4.3/5

Κώστας Χαρίτος

4.3/5
7 Αξιολογήσεις

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική Έδρα Νότια Προάστια - .

Καθαρίζουμε το χώρο σας οικονομικά και άμεσα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 28, Βούλα, Ελλάδα

6980414628

Καλέστε για την συγκεκριμένη προσφορά:

6980414628

Ενημερώστε τους ότι καλείτε για την προσφορά του myConstructor.

Καθαρισμός χώρου από ανακαίνιση

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό πολυκατοικιών,επαγγελματικών χώρων και σπιτιών
 • Τιμή:

  1.8 €/m² + φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο γενικός καθαρισμός από ανακαίνιση.Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό χώρων έπειτα από ανακαίνιση από εξειδικευμένο συνεργείο.Περιλαμβάνει την απομάκρυνση μπαζών,τον πλήρη καθαρισμό τοίχων, τζαμαριών,καθαρισμό σε μπάνιο και κουζίνα,καθαρισμό σε ντουλάπες και ντουλάπια αλλά και γενικότερα και όλης της επιφάνειας της ανακαίνισης. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση όταν υπάρχουν αυτοκόλλητα στα είδη υγιεινής και στα κουφώματα αλλά και λεκέδες από μπογιές σε δάπεδο.Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας.

Καθαρισμός εταιρειών

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό πολυκατοικιών,επαγγελματικών χώρων και σπιτιών
 • Τιμή:

  10 €/εργαζόμενο+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των εταιρειών.Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων-γραφείων από εξειδικευμένο συνεργείο τρεις φορές την εβδομάδα. Αφορά σκούπισμα,σφουγγάρισμα,καθαρισμό χώρων υγιεινής,καθαρισμός επίπλων γραφείου,καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου και πλύσιμο πιάτων . Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται η αγορά των απορρυπαντικών .Ισχύει η ελάχιστη χρέωση στα 150€ + φπα/μήνα.

Καθαρισμός σπιτιού

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Για 8 ώρες ισχύει 50€ και για 6 ώρες 37€.Το κόστος για το εργόσημο είναι έξτρα.
 • Τιμή:

  10 €/ώρα+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός του σπιτιούΗ προσφορά περιλαμβάνει τον επαναλαμβανόμενο καθαρισμό σπιτιού μέχρι 60m² για 4 ώρες και μέχρι 100m² για 8 ώρες άμεσα,υπεύθυνα και οργανωτικά από έμπειρες καθαρίστριες.Το ενδεικτικό ωράριο είναι 09.00-13.00 και 14.00-18.00. Περιλαμβάνει καθαρισμό τοίχων,γυάλισμα πατώματος,καθαρισμό με ατμοκαθαριστές,καθαρισμό αλουμινίων με ηλεκτρικό μηχάνημα,πλήρη καθαρισμό μπάνιου και κουζίνας,καθαρισμός μπαλκονιών και παραθυροφύλλων με πιεστικό μηχάνημα. Υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση : - Για άλατα μπάνιου +25€+φπα -Για λάδια/λίπη πάνω από τα ντουλάπια του απορροφητήρα +25€+φπα -Για κουτσουλιές στα μπαλκόνια +25€+φπα . Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από τις καθαρίστριες μας.

Καθαρισμός Πολυκατοικιών

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό σπιτιών και επαγγελματικών χώρων-γραφείων.
 • Τιμή:

  39 €+ φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός της πολυκατοικίας για μια φορά την εβδομάδα.Η προσφορά περιλαμβάνει τον μηνιαίο καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων στην πολυκατοικία.Η τιμή ισχύει μέχρι 10 διαμερίσματα. Για κάθε επιπλέον διαμέρισμα είναι +1,5€/Διαμέρισμα.Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας. Περιλαμβάνει καθαρισμό τοίχων, σκούπισμα, σφουγγάρισμα, καθαρισμό ανσασέρ, καθαρισμό πάρκινγκ-γκαράζ &πιλοτής , καθαρισμό τζαμιών,της κεντρικής πόρτας και των κάγκελων της σκάλας. Κάθε τετράμηνο πραγματοποιείται γενική καθαριότητα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας.  Στο κόστος δεν περιλαμβάνεται η χρήση των απορρυπαντικών από το συνεργείο μας.

Καθαρισμός γραφείων για 1 φορά την εβδομάδα

 • Πληροφορίες Χρέωσης:

  Αναλαμβάνουμε και τον καθαρισμό πολυκατοικιών και σπιτιών.
 • Τιμή:

  120 €/μήνα+φπα
 • Περισσότερες Πληροφορίες:

  Κατόπιν της τηλεφωνικής επικοινωνίας,ορίζεται ημερομηνία κι ώρα για να γίνει ο καθαρισμός των γραφείων.Η προσφορά περιλαμβάνει τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων-γραφείων μέχρι 100τμ από εξειδικευμένο συνεργείο μία φορά την εβδομάδα. Αφορά σκούπισμα,σφουγγάρισμα,καθαρισμό χώρων υγιεινής,καθαρισμός επίπλων γραφείου,καθαρισμό τζαμιών και τζαμαριών, αλλαγή στις σακούλες σκουπιδιών, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων γραφείου και πλύσιμο πιάτων . Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται η αγορά των απορρυπαντικών .

Αξιολογήσεις πελατών

4.3/5

Συνολικό σκορ

Σκορ από 7 αξιολογήσεις

Ποιότητα

Αξιοπιστία

Τιμή

Συνέπεια

Συμπεριφορά

Καθαριότητα

2.8/5
13-10-2018

Πολύ μέτρια δουλειά Ένιωσα ότι βιάζονταν να τελειώσουν 3 ώρες μόνο για σπίτι 100τμ?? Άρα πασαλειμα έκαναν Χωρίς καν επαγγελματικά καθαριστικά, 220 ε πεταμένα λοιπόν.. κρίμα

Ροζαλία Κ.

4.8/5
05-09-2018

Σωστή δουλειά, καθαροί πολύ και οικονομικά

Όλγα Σ.

5/5
05-09-2018

Χρησιμοποίησα δυο συνεργεία από τη σελίδα σας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για τον καθαρισμό των γραφείων μας και έμεινα πολύ ικανοποιημένη, κυριολεκτικά με σώσατε!

. Μ.

5/5
05-09-2018

Πολύ καλή δουλειά και σε καλή τιμή, ευγενικό συνεργείο

Δημητρης Π.

2.5/5
31-07-2018

Η κοπελα που ηρθε εκτος του οτι έκανε συνέχεια ζημιες έλεγε ψέματα και για κάθε ζημιά κατηγορούσε εμας. Χωρια που στο τέλος αναγκαστηκαμε να τη διώξουμε και μας είχε αφήσει ενα σπιτι χειροτερο απ οτι ηταν πριν ερθει. Και εκτος των άλλων τράβηξε και φωτογραφιες το σπιτι που δεν είχε κανένα δικαίωμα.

Αγγελική Τ.

5/5
23-05-2018

Το συνεργείο του κύριου Χαρίτου, δούλεψε σκληρά και έφερε εις πέρας πολύ σωστά τον καθαρισμό του σπιτιού μου μετά από την ανακαίνιση που κάναμε. Πολύ ποιοτική δουλειά.

Μίνα Δ.

5/5
25-10-2016

Καταπληκτικό συνεργείο με αμεσότητα και τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.Σωστή δουλειά με λεπτομέρεια.Τον συστήνω και σε εσάς.

Κωνσταντίνος Α.

Παρακαλώ περιμένετε..