Ηλίας Κλάους-Κάλλο

Ηλίας Κλάους-Κάλλο

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Φωτογραφίες

Έμφάνιση όλων

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Κλιματιστικού

ΑΥΤΟΨΙΕΣ

Οδοιπορικά

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση κλιματιστικού. Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέοντος (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα της εξωτερικής μονάδας. Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η επισκευή του κλιματιστικού. Η προσφορά περιλαμβάνει την επισκευή του κλιματιστικού για όλες τις βλάβες. Η τιμή αφορά το κόστος της επίσκεψης, το οποίο αφαιρείται από το τελικό ποσό της επισκευής εφόσον συμφωνηθεί να γίνει.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η επισκευή του ψυγείου. Η προσφορά αφορά την επισκευή ψυγείου για όλες τις βλάβες στους χώρους της συντήρησης και της κατάψυξης.

Η τιμή αφορά το κόστος της επίσκεψης, το οποίο αφαιρείται από το τελικό ποσό της επισκευής εφόσον συμφωνηθεί να γίνει.

Πραγματοποιούμε επισκευή οποιουδήποτε ψυγείου οικιακής χρήσης: μονόπορτα, δίπορτα, ντουλάπα, ψυγειοκαταψύκτες.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας. Η προσφορά περιλαμβάνει την σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας. Η τιμή αφορά για καλώδιο μέχρι 2 μέτρα. Αφορά σύνδεση σε οποιοδήποτε τύπο ηλεκτρικής κουζίνας οικιακής χρήσης.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η συντήρηση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας. Η εργασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό των φίλτρων με ειδικό υγρό και τον ακουστικό έλεγχο για διαπίστωση προβλημάτων. Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η επισκευή πιθανών προβλημάτων του κλιματιστικού.

Για επιπλέον ποσότητα φρέον στα 300gr  το κόστος κυμαίνεται στα 20€. Πιο συγκεκριμένα ένα μηχάνημα των 9.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται έως 3kg φρέον.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.. Ελάχιστη χρέωση 25€+ΦΠΑ.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η συντήρηση εσωτερικής μονάδας.Η εργασία περιλαμβάνει τον εσωτερικό καθαρισμό της εσωτερική μονάδας με πλυστικό μηχάνημα και ψεκασμό με απολυμαντικό υγρό.Η διαδικασία δεν λερώνει τον χώρο σας διότι γίνεται χρήση ειδικής σακούλας(ελεφαντάκι) για τη συλλογή των υγρών.Στο τέλος τοποθετούνται φίλτρα ενεργού άνθρακα τα οποία προστατεύουν από ιούς όπως COVID-19,SARS,H1N1.Ερχόμαστε στον χώρο σας  με γάντια μιας χρήσεως, μάσκα προσώπου και ειδικά γυαλιά.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+10€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr εώς 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000 - 24.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 3kg φρέον. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 2μ χαλκοσωλήνας, 3μ καλώδιο παροχής, 2μ σωλήνας αποχέτευσης.

Για επιπλέον μέτρα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση :

 • Σωλήνας αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνας: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+6€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).

Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 7.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,5kg φρέον, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται από 300gr έως 3kg φρέον.

Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για:

 • Σωλήνα αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνα: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση κλιματιστικού. Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέον (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα της εξωτερικής μονάδας. Γίνεται η μεταφορά στο χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+7€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση). Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg και αντίστοιχη χρέωση στα 80€. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr εώς 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 3kg φρέον.

Υπάρχει επιπλεόν επιβάρυνση για:

 • Σωλήνας αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνας: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Εμφάνιση όλων...

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:30
 • Τρίτη: 9:00-21:30
 • Τετάρτη: 9:00-21:30
 • Πέμπτη: 9:00-21:30
 • Παρασκευή: 9:00-21:30
 • Σάββατο: 9:00-17:30
 • Κυριακή: 9:00-17:30

Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

Ηλίας Κλάους-Κάλλο

Ηλίας Κλάους-Κάλλο

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
 • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
 • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

 • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
 • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
 • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

 • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
 • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
 • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
 • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Κλείσε Τώρα -10%

Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

Επίλεξε εργασία

Παρακαλώ επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Για τι κλιματιστικό ενδιαφέρεστε;

Υποχρεωτικό πεδίο!

Υποχρεωτικό πεδίο!

Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

Αξιολογήσεις χρηστών

4.5/5
(63)

Ποιότητα 89.8%

Αξιοπιστία 90.1%

Τιμή 87.9%

Συνέπεια 90.4%

Συμπεριφορά 93.6%

Καθαριότητα 89.2%

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-03-2023

Μαρία Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-03-2023

Παρόλο που υπήρξε καθυστέρηση, όλα καλά, μείναμε ευχαριστημένοι

ΣΜΠΟΝΙΑ Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-03-2023

ΜΠΑΛΤΑ Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-02-2023

Μαγα Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-01-2023

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-02-2023

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-01-2023

ΓΙΩΡΓΟΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-01-2023

Άριστοι επαγγελματίες και ευγενεστατοι !

ΒΛΑΧΟΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-01-2023

ΚΩΣΤΑΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-01-2023

ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-12-2022

Ο ηλιας και τα παιδιά ηταν αψογοι στη δουλειά τους και ευγενεστατοι

Αναστασιος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-10-2022

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-10-2022

ΣΟΦΙΑ Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-09-2022

/ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-09-2022

Καλός επαγγελματίας.

Dimitrios T.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-09-2022

Δεν έγινε ευθυγραμισμενη τοποθέτηση κλιματιστικου στον εσωτερικό χώρο του σαλονιού του σπιτιού. Μου είπαν ότι ήταν ο τείχος στραβός. Μπούρδες. Δεν έμεινα ευχαριστημένη.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-08-2022

Ιωαννα Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-08-2022

Αντωνια Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-08-2022

Έιναι υπέροχη ομάδα.πραγματικα άριστη συνεργασία και πολύ φιλικοί και άριστη συνενόηση.ευχαριστω παιδιά.ευχαριστω ομάδα.Μαρια από Μαρούσι.

μαρια α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-08-2022

Πινη Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-08-2022

Από τον συνεργάτη έμεινα ευχαριστημένη αλλά από την εταιρεία σας όχι διότι ο συνεργάτης σας δεν ήρθε στο πρώτο ραντεβού μας και δεν ειδοποιήθηκα από κανέναν ενώ ο ίδιος μου επιβεβαίωσε ότι σας είχε ενημερώσει να με ειδοποιήσετε ότι δεν θα έρθει και όταν καλούσα εγώ στα τηλέφωνα σας σταθερό και κινητό απορρίπτατε την κλήση

ΜΙΧΑΛΗΣ Δ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-08-2022

Επαγγελματίες .

Δημητρης Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-08-2022

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
22-07-2022

Ευσταθιος Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-06-2022

Κακοτεχνία

Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-06-2022

Μαρια Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-05-2022

Μαρίνα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
30-04-2022

Ολα υπεροχα! Αξιοπιστια και συνεπεια στο 100%!!

Βασίλης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-03-2022

Σπυριδουλα Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-01-2022

Νικόλας Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-01-2022

Παναγιωτα Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-12-2021

. Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-12-2021

Εύη Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-12-2021

Άψογος !

ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-11-2021

Πολύ καλός στην εργασία του. Εξαιρετική δουλειά.

Μανος Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-11-2021

Ο Ηλίας ήρθε στην ώρα του με όλα τα απαταίτητα εργαλεία και σε λιγότερο απο 1 ωρα κρέμμασε 5 φωτιστικά. Όλα μια χαρά.

Χριστίνα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-11-2021

Παναγιώτα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-11-2021

Παναγιώτα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-11-2021

Αψογος στην εργασια του, φιλικοτατος, μου εξηγησε αρκετα πραγματα για την σωστη λειτουργια κ τον καθαρισμο του κλιματιστικου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-11-2021

Χριστίνα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-11-2021

Πολυ καλος στη δουλεια του και πολυ ευγενικος.

Γιαννης Σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-11-2021

Εξαιρετικός επαγγελματίας! Σχολαστικός, απόλυτος γνωστης της δουλειάς του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

ΜΑΡΙΕ Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-10-2021

Πολύ καλή συνεργασία

Ελένη Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-10-2021

Μανώλης Δ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-03-2023

ΧΟΝΔΡΑΚΗΣ N.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
10-01-2023

Άργησε σχεδόν 1 ώρα από την ώρα του ραντεβού

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-11-2022

Κωνσταντινα π.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-09-2022

Σιγαλας Κ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-06-2022

Ο Κλαούντιο πρώτος, οι βοηθοί του όχι πρώτοι. Τελικά όλα καλά. Ναι είναι καλό μαστορακι και θα τον ξαναεφερνα για δουλειά μου.

ΤΙΦΤΙΚΙΔΗΣ Κ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-02-2022

ΑΜΝΑ Χ.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
21-11-2021

Συνεπής, ευγενικός, γρήγορος, τον συνιστώ.

Μαρία Σ.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-03-2022

Ευγενικό και αποτελεσματικό συνεργείο, συνέπεια και άμεση εξυπηρέτηση. Αν και είναι πολύ πρόσφατη η εγκατάσταση των κλιματιστικών, μέχρι στιγμής όλα φαίνονται να λειτουργούν σωστά.

νεκταρία χ.

4.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-10-2022

ΛΟΥΚΑ .

4.1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-10-2022

Ηταν όλα οκ

Στεφανος Γ.

3.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-03-2023

Άφησαν τις τρύπες ανοιχτές γιατί είχαν μόνο σιλικόνη για να τις κλείσουν, που κατά τα λεγόμενα τους, αν την έβαζαν μετά δεν θα "έπιανε" το χρώμα όταν θα βαφόταν ο τοίχος.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Σ.

2/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-12-2022

Είχατε καθυστέρηση στο Ραντεβού 2:30 ώρες, δεν σηκώνονται τα τηλέφωνα ποτέ ούτε στους δικό τους μάστορα, και δεν μάζεψαν ποτέ τους βρομιές πίσω τους .......

MASLAMANI R.

2/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-10-2022

Πολύ ακριβό σου. Για έξτρα εργασία

ΜΑΡΙΑ .

2/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-12-2021

Απαράδεκτοι, Άλλο τεχνικό ζήτησα άλλος ήρθε, χωρίς μάσκες για Covid και αλλά πολλά

Χρήστος Κ.

1.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-12-2022

Εκτός του ότι με χρέωσαν 20 €χωρίς απόδειξη για 3 μέτρα σωλήνα για να φεύγουν τα νερά από το κλιματιστικό,μου άφησαν ανοιχτές τις τρύπες που πέρασαν τους σωλήνες της εσωτερικής μονάδας προς την εξωτερική και ένα σπίτι βρώμικο από μπάζα που τρυπησαν ,καλώδια ,βίδες και όλων των λογιών σκουπίδια.Απλα απαράδεκτοι.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ .

1.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-06-2022

Καθυστέρησαν χάλια ποιότητα εργασίας ειρωνεία στο τηλέφωνο ζημιά στο σπίτι

ΧΑΡΙΛΑΟΣ Ζ.

1.5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-06-2022

Αργήσανε να τηλεφωνήσουνε πολλές ημέρες και με κάλεσαν τελικά μετά από τρία τηλεφωνήματα που έκανα παραπονούμενος. Τελικά όταν ήρθαν για εγκατάσταση μου είπαν ότι εκτός των 90€ που προκαταβολικά πλήρωσα, έπρεπε να τους πληρώσω αλλά 10€ για να μου τραβήξουν το καλώδιο μέχρι κάτω στην μπριζα και επειδή δεν είχα τόσα χρήματα μετρητά (δεν είχαν μηχάνημα για χρεωστική κάρτα μαζί τους) μου άφησαν το καλώδιο να κρέμεται στην μέση του τοίχου… Μετά για μια άλλη εργασία στην εξωτερική μονάδα με χρέωσαν 5€ τα οποία τα είχα και τα πλήρωσα, αλλιώς θα άφηναν και αυτό στην τύχη του. Περιττό να πω ότι δεν έστρωσαν ούτε κάποιο πλαστικό για να μην λερώσουν (σκόνες, κομμάτια τοίχου μέσα στο σπίτι και στο μπαλκόνι), τελειώνοντας το θεώρησαν δεδομένο ότι θα τα αφήσουν όλα λερωμένα κι εννοείται πως παρότι ήταν 3 άτομα δεν προθυμοποιήθηκε κάνεις να πάρει μια κούτα από το κλιματιστικό για να κατεβάσει κάτω. Πολύ άσχημη εμπειρία δεν τους συνιστώ !

Konstantinos L.

1.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-02-2023

Ποτέ ξανά

γιωργος π.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-12-2022

Δεν ήρθε στο ραντεβού του την προκαθορισμένη ημερομηνία λόγω βλάβης αυτοκινήτου και με ενημέρωσε σχεδόν δύο ώρες μετά το ραντεβού. Αύριο έχει κανονιστεί εκ νέου το ραντεβού. Αν δεν έρθει θα ειδοποιήσω το leroy merlin που έγινε η αγορά.

Μ.

Εμφάνιση όλων

Έκανες κάποια εργασία;

Γράψε την αξιολόγηση σου!

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

Καταχώρηση αξιολόγησης
Παρακαλώ περιμένετε...