Γιάννης Τσέλας

Γιάννης Τσέλας

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Με 15 χρόνια εμπειρία και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Φωτογραφίες

Έμφάνιση όλων

Υπηρεσίες

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η συντήρηση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας. Η εργασία περιλαμβάνει τον καθαρισμό των φίλτρων με ειδικό υγρό και τον ακουστικό έλεγχο για διαπίστωση προβλημάτων. Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η επισκευή πιθανών προβλημάτων του κλιματιστικού.

Για επιπλέον ποσότητα φρέον στα 300gr  το κόστος κυμαίνεται στα 20€. Πιο συγκεκριμένα ένα μηχάνημα των 9.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται έως 3kg φρέον.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση κλιματιστικού. Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέοντος (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα της εξωτερικής μονάδας. Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η επισκευή του κλιματιστικού. Η προσφορά περιλαμβάνει την επισκευή του κλιματιστικού για όλες τις βλάβες. Η τιμή αφορά το κόστος της επίσκεψης, το οποίο αφαιρείται από το τελικό ποσό της επισκευής εφόσον συμφωνηθεί να γίνει.
Στην επίσκεψη ηλεκτρολόγου περιλαμβάνεται το κόστος ελέγχου για πιθανή βλάβη ή για οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία (αλλαγή ασφάλειας/λάμπας/διακόπτη/πρίζας, τοποθέτηση φωτιστικού, κλπ). Η τιμή αφορά το αρχικό κόστος επίσκεψης και 1 ώρα εργασίας. Το κόστος για κάθε επιπλέον ώρα χρεώνεται ανάλογα με την εργασία και δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός του συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού και της καμινάδας. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό του συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού και της καμινάδας. Η τιμή αυτή αφορά τον καθαρισμό μέχρι το κλαπέτο ή εάν είναι ο τελευταίος όροφος του ακινήτου. Κάθε επιπλέον όροφος είναι +5€/όροφος.

Για τον καθαρισμό ακολουθούνται τα εξής στάδια: -

 • Αρχικά ελέγχουμε την καμινάδα για να δούμε αν υπάρχουν εμπόδια όπως κλειστές γωνίες – σίδερα στις πλάκες κ.α.
 • Έπειτα, σφραγίζουμε την εστία του τζακιού με ειδικό πανί ώστε να συγκρατεί ακόμα και την ψιλή σκόνη της καπνιάς και ταυτόχρονα τοποθετούμε το άκρο της σκούπας μέσα στην εστία για να ρουφάμε την πολλή σκόνη που πέφτει κατά την διάρκεια του καθαρισμού.
 • Στη συνέχεια τρίβουμε μηχανικά όλο το μήκος της καπνοδόχου με μεταλλική βούρτσα αλλά και τον καπνοθάλαμο του τζακιού πάνω από την εστία.
 • Μετά τρίβουμε τα πυρότουβλα μέσα στην εστία ή το μαντέμι, αν υπάρχει, και τραβάμε με την επαγγελματική σκούπα όλη την καπνιά μέσα από την εστία και πίσω από το κλαπέτο όπου συνήθως συσσωρεύεται η περισσότερη.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα 160lt. Η τιμή αφορά μόνο την εργασία. Σε περίπτωση μεταφοράς του ηλιακού θερμοσίφωνα από την ταράτσα στο πεζοδρόμιο υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.
Η προσφορά ισχύει για αποφράξεις σε νιπτήρα, μπανιέρα, σιφόνι μπάνιου, νεροχύτη, υδρορροής και άλλες μικρές εργασίες απόφραξης.
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η συντήρηση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Η προσφορά περιλαμβάνει την πλήρη συντήρηση (service) του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Εφόσον ανοίγει ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας και δεν είναι κινέζικης κατασκευής, γίνεται καθαρισμός της αντίστασης από τα άλατα. Με την συντήρηση επιτυγχάνεται καλύτερη απόδοση και οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος.

Αλλαγή ασφάλειας.

Αλλαγή ασφάλειας σε ηλεκτρολογικό πίνακα. Η τιμή αφορά την εργασία και το κόστος για την ασφάλεια. Επιπλέον κόστος για κάθε επιπλέον ασφάλεια +5€/ασφάλεια.Η ύπαρξη λειτουργικών ασφαλειών είναι απαραίτητη για την έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Αλλαγή γραμμής τηλεφώνου.

Ενδείκνυται σε περίπτωση που το σήμα και η ποιότητα της επικοινωνίας είναι κακή και προκαλούνται δυσκολίες στην συνεννοήση με τον συνομιλητή σας. Η τιμή αφορά καλώδιο γραμμής τηλεφώνου μέχρι 10μ .Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον καλώδιο γραμμής τηλεφώνου : + 3€ / μ.

 

Αλλαγή γραμμής Ethernet 

Ενδείκνυται σε περίπτωση που η ταχύτητα και η ποιότητα του δικτύου σας είναι κακή και προκαλούνται δυσκολίες στην μεταφορά των δεδομένων. Η τιμή αφορά καλώδιο γραμμής Ethernet μέχρι 10μ . Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον καλώδιο γραμμής Ethernet : +2€/μ.

Αλλαγή Δικτύου Infotainment

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη δικτύου infotainment. Η τιμή αφορά μέχρι 10μ καλώδιο .Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον μέτρο καλωδίου: +2€ / μ.

Αλλαγή πρίζας/διακόπτη.

Η τιμή αφορά την αλλαγή μέχρι τρεις πρίζες ή διακόπτες.Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον πρίζα/διακόπτη: +5€/πρίζα ή διακόπτη. Η ύπαρξη λειτουργικών ασφαλειών είναι απαραίτητη για την έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ.

 Γενική επισκευή καλωδίωσης θυροτηλεόρασης-θυροτηλέφωνου

Η διάβρωση και η φθορά των καλωδιώσεων είναι από τις συχνότερες αιτίες που προκαλούν βλάβες στη σωστή λειτουργία του συστήματος θυροτηλεόρασης και θυροτηλεφώνου. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εντοπίζουν τη βλάβη στη συνδεσμολογία και την επιδιορθώνουν.

Στην τιμή περιλαμβάνεται μέχρι πέντε μέτρα καλώδιο. Για κάθε επιπλέον μέτρο καλωδίου υπάρχει χρέωση 1,5€/ τρέχον μέτρο.


 

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τον κατάλληλο ηλεκτρολόγο για την εγκατάσταση και την σύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας ετσί ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή βλάβες στο δίκτυο.

Αφορά την κατασκευή του ενεργειακού τζακιού μέχρι 3 μέτρα καμινάδα. Η τιμή αφορά μόνο την εργασία, δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά.

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η πλήρη συντήρηση (service) του ηλιακού θερμοσίφωνα. Η προσφορά περιλαμβάνει την πλήρη συντήρηση (service) του ηλιακού θερμοσίφωνα. Αφορά την αντικατάσταση του αντιψυκτικού υγρού του ηλιακού θερμοσίφωνα και γίνεται καθαρισμός του κάδου (boiler) εσωτερικά από τα άλατα και των συλλεκτών. Επίσης, ελέγχονται η ασφαλιστική βαλβίδα κλειστού κυκλώματος, η ασφαλιστική βαλβίδα νερού χρήσης και οι μονώσεις. Επίσης, στην τιμή  περιλαμβάνεται η αλλαγή του ανοδίου (ράβδος μαγνησίου). Εάν υπάρχει βλάβη στην αντίσταση, χρεώνεται επιπλέον η επισκευή, αναλόγως την περίπτωση. Εάν ο θερμοσίφωνας έχει να συντηρηθεί πάνω από 10 χρόνια , υπάρχει επιπλέον χρέωση 20 €.
Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η επισκευή του ηλιακού θερμοσίφωνα. Η προσφορά περιλαμβάνει την επισκευή του ηλιακού θερμοσίφωνα για κάθε βλάβη. Η τιμή αφορά το κόστος της επίσκεψης, το οποίο αφαιρείται από το τελικό ποσό της επισκευής εφόσον συμφωνηθεί να γίνει. Το κόστος των υλικών επιβαρύνουν τον πελάτη καθώς αλλάζουν κατά περίπτωση.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός του συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού. Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό του συμβατικού ή ενεργειακού τζακιού.

Για τον καθαρισμό ακολουθούνται τα εξής στάδια:

 • Αρχικά ελέγχουμε την καμινάδα για να δούμε αν υπάρχουν εμπόδια όπως κλειστές γωνίες – σίδερα στις πλάκες κ.α.
 • Έπειτα, σφραγίζουμε την εστία του τζακιού με ειδικό πανί ώστε να συγκρατεί ακόμα και την ψιλή σκόνη της καπνιάς και ταυτόχρονα τοποθετούμε το άκρο της σκούπας μέσα στην εστία για να ρουφάμε την πολλή σκόνη που πέφτει κατά την διάρκεια του καθαρισμού.
 • Στη συνέχεια τρίβουμε μηχανικά όλο το μήκος της καπνοδόχου με μεταλλική βούρτσα αλλά και τον καπνοθάλαμο του τζακιού πάνω από την εστία.
 • Μετά τρίβουμε τα πυρότουβλα μέσα στην εστία ή το μαντέμι, αν υπάρχει, και τραβάμε με την επαγγελματική σκούπα όλη την καπνιά μέσα από την εστία και πίσω από το κλαπέτο όπου συνήθως συσσωρεύεται η περισσότερη.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η συντήρηση εσωτερικής μονάδας.Η εργασία περιλαμβάνει τον εσωτερικό καθαρισμό της εσωτερική μονάδας με πλυστικό μηχάνημα και ψεκασμό με απολυμαντικό υγρό.Η διαδικασία δεν λερώνει τον χώρο σας διότι γίνεται χρήση ειδικής σακούλας(ελεφαντάκι) για τη συλλογή των υγρών.Στο τέλος τοποθετούνται φίλτρα ενεργού άνθρακα τα οποία προστατεύουν από ιούς όπως COVID-19,SARS,H1N1.Ερχόμαστε στον χώρο σας  με γάντια μιας χρήσεως, μάσκα προσώπου και ειδικά γυαλιά.

  Κρυφός Φωτισμός σε Γυψοσανίδα για spot με διάμετρο τρύπας  5.5 εκατοστά

 

Ιδανική λύση για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σημεία τα οποία έχουν φτιαχτεί με γυψοσανίδα. Οι τρύπες που θα ανοιχτούν θα έχουν διάμετρο  5.5 εκατοστά στις οποίες θα τοποθετηθούν λάμπες spot και το παραγόμενο φως θα κατευθύνεται προς μια κατεύθυνση.

Στην τιμή περιλαμβάνεται εργασία και υλικά για τοποθέτηση  έως  τρεις (3) λάμπες spot. Για κάθε τοποθέτηση επιπλέον λάμπας spot υπάρχει επιπλέον κόστος 5€.

 

Κρυφός Φωτισμός σε Γυψοσανίδα για spot με διάμετρο 6.5 εκατοστά

 

O συγκεκριμένος τύπος κρυφού φωτισμού δίνει τη δυνατότητα στη λάμπα spot να παίρνει μια μικρή κλίση με αποτέλεσμα την κατεύθυνση της δεσμίδος φωτός προς συγκεκριμένο σημείο. Οι τρύπες που θα ανοιχτούν θα είναι διαμέτρου 6.5 εκατοστών, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα της κίνησης.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η τοποθέτηση πέντε (5) λαμπών spot. Για κάθε τοποθέτηση επιπλέον λάμπας spot υπάρχει επιπλέον κόστος 6€.


 

 

Κρυφός Φωτισμός σε Γυψοσανίδα για spot με διάμετρο τρύπας  6.5 εκατοστά με Dimmer 

Κατευθυνόμενες δέσμες φωτός με ρυθμιζόμενη ένταση παρέχουν τον ιδανικό συνδυασμό οικονομίας και ζεστής ατμόσφαιρας.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η τοποθέτηση των λαμπών spot στη γυψοσανίδα. Αν χρειαστεί να τοποθετηθεί μια ακόμα λάμπα spot, το κόστος για κάθε επιπλέον λάμπα ανέρχεται στα 6€.


 

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+7€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr εώς 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000 - 24.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 3kg φρέον. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται 2μ χαλκοσωλήνας, 3μ καλώδιο παροχής, 2μ σωλήνας αποχέτευσης.

Για επιπλέον μέτρα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση :

 • Σωλήνας αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνας: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+6€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση).

Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 7.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,5kg φρέον, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr έως 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr έως 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται από 300gr έως 3kg φρέον.

Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για:

 • Σωλήνα αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνα: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

 Κρυφός Φωτισμός σε Γυψοσανίδα για spot με διάμετρο τρύπας  5.5 εκατοστά με dimmer

O συγκεκριμένος τύπος κρυφού φωτισμού δίνει τη δυνατότητα στη λάμπα spot να παίρνει μια μικρή κλίση με αποτέλεσμα την κατεύθυνση της δεσμίδος φωτός προς συγκεκριμένο σημείο. Οι τρύπες που θα ανοιχτούν θα είναι διαμέτρου 6.5 εκατοστών, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα της κίνησης.

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται η τοποθέτηση  πέντε (5) λαμπών spot. Για κάθε τοποθέτηση επιπλέον λάμπας spot υπάρχει επιπλέον κόστος 6€.

 

Σύνδεση Κεραίας με Τηλεόραση

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη εσωτερικής συνδεσμολογίας, η οποία θα μεταφέρει το σήμα από την ταράτσα στο διαμέρισμα σας. Η τιμή αφορά μέχρι 10μ καλώδιο.Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για κάθε επιπλέον καλώδιο  : +1,5€/μ.

Τράβηγμα γραμμής από πίνακα

Τράβηγμα γραμμής από πίνακα σε οποιαδήποτε περίπτωση εγκατάστασης ηλεκτρολογικής συσκευής που απαιτεί μεγάλες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος. Ενδείκνυται σε περιπτώσεις αποφυγής βραχυκυκλώματος ή πτώσης τάσης. Στην τιμή περιλαμβάνεται καλώδιο μέχρι 10 μέτρα. Επιπλέον κόστος καλωδίου 4€/μ.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η τοποθέτηση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Η προσφορά περιλαμβάνει την τοποθέτηση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα 80 lt. Θα συνδεθεί με το υδραυλικό και ηλεκτρικό σύστημα του χώρου και θα ελεγχθεί η σωστή λειτουργία του. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η απεγκατάσταση κλιματιστικού. Η εργασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του φρέον (ψυκτικού υγρού), την αποξήλωση της εσωτερικής μονάδας από τον τοίχο και το ξεβίδωμα της εξωτερικής μονάδας. Γίνεται η μεταφορά στο χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας σε τοίχο.Όλες οι εργασίες κλιματιστικών αφορούν μέγιστο ύψος από δάπεδο ορόφου 4μ.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος της βάσης (+7€) αλλά ούτε και η συμπλήρωση φρέον (εξαρτάται από την περίπτωση). Ανάλογα το μέγεθος του μηχανήματος η ελάχιστη ποσότητα φρέον κυμαίνεται στα 300gr και κοστίζει 20€ με μέγιστη ποσότητα τα 3kg και αντίστοιχη χρέωση στα 80€. Για παράδειγμα, ένα κλιματιστικό των 9.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 1,8kg φρέον, ένα μηχάνημα 12.000btu από 300gr εώς 2kg φρέον και ένα μηχάνημα 18.000-24.000btu χρειάζεται από 300gr εώς 3kg φρέον.

Υπάρχει επιπλεόν επιβάρυνση για:

 • Σωλήνας αποχέτευσης: 2€ / μ
 • Καλώδιο Παροχής ρεύματος: 2€ / μ
 • Χαλκοσωλήνας: 15€ / μ για κλιματιστικά 9.000-12.000 btu - 20€ / μ για κλιματιστικά 18.000-24.000 btu

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ρελέ διαφυγής στον μονοφασικό σας πίνακα. Για να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας ή κωλυσιεργίας στην έκδοση του πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου/ΔΕΗ έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας σας δώσουν άμεσα λύση. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος για τα υλικά και η εργασία του τεχνικού.
Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η αντικατάσταση της αντίστασης του θερμοσίφωνα. Η προσφορά περιλαμβάνει την αντικατάσταση της αντίστασης του θερμοσίφωνα σας μέχρι 160 lt . Η τιμή αφορά μόνο εργασία και δεν συμπεριλαμβάνονται τα υλικά.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση ρελέ σε τριφασικό πίνακα. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ρελέ διαφυγής στον τριφασικό σας πίνακα. Για να αποφύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας ή κωλυσιεργίας στην έκδοση του πιστοποιητικού Ηλεκτρολόγου/ΔΕΗ έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας σας δώσουν άμεσα λύση. Στην τιμή περιλαμβάνεται το κόστος για τα υλικά και η εργασία του τεχνικού.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση μονοφασικού πίνακα.

Ενδεικτικά περιλαμβάνει αγορά και τοποθέτηση πλαστικού πίνακα χωνευτού 24 στοιχείων με:

 • 2 ασφάλειες 10Α για τις γραμμές φωτισμού
 • 1 ασφάλεια 16Α για τη γραμμή των πριζών
 • μια ασφάλεια 20Α για τον θερμοσίφωνα
 • μια ασφάλεια 25Α για την κουζίνα

Επίσης, περιλαμβάνεται:

 • ένας διπολικός διακόπτης για την κουζίνα
 • ένας διπολικός διακόπτης για τον θερμοσίφωνα.
 • ένας γενικός διακόπτης 1Χ40Α
 • μια γενική ασφάλεια 1Χ32Α
 • ένα ρελέ διαφυγής 2Χ40Α
 • όλες οι απαραίτητες ενδεικτικές λυχνίες.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η εγκατάσταση τριφασικού πίνακα.

Ενδεικτικά περιλαμβάνει αγορά και τοποθέτηση πλαστικού πίνακα χωνευτού 24 στοιχείων με:

 • τρεις ασφάλειες 10Α για τις γραμμές φωτισμού
 • δυο ασφάλειες 16Α για τη γραμμή των πριζών
 • μια ασφάλεια 20Α για τον θερμοσίφωνα
 • μια ασφάλεια 25Α για την κουζίνα

Επίσης, περιλαμβάνεται:

 • ένας γενικός διακόπτης 3Χ40Α
 • μια γενική ασφάλεια 3Χ32Α
 • ρελέ διαφυγής 4Χ40Α
 • όλες οι απαραίτητες ενδεικτικές λυχνίες

Επιπλέον χρεώσεις :

 • Ασφάλεια: 6€
 • Τράβηγμα Νέας Γραμμής : 30€+φπα

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται συνάντηση στον χώρο όπου πρόκειται να γίνει η ηλεκτρολογική ανακαίνιση. Εφόσον δοθεί μια αναλυτική περιγραφή για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν ορίζεται ημερομηνία για την έναρξη των εργασιών.

Τα κόστη των εργασιών διαμορφώνονται ως εξής:

 • Κάθε γραμμικό μέτρο καλωδίου ανέρχεται στα 1.5 ευρώ
 • Η αλλαγή του μονοφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εξήντα (160) ευρώ
 • Tο κόστος για την αλλαγή του τριφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εβδομήντα (170) ευρώ
 • Το κόστος για την αλλαγή κάθε πρίζας και διακόπτη ανέρχεται στα πέντε (5) ευρώ ανά τεμάχιο και δεν περιλαμβάνεται η καινούρια πρίζα ή διακόπτης
 • Το κόστος για το τράβηγμα καινούριας γραμμής από το κουτί είναι στα τριάντα (30) ευρώ ανά γραμμή
 • Η προσφορά αφορά ακίνητα μέχρι πενήντα (50) τ.μ.

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται συνάντηση στον χώρο όπου πρόκειται να γίνει η ηλεκτρολογική ανακαίνιση. Εφόσον δοθεί μια αναλυτική περιγραφή για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν ορίζεται ημερομηνία για την έναρξη των εργασιών.

  Τα κόστη των εργασιών διαμορφώνονται ως εξής:

 • Κάθε γραμμικό μέτρο καλωδίου ανέρχεται στα 1.5 ευρώ
 • Η αλλαγή του μονοφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εξήντα (160) ευρώ
 • Tο κόστος για την αλλαγή του τριφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εβδομήντα (170) ευρώ
 • Το κόστος για την αλλαγή κάθε πρίζας και διακόπτη ανέρχεται στα πέντε (5) ευρώ ανά τεμάχιο και δεν περιλαμβάνεται η καινούρια πρίζα ή διακόπτης
 • Το κόστος για το τράβηγμα καινούριας γραμμής από το κουτί είναι στα τριάντα (30) ευρώ ανά γραμμή
 • Η προσφορά αφορά ακίνητα μέχρι εκατό (100) τ.μ.

  Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται συνάντηση στον χώρο όπου πρόκειται να γίνει η ηλεκτρολογική ανακαίνιση. Εφόσον δοθεί μια αναλυτική περιγραφή για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν ορίζεται ημερομηνία για την έναρξη των εργασιών.

  Τα κόστη των εργασιών διαμορφώνονται ως εξής:

 • Κάθε γραμμικό μέτρο καλωδίου ανέρχεται στα 1.5 ευρώ
 • Η αλλαγή του μονοφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εξήντα (160) ευρώ
 • Tο κόστος για την αλλαγή του τριφασικού πίνακα ανέρχεται στα εκατόν εβδομήντα (170) ευρώ
 • Το κόστος για την αλλαγή κάθε πρίζας και διακόπτη ανέρχεται στα πέντε (5) ευρώ ανά τεμάχιο και δεν περιλαμβάνεται η καινούρια πρίζα ή διακόπτης
 • Το κόστος για το τράβηγμα καινούριας γραμμής από το κουτί είναι στα τριάντα (30) ευρώ ανά γραμμή
 • Η προσφορά αφορά ακίνητα μέχρι εκατόν πενήντα (150) τ.μ.

  Εμφάνιση όλων...

  Ωράριο Λειτουργίας

  • Δευτέρα: 9:00-21:30
  • Τρίτη: 9:00-21:30
  • Τετάρτη: 9:00-21:30
  • Πέμπτη: 9:00-21:30
  • Παρασκευή: 9:00-21:30
  • Σάββατο: 9:00-17:30
  • Κυριακή: 9:00-17:30

  Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

  Γιάννης Τσέλας

  Γιάννης Τσέλας

  Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

  Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

  Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

  Με 15 χρόνια εμπειρία και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

  Εγγύηση Ικανοποίησης

  Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

  Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

  Η ρητή και συμβατική δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους Πελάτες μας.

  Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις :

  • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
  • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
  • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

  Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

  Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

  Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

  • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
  • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
  • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

  Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

  Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

  • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
  • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
  • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
  • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
  • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας μέσω email στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

  Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

  Εργαζόμαστε για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες τεχνικών υπηρεσιών. Βεβαιωνόμαστε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την εργασία μας και την ποιότητα της. Οι άνθρωποι του myconstructor.gr θα φροντίζουν πάντα να εμπλουτίζουν την ποικιλία των τεχνικών εργασιών της ιστοσελίδας ώστε να παραμένει καινοτόμο και επίκαιρο.

  Η εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr

  Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

  Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

  Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

  Κλείσε Τώρα -10%

  Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

  Επίλεξε εργασία

  Παρακαλώ επιλέξτε τις εργασίες που χρειάζεστε:

  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Υδραυλικές εργασίες:

  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Μικροβλάβες
  Θερμοσίφωνες
  Είδη υγιεινής
  Καλοριφέρ

  Υποχρεωτικό πεδίο!

  Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

  Αξιολογήσεις χρηστών

  4.8/5
  (289)

  Ποιότητα 96.6%

  Αξιοπιστία 96.6%

  Τιμή 95.6%

  Συνέπεια 97.3%

  Συμπεριφορά 96.9%

  Καθαριότητα 96.4%

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-10-2020

  Κατερίνα Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2020

  . κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-10-2020

  παναγιωτα κ.

  4.3/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-10-2020

  γιαννης μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-09-2020

  Ο Γιάννης είναι καταπληκτικός επαγγελματίας, γρήγορος και με έμφαση στη λεπτομέρεια. Κάναμε απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση σε 3 κλιματιστικά, καθώς και συντήρηση. Ο Γιάννης με τον αδερφό του μας βοήθησαν ακόμα και να τα μεταφέρουμε. Ένα κλιματιστικό ήταν πολύ απαιτητικό καθώς δεν είχε χώρο στο μπαλκόνι και επρεπε να μπει έξω στο πλάι, ιδιαίτερα απαιτητικό σημείο, αλλά όλα έγιναν με επιτυχία. Και το πιο σημαντικό το σπίτι παρέμεινε καθαρό σαν να μην έγιναν εργασίες γιατί καθάρισαν τα πάντα.

  Ειρηνη .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-09-2020

  ΑΘΗΝΑ Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-09-2020

  Άψογη εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα! Ευχαριστούμε πολύ!

  .. Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-09-2020

  Πολύ καλός επαγγελματίας, συνεπής και ευγενικός . Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

  Ανδρέας Τ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-09-2020

  ευαγγελος η.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-07-2020

  Το κλιματιστικό μετά από 2 ώρες από την τοποθέτηση του δεν λειτουργούσε σωστά. Σε τηλεφωνική επαφή που είχα με τον εν λόγω επαγγελματία, αυτός ανταποκρίθηκε άμεσα και αγογγυστα. Η βλάβη δεν ήταν κάτι σημαντικό. Όμως έδειξε αξιοπιστία και ύφος επαγγελματία, με τέλεια συμπεριφορά, χωρίς να ζητήσει κάτι επιπλέον. Εννοείται ότι τον συστήνω ανεπιφύλακτα....

  σωτηριος κ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  17-06-2020

  Σωστοί επαγγελματιες, κάνανε πολυ καλή δουλεια. Το μονο αρνητικό είναι ότι οι τιμές είναι λίγο τσιμπημενες.

  Ιωάννης Ρ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-06-2020

  Γεώργιος Κ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-06-2020

  ΜΑΡΙΑΝΘΗ Μ.

  3.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-06-2020

  7€ έξτρα Και χωρίς απόδειξη

  Κατερινα Ν.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-06-2020

  Βαλσαμια Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-06-2020

  Σωστός και γρήγορος επαγγελματίας, δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω. Μακάρι να ήταν έτσι όλοι! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  Γιώργος Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-06-2020

  CΗRYSANTHAKOPOULOS N.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-06-2020

  Όλα καλά, προσεχτικοι, ευγενικοί. Χρειαστηκα δυο μετρα επιπλέον χαλκοσωλήνα με χρέωσαν + 50€ το θεωρώ ακριβά, μου έκανα δώρο την βάση της εξωτερικής μονάδας και το φις της μπρζας.

  ΙΩΑΝΝΗς .

  3.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-05-2020

  ΧΡΗΣΤΟΣ Τ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-06-2020

  Ιωάννης Ζ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-06-2020

  Πολυ ευγενικοι ανθρωποι,πολυ καλοι επαγγελματιες

  Στέλλα Γ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-06-2020

  Ελένη Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-05-2020

  Ευγένεια,καθάρισε σχολαστικά την εξωτερική μονάδα

  Πολυνίκη Κ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-05-2020

  Γιώργος Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-06-2020

  Ιωάννης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-05-2020

  Όλα τέλεια!!

  Ιωαννης Ν.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-05-2020

  Νικολεττα σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-05-2020

  Χρησιμοποίησα 4 φορές την υπηρεσία μέχρι τώρα για μεταφορική στη μετακόμιση και εγκατάσταση κλιματιστικών. Άψογοι και επαγγελματίες!

  .. Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-05-2020

  Πολύ ικανοποιημένος. Ευχαριστώ πολύ

  Ιωαννης Δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-05-2020

  Τζαβαλα Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-05-2020

  Πολύ καλή δουλειά.

  Νικος κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-05-2020

  Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Ήταν ευγενικοί, άψογοι στην δουλειά τους και καθαροί.

  Νατάσσα Ν.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-05-2020

  Μάριος Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  11-05-2020

  ... Μ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-05-2020

  Δημήτρης Φ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-05-2020

  Εξαιρετικοι Επαγγελματιες!!!

  βαγγελης Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-05-2020

  συμπληρωση φρεον

  Χρηστος Τ.

  2/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-05-2020

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΤΡΥΠΕΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΕΛΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ 45Ε ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 55Ε ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ 3 ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΓΕ ΠΑΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΩ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΟΤΟΥ ΛΕΡΩΣΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

  ριζου α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-05-2020

  Εξαιρετικός τεχνικος!!!!

  . Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-05-2020

  Ελενη Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-05-2020

  Θοδωρης Ζ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-05-2020

  Ανδρέας Χ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-05-2020

  Καλός επαγγελματίας!

  Νικητας Α.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-05-2020

  Αξιόλογοι επαγγελματίες ευγενικοί πρόθυμοι με συνέπεια και γνώσεις

  παντελης π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-05-2020

  Σέργιος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-05-2020

  Ιωάννης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-05-2020

  πολυ εξυπηρετικοι, αμεσοι, πεντακαθαροι, συνεπεστατοι. θα ξανασυνεργαζομουν και παλι μαζι τους!!!

  . τ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  11-05-2020

  Μαρια Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-05-2020

  Παναγιώτης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  30-04-2020

  Είναι η 4 ή 5 φορά που παίρνω τον Γιάννη, γιατί ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας, πάντα στην ώρα του και πάντα τέλεια δουλειά και καθαρή.

  Εστέλ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-05-2020

  Ο Γιάννης ο ψυκτικός που ήρθε για το κλιματιστικό ήταν συνεπέστατος, μάλιστα ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα, σπάνιο στις μερες μας. Έκανε εγκατάσταση του κλιματιστικου ακριβώς όπου το ήθελα χωρίς να λερώσει καθόλου το σπίτι. Ακόμα και η τρύπα που έγινε κλείστηκε με τέτοιο τρόπο που να μη φαίνεται τίποτα. Είναι καταπληκτικός εννοείται πως και για τη συντηρηση αυτόν θα καλέσουμε. Ήταν πολύ ευγενικός και πολύ καλός στη δουλειά του.

  Ειρηνη .

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  30-04-2020

  γιαννης β.

  3.3/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-04-2020

  Η συμπεριφορά ήταν απότομη για αυτό κ η χαμηλή βαθμολογία. Ήρθαν χωρίς μάσκες την περίοδο του κορονοϊού.

  Ναντια ..

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-04-2020

  Εξαιρετική δουλειά με συνέπεια και χωρίς καθυστερήσεις.

  Χαραλαμπος Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-04-2020

  Άρτεμις Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  02-04-2020

  Παρασκευή .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  31-03-2020

  Μανος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-03-2020

  Ό ΚΆΛΎΤΈΡΌΣ

  Κωστας .

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-03-2020

  Ευστάθιος Χ.

  4.1/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-03-2020

  χωρίς σχόλια

  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-03-2020

  Πολύ καλή δουλειά και ταχύτατοι!!!!

  Ηρακλης Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-03-2020

  Σταυρος Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-03-2020

  Γεώργιος .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-03-2020

  Μια χαρά. Όλα καλά. Συστήνεται

  .. ..

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-02-2020

  Μυρων Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-02-2020

  κατσαρα μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-02-2020

  Νικολαος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-02-2020

  Θάνος β.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-02-2020

  Εξαιρετική εργασία από τον κύριο Γιάννη

  ΙΩΣΗΦ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-02-2020

  Έδωσα 85ευρ λόγω περισσότερο καλώδιο και φις. Όλα καλά και καθαρά με τα παιδια

  Δημητρα Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-02-2020

  Αναστασιος Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-02-2020

  Γεώργιος Σ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-02-2020

  Συνεπης στο ραντεβου αριστος στην εργασια

  Μιχαλης Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-02-2020

  Πολύ καλή !Μεσολάβησα ὡς μεσητικό γραφεῖο μεταξύ τοῦ πελάτη ἰδιοκτήτη πού κατοικεῖ ἐκτός Αθηνῶν καί τοῦ Μηχ. Μηχ. γιά θέματα πιστοποιητικῶν. Οἰ ἐξτρά εργασίες ἀφοροῦσαν ρελέ ἀσφαλείας καί διακανονίσθηκαν τηλεφωνικά μέ ἠλεκτρονικό τρόπο μεταξύ ἰδιοκτήτη καί Μηχανικοῦ . ὅλα ἄψογα καί χωρίς χρονικές καθυστερήσεις.

  αργυρω κ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-01-2020

  Καλά παιδιά ήταν, συστήνω ανεπιφύλακτα

  Αλέκος ..

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-01-2020

  Ολα ήταν άψογα

  Σια .

  4.3/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-01-2020

  Εγκατάσταση ερκοντισιον

  Πέτρος .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-01-2020

  Πάντα στην ώρα τους και πάντα φιλική. Κάνανε πολύ καλή δουλειά ευχαριστώ!

  Εστέλ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-01-2020

  Πολύ εξυπηρετικοί, ευγενικοί και γρήγοροι. Μπράβο σας

  Φωτουλα Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-01-2020

  Πολύ καλή δουλειά ο κ. Γιάννης και ο συνεργάτης του, ήρθε στην ώρα του και εγκατέστησε το κλιματιστικό γρήγορα και αποτελεσματικά. Έμεινα ικανοποιημένος.

  . σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-01-2020

  Πολύ τυπικός στη δουλειά του.

  νικητας γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  31-12-2019

  Κωνσταντίνος .

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  29-12-2019

  Γιαννης Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-12-2019

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-12-2019

  βασιλης κ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-12-2019

  Νίκος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-12-2019

  Άψογος και με καλές ιδέες για την σωστή επιλογή θέσης του κλιματιστικού.

  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Φ.

  3.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-12-2019

  Εργατικός, υπομονετικός και συζητήσιμος, όμως με χρέωσε για 2 λίτρα φρεον, ενώ είδα κατόπιν ότι παίρνει μόνο 1,5. Μου έκανε "δώρο" καθαρισμό όμως, οπότε πήγε μία η άλλη περίπου κοστολογικά

  Γιώργος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-12-2019

  Άψογος 5 στα 5.

  Αλεξανδρος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-12-2019

  Καλοί επαγγελματίες και καλή συμπεριφορά. Μείναμε ευχαριστημένοι.

  . π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-12-2019

  δημητρης μ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-12-2019

  Με εξυπηρέτησε εκτάκτως καθώς είχα από άλλο τεχνίτη του my constructor ακύρωση του ραντεβού του Σαββάτου λόγω κάποιου κωλύμματος. Ευχαριστώ θερμά τόσο την εταιρεία όσο και προσωπικά τον κύριο Τσέλα για την άμεση εξυπηρέτηση. Σωστός επαγγελματίας : τυπικός στην ώρα του, άμεση εξυπηρέτηση,γρήγορη τοποθέτηση.

  ευγενια κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-12-2019

  Άριστη συνεργασία. Πολύ επαγγελματική συμπεριφορά. Άριστο αποτέλεσμα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

  Σμαράγδα Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-12-2019

  ηταν όλα όπως τα σχεδίασα . Μια χαρά τέλεια .

  Λάζαρος Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-12-2019

  ΑΝΔΡΕΑΣ Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-12-2019

  Μαρία Κ.

  2/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-12-2019

  Ήταν απαράδεκτοι! Μου είχαν πει τηλεφωνικά ότι θα με χρεώσουν βάσεις για το κλιματιστικό 7 ευρώ και όταν ήρθαν στο σπίτι έκαναν ξεκάθαρο ότι δεν μιλούσαν για ζευγάρι βάσεων άρα ήθελαν 14 ευρώ. Μετά από μια βδομάδα που άνοιξα το κλιματιστικό, έσταζε. Όταν πήρα να ζητήσω να το διορθώσουν μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό και ότι πρέπει να χρεώσουν έξτρα επίσκεψη αν θέλω να βάλουν εξάρτημα που το διορθώνει. Φυσικά δεν μου τα είπαν από την αρχή γιατί ήθελαν το εξτραδακι τους! Μην σας ξεγελούν οι τιμές τους τα παίρνουν μετά.

  Δήμητρα Β.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-12-2019

  Εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ καλή δουλειά.

  Χρηστος Φ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-12-2019

  Εξυπηρετικότατος.

  Δημήτρης Σ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-12-2019

  Πολύ επαγγελματίας έκανε πολύ καλά τη δουλειά του, ακόμα κ σε ζητήματα που απαιτούσαν πρόσθετη εργασία από τον ίδιο. Πολύ ευχαριστημένος, θα τον προτιμήσω ξανά.

  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-12-2019

  Telia ola kala

  θανασης χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-12-2019

  Γιώργος Δ.

  4.3/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-11-2019

  Όλα καλά .

  Τσολακίδης Θ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-11-2019

  Εξαιρετικοί επαγγελματίες ήρθαν στην ώρα τους και η δουλειά τους άψογη να τους προτιμησετε χωρίς δεύτερη σκέψη!

  Παναγιώτης Φ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-11-2019

  Μπαμπουλη .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-11-2019

  Έμεινα πολύ ευχαριστημένος γρήγορα καθαρά και χωρίς λάθη

  Βασίλης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  11-11-2019

  Ανδρεας Ζ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-11-2019

  Παναγιωτης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-11-2019

  βασιλης τ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  04-11-2019

  πολυ καλη δουλεια εξυπηρετηση κ καλες τιμες αψογοι σε ολα...ευχαριστω για την συνεργασια μας....

  Βασιλική .

  2.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-11-2019

  Ενω η προσφορα ηταν στα 94 ευρω τελικα πληρωσα 150 γιατι ειχε χαθει λεει το Περισσοτερο φρεον απο την απεγκατασταση. Τα περιεργα ειναι δυο. Το φρεον δεν κανει 20€ το ενα AC. Δευτερον την απεγκατασταση την ειχαμε κανει με myconstructor οποτε οπως και να χει ηταν δικο σας λαθος.

  . ..

  4.3/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-11-2019

  Σοβαρός επαγγελματίας, ευέλικτος και με προσοχή στην λεπτομέρεια. Το μόνο αρνητικό είναι πως χρειάστηκε να γινει κάποια εξτρα εργασία την οποία και πραγματοποίησε σε πολυ καλή εξτρα τιμή μάλιστα, το κλιματιστικο λειτούργησε κανονικά αλλά μετά απο λιγες ώρες το πρόβλημα επανεμφανίστηκε. Μπορεί να μην ευθύνεται ο άνθρωπος βέβαια, το αναφερω όμως σαν γεγονός.

  Χρήστος Γ.

  4.5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-10-2019

  πολύ καλός επαγγελματίας γρήγορος συνεπής συνεργάσιμος ίσως ακριβός, για καθαρισμό aircodition μεταφορά πίσω μονάδας και βάση δαπέδου 85 ευρο χωρίς φπα

  Γεώργιος Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-10-2019

  Ο Γιαννης και όλα αδερφός του είναι επαγγελματίες, άριστοι τεχνικοί και πολύ εξυπηρετικοί! Ευχαριστώ πολύ

  Χρηστος Φ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-10-2019

  Εξαιρετικός επαγγελματίας. Γρήγορος, με λογικές τιμές και συνεννοήσιμος. Αφήνει τον χώρο καθαρό όπως τον βρήκε. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Χαράλαμπος Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-10-2019

  Γρήγορα. Καθαρά .με συνέπεια

  Οδυσσεας Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-10-2019

  Ιωαννα Ζ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-10-2019

  Εκτός από μια μικρή καθυστέρηση στην ώρα του ραντεβού όλα τα άλλα ήταν πολύ καλά... προσιτές τιμες καλή κ καθαρή δουλεια

  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ε.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-10-2019

  Νικος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-10-2019

  χανουτσος φ.

  4.5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-10-2019

  Θεοφανης Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-10-2019

  Κάνανε τέλεια δουλειά δεν έχω συναντήσει καλύτερους και οι τιμή πολύ καλή.

  Εστέλ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-09-2019

  Διονύσης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-09-2019

  Συνεπής και πρόσχαρος!!

  Χαραλαμπος Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-09-2019

  αναστασια μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-09-2019

  Αναστασια Μ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-09-2019

  Αθηνα .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-09-2019

  Όλα μια χαρά.Συνεπής και σωστός.

  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-09-2019

  Ήταν συνεπείς στην ώρα που κλείσαμε και πολύ γρήγορα έγινε η δουλειά. Θα τους πρότεινα ανεπιφύλακτα.

  Μαρία Φ.

  4.5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-08-2019

  βαγγελης ξ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-08-2019

  Πολύ ευγενικοί, καλοί επαγγελματίες, σωστοί και προσεκτικοί. Ευχαριστημένη.

  αντωνησ γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-08-2019

  ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-08-2019

  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  29-07-2019

  Λευτέρης Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-07-2019

  Πολύ καλός επαγγελματίας και άψογος σε όλα.

  Φιλιππος Ν.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-07-2019

  Ισως θα επρεπε να να εκαναν λιγο ποιο διακριτικα λογω της ωρα 2.00 + .σε οτι αφορα την χρηση εργαλειων.για παραδειγμα τα σφυρια και τα εργαλεια δεν τα αφηναν ησυχα στο πατωμα αλλα τα πεταγανε αποτελεσμα να προκαλειτε θορυβος και παρατηρηση του γειτονα απο κατω την επομενη μερα. Σαν ποιοτητα δεν εχω να επισημανω κατι ηταν πολυ γρηγοροι και πιστευω αποτελεσματικοι. τελος το κοστος ηταν 95€ και εκατσα και μαζευα εγω γυρω γυρω τα σκουπιδια που ειχαν προκληθει ! τελικα εμεινα σχετικα ικανοποιημενος!

  Μάριος Ε.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-07-2019

  Καταπληκτικός και ο ίδιος και ο συνεργάτης του . Παρόλο που ήταν αδιάθετος με 40 πυρετό ήρθε στο ραντεβού του στην ώρα του . Ευγενεστατοι ,γρήγοροι και πεντακαθαροι. Μέχρι που σκουπησαν αυτά που έφτιαξαν. Μπράβο μπράβο μπραβο

  Ιωαννα Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-07-2019

  Ηταν πολυ καλος ευγενικός συνεπής στην ωρα του ραντεβού έμεινα πολυ ευχαριστημένη .

  ΔΡΟΣΙΝΑ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-07-2019

  Ηταν πολυ καλος ευγενικός συνεπής στην ωρα του ραντεβού έμεινα πολυ ευχαριστημένη .

  ΔΡΟΣΙΝΑ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  19-07-2019

  ΓΡΗΓΟΡΗΣ Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  17-07-2019

  Κυριάκος Τ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-07-2019

  ΔΙΟΝΥΣΙΑ Μ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-07-2019

  Χρήστος Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-07-2019

  Εξαιρετικός τεχνίτης ο κ. Τσέλας. Τήρησε με ακρίβεια το ραντεβού, ήταν πολύ επεξηγηματικός για τις εργασίες που επρόκειτο να κάνει κ με ενημέρωνε σε κάθε βήμα για τυχόν επιβάρυνση της τιμής. Πολύ γρήγορος και προσεκτικός στη δουλειά του. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

  ΚΑΤΕΡΙΝΑ Θ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-07-2019

  αδαμαντιος λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-07-2019

  Πολυ σωστος επαγγελματιας,( παρα τις αντίξοες συνθήκες εργαστηκε με 36 βαθμους ζεστη) ευγενικος συνεπης προσεκτικός να μην γίνει καμμία ζημιά παρά την στενότητα του χώρου. Μας τοποθετησε ενα κλιματιστικό GREE 9000bty. Ευχαριστουμε πολυ θα τον χρησιμοποιησουμε σιγουρα για τις συντηρησεις και στα υπολοιπα!

  Θεόδωρος Ν.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  11-07-2019

  Πολύ καλός τεχνικός και πολύ εξυπηρετική εταιρεία, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

  Μαρία Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-07-2019

  Όλα καλά. Καλή δουλειά με αξιοπιστία. Πολύ ευχαριστημένος.

  Ιωαννης Δ.

  4.5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-07-2019

  Κάμιλ Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  07-07-2019

  Δημητρα Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  02-07-2019

  Μάνος Β.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  02-07-2019

  Οι επαγγελματίες ήταν πολύ καλοί στη δουλειά τους, και πολύ ευγενικοί. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα

  Κελλυ Σ.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-07-2019

  Όλα υπέροχα Επαγγελματίες Μοναδικό ελλατωμα η 2ωρη καθυστέρηση

  Αναστασια Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  28-06-2019

  5 αστερια σε ολα και τα 2 παιδια που ηρθαν εξαιρετικοτατοι σε ολα τους. Εννοειται οτι αμα χρειαστουμε κατι θα τους ξαναπροτιμησουμε, και δωστε καμια αυξηση στα παιδια που δουλευουν μες την ζεστη της κολασεως καλοκαιριατικα.

  ιωαννα ..

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-06-2019

  Κατερίνα Κ.

  1.5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-06-2019

  Το ένα air-condition που μεταφέρθηκε δεν δούλεψε στην δοκιμή μετά την εγκατάσταση και ακόμη δεν δουλεύει

  νικολαος μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-06-2019

  Χρηστος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-06-2019

  ΣΟΦΙΑ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-06-2019

  Μια χαρά, συνεπεις στο ραντεβού, γρήγοροι, καλή δουλειά και πολύ λογική τιμή.

  Νικήτας Ρ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-06-2019

  Ωραίοι. Ευγενικοί και γρηγοροι

  Κωστας Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-06-2019

  Ολα μια χαρά!!!!

  ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-06-2019

  Λόγω χρήσης παραπάνω σωλήνων

  πετρος ψ.

  1.5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-06-2019

  Άλλα περιμέναμε και δυστυχώς δεν ήταν έτσι..Υψηλή τιμή για να μη γνωρίζει ο επαγγελματίας που ακριβώς θα πρέπει να τοποθετηθεί το κλιματιστικό και να λειτουργεί με το "κάνουμε τρύπα εδώ και βλέπουμε...".Δεν είχε δει ότι είχαμε κλείσει ραντεβού και για σέρβις κλιματιστικού και έπρεπε να του το υπενθυμίσουμε όταν τελείωσε η εγκατάσταση και πήγε να φύγει. Ήρθαν 3 τέταρτα νωρίτερα από το προκαθορισμένο ραντεβού. Επέλεξα τον επαγγελματία με τις καλύτερες κριτικές και την υψηλότερη αμοιβή ...και ήταν απογοητευτικό. Τέλος, ενώ πλήρωσα ΦΠΑ... θα πρέπει να ζητήσω την απόδειξη από την εταιρία;;; Να τη ζητήσω;;; Γιατί;; Είστε υποχρεωμένοι να μου τη στείλετε και όχι να τη ζητήσω...

  ΑΓΓΕΛΟΣ Α.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-06-2019

  Δημητρης Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-06-2019

  Άψογος γρήγορος!!

  ΜΙΧΑΛΗΣ .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-06-2019

  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-06-2019

  Θωμαή Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  17-06-2019

  χρυσουλα κ.

  4.5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  17-06-2019

  Όλα ήταν μια χαρά και η καθυστέρηση στο ραντεβού ήταν δικαιολογημένη λόγω κίνησης ευχαριστώ για τη συνεργασία

  Αθανασια .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  17-06-2019

  Μαρία Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-06-2019

  . Δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-06-2019

  Γιωτα Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-06-2019

  ΓΙΑΝΝΗΣ Ν.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-06-2019

  ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-06-2019

  Σούπερ....

  Αρισ Μ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-06-2019

  Συνέπεια στο ραντεβού, ευγενικό προσωπικό, σωστή επαγγελματική εργασια

  Χρυσούλα Ο.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-06-2019

  αθανασιος .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-06-2019

  ντιανα ..

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-06-2019

  Άριστοι επαγγελματίες

  Κατερίνα Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-06-2019

  ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  31-05-2019

  Πάρα πολύ καλοί ευγενικοί, εξυπηρετικοί τους συνησθω ανεπιφύλακτα!!

  Σοφία Π.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  30-05-2019

  Πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί

  Ραφαελα Δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  30-05-2019

  Δ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-05-2019

  Βασιλης Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-05-2019

  Έφη Χ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-05-2019

  Παναγιώτης Ξ.

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-05-2019

  Απλά έτσι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε τεχνικός ο οποίος σέβεται τον εαυτό του και τη δουλειά του.

  ΖΗΣΗΣ Κ.

  1/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-05-2019

  ΔΕΝ ΚΑΛΗΒΕΤΕ ΧΟΡΟ ΜΕ ΠΛΑΣΙΚΟ.Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΥΡΙΣΕ.Δεν ήμουν ικανοποιημένη χρειάστηκε να φέρω καθαρίστρια για χορούς. Καθάριζα δύο ημέρες!Δεν θα σας προτείνω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

  αντρεας γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  11-05-2019

  GIORGOS B.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  10-05-2019

  Αριστος επαγγεματιας,εξαιρετικα καταρτισμενος,ευγενεστατος,πολυ προσεκτικος και καθαρος. Τον συνιστω με κλειστα ματια,θα μεινετε ικανοποιημενοι.

  ιωαννης π.

  4.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-05-2019

  Δημήτρης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-04-2019

  Πολυ καλός και εξυπηρετικός!

  Χρήστος Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-04-2019

  Αρης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  16-04-2019

  καλος κ γρηγορος! συνηστω

  Ζώης Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  11-04-2019

  Τα παιδιά ήταν επαγγελματίες πάνω του κανονικού

  Κωστας Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-04-2019

  θεοφιλος θ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-04-2019

  Νικος Μ.

  3.1/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  25-03-2019

  Πλήρωσα απεγκατάσταση συντήρηση κι εγκατάσταση & στα 2 air condition και οι 2 μονάδες ήταν βρώμικες επιφανειακά καθώς και οι τοίχοι Κατά τα αλλά ήταν συνεπείς ευγενικοί Σε επόμενη συντήρηση ή εγκατάσταση θα επέλεγα άλλον επαγγελματία κι όχι από το my constructor

  Κατερίνα Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  24-03-2019

  Mαρια Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-03-2019

  Κατερινα Α.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-03-2019

  Σοφια Γ.

  3.8/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-03-2019

  Ενώ στο τηλέφωνο είχαμε συνεννοηθεί για ένα πρόχειρο έστω τύλιγμα, αυτό δεν έγινε. Επίσης ο τεχνικός ήταν φανερά απρόθυμος να παρέχει κάποιες πληροφορίες, σχετικά πχ με τρόπο μεταφοράς του κλιματιστικου με μεταφορική.

  Γιωργος Φ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  08-03-2019

  Εξαιρετικη δουλεια πολυ καλη ανθρωποι και πεντακαθαρα ολα τους προτεινω ανεπιφυλακτα εμειναι σουπερ ικανοποιημενος

  Παρις .

  2.5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-03-2019

  Ζήτησαν και πήραν 15 ευρώ παραπάνω για τη μεταφορά από τα Ιλίσια στο Παγκράτι κάτι το οποίο ήταν γνωστό από την τηλεφωνική μας επικοινωνία.εχω ένσταση ως προς το σημείο τοποθέτησης του κλιματιστικού ( θα μπορούσαν με λίγο παραπάνω δουλειά να το βάλουν σε πιο λογικό σημείο και όχι να μη μπορώ να ανοίξω εντελώς τη μπαλκονόπορτα και να μην μπαίνει η κουρτίνα , αλλά δυστυχώς κατά τη διάρκεια των εργασιών ήταν παρόντες οι γονείς μου και όχι εγώ.σε καμία περίπτωση δε θα ξαναπροτιμουσα αυτό το συνεργείο.

  Αναστασια Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  26-02-2019

  Επαγγελματισμος, ευγενια, συνεπεια!! Σας το συνιστω ανεπιφυλακτα.

  .. ,.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-02-2019

  Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος

  Ρομπέρτο Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-02-2019

  Φιλιδωνας .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  23-01-2019

  Ελένη .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-01-2019

  Εξαιρετικός !!!!

  Φωτεινη Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-01-2019

  Αντωνης Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  18-01-2019

  Νίκος Κ.

  4.5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  15-01-2019

  . ..

  4.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-12-2018

  Γιαννης θ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  21-12-2018

  Πήγαν όλα πολύ καλά.

  Ρεγες Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-12-2018

  Εξαρχου .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  01-12-2018

  Ολα προσεγμένα.

  Σωκράτης Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-11-2018

  Μαρια Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-11-2018

  Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος καθώς έγινε σωστά η δουλειά όπως την ήθελα, ενώ τηρήθηκαν όσα είχαμε συμφωνήσει τηλεφωνικά παρόλο που χρειάστηκαν και επιπλέον υλικά από αυτά που που είχαν αναφερθεί τηλεφωνικά.

  Μιχάλης .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  22-10-2018

  Πολύ καλός ο κύριος τσελας!! Συνεπείς στην ώρα του. Μου έκανε σωστά τη δουλειά που τον χρειάστηκα. Καθαρός δεν μου έκανε ζημιές .Ολα ήταν super!!! Θα σας φωνάξω και στο νέο σπίτι για τοποθέτηση & service!!

  Αννα Β.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  09-09-2018

  Ερωτοκριτος .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-09-2018

  Πολυ καλη δουλεια!

  Θεοδωσης Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-09-2018

  Πολυ καλη εξυπηρετηση. Αψογη δουλεια.

  Στέλιος Ν.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-09-2018

  Αψογη εξυπηρετηση. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος!

  Θανασης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-08-2018

  Κατερίνα .

  1.6/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  03-08-2018

  Είχαμε ένα πρόβλημα καθώς τοποθέτησε ένα παλιό άχρηστο κλιματιστικό χωρίς να πει ότι δεν θα λειτουργήσει.

  Ηλιας Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  27-06-2018

  Πολύ καλός και εξυπηρετικός κύριος!!

  Στέλιος Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  13-06-2018

  Έμεινα πολύ ευχαριστημένη απο τη δουλειά για την εγκατάσταση του κλιματιστικού μου.

  Ευγενία Φ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-01-2018

  ηρθε μονος του , εκανε εξαιρετικη δουλεια, πεντακαθαρα, σωστα, δεν με ενοχλησε καθολου και αφου τον ταλαιπωρησα να βρει το σπιτι λογω δυσκολης θεσης ηρθε μες στο χαμογελο!!!

  ΒΑΙΟΣ Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  12-10-2017

  Εξαιρετικός!!!Ο θερμοσίφωνας μου δουλεύει σαν καινούργιος!!!

  Δημήτρης Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  11-10-2017

  Καταπληκτικός!!!!!

  .

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  06-10-2017

  .

  Γερασιμος Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  .

  Γιωργος Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  .

  ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  .

  Μαριάννα Β.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!

  Αχιλλέας Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  τοποθέτηση δυο κλιματιστικών 12000btu. είχαμε ξανα συνεργαστει

  Μαρίνα Λ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  Όλα έγιναν όπως τα είχαμε πει

  Κωνσταντίνα Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  Τοποθετηση κλιματιστικου 12000btu σε σχολείο γρήγορα και εύκολα με τόσα παιδιά

  Χαρά Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  2 εγκαταστασεις για ένα 9αρι και ένα 18αρι έγιναν αμέσως

  Στυλιανός Γ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  όλα κομπλέ

  Νεκτάριος Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  Μας αποσύνδεσαν 2 κλιματιστικά και μια κουζίνα σε χρόνο τε τε

  Άρης Σ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  η απεγκατάσταση έγινε γρήγορα και μεθοδικά

  Μαρίνα Ο.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  Όλα έγιναν γρήγορα

  Βασίλης Ξ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Την είχα πατήσει απο άλλους

  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Π.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  έγινε πολυ καλή δουλειά και πολύ γρήγορα

  . Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  όλα τέλεια

  Θανασης Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  05-10-2017

  Πολύ καλή δουλειά. Τα παιδιά ήρθαν αμέσως!!

  Αφροδιτη Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-06-2017

  Καθαρός και πάρα πολύ καλός σε όλα ο κύριος Τσέλας.Από τους πιο ειλικρινείς ψυκτικούς πο έχω συνεργαστεί.

  Τριαντάφυλλος Φ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-06-2017

  Εκπληκτικός ψυκτικός ο κύριος Τσέλας.Απίστευτη εξυπηρέτηση.

  Ειρηνη Θ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-06-2017

  Από τους πιο γρήγορους και συνεπείς ψυκτικούς που έχω συνεργαστεί.Συστήνω ανεπιφύλακτα.

  Ανδρεας Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  20-06-2017

  Απίστευτος ψυκτικός τόσο σαν άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας.Μας έδωσε πάρα συμβουλές για τη σωστή διαχείρηση του κλιματιστικού μας.

  Ευαγγελία Μ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-06-2017

  Θα σύστηνα τον κο Τσέλα για κάθε εγκατάσταση κλιματιστικού.

  Γεωργια Κ.

  5/5
  Επιβεβαιωμένο ραντεβού
  14-06-2017

  Απίστευτα έξυπνος και ευρηματικός ψυκτικός.Συστήνω ανεπιφύλακτα για οποιαδήποτε εργασία αφορά κλιματιστικό.

  Ταξιαρχης Σ.