Γεώργιος Σιαματάς

Γεώργιος Σιαματάς

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ PVC

ΑΥΤΟΨΙΕΣ

Οδοιπορικά

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα συνάντησης στον χώρο που πρόκειται να γίνει η Τοποθέτηση Πλαστικού Δαπέδου PVC. Η τιμή είναι ενδεικτική και αφορά το κόστος της εργασίας. Για τα σοβατεπί υπάρχει επιπλέον χρέωση +1€/m² .
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των χαλιών. Τον επιτόπιο καθαρισμό χαλιών είτε στο σπίτι είτε σε οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο. Η διαδικασία αποτελείται από τρία στάδια :
 1. Απορρύπανση
 2. Πλύση - Απόπλυση
 3. Ατμοαποστείρωση
Ο χρόνος στεγνώματος είναι ελάχιστος, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεση χρήση του χώρου. Με τα παραπάνω στάδια τα χρώματα ξαναζωντανεύουν και εξαφανίζονται λεκέδες και οσμές.

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός της Καρέκλας Τραπεζαρίας. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά της καρέκλας τραπεζαρίας για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€ / θέση. Για τον καθαρισμό μεγάλης καρέκλας γραφείου υπάρχει επιπλέον χρέωση. Για τον καθαρισμό δερμάτινης καρέκλας υπάρχει επιπλέον χρέωση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός πολυθρόνας. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά της πολυθρόνας για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινης πολυθρόνας υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα σας είναι ξανά πεντακάθαρη, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς λεκέδες και μικρόβια. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό μονού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και τον εξωτερικό καθαρισμό (πλύση καλύμματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.

Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι:

 • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby
 • Πλύση- απόπλυση του στρώματος
 • Ατμοαποστείρωση του στρώματος αν επιθυμείτε
Για την Ατμοαποστείρωση υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει η τοποθέτηση ταπετσαρίας στον τοίχο. Ελάχιστη χρέωση 40 €+φπα. Η τιμή αφορά μόνο την εργασία . Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος για την ταπετσαρία και την κόλλα ταπετσαρίαςΥπάρχει έξτρα χρέωση +5€/Ρολλό για ντουλάπες,ταβάνια,κολώνες

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του διθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του διθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με μέγιστη διάσταση θέσεων 70 εκατοστά.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 
Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του τριθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του τριθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με μέγιστη διάσταση θέσεων 70 εκατοστά.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Η προσφορά ισχύει για τον εσωτερικό και εξωτερικό βιοκαθαρισμό διπλού στρώματος, απομάκρυνση των ακάρεων, λοιπών μικροοργανισμών και λεκέδων από ούρα και αίμα μέχρι μιας εβδομάδας αλλά και εξωτερικός καθαρισμός (πλύση καλύμματος). Άμεση λύση και απαλλαγή από το μικροβιακό φορτίο (μύκητες, ακάρεα, μικροοργανισμούς) αλλά και τις οσμές και την αντιαισθητική όψη που δεν αντιμετωπίζονται από κοινά συμβατικά συστήματα καθαρισμού και παραδοσιακούς τρόπους πλύσης.

Η διαδικασία αποτελείται από τρεις φάσεις, οι οποίες είναι:

 • Καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα Kirby
 • Πλύση- απόπλυση του στρώματος
 • Ατμοαποστείρωση, εφόσον επιθυμείτε.
Για την Ατμοαποστείρωση του στρώματος υπάρχει έξτρα επιβάρυνση +6€. Χρησιμοποιείται σύγχρονος καθαριστικός εξοπλισμός.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του γωνιακού πενταθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του γωνιακού πενταθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. 

Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει o καθαρισμός του γωνιακού επταθέσιου καναπέ. Η προσφορά περιλαμβάνει τη βιοεξυγίανση (φρεσκάρισμα) εσωτερικά του γωνιακού επταθέσιου καναπέ για την πλήρη απομάκρυνση των ακάρεων και λοιπών μικροοργανισμών και σκόνης. Για τον εξωτερικό καθαρισμό δύσκολων λεκέδων υπάρχει επιπλέον χρέωση 4 € / θέση. Για τον καθαρισμό δερμάτινου καναπέ υπάρχει επιπλέον χρέωση +2€ / θέση. Με τα ειδικά βιοδιασπώμενα, υποαλλεργικά απορρυπαντικά  και το ειδικό μηχάνημα πλύσης - απόπλυσης, η πολυθρόνα γίνεται ξανά καθαρή, με ευχάριστη μυρωδιά και κυρίως χωρίς μικρόβια και λεκέδες. Αφορά καναπέ με διαστάσεις θέσεων maximum 70cm.

Εμφάνιση όλων...

Ωράριο Λειτουργίας

 • Δευτέρα: 9:00-21:30
 • Τρίτη: 9:00-21:30
 • Τετάρτη: 9:00-21:30
 • Πέμπτη: 9:00-21:30
 • Παρασκευή: 9:00-21:30
 • Σάββατο: 9:00-17:30
 • Κυριακή: 9:00-17:30

Τηλεφωνήστε καθημερινά ή κλείστε online όλο το 24ώρο.

Γεώργιος Σιαματάς

Γεώργιος Σιαματάς

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Εγγύηση Ικανοποίησης

Εγγύηση ικανοποίησης MyConstructor.gr

Στο myconstructor.gr θεωρούμε την ικανοποίηση των πελατών μας ως μέγιστη προτεραιότητα.

Το myconstructor.gr αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του και τον σεβασμό του σε εσάς σας παρέχει εγγύηση ικανοποίησης στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Εάν η υπηρεσία ραντεβού από το MyConstructor είναι χαμηλής ποιότητας ή αντίθετη των προσδοκιών σας.
 • Εάν υπάρχει υπαιτιότητα του συνεργάτη επαγγελματία / τεχνικού σε περίπτωση ζημιών.
 • Εάν αντιμετωπίσατε κάποιο οποιοδήποτε μικρό ή σοβαρό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας με το myconstructor.gr.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία της Εγγύησης Ικανοποίησης.

Πώς λειτουργεί

Αφού συγκεντρώσουμε τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας σας και του ραντεβού που υπήρξε το πρόβλημα, το τμήμα υποστήριξης του MyConstructor θα ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες να επιλύσει την υπόθεση σας.

Σε κάθε online ραντεβού ή ραντεβού που κλείνετε μέσω του επίσημου τηλεφωνικού αριθμού του myconstructor.gr 2103009323, τα οποία καλύπτονται από την Εγγύηση Ικανοποίησης, το MyConstructor θα διορθώσει οποιοδήποτε θέμα προκύψει με τους εξής τρόπους:

 • Θα έρθει σε επικοινωνία με εσάς να διαπιστώσει που ακριβώς παρουσιάστηκε η κακή ή προβληματική εξυπηρέτηση.
 • Θα επικοινωνήσει άμεσα με τον επαγγελματία για να διορθώσει το όποιο πρόβλημα και να φέρει εις πέρας σωστά την εργασία ή υπηρεσία είτε με τον ίδιο συνεργάτη τεχνικό είτε με άλλον συνεργάτη του myconstructor.gr.
 • Εάν δεν καλυφθούν οι ανάγκες με τις παραπάνω ενέργειες, η εταιρία του MyConstructor είναι διατεθειμένη να σας επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί έως και 100% της αξίας της υπηρεσίας που λάβατε με μέγιστο ποσό 1500€.

Προϋποθέσεις Εγγύησης Ικανοποίησης

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανατρέξετε στην Εγγύηση Ικανοποίησης όταν όλα τα παρακάτω ισχύουν:

 • Μείνατε δυσαρεστημένος από την υπηρεσία που λάβατε.
 • Έχετε κλείσει την συμφωνία για την ανάθεση της υπηρεσίας και την τιμή είτε online από το site του MyConstructor είτε τηλεφωνικά στο κεντρικό μας τηλ 2103009323. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση ανάθεσης και συμφωνίας των όρων απευθείας με τον τεχνικό.
 • Το αντικείμενο της εργασίας ή της υπηρεσίας ήταν σαφώς ορισμένο και ξεκάθαρο από την περιγραφή της υπηρεσίας που είναι αναρτημένη στο site.
 • Έχετε αποδεικτικά πληρωμής του τεχνικού για την συγκεκριμένη εργασία.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για χρονικό διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα ολοκλήρωσης της εργασίας κατόπιν αναφοράς του προβλήματος σας.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, στο myconstructor.gr.
 • Η Εγγύηση Ικανοποίησης ισχύει εντός του νομού Αττικής και παρέχεται πλέον των λοιπών δικαιωμάτων σας, τα οποία παραμένουν σε ισχύ.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@myconstructor.gr ή τηλεφωνικά στο 210 300 93 23.

Κάλεσε για την συγκεκριμένη προσφορά

Ενημέρωσε ότι τους καλείς για την προσφορά του MyConstructor.gr

Κλείσε Τώρα -10%

Υπολόγισε την τελική τιμή και κέρδισε έως και -10% έκπτωση!

Επίλεξε εργασία

Παρακαλώ επιλέξτε όσα από τα παρακάτω αντικείμενα θέλετε:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Επιλέξτε ένα ή περισσότερα:

Υποχρεωτικό πεδίο!

Στρώματα
Έπιπλα Σαλονιού
Καρέκλες
Χαλιά
Δερμάτινα Έπιπλα

Υποχρεωτικό πεδίο!

Παρακαλούμε γράψτε και στην συνέχεια επιλέξτε την διεύθυνση σας!

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλες τις υποχρεωτικές ερωτήσεις!

Αξιολογήσεις χρηστών

4.8/5
(47)

Ποιότητα 97%

Αξιοπιστία 97%

Τιμή 96.5%

Συνέπεια 97.4%

Συμπεριφορά 96.5%

Καθαριότητα 96.5%

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
24-10-2022

Απαράδεκτοι δεν ήρθαν ποτέ

Καλλιόπη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-09-2022

Μιχαλης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-09-2022

Είστε απαράδεκτοι.ενω σας είπα ότι έχω ένα καναπέ και ένα κρεβάτι και μου είπατε τιμή 45€ στον τεχνικό γράψατε μόνο τον καναπέ που ήταν 45€.αυτο το κάνετε σκόπιμα και αφήνετε τον τεχνικό με τον πελάτη να έχουν έριδες. Ο τεχνικός ήταν άψογος εσείς είστε απαράδεκτοι

.. Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-09-2022

Super

βασιλης ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-07-2022

Άψογη εξυπηρέτηση και εργασία, με υλικά αρίστης ποιότητας και εκτέλεσης του έργου.

Γιαννου Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
03-04-2022

Ελενη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
04-04-2022

Eleni K.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-04-2022

Super job! I will invite again!!

κωνσταντινα σ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
26-03-2022

Μαρια Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-03-2022

Άριστη εργασία και συνεπεια

μπενινγκ ζ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-03-2022

Λαμπικο έγινε ο καναπες! Αψογος ο Γιωργαρας!

Φιλιππος Λ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
06-03-2022

Τακης Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
07-01-2022

Πηνελοπη Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-01-2022

Ευαγγελια Ψ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-01-2022

Παρασκευή .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-11-2021

Ο Γιώργος και ο συνάδελφος του είναι τρομεροί επαγγελματίες! Στην ώρα τους, πολύ εξυπηρετικοί, κοίταξαν και την παραμικρή λεπτομέρεια και η ταπετσαρία τοποθετήθηκε εξαιρετικά! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ελευθερια Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-11-2021

Πολύ καλός τεχνίτης. Γρήγορη και προσεγμένη δουλειά. Όλα μια χαρά.

Παντελής Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-11-2021

Καταπληκτικός άνθρωπος και πολύ σωστός επαγγελματίας! Ευχαριστώ πολύ!

βαλια .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-11-2021

Δημητριου Μ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-11-2021

Δάφνη .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
23-11-2021

αντελ ..

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-11-2021

λενα ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-10-2021

Μαρία Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
19-09-2021

Εγώ βρήκα αυτή την εταιρεία και αυτόν τον τεχνικό από το Google. Είχαν και οι δύο 5 ⭐!! Με κακή πρώτη ύλη (ταπετσαρία) την οποία είχα εγώ προμηθευτεί, ο τεχνικός έκανε την καλύτερη δουλειά!! Ο κύριος Γιώργος και ο βοηθός του πραγματικά αξίζουν αυτή την αξιολόγηση!! Ευχαριστώ πολύ για όλα!!! ⭐⭐⭐⭐⭐

. Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-09-2021

Είχαμε ραντεβού στις 15/9. Τους τηλεφώνησα 14/9 και με διαβεβαίωσαν ότι ισχύει κανονικά το ραντεβού. Δέχτηκα ένα μέιλ 15/9 πρωι πρωι να τους τηλεφωνησω. Τους τηλεφωνησα και ο υπευθυνος με ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να έρθουν. Μου είπε ότι δεν ήξερε με ποιον μιλησα την προηγούμενη (!) και ότι δεν μίλησα μαζί του. Το ραντεβού δεν πραγματοποιήθηκε.

Melina S.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-09-2021

Εξαιρετικός. Εύγε

.. Ν.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
05-09-2021

Τέλεια δουλειά και τέλεια συννενόηση . Προτείνω τον Γιώργο με τα μάτια κλειστά.

Χριστίνα .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
16-08-2021

Εξαιρετικος απο καθε αποψη.Εμεινα απολυτα ικανοποιημενη απο την ποιοτητα της δουλειας του και θα τον συστησω ανεπιφυλακτα.Χωρια απο το γεγονος οτι θα τον χρησιμποιησω και εγω σε αλλες εργασιες διοτι ειναι πολυεργαλειο.Αριστα 10 απι την εταιρια μου.

Σοφια Α.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-08-2021

παρα πολυ καλο συνεργειο με πολυ καλη εξυπηρετηση

Γιωργος Ε.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-08-2021

Κουμουνδουρος Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
29-08-2021

Κωνσταντίνα Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
31-08-2021

Η εργασία του ήταν άψογη

ΓΙΩΡΓΟΣ Β.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
09-08-2021

Μπραβο...!!!

δημητρης ρ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
02-07-2021

. γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
15-07-2021

Ευή Π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
01-06-2021

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

ΗΛΙΑΣ Γ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
13-06-2021

Τελεια εργασια αψογη συμεριφορα και τεχνογνωσια

Ιακωβος .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
14-06-2021

γεώργιος π.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
28-05-2021

Μαργαρίτα Κ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-05-2021

Βασιλης .

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
18-04-2021

Πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια το παλικάρι, δεν έφευγε αν δεν έβαζε καλά το pvc πάτωμα που είχα πάρει. Ανεπιφύλακτα προτείνω..

Παναγιωτης Τ.

5/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
20-03-2021

Σταμάτης .

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
27-03-2022

Ελενη Π.

4.8/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
17-03-2022

Χρειάστηκε να πληρώσω την κόλλα για την ταπετσαρία.

πετρος π.

4.6/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
25-02-2021

Άψογος επαγγελματίας, πολύ σωστός στη δουλειά του. Η μόνη παρατήρηση είναι ότι επειδή συνεννόηση για την τιμή έγινε τηλεφωνικά δεν είχανε εικόνα για τον καναπέ και πιστεύω ότι η χρέωση ήταν υψηλότερη βάση μεγέθους καναπέ.

. Χ.

2.3/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
11-11-2021

Αρκετή βρωμιά στο χώρο. Δεν καθαρίστηκαν όλες οι πλευρές του καναπέ που βρίσκονται ανάμεσα.

.. Π.

1/5
Επιβεβαιωμένο ραντεβού
08-08-2022

Δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού και δεν ενημέρωσε

Ζωή Λ.

Εμφάνιση όλων

Έκανες κάποια εργασία;

Γράψε την αξιολόγηση σου!

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

Καταχώρηση αξιολόγησης
Παρακαλώ περιμένετε...