακιου-καμιναδας αλλα και στο βιολογικο καθαρισμο στο στρωμα της κρεβατομαρας.

Καστρινος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-10-2020

Εξαιρετικός επαγγελματίας πολύ καλή δουλειά και στην ώρα του !!!

Νίκη Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-10-2020

Νάγια Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-10-2020

Γιουλη Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-10-2020

Πολύ εξυπηρετικός, ευγενικός και επαγγελματική δουλειά!

Αναστασία Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-10-2020

Ο κυριος Μαριος ειναι πολυ καλος!!κ η δουλεια του υπεροχη..!!ευχαριστω πολυ!!!

Ελευθερία Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-10-2020

Αντωνια Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-10-2020

Εξαιρετικός ο Μαριος αλλά και ο συνεργάτης του ο Δήμος!!!επισης προσφέρθηκαν μόνοι τους, να καθαρίσουν και το στρώμα του παιδιού μου χωρίς καμία επιβαρυνση. Άψογοι επαγγελματίες κι η δουλειά τους τέλεια!!!

, σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-10-2020

Ιωάννης Ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-10-2020

Έμεινα ευχαριστημένος από την εργασία του κ από την συμπεριφορά του σαν επαγγελματίας! Θα τον συστήσω ανεπιφύλακτα!

Στέλιος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-10-2020

Πολύ ευγενικός και επαγγελματίας, μάλιστα ήρθε νωρίτερα από την ώρα του ραντεβού. Το στρώμα άλλαξε χρώμα.

Μαρία Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-10-2020

Τελεια εργασια, καθαριοτητα απίστευτη, εξαιρετικος υπαλληλος!! Σας συνιστω!!!!

Κατερίνα Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-10-2020

Εξαιρετικοί επαγγελματίες!!!!Ο Μάριος άψογος στη δουλειά του.εκανα και βιολογικό καθαρισμό στον καναπέ αλλά και απολύμανση μέσα κι έξω απ το σπιτι

, σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-09-2020

Γιάννης Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-09-2020

Αγγελικη Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-09-2020

Δανάη Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-09-2020

ειρηνη σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-09-2020

Μια χαρά δεν έχω παράπονο... Απλά τώρα περιμένω τα αποτελέσματα.

Παναγιώτα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-09-2020

Ιακωβιδου Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-09-2020

ΒΑΣΙΛΗΣ Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-09-2020

Ο κύριος Μυχτάκης είναι ο καλύτερος με διαφορά!!! Ευχαριστώ πολύ για όλα!!!

Ρεβέκκα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-09-2020

.. Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-09-2020

Ασημίνα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-09-2020

Πολύ επαγγελματίας ,εξαιρετικό αποτέλεσμα και μα φοβερή ταχύτητα !! Θα των καλούμε συχνότερα μας εντυπωσίασε

Αθηναγόρας Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-09-2020

Γιάννης Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-09-2020

Εξαιρετικός επαγγελματίας και ευγενικός. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Μαιρη Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-09-2020

Γιώργος Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-09-2020

Θαλια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-09-2020

Συνεπής και πιο νωρίς στο ραντεβού και αποτελεσματικός Ευχαριστω πολυ

μαριος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-09-2020

Θοδωρής Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-09-2020

Εξαιρετικος επαγγεματιας. Παρα πολυ διακριτικος οση ωρα παρεμεινε στο χωρο και επισης δε δεχτηκε καν βα τον βοηθωσω να μετακινει τα βαρια στρωματα επιπλα κτλ. Τα εκανε ολομοναχος! Τετοιο ηθος σπανιζει.

Αντωνης Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-09-2020

Δήμητρα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-09-2020

Πολυ καλος επαγγελματίας και πολυ εργατικος

μαρια σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-09-2020

Αννα Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-08-2020

Πολυ καλος και τυπικος! Ευχαριστω πολυ! Σιγουρα θα τον ξανα χρειαστω!

Ιωάννα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-08-2020

Γιώργος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-08-2020

Εξαιρετικος επαγγελματιας και πολυ καλο αποτελεσμα!!! Συνιστω ανεπιφυλακτα!!!

Νανσυ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-08-2020

πολυ καλός!!!

Μαρθα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-08-2020

Σπυρος Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-08-2020

Άψογη εξυπηρέτηση!

Ρεβέκκα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-08-2020

Άμεση εξυπηρέτηση κ αποτέλεσμα!!!

Πηγη Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-08-2020

Αναστασια Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-08-2020

Σταυρούλα Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-08-2020

στελλα ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-08-2020

Σταυρος Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-08-2020

Σταυρουλα Η.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-08-2020

Άψογος.

φανης π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-08-2020

Βασίλης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-07-2020

Άψογος στην δουλειά του..

Αναστασία .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-07-2020

Πέντε αστέρια σε όλα. Άψογος επαγγελματίας. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.

Ελευθερία Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-07-2020

Πολύ καλός επαγγελματίας τον συνιστώ ανεπιφύλακτα. Συνεπής, ευγενικός, προσεκτικός

Αλέξανδρος Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-07-2020

Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες του κυρίου Μάριου. Σωστός επαγγελματίας, χαμογελαστός και πολύ προσεκτικός

Αλέξανδρος Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-07-2020

Απλά άψογος!!!

.. Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-07-2020

meiname para poly euxaristhmenoi apo ton epaggelmatia pou hr8e! k apo 8ema symperiforas k apo 8ema ka8arismou k e3yphrethshs. malista skeftomaste na ton kalesoume 3ana gia ka8arismo kanape apla den exoume thlefwno tou gia na rwthsoume k kostos! euxaristoume poly gia th synergasia!

δωρα γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-07-2020

Θάνος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-07-2020

γεωργια μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-07-2020

Χρηστος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-07-2020

Μάνος Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-07-2020

Ευχαριστώ πολύ τον Μάριο ! Ότι είπε έγινε! Άνθρωπος τις λεπτομέρειας και επαγγελματίας!

Αναγνωστοπουλου Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-07-2020

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-07-2020

Βικτωρια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-07-2020

Εξαιρετικός επαγγελματίας, τον συστήνω ανεπιφύλακτα

Κωνσταντίνα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-07-2020

Εξαιρετικα γρηγορος κ ευγενικος

. π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-06-2020

λυδια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-06-2020

Έκανα βιολογικό καθαρισμό σε ενα υπέρδιπλο κρεβάτι και σε ένα μεγάλο γωνιακό καναπέ.Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τον κύριο Μυχτάκη,ο οποίος πέραν του ότι έκανε πολύ σχολαστική δουλειά (2 ωρες+ περίπου),πρόσεξε επίσης ιδιαίτερα για την αποφυγή κάποιας ζημιάς καθως και την καθαριότητα πέριξ του χώρου εργασίας του.Το κρεβάτι και ο καναπές ακόμα μυρίζουν τέλεια ,θα τον ξαναπροτιμήσω !

Βαγγελης Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-06-2020

Nasia N.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-06-2020

.. β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-06-2020

Επαγγελματίας, έκανε εξαιρετική δουλειά, δεν έχω κανένα παράπονο... θα τον πρότεινα σε φίλο

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-06-2020

Πάρα πολύ ευχαριστημένη! Ο Μάριος πολύ καλός στη δουλειά του, γρήγορος και επαγγελματικός!

Ηρακλεια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-06-2020

Άριστος και ευγενεστατος επαγγελματίας

Ελισάβετ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
12-06-2020

παρασκεύας β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-06-2020

Πολύ καλή δουλειά, επαγγελματίας, συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!

Γιαννης Χ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-06-2020

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-05-2020

Τσουρουνάκης Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-05-2020

Ρουσσου Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-05-2020

Ηλίας Ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-05-2020

τσουκα .

5/5